Download filma sa titlom

poruka: 6
|
čitano: 4.432
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Download filma sa titlom

Kad pomoću programa internet download manager preuzmem film sa npr http://www.filmovizija.com/   skine ga u .flv ili u .mp4 formatu ali nema titla kad gledam film preko browsera titl se uredno prikazuje ima li neko ideju kako bi preuzeo film sa titlom

ili samo titl pa da dodam na film  jer titl nije zaljepljen na film nego se posebno učitava

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Download filma sa titlom

Vidim da si na forumu preko 3 godine 
u 3 godine na internetu covjek bi vjerojatno naisao na spomen torrenta jer skidanje streamova katastrofa kvalitete je ... bolje da ne kazem

no to je ionako piratstvo pa ne zelim vise od toga rec 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Re: Download filma sa titlom

Nisi nikad čuo za stranicu podnapisi?

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan
Download filma sa titlom

da sam htio skidati s torenta onda bi skino i nebi postavljo pitanje .  radi se o jw playeru jeli moguće izvući titlove sa njega

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
expert man kaže...

da sam htio skidati s torenta onda bi skino i nebi postavljo pitanje .  radi se o jw playeru jeli moguće izvući titlove sa njega

a da jednostavno pitas da ti nađemo titlove za taj film ?

Em je sukladno sa pravilima foruma i lakse je tebi 

12 godina
neaktivan

Titlovi na filmoviziji se učitavaju odvojeno od filma. Ne možeš skinut film s titlom. Nađi si titl i imenuj istim imenom titl i film. Jedan od titlova sa podnatpisi.net sigurno paše jer je 99% titlova s te stranice.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice