Dijeljenje brzine interneta

poruka: 2
|
čitano: 914
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Dijeljenje brzine interneta

Ovako, router u kući koriste jedan PC i laptop, PC je spojen žično, a laptop wireless, imam brinu od 4 mbps, no uvijek kad je laptop spojen wireless on uzima največi dio tih 4 mbps, ping u igricama postane ogroman ako je na laptopu pokrenut youtube, torrent ili nešto slično, pa me zanima jel moguće ikako podijeliti tih 4 mbps tako da PC moze maksimalno koristiti 2 i laptop 2.

Pokusao sam sa netbalancerom, ali ne razumijem taj program, pa ako itko od vas ima ikakav savijet neka kaze. Nemojte samo komentirati da kupim vecu brzinu jer da se ima novaca, kupila bi se veca brzina.

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Dijeljenje brzine interneta

-prvo moraš naučiti što je 'brzina'.

-bandwidth i ping su dvije različite stvari, sadašnjih 4mbit da podigneš na npr 10mbit jednako bi ti 'kvario' igru-ping. btw, ping je za igranje važnij, to može popraviti npr optika. Jednostavno ne skidaš torrente kad igraš ili ih barem ograničiš na razumni broj konekcija. Postoji software, postoje uređaji ali sve je za početnika preteško ili skupo.

-torrnet klijent ima potrebne opcije, ali treba znati podesiti ili pročitati upute, googalti, pitati.. umjesto klikanja 'next'.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 23:31 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice