Red Dead Redemption 2

poruka: 2.926
|
čitano: 752.422
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
17 godina
Red Dead Redemption 2
Bitanga kaže...
Necto kaže...

Shema s Legendarnim zivotinjama je ovakva.

Jednom kada ubijete Legendarnu zivotinju ona se vise ne spawna
Ako vas ubije ili pobjegne i nemozete je naci onda ce se spawnati opet na istom mjestu
Ako je ubijete i vi umrete ili zivotinja potone u vodu ili umrete dok nosite krzno -
(u tom slucaju krzno se automatski stvori kod Trappera (ali ne dobijete pare za prodaju))

I da, velika krzna i zivotinje koje nosite na konju ispadaju ako se izvrnete s konjem

A ako prodaš jednom trapperu i ne iskoristiš sve (mislim da od medvjeda dobiješ 3 itema), da li ćeš vidjeti to i kod drugog trappera, ili se moraš vratiti prvom?

To je sve isti trapper, ima ducan u St. Denisu a ovo naokolo "putuje" standom na par lokacija

Potpis:
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2018 17:19 (Necto).
Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
Red Dead Redemption 2

Može li se opljačkati nešto bez bountyja? Ja uletio s maramom kod onog doktora, poroko sve živo i jbg bounty 150$...ja konto marama, pa me neće prepoznat.

Inače igra je odlična, na nekih 20 % sam i još se vrtim na početku, nisam ni trećinu mape otkrio, toliko sitnih detalja za nepovjerovat, grafika vrh,radnja, ma sve...baš uživam. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Znači lunjam pokraj rijeke u trećem chapteru i naletim sličajno na nekog ribiča i on mi da kartu od legendary Fish. Vidiš nisam znao da ima i legendary fish uz one životinje.

Mene igra sve više iznenađuje pogotovo što fokus nije na glavnoj priči. A misije su uz one scene gdje sunce izlazi, uz jutarnju maglu ili uz ona svjetla pre brutalno napravljene. Jednostavno najviše uživam u tim scenama i ne mogu se načuditi koliko je igra prelijepa.

A vlak sam probao opljačkati i nije bilo baš nešto, dobiješ par konzervi što nađeš usput i tako to kad uskočiš na njega, samo bezveze nakupiš Bounty.

E sad tamo negdje oko 20-25% igre kad prođe jedna misija dobiješ mogućnost pljačkati putnike direktno bez da ih moraš ubiti pa pretražiti tijelo. To još nisam probao ali vidim kad sam putovao da mi je igra napomenula da sad imam tu mogućnost.

Nadam se da nisam pokvario pa izlajo nešto.

4 0 hvala 0
7 godina
Red Dead Redemption 2

Prvi puta u svojoj gamerskoj povijesti (cca 20 godina) sam kupio igru po punoj cijeni. Inače uvijek čekam popuste. 

Drugi disk se upravo instalira, sve ostalo je spremno. 

8 0 hvala 0
14 godina
Re: Red Dead Redemption 2
Vandit kaže...

Prvi puta u svojoj gamerskoj povijesti (cca 20 godina) sam kupio igru po punoj cijeni. Inače uvijek čekam popuste. 

Drugi disk se upravo instalira, sve ostalo je spremno. 

nećeš požaliti, vjeruj

7 godina
Red Dead Redemption 2

Odigrao uvodna tri sata. Odlično. Radnja je za sada malo spora no ne sumnjam da će se kasnije razviti. 

Ono što me oduševilo su svakako dijalozi i humor u istima. 

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Polako se igra, ovo i jesu igre koje se igraju polako, bez zurbe. Polako napredujem sa glavnom pricom, danas sam joj se malo vise posvetio. Sporedni questovi su zanimljivi, kontam veceras se baciti na Gunslinger quest, nije red da ceka tako dugo, pokupio sam ga vec kad sam bio prvi put u Velentineu. Malo sam se izenervirao par puta kada me safataju Bounty Huntersi. Bio sam na 200 dolara, i stvarno zna biti zafrkano. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Polako se igra, ovo i jesu igre koje se igraju polako, bez zurbe. Polako napredujem sa glavnom pricom, danas sam joj se malo vise posvetio. Sporedni questovi su zanimljivi, kontam veceras se baciti na Gunslinger quest, nije red da ceka tako dugo, pokupio sam ga vec kad sam bio prvi put u Velentineu. Malo sam se izenervirao par puta kada me safataju Bounty Huntersi. Bio sam na 200 dolara, i stvarno zna biti zafrkano. 

Da, igra za istrazivanje i bas za polako igranje ali i pored toga stigao sam do 4. poglavlja danas. Ali svakako ce se ovo preci jos koji put, pored ove igre nemam zelju ni za jednom drugom. Sto se tice bounty-a imao sam preko 400$ i bas je zajebano kad krenu sa psima da te traze, ali svaki put sam ih sredio i resio da platim sve to da me ne smaraju dalje. Ne znam samo kako napravim toliki bounty kad pokusavam biti good guy xd. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
7 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Uzeo igru u srijedu navecer. Skinula se jucer. Ja se s nje nisam skidao jucer.

Stvarno prekrasno izgleda ali mi je strasno zao sto nije/nece izaci na PCu cisto zbog ciljanja i FPS dropova. Detalji su nevjerojatni.

2 0 hvala 0
10 godina
Red Dead Redemption 2

jel zna možda netko koje misije su "point of no return"?

prilično sam siguran da mi sljedeća misija završava priču u prvom kampu, moguće i da će završiti chapter 2, koliko vidim ovdje tek sa nekim misijama u chapteru 4 si onemugoćiš neke side questove, ali reko da provjerim za svaki slučaj. dakle u biti moje pitanje hoće li mi sa završetkom chaptera 2 nestati neke sporedne misije zadaci i strangers koji su na tom području? vjerujem da neće al ako neko zna sigurno zamolio bi da mi javi, može i ovdje ili u privatne poruke 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jako malo glavnih misija sam odigrao a igram od prvog dana.

Svakako udjite u one male kolibice po sumama. Svasta ima u njima. U jenoj sam nasao raskomadane ljude. Meteor uletio kroz krov. U drugoj je cijelu obitelj pogusio dimljak
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

Uzeo igru u srijedu navecer. Skinula se jucer. Ja se s nje nisam skidao jucer.

Stvarno prekrasno izgleda ali mi je strasno zao sto nije/nece izaci na PCu cisto zbog ciljanja i FPS dropova. Detalji su nevjerojatni.

Video sam da igras juce 😂 kad sam ulazio na psn. Ma igra je remek delo, najbolja igra koju sam ikad igrao a tvrdim to iako je jos nisam zavrsio, msm story mode. 

17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Na žalost ne stižem baš zadnjih dana igrat (u biti nemam snage navečer..) ali nadam se sad za vikend malo potegnuti..  još sam na 2. poglavlju i polako uživam u svemu.

Atmosfera je predobra, a na gunplay sam se naviknuo - na početku mi je bio malo previše trom i nespretno riješen, ali što više igram to vidim da je samo stvar navike na takav sistem.

Sve u svemu igra je bomba i potrajat će barem do Nove godine (pogotovo s MP dijelom kad stigne za piknut s ekipom..).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Meni je gunplay vrh. Odličan osjećaj kad nekog upucate, i još to repetiranje oružja i recoil, baš mi je svaka borba uživanje. Pogotovo slučajni susreti, i onda povlačenje revolvera i tko je brži, ma fantastično. A zvukovi, glazba i pucnjevi i sve skupa, ma baš je uživanje biti u tom svijetu
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cansee kaže...

jel zna možda netko koje misije su "point of no return"?

prilično sam siguran da mi sljedeća misija završava priču u prvom kampu, moguće i da će završiti chapter 2, koliko vidim ovdje tek sa nekim misijama u chapteru 4 si onemugoćiš neke side questove, ali reko da provjerim za svaki slučaj. dakle u biti moje pitanje hoće li mi sa završetkom chaptera 2 nestati neke sporedne misije zadaci i strangers koji su na tom području? vjerujem da neće al ako neko zna sigurno zamolio bi da mi javi, može i ovdje ili u privatne poruke 

Bio sam negdje pronašao da ima takvih misija, ne puno ali ima. Ne mogu sad ponovno naći o kojim misijama se točno radi. Koliko sam zapamtio to su uglavnom sporedne misije kao npr onaj lov sa onim tipom iz kampa, navodno ako ne odeš u lov do 4 poglavlja neće više biti misije. 

Ili recimo ako ne doneseš ekipi iz kampa zahtjeve do četvrtog poglavlja nećeš otključati taj trofej.

Baš ću potražiti stranicu jer pisalo je o kojim misijama se točno radi pa zaljepim ovdje.

Uglavnom na rocstar clubu kad se ulogiraš možeš vidjeti koliko ti je misija preostalo u kojem chapteru, odnosno tamo je puno lakše vidjeti takve stvari pa ako nisi siguran koliko ti je misija preostalo do kraja skokni na internet pa pogledaj tamo.

A i tamo možeš kupiti sve što ti treba u igri pa ti automatski sjedne u inventory bez da moraš ići u trgovine. Evo jedan besplatan tip za vas.

Frenzy kaže...
Jako malo glavnih misija sam odigrao a igram od prvog dana.

Svakako udjite u one male kolibice po sumama. Svasta ima u njima. U jenoj sam nasao raskomadane ljude. Meteor uletio kroz krov. U drugoj je cijelu obitelj pogusio dimljak

Da to mi je prebrutalan detalj u igri. A u jednoj kolibi vas čeka jedno veliko iznenađenje koje nećete očekivati, a neću sad spoilati o čemu se radi :D

A i one razne bande su mi zakon, jučer sam naletio u divljini na bandu ljudoždera, prebrutalna scena. I još ona muzika koja se uključi u tim situacijama. Ma igra je vrh zato i idu sporo misije jer ima jako puno sporednih stvari.

15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Zapalo mi je nesto za oko: Pise u Statistici da ukupno ima 5 Bounty Hunters misija, a to mi je nesto malo. Ili je to samo broj sa odredjeno poglavlje (II). Znam da ima ovih slucajnih Bounty Hunters misija, to se vjerovatno ne borji u ovih pet. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pronađen bug zbog kojeg se može dogoditi da cijela Marston obitelj nestane iz kampa. Događa se u chapteru 2 i onda nestanu skroz do chaptera 4 i ako sam dobro shvatio ne možeš napraviti neke misije s njima. Ima na linku savjet kako navodno spriječiti da se to desi.

https://www.vg247.com/2018/11/01/red-dead-redemption-2-sadie-abigail-jack-not-appearing-at-camp/
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
Red Dead Redemption 2

Presao story 100%, prelazio sam samo main misije ali imam saveove svakih 10% pa cu malo skakati između njih i odigrati neke side questove u iscekivanju onlinea. Igra je stvarno remek-djelo. Na nekih 60-65% se već može naslutiti kraj, pogotovo ako ste igrali prvi RDR, jer neki likovi moraju ostati živi ali sve u svemu odlična igra.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
dzelo kaže...

Zapalo mi je nesto za oko: Pise u Statistici da ukupno ima 5 Bounty Hunters misija, a to mi je nesto malo. Ili je to samo broj sa odredjeno poglavlje (II). Znam da ima ovih slucajnih Bounty Hunters misija, to se vjerovatno ne borji u ovih pet. 

ja se isto danas malo prepao na to, ALI nije baš tako kako se da zaključiti na prvi pogled. to ti je broj koji igra traži da odradiš kako bi se smatralo da si završio to u igri, tj. da bi se konačno smatralo da si prešao igru 100 %. npr. isto ti piše da moraš odraditi 10 strangers misija a ima ih 22. dakle to je neka norma koju igra traži da bi se smatralo da si odradio to. također je potrebno proučiti 50 životinja (a ima ih 178 bez riba) i da se ulovi 5 legendarnih životinja a ima ih 14 

ono što mene više brine je kako pronaći neki treasure. mapa je ogromna, a na karti nema naznake ni gdje bi moglo biti otprilike, samo neki srtež, dakle baš bi trebao dobro zapamtiti crteže i ako slučajno na nešto naletim onda super

15 godina
Hexfire kaže...
Pronađen bug zbog kojeg se može dogoditi da cijela Marston obitelj nestane iz kampa. Događa se u chapteru 2 i onda nestanu skroz do chaptera 4 i ako sam dobro shvatio ne možeš napraviti neke misije s njima. Ima na linku savjet kako navodno spriječiti da se to desi.

https://www.vg247.com/2018/11/01/red-dead-redemption-2-sadie-abigail-jack-not-appearing-at-camp/

koliko vidim to se meni desilo, fak!

sto se tice igre, odlicna, prode vrijeme niti se ne okrenes

9 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Da li neko zna kad se ubije neka zivotinja na nekoj lokaciji (ne mislim na ove legendarne) da li zauvek nestaje sa te lokacije ili se uvek tu moze naci? Raccoon mi pravi probleme, treba mi za crafting a nikako naci nekog sa 3 zvezdice. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ma mislim da s tim nemaš problema, redovito naletiš na istim lokacijama na životinje sa 3 zvjezdice. Ja rakuna nisam još ni pronašao a treba mi isto

Nego ljudi šta kažete na to da kad nešto opljačkate banda dobije svoj dio, al onda kad dođete nadograđivat kamp tih novaca nema, nego morate vaditi iz svog džepa? Mogli su staviti da barem dio novaca bude na raspolaganju za uređenje kampa i resuply
9 godina
neaktivan
Cansee kaže...
Ma mislim da s tim nemaš problema, redovito naletiš na istim lokacijama na životinje sa 3 zvjezdice. Ja rakuna nisam još ni pronašao a treba mi isto

Nego ljudi šta kažete na to da kad nešto opljačkate banda dobije svoj dio, al onda kad dođete nadograđivat kamp tih novaca nema, nego morate vaditi iz svog džepa? Mogli su staviti da barem dio novaca bude na raspolaganju za uređenje kampa i resuply

Novac ti ne bi trebao biti problem u ovoj igri. Imas na yt gomilu tutorijala kako doci do onih zlatnih poluga, ja sad imam kod sebe nekih 5k a sve sam skoro na max upgrade-ovao sto se tice kampa. 

13 godina
Red Dead Redemption 2

Moj savjet je da pomazete ljudima koji su u nekakvoj gabuli. Primjerice, pomogao sam covjeku kojeg je ugrizla čegrtuša. I tako, prođe neko vrijeme, idem do grada po u nabavku, kad netko vice, zove me te hvali pred ekipom ispred saloona. A ono isti taj lik, koji mi kaze da odem u oruzarnicu i odaberem bilo koji pistolj ili pusku na njegov racun kao znak zahvalnosti...

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Cansee kaže...

sad ću sam sebi odgovoriti na pitanje, sada počeo igrati i idem u neku "akciju" sa Seanom i u razgovoru saznam da dio novca od pljački (ona polovica koja pripadne bandi) Dutch sprema na neko sigurno mjesto izvan kampa, i to je kao ušteđevina bande. eto tako to funkcionira, i ima logike, vjerojatno se od toga i daje ljudima u zajam i tako. ughlavnom na sve su mislili

13 godina
Red Dead Redemption 2

Ekipa koja ima ultimate Edition: je li itko uspio triggati treausre hunt Les Trésor Des Morts? Svi vele da mapa mora biti kraj mrtvaca u zatvoru,ali ja je nemam (imam preordan Ultimate edition)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Red Dead Redemption 2

Na kolko ste posto? Ja sam puno radio side stvari tako da kad rjesim main story bit cu na nekih 90 posto total completiona. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Ja laganini  sam na 19-20% i neplaniram je brzo dovrsti polako 🤪

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Treba imati na umu da ima različitih postotaka. Najrealniji je story postotak, to ti točno govori koliko još glavnih misija imaš. Po mom iskustvu treba doći do nekih 23-25 % da bi ti se baš svijet potpuno otvorio. Također postoji postotak za game completion i odnosi se na cjelokupnu igru i to je onaj postotak koji vam piše kada spremite igru, ALI kao što sam već napisao igra ne traži da napravite sve kako bi imali 100 %, vjerojatno jer je prevelika, dakle dovoljno je da npr. odradiš 10 od 22 strangers questova i igra smatra da si taj dio odradio kompletno.
Nisam to odmah shvatio pa me to malo uplašilo, bojao sam se da je igra kraća nego što sam mislio, ali itekako nije i zapravo ima toliko stvari za raditi da se na kraju moraš odlučiti što ti je preće
Ja sam na 25 % story i sada malo više odrađujem svakakve stvari sa strane
Moj PC  
2 0 hvala 1
7 godina
Red Dead Redemption 2

Ja sam na 15%. Sve je super iako su mogli staviti fast travel barem do kampa. Ovako mi ima malo previše jahanja. 

Inače, jel vi idete za time da vam sve misije budu gold ili se ne zamarate time? Meni je super kada neku misiju odradim od prve kao gold, ali ne pada mi napamet ponovno igrati samo da bi dobio gold. :D 

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice