Dinamička IP adresa u statičnu...HELP

poruka: 5
|
čitano: 2.264
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Poštovani,

Tražim nekoga tko zna postaviti moju b net dinamičku ip adresu u stalnu i za to sam voljan platiti uslugu.

Radi se o ip adresi za van i jasno mi je da po važećem cjeniku mog internet providera to košta 202kn/mj ali mi je to malo preskupo.

Bnet mi mijenja ip adresu svakih 4 dana a to mi radi ogromne probleme u nekim poslovima koje radim.Molim za pomoč !!!

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 14:15 (scorpion41).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dinamička IP adresa u statičnu...HELP

Stalnu ip adresu ti jedino može dati (tvoj) ISP.
Sam možeš eventualno nešto učiniti kada bi koristio dydns, noip i slične servise koji updejtaju tvoj hostname kada se promijeni dinamička adresa.
NO-IP FAQ -> "Dynamic DNS makes a dynamic IP address act as though it’s static (does not change), even though it is not. With No-IP you create an easy to remember hostname, this hostname is the URL that you type into your browser to connect to your remote device. Our Dynamic Update Client then takes your hostname that you created (example: yourname.no-ip.org) and points it to your IP address. When your IP address changes, we update it on our servers."

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 14:27 (D1001).
17 godina
neaktivan
scorpion41 kaže...

Poštovani,

Tražim nekoga tko zna postaviti moju b net dinamičku ip adresu u stalnu i za to sam voljan platiti uslugu.

Radi se o ip adresi za van i jasno mi je da po važećem cjeniku mog internet providera to košta 202kn/mj ali mi je to malo preskupo.

Bnet mi mijenja ip adresu svakih 4 dana a to mi radi ogromne probleme u nekim poslovima koje radim.Molim za pomoč !!!

Hvala.

To možeš vrlo jednostavno napraviti besplatno putem stranice:

https://www.dtdns.com/

i odgovarajućeg dns updater programčića. Možeš naći upute na internetu kako to sve napraviti. A jednom kada podesiš radi u pozadini bez ikakvih problema. Osobno to imam jer koristim VNC software.

Kupi mi majko kišobran da ne šetam po livadi bos.
10 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...
scorpion41 kaže...

Poštovani,

Hvala.

To možeš vrlo jednostavno napraviti besplatno putem stranice:

https://www.dtdns.com/

i odgovarajućeg dns updater programčića. Možeš naći upute na internetu kako to sve napraviti. A jednom kada podesiš radi u pozadini bez ikakvih problema. Osobno to imam jer koristim VNC software.

E kad bih ja to znao prijatelju nebih tu sada gubio vrijeme,a možeš li ti to napraviti meni dobro bi ti platio? lokacija Zagreb

17 godina
neaktivan

Mogu ti pomoći, ali BESPLATNO. Nisam iz Zagreba, ali instaliraj programčić Teamviewer na svoje računalo, a napiši mi i pošalji privatnom porukom svoj ID i password. Ukoliko želiš, možemo to večeras zrihtati.

Kupi mi majko kišobran da ne šetam po livadi bos.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice