Ako netko možda ima kupon -10$. Zahvaljujem.
Dobio!
Ako netko možda ima kupon -10$. Zahvaljujem.
Dobio!
Mogu li i ja dobiti kupon? Hvala
Ako netko ima iskustva s paketima koji nisu došli od strane Banggood-a neka daju svoj savjet.
Naručio sam mobitel 21 studenog i tek je 30 studenog poslan, već je prošlo 5 tjedana a ja ga ne vidim ni na hrvatskom ni na njemačkom trackingu, vidim samo da je poslan ( valjda ) iz Kine 30-og studenog.
Već sam naručivao 3 mobitela na istu adresu i nije bilo problema.
Otvorio sam paypal case, ali ni sam ne znam kako to točno funkcionira, a već 4 tjedna kontaktiram s Banggood-om i šaljem im email-ove da bi mi svaki tjedan rekli da li mogu pričekat još jedan.
Također tvrde da je paket krenuo prema meni ( već 3 tjedna se drže toga ) i da su oni to potvrdili s svojom logistikom, ali ništa od svega toga.
I opet zahtijevaju da čekam 2 tjedna pa da će se onda vidjet i nude vraćanje dijela novaca ( 20% ), uostalom šta ja imam od tog novca ako mi ne vrate sve ili ako mi paket ne stigne.
Savjeti, rješenja i iskustva su dobrodošla.
I opet zahtijevaju da čekam 2 tjedna pa da će se onda vidjet i nude vraćanje dijela novaca ( 20% ), uostalom šta ja imam od tog novca ako mi ne vrate sve ili ako mi paket ne stigne.
Savjeti, rješenja i iskustva su dobrodošla.
Ostavi otvoren Dispute U Resolve Centru preko paypala ako si ga pokrenuo i pazi ako se i tada ne dogovoriš moraš pokrenuti Claim da eskalira problem te onda Paypal riješava postupak.
Nakon što otvoriš Dispute imaš 20 dana da vidiš, dogovaraš sa sellerom preko Dispute konzole i ako niti tada ne riješiš problem 19. dan otvori Claim koji se nalazi u Resolve centru tako da paziš na to. Dispute se automatski zatvara tako da više nemaš mogućnosti ponovnog pokretanja zato ćekaj zadnji dan za zatvaranje ili dok ti ne vrate lovu unutar 19. dana.
Ne pristaj na nikakvih 20%, lopovi jedni. Pazi samo da ti ne prođe rok za CLAIM. Neka lijepo vrate novce, a ako ti paket kasnije ipak dođe, što će oni moći isto provjeriti po TN kojeg češ potpisati, javiš im se i napraviš re-pay.
Ja sam već "eskalirao" slučaj. Prvo sam pokrenu dispute, čekao tjedan ili malo više i nisu ništ odgovarali te sam potom eksalirao slučaj, ujedno sam im i putem mail-a rekao da će ako oni to ne riješe, riješiti paypal putem tog otvorenog slučaja. Sada mi piše da imaju vremena do 16.1 ili tako negdje da se jave...Samo ne znam što dalje onda, jer ovo je stvarno sramotno od njih, što je najgore, ne naručujem mobitel sebi već drugoj osobi.
Ja sam već "eskalirao" slučaj. Prvo sam pokrenu dispute, čekao tjedan ili malo više i nisu ništ odgovarali te sam potom eksalirao slučaj, ujedno sam im i putem mail-a rekao da će ako oni to ne riješe, riješiti paypal putem tog otvorenog slučaja. Sada mi piše da imaju vremena do 16.1 ili tako negdje da se jave...Samo ne znam što dalje onda, jer ovo je stvarno sramotno od njih, što je najgore, ne naručujem mobitel sebi već drugoj osobi.
To ti je to sad čekaj da ti vrate lovu i nemaš više ništa sa tim, a ako ipak dobiješ mobitel prvo provijeri da li sve štima, radi ima li kakvih nedostataka, pričekaj per dana da vidiš kako se ponaša mobitel i ako je ok onda im plati, te onda njih kontaktiraj i traži ih gdje da im uplatiš novac jer si ipak dobio mobitel i dogovori se opet sa njima ali van Paypala jer više ne možeš biti zaštićen za taj slučaj.
Ako dobiješ mobitel oni će to vidjeti jer potpisuješ primitak poštaru tako da bi onda oni mogli kontaktirati Paypal i tražiti plaćanje proizvoda.
Može da, hvala na pomoći. Javim detalje ako/kad se rješi.
Pozdrav. i kod mene problemi sa isporukom i kasnjenjem mob sam porucio 02.12.2013 danas je 38 dana
datum kupovine
2013-12-02 06:12:33Payment Confirmed
Deutsche Post
The item arrived at the International Logistics Center Frankfurt on Dec 28, 2013.
evo sta kaze banggood:
Dear eldin007, for the order 1167924, it was sent on 13th December and the shipping details are stated below,
Shipment number: RX*********DE
The item arrived at the International Logistics Center Frankfurt on Dec 28, 2013.
It usually takes about 7-25 business days to arrive to BOSNIA AND HERZEGOVINA. Sometimes, it will be delay by customs, logistic and your local post office.
Please kindly wait for more 7 days. If you still can not get the parcel 7 days later, please kindly inform me and I will refund you first. Is that OK for you?
Thank you so much.
vasa iskustva?
Ma to je uobičajeno, još ti nije prošao rok za prijavu na paypal , pričekaj još 2 dana i onda kontaktiraj ponovo da vidiš. Rok ti je ipak na paypalu 45 dana za prijavu od dana kada si ga platio, znaći 42 ili 43 dan pokreni Dispute, a ako ni tada ne riješiš ili ne dobiješ mob ili lovu pokreni Claim i to ti je ti. Pogledaj postove iznad tvoga i obrati pažnju na vremenski rok za te stavke koje sam ti sada naveo.
7 Dana je ipak previše jer je to i zadnji dan za Dispute na paypalu, a oni te mole da pričekaš. Ti odluči , ali ja ne bih ćekao sedam dana, a ako i dođe do tada u BiH lako ti zatvoriš dispute ali nikako dok ti ne dodje kući. Dispute ti traje 20 dana tako da paziš vremenski obavezno, da ti onda ne prodje rok za Claim ako ga budeš morao pokretati 19.dan.
imam jedno pitanje, jel svima sve na krqaju stiglo sa baggood-a?? Do sada sam narucivao sa pande i nije bilo problema , isvoj mb direkt od thl proizvodjaca..
Zanima me ovaj model http://www.banggood.com/JIAYU-G3S-4_5-Inch-Android-4_2-MTK6589T-4G-ROM-Smart-Phone-Black-p-81656.html al me brine sto je jedino na bagu tako jeftin,,pa da nije neki scam site?
Imam jedno pitanje, prije par dana sam uspio na svom thl w100 sahraniti lcd/display ekran i u kontaktu s proizvodjacem receno mi je da ima posaljem mb nazad te da ce mi ga oni zamjeiti i da placam samo shipping fee..
E sad mene zanima kako se osigurati da mi g*vna /gamad ne naplate pdv kad ga budem dobio nazad, jer sam pri narucivanju mb uspio izbjec doticni...
pozdrav
može mi netko objasniti u čemu je razlika između dolje navedenih vrsta dostave - što se to plaća ?
1. Air Mail(Free shipping & 7-20 days)
2. Air Mail Register(€ 1,29 & 7-20 days)
Pozdrav. i kod mene problemi sa isporukom i kasnjenjem mob sam porucio 02.12.2013 danas je 38 dana
datum kupovine
2013-12-02 06:12:33Payment Confirmed
Deutsche Post
evo sta kaze banggood:
Dear eldin007, for the order 1167924, it was sent on 13th December and the shipping details are stated below,
Shipment number: RX*********DE
It usually takes about 7-25 business days to arrive to BOSNIA AND HERZEGOVINA. Sometimes, it will be delay by customs, logistic and your local post office.
Please kindly wait for more 7 days. If you still can not get the parcel 7 days later, please kindly inform me and I will refund you first. Is that OK for you?
Thank you so much.
vasa iskustva?
Evo i update za moj problem mob je konacno u BIH 17.01.2014 je 45 dana od dana kupovine nadam se da ce uspijet stici do tog datuma
30.12.2013 10:45:00 GERMANY DEFRAA - FRANKFURT/FLUGHAFEN Otprema pošiljke u inostranstvo (EDI poruka )
10.01.2014 15:51:53 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Prispijeće pošiljke u Izmjeničnu poštu - UVOZ
10.01.2014 17:16:22 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Otprema pošiljke na Carinu - UVOZ
Može neko kupon? Hvala.
Dobio sam!
To sam i pretpostavljao. Ako se plaća tracking , daje li to "neku dodatnu sigurnost " da se roba "ne izgubi putem" i da stigne na odredište ili smo da se vidi trenutna lokacija paketa ?
Evo i update za moj problem mob je konacno u BIH 17.01.2014 je 45 dana od dana kupovine nadam se da ce uspijet stici do tog datuma
30.12.2013 10:45:00 GERMANY DEFRAA - FRANKFURT/FLUGHAFEN Otprema pošiljke u inostranstvo (EDI poruka )
10.01.2014 15:51:53 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Prispijeće pošiljke u Izmjeničnu poštu - UVOZ
10.01.2014 17:16:22 BOSNIA AND HERZEGOVINA BASJJA - SARAJEVO 71003 Otprema pošiljke na Carinu - UVOZ
Pa tvoj je u BiH, a sada ako ga ne dobiješ do 16.01 možeš otvoriti dispute ali i ne moraš. Možeš ga dobiti i 25.01. na adresu i onda zatvoriš dispute na Paypalu.
To sam i pretpostavljao. Ako se plaća tracking , daje li to "neku dodatnu sigurnost " da se roba "ne izgubi putem" i da stigne na odredište ili smo da se vidi trenutna lokacija paketa ?
Ako i platiš tracking number nije to nikakva sigurnost da ćeš dobiti proizvod, to ti je samo da okvirno znaš gdje se nalazi ali ne mora znaćiti da je i toćno jer imaš brdo krivih ili lažnih TN , tako da paziš vremenski rok za podizanje Dispute , a onda i Claim na Paypalu.
Moze i meni u box...bio bi zahvalan!
Hvala ekipa!
moj paket je od 3.12 na carini, prije tjedan dana su me zatrazili racun..poslao sam im sve.. danas sam ih nazvao da vidim sto im tako dugo treba,, da bi mi lik na carini reko da su pretrpani..i da su carinici tek na datumu obrade 23.12, tako da nista ni ovaj tjedan..
Javljam da su mi vratili novac nakon 2 mjeseca u iščekivanju da će paket ipak doći, ali naravno nije došao. Eskalirao sam paypal slučaj tako da je sve dobro prošlo na kraju, jedino što još ne vidim da mi je novac sjeo na račun iako na paypal history-u se vidi transakcija.
Nešto me zanima..
Znači naručio sam mobitel i 2 dodatne baterije. Međutim, baterija odmah nije bilo pa sam morao čekati 2-3 dana..
Jel oni to stave u jedan paket tj. skupa sa mobitelom ili šalju 2 paketa odvojeno? Koliko vidim na BG-u, imam 2 narudžbe, ali jedan tracking broj.
Sad kada budem slao carini račune, jel trebam poslati oba ova računa sa BG-a + onaj sa PayPala koji mi je stigao na mail?
Nešto me zanima..
Znači naručio sam mobitel i 2 dodatne baterije. Međutim, baterija odmah nije bilo pa sam morao čekati 2-3 dana..
Jel oni to stave u jedan paket tj. skupa sa mobitelom ili šalju 2 paketa odvojeno? Koliko vidim na BG-u, imam 2 narudžbe, ali jedan tracking broj.
Sad kada budem slao carini račune, jel trebam poslati oba ova računa sa BG-a + onaj sa PayPala koji mi je stigao na mail?
Mislim da će ti doći odvojeno ali i ne mora, za manje svote ne daju TN kao za tvoje baterije. Račun ćeš poslati samo za mobitel i to onaj s Banggooda ne treba Paypal račun, a za baterije mislim da ti neće niti ići na carinu ako je posebna pošiljka jer je i meni tako bilo, ali ako i budu u paketu sa mobom ako ti je razdvojen račun od moba i ne pokazuje ti baterije u tom računu onda ćeš slati samo za mobitel.
Imam jedno pitanje. Da li se mora prvo registrirati na Banggood pa prihvatiti kupon ili se preko linka za kupon mora registrirati?
Hvala
Nema pravila ali minimalno desetak dana.
Imam jedno pitanje. Da li se mora prvo registrirati na Banggood pa prihvatiti kupon ili se preko linka za kupon mora registrirati?
Hvala
Regaj se prije i onda kad kupuješ stavi kupon kod kojeg će ti neko dati samo zatraži ovdje i dobit ćeš 10$ kupon.
Pozdrav, moze jedan -10$ kupon? Hvala!