DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 438.312
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
Genoxxx kaže...
@kordy.... Ps1 i ps2 kontroleri imaju isti prikljucak pa mislim da ps2 to usb trebao radit i sa ps1 kontrolerom ali nisam 100 % siguran

To me zanima... ako bi netko mogao potvrditi da to radi....

16 godina
H4X0R_Bug kaže...
Hoce sigurno radi wifi-a.

Ja sam narucio Wifi modul pa nista :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

Prijatelj kupio kindle za 170 $ i na kraju ga sa svim dozvolama i carinama ispalo 1500 kn pa ono.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

stigao prvi paket sa dealextrema...narucen 1.11,a stigao danas...usb za citanje memorijskih kartica i onaj neki cudni ispitivac...oboje izgleda ok

floki

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel mi može netko linkat ako postoji nešto što bi pretvaralo jedan audio izlaz u dva? Ili USB u dva audio izlaza? Nadam se da me razumijete. Pokvaren mi je front panel, a u isto vrijeme bi imao uključene zvučnike i slušalice.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
17 godina
Tomislav95 kaže...

Jel mi može netko linkat ako postoji nešto što bi pretvaralo jedan audio izlaz u dva? Ili USB u dva audio izlaza? Nadam se da me razumijete. Pokvaren mi je front panel, a u isto vrijeme bi imao uključene zvučnike i slušalice.

http://s.dealextreme.com/search/audio+splitter

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
16 godina
neaktivan
denix kaže...
Tomislav95 kaže...

Hvala. Neznam još da uzmem kratki il dugački. Vidit ćemo{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
Tomislav95 kaže...
denix kaže...
Tomislav95 kaže...

Hvala. Neznam još da uzmem kratki il dugački. Vidit ćemo{#}

Bolje ti je dugački, ja imam kratki i kada ga ukopčam na komp mi zaklanja utor za mikrofon(a okrenut za 90 ga ne mogu zbog kućišta, ima jednu pregradu koja smeta koju ima i većina drugih kućišta)

P.S. pod krati mislim ovaj: http://www.dealextreme.com/p/audio-splitter-3-5mm-jack-741

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 19:16 (power_user).
17 godina
neaktivan

Pozdrav.15.10 sam naručio,na tracking summary piše shipment date 24.10.,pod status piše on 10/27/2011 shipped ali još ništa nije stiglo.Koliko otprilike treba da to dođe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gogs kaže...

Pozdrav.15.10 sam naručio,na tracking summary piše shipment date 24.10.,pod status piše on 10/27/2011 shipped ali još ništa nije stiglo.Koliko otprilike treba da to dođe?

Ima još vremena. Pričekaj još tjedan-dva. Nekima stigne tek nakon 45 dana, a nekima nakon 2 tjedna, ovisi kakve si sreće i da li je gužva u poštanskom prometu. Sad će polako biti sve veća i veća zbog blagdana.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
16 godina

Kako DX i eBay više nesmiju prodavati lasere, DX je otvorio novu stranicu samo za lasere !

http://www.yourlasers.com/

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napravio sam checkout na DealExtreme-u i novci su skinuti s PayPal-a, ali ne piše da sam kupio u mom accountu i nisam dobio nikakav mail. Jeli to sad kupljeno ili ne?

0 0 hvala 0
16 godina
Nakon 12-24h bi se trebalo vidjeti u DX acc. Tek kroz dva tri dana se vidi u Paypalu
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još mi nema ordera u my accountu, a na PayPal-u piše da je plaćeno. Također nisam mail primio. Sad sam im poslao mail, valjda će sredit to il barem novce vratit.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Još mi nema ordera u my accountu, a na PayPal-u piše da je plaćeno. Također nisam mail primio. Sad sam im poslao mail, valjda će sredit to il barem novce vratit.

ja sam imao isti slucaj kupio sam bio bluetooth i nisam mogao vidit na racunu da sam kupio, i dosao je bluetooth i sve ok

17 godina

Jel tko narucivao 50mw lasere s 18650 baterijama ? Interesira me autonomija baterije od cca 2400-3000 mAh.

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
15 godina
pika78 kaže...

pa i nije mu baš neka dobra recenzija

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
14 godina
neaktivan

ok, ponudi nešto bolje za te novce sa DX-a!

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Kako DX i eBay više nesmiju prodavati lasere, DX je otvorio novu stranicu samo za lasere !

Zašto ne smiju?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina

Kupia san nesto 4.11. a pise da mi je paket poslan 11.11. i od toga je proslo 17 dana, a od dana uplate 24. jeli to previše ili da pričekam još malo prije nego ih kontaktiram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

CEKAJJ.

Meni je jedan paket isao 1,5 mj.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 1
14 godina

teme u kojima sudjelujem...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cuspajz kaže...
Mitch kaže...

Zašto ne smiju?

Zato što se laseri od 5 mW na više smatraju oružjem. Zato možeš i primjetit da su noževi out of stock ili ih više nema :)

17 godina
neaktivan
Evo imam jedan problem s dx.opet nešto naručio 20.11 poslano 24.11 ali nigdje nemogu dobit tracking broj mada sam išao na order tracking.I sad neznam gdje je to?Na prijašnjim sam uvijek dobivao tracking broj.

0 0 hvala 0
16 godina
jpelko2 kaže...
Evo imam jedan problem s dx.opet nešto naručio 20.11 poslano 24.11 ali nigdje nemogu dobit tracking broj mada sam išao na order tracking.I sad neznam gdje je to?Na prijašnjim sam uvijek dobivao tracking broj.

Mozda nisi narucio tracking broj? Ja kada sam zadnji put narucivao pisalo je da treba platiti 1,70$ za tracking. Danas sam dobio mail da je poslano, ali ne pise broj pokraj itema.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
15 godina

Ako je nesto manje vrijednosti nema trackinga jedino ako ga platis 1,70$

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
jpelko2 kaže...

Mozda nisi narucio tracking broj? Ja kada sam zadnji put narucivao pisalo je da treba platiti 1,70$ za tracking. Danas sam dobio mail da je poslano, ali ne pise broj pokraj itema.

Uvijek mi poslije slanja došao tracking broj dok sad nije,neznatna je vrijednost pošiljaka koje sam sve uzimao i samo sad nisam dobil tracking broj.Valjda bude došlo za par dana pa javim..
14 godina
neaktivan
Korisnici Visa Avenue Mall poklon kartica, pazite se, jučer su mi puknuli limited account access na PayPal-u zbog velikog broja dodanih kartica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AntGadget kaže...
Korisnici Visa Avenue Mall poklon kartica, pazite se, jučer su mi puknuli limited account access na PayPal-u zbog velikog broja dodanih kartica.

ah shit meni je oivo vec peta sesta xD kolko si ih imao?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice