eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.374.093
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: eBay - pitanja i odgovori
Frenkyca kaže...

Ovako narucio sam papucice za svoga golfa 5 koje su kostale 46 dolara free shiping e sad tamo pod listom stvari za carinu nigdje nisam vidio da pise za ovo samo je pisalo za auto gume nikakvi dijelovi ni nista sad me zanima da li bi mi mogli lupiti carinu ili pdv ili sta vec od toga posto je cijena 270kn a do 160kn se kao moze

ako otvore paket, da, mogli bi. Ima tamo na njihovim stranicama (carine) excell datoteka s opširnijim popisom robe i stope carine na nju, pa možeš u njoj potražiti, pa možda nađeš koja stopa ide.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 17:02 (denix).
13 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

13.8 sam narucio tri stvari s ebaya kravata,kabal za grid antenu i fm transmiter sve isti dan naruceno kravata je dosla ima vec 2 tjedna skoro a ovo jos nije doslo fm transmiter i kabal jednom sam poslo kinezu mejl al ne odgovara nije to nekih 5 dolara skupa ali jel mogu trazit povrat novca i gdje da to trazim,,,,nisam Židov ali mogu od nekog poštenog narucit ako ovaj nece da posalje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kas0 kaže...

13.8 sam narucio tri stvari s ebaya kravata,kabal za grid antenu i fm transmiter sve isti dan naruceno kravata je dosla ima vec 2 tjedna skoro a ovo jos nije doslo fm transmiter i kabal jednom sam poslo kinezu mejl al ne odgovara nije to nekih 5 dolara skupa ali jel mogu trazit povrat novca i gdje da to trazim,,,,nisam Židov ali mogu od nekog poštenog narucit ako ovaj nece da posalje :)

Pa nije prošlo ni mjesec dana? {#}

12 godina
neaktivan

Ovako, imam par pitanja, vjerojatno su ta pitanja već bila postavljena i vjerojatno su odgovori bili dobiveni, ali postavit ću ipak zato što mi je previše vremena i živaca oduzelo ovo listanje 216 stranica..
Uglavnom zanima me ako npr prodajem neki item na ebayu sa aukcijom i stavim određeni rok, ako se  recimo ne skupi do određene svote koja je meni prihvatljiva, a aukcija je završena(vrijeme isteklo) mogu li ugasit aukciju ako je osoba već dobila aukciju i ne prodat item ili?

"Education is an ornament in prosperity and a refuge in adversity"

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Kas0 kaže...

pa kolko treba proc da mozes trazit povrat novca ? majku im kinesku ni na mejl ne odgovaraju to mi cudno malo

13 godina
neaktivan
Kas0 kaže...
Old Iggy kaže...
Kas0 kaže...

pa kolko treba proc da mozes trazit povrat novca ? majku im kinesku ni na mejl ne odgovaraju to mi cudno malo

otprilike 30 radnih dana

14 godina
neaktivan

45 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
st1p3 kaže...

Ovako, imam par pitanja, vjerojatno su ta pitanja već bila postavljena i vjerojatno su odgovori bili dobiveni, ali postavit ću ipak zato što mi je previše vremena i živaca oduzelo ovo listanje 216 stranica..
Uglavnom zanima me ako npr prodajem neki item na ebayu sa aukcijom i stavim određeni rok, ako se  recimo ne skupi do određene svote koja je meni prihvatljiva, a aukcija je završena(vrijeme isteklo) mogu li ugasit aukciju ako je osoba već dobila aukciju i ne prodat item ili? Može netko molim vas?
Hvala unaprijed!

Pročitao sam dosad svih 216 stranica teme i garantiram ti da nitko nije postavio takvo pitanje (koliko vidim, samo je jedno, ne više :D)

Nemam iskustva s time, ali po logici, ti ako postaviš aukciju, moraš prihvatiti cijenu koja će biti konačna.

Ako ne želiš da ide ispod neke cijene, postavi aukciju od nje i to je to.

Možda ima neki način da se postavi limit, pa ak se ne prijeđe da se aukcija sam poništi, ali pojma nemam. Istraži, ima na ebayu dokumentacije koja bi trebala sve pokrivati

0 0 hvala 0
15 godina

Pa zar ne postoji aukcija sa rezervom?

Ono Reserve price, sto znaci ako bidovi budu manji od te cijene (koja se ne vidi) aukcija nije prosla.

Ali BTW ekipa takve aukcije bas i ne voli previse.

14 godina

jedno pitanje moze li se samo s deviznom karticom platit preko e-bay i koliko je to sigurno

0 0 hvala 0
17 godina
Wespen kaže...

Pa zar ne postoji aukcija sa rezervom?

Ono Reserve price, sto znaci ako bidovi budu manji od te cijene (koja se ne vidi) aukcija nije prosla.

Ali BTW ekipa takve aukcije bas i ne voli previse.

Može biti. Nemam iskustva s prodajom, vidim da je pitatelj nestrpljiv, pa sam odgovarao s strane kupca (ono što sam mogao saznati).

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 12:35 (denix).
12 godina
neaktivan

Pa ovako, moje iskreno mišljenje je da npr, prodajem neki artikal, u recimo realnoj vrijednosti od 200 kuna, a aukcija dođe do kraja a ponuđeno mi je npr. pišljivih 50 kuna, mislim da ne mogu isključit to nakon što je osoba to kupila, tj pobjedila na aukciji, al mislio sam da možda postoji mogućnost da je suprotno.. Hvala puno na respondu. Imam još po koje pitanje. Znači zanima me ako itko od vas zna nešto ili je samo načuo o eBay bussinesu, znači o Dropsellingu, Powersellingu, Dropshippingu itd. Hvala unaprijed, svaka informacija je dobrodošla!

"Education is an ornament in prosperity and a refuge in adversity"
13 godina
neaktivan

dali bi mogo negdje na internetu,ebayu nac bobinu od auta(audia)za kupi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nigdje ne mogu pronaći di piše kolka je carina na PC, PS3 i XBOX360 igre, pod koju kategoriju to spada na carini? I dal ima na to carina ili samo PDV?

http://sharecashzarada.blogspot.com/ --- upute, tutoriali, alati i dokazi o Sharecash zaradi :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pas101 kaže...

update!

17 godina
pas101 kaže...
pas101 kaže...

update!

Možda, jesi probao?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 16:09 (denix).
13 godina
neaktivan

kako to mislis!daj link.

0 0 hvala 0
17 godina

Pa, pitao si da li bi mogao pronaći (u prvom licu), a ja pitam da li si probao. Ne možeš znati ak ne probaš pronaći (ili sam se ja izgubio u prijevodu?).

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 16:24 (denix).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

prepiši s bobine kataloški broj i ukucaj u ebay.

i da može se naći, a ti pitaš link kao da audi ima jedan model bobina, nit koji auto, nit koji motor, nit koja godina, nit išta napišeš.

ili da odgovorim u stilu kako si napisao:  Da može se naći i ima na ebayu

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 17:09 (brane_og).

3 0 hvala 0
16 godina

Jel ono stoji ili sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni se čini da ti trackingi ne šljakaju.Meni je za jedan paket isto tako nešto pisalo a već je bio stigao.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
brane_og kaže...

i da može se naći, a ti pitaš link kao da audi ima jedan model bobina, nit koji auto, nit koji motor, nit koja godina, nit išta napišeš.

evo ih podaci s bobine!

S4

058905105

BERU GERMANY

0040100013

mi mozes dat molim te link za bobinu?

15 godina
pas101 kaže...
brane_og kaže...

evo ih podaci s bobine!

S4

058905105

BERU GERMANY

0040100013

mi mozes dat molim te link za bobinu?

Jel to možda ovo:http://www.ebay.com/itm/AUDI-A3-96-01-1-8T-Genuine-IGNITION-COIL-PACK-MODULE-BERU-0040100013-058905105-/110880300865?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19d0fb1f41 ?

14 godina
neaktivan

evo tako napišeš i uvjek će ti netko pomoći naći, jer bez podataka nema ništa.

btw bobina ti se na engleskom piše ignition coil, tako da napiši audi ignition coil u ebay

evo ovdje pa nađi točno svoj model, imaš ih milion, a poigraj se pa nađi kako da prođeš jeftinije

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=audi%201.8t%20ignition%20coil&_clu=2&_fcid=53&_localstpos&_stpos&gbr=1

0 0 hvala 0
16 godina

Naručio sam si neku stvarčicu 1.8 i još nije došlo.

Prije je sve dolazilo u roku 4 tjedna max.

Kakva je situacija s vama, jel vam kasne paketi ?

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 21:49 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam neke stvari naručio 13.8. i još mi nije stiglo a došlo mi je nešto što sam naručio 17.8.

15 godina

ako si naručio iz kine, lako moguće. ja sam naručio par itema 24.7. a stiglo mi je prošlog četvrtka, dakle 30.8.

par dana prije sam se javio selleru i napisao mu da mi još nije stiglo i odmah mi je odgovorio neka pričekam još tjedan dana i onda mu se javim. ako ne stigne, da mi pošalju još jednom i plus neki poklon (znak strpljivosti i susretljivosti). međutim, stiglo kroz dan-dva u super stanju.

napravi ko i ja, javi se selleru da još nije stiglo tek tolko da imaš pisani trag u slučaju dispute-a pa ćeš vidit ako ti šta odgovori.

sretno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Da meni isto kasni jedan paket narucen 5.8 shipan 8.8.

Javio sam se seleru i i reko je da obicno treba 4-6 tjedana ne racunajuci vikende.

Jos cekam ovaj tjedan, ako ne dode opet mu se javljam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hvala na savjetu. Posalo sam upit pa ćemo vidit što će biti dalje.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zna se desit sa vrimena na vrime da paketi negdi "stanu"... i svakome kasne... nista strasno... javit se selleru da ti malo kasni i da ces pricekat, nevalja forsirat stvari jel u 99% slucajeva ni selleri nisu krivi nego je problem u transporu i na granici(carini), a i ovi nasi postari nisu bas bog zna sta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice