Red Dead Redemption 2

poruka: 2.926
|
čitano: 752.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
10 godina
Re: Red Dead Redemption 2
mar123 kaže...

Ja sam u prvih par sati iso malo u ubijacke pohode u stilu gta v i nakupio gro bountya i onda sam potrosio sve pare da to otplatim. Pa moje pitanje je kako zaradujete lovu? Koji su najbolji nacini? Pokuso sam krast konje i prodat ih u staju, al dobis par dolara. Prodaja koze isto nije nesto, bar ove od jelena i tih basic zivotinja. 

imaš raznih videa na youtubeu, moraš prijeći određenu misiju da bi ti se otvorio fence i njima onda možeš prodati ukradene stvari. možeš takođe pronalaziti zlatne poluge koje vrijede dosta (nisam to još probao)

također kad loviš životinje treba obratiti pozornost na to kolko imaju zvijezdica, od 1 do 3, a 3 je najbolje, dakle moraš ubiti tu životinju sa određenim oružjem i pogoditi ju kako treba da bi dobio onda perfect pelt/carcass koji vrijedi više, i također ovisikoja je životinja, nije isto zec i medvjed

e i obavezno treba izvoditi one "posliće" koji su ti opcionalni sa članovima bande, tu bude zarade

9 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Ja sam spremio ovaj video sa točnim pokazateljima di su zlatne poluge i karte sa blagom sad sve druge aktivnosti na mapi napuštam i idem samo to tražit da mogu lakše upgredat kamp konje  i sebe i oružje razno. Nije  malo za 9 zlatnih poluga dobit preko 4500$ to je fina svotica + te mape sa blagom.

Napad je najbolja obrana :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 12:35 (Seki001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Opa igra izlazi za pc prije nego sto je itko ocekivao!!! Sluzbena najava:

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

Pa moje pitanje je kako zaradujete lovu? Koji su najbolji nacini?

Stedim :D na nacin da ne placam glupe bountije ;)

TIP: Potrosis sve pare, odes do serifa kada se smiri situacija u gradu i napravis par puta antagonize na njemu da dodje surrender opcija.
Nakon toga se predas i odlezis bounty bez trosenja para. =) Ovo je po meni malo IMBA jer mozes i $1000 bounty jednostavno odlezati. =/

Gale92 kaže...

kad se netko opljačka dali mu se može uzeti konja, tj, da svežem  konja za svojega i onda ga vodim ....... te kako mogu svoga konja nahraniti..

Uzmes mu konja s lasom pa ga vuces za sobom, ili jos jednostavnije zajases njegovog konja i kazes svom da te prati.

Za hranjenje kad si kraj njega imas u izborniku odmah kad stisnes L2 ili kad si na konju isto imas u Horse dijelu hranu.

Bitanga kaže...
Kill Frenzy kaže...
To i mene zanima. Moze li se slepat jos jedan konj. Pokusao sam i nisam uspio. Mozda se mora nesto na konju nadogradit

Ali suma sumarum, brijem da bi mogao jahat ukradenog konja, a svom fućnuti tu i tamo da te prati.

Upravo tako, i to ti odlicno dodje kada ides u lov, funkcionira najbolje kada imas svoja dva konja sa dignutim bondingom, da nisu plasljivi.
Jases konja bez sedla a ovog primarnog stavis da te prati, i mozes duplo zivotinja i sranja dovuci natrag u kamp ili kod trappera.

Potpis:
15 godina
Red Dead Redemption 2

dakle mi mozemo imat samo jednog osedlanog konja!?

imam dva sovja konja ali koliko sam shvatio samo jedan moze biti van stable-a.nemogu mi oba bit recimo u kampu

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 15:41 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Red Dead Redemption 2
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Cansee kaže...

WTF...veca zarada od COD-a!  

8 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Ovo za prodaju je odlicna vijest, sto vise prodaju to ce igra prije na PC.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
Kako idu one nadogradnje za kamp i opremu? Samo moram donijeti krzna i sastojke u kamp ili? Sad ulovio aligatora. I ne mogu meso i kozu nositi skupa na konju
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Kako idu one nadogradnje za kamp i opremu? Samo moram donijeti krzna i sastojke u kamp ili? Sad ulovio aligatora. I ne mogu meso i kozu nositi skupa na konju

Možeš nosit kožu aligatora ali meso ne! Tako kad sam ja ubio međeda mogu mu samo kožu ogulit i nosit ali meso ne tako je isto valjda sa aligatorom nemoš oboje nosit to možeš kod 1 i 2 kategorija životinja, aligator je 3 kad njih ubiješ samo kožu uzimaš zato šta je najvrednija.

Tako je krzno nosiš ili u grad prodat ili u kamp craftat za nadogradnju kampa tamo kod butchera.

16 godina
Gogy7 kaže...

Pa što ga cijelog ne strpaš na konja?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

A kako onda kad srnu ili jelena ubijem mogu oboje stavit na konja ali čim ubiješ ove velike zvijeri tu vjerovatno spada i aligator njima možeš samo kožu izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Te velike životinje logično ne može tegliti konj pa samo možeš ponesti kožu za kraftanje, kljun, šapu i slično. E sad ne znam koliko ste vi daleko dosli ali meni se otključao već odavno neki pajdo na brdu što pravi unikatne šešire, robu, opasače za oružje, sedla itd. Samo moraš donesti određene stvari kao npr kožu od aligatora, prepelice, vrane, sove itd, i to sa tri zvjezdice sve mora biti. Inače kod tog pajde ima zbilja fora odjeće i isplati se ići u lov samo zbog toga. 

A ja ni ne nosim cijele životinje, uzmem samo kožu i malo mesa, masnoće, rogove i sve ono što lik sam uzme prilikom guljenja kože.

Btw našao sam slučajno nekakvu kartu ispod slapa, imao sam osjećaj da se tamo nešto nalazi. Sad treba samo prokužiti gdje i šta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2018 0:28 (HeadHunter1649).
10 godina
neaktivan

Ne znam čemu uopće onda implementirati HDR kad to nije HDR već samo SDR slika stavljena u HDR format. Još u biti pogoršava sliku kad televizori očekuju informacije o HDR-u kojih uopće nema. Kao da skinem 720p film i idem ga reenkodirati u 1080p očekujući da ce to popraviti sliku.

Bolje da su zaposlenike par dana ranije poslali kući nego to bezveze ubacivali. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
10 godina
HeadHunter1649 kaže...

Te velike životinje logično ne može tegliti konj pa samo možeš ponesti kožu za kraftanje, kljun, šapu i slično. E sad ne znam koliko ste vi daleko dosli ali meni se otključao već odavno neki pajdo na brdu što pravi unikatne šešire, robu, opasače za oružje, sedla itd. Samo moraš donesti određene stvari kao npr kožu od aligatora, prepelice, vrane, sove itd, i to sa tri zvjezdice sve mora biti. Inače kod tog pajde ima zbilja fora odjeće i isplati se ići u lov samo zbog toga. 

A ja ni ne nosim cijele životinje, uzmem samo kožu i malo mesa, masnoće, rogove i sve ono što lik sam uzme prilikom guljenja kože.

Btw našao sam slučajno nekakvu kartu ispod slapa, imao sam osjećaj da se tamo nešto nalazi. Sad treba samo prokužiti gdje i šta.

to je vjerojatno traper? Jel možeš reći kada si ga otključao, jer se ipak tu svašta može craftat, jel znaš možda čija misija ga otključa?

13 godina
neaktivan

Tako je traper, nalazi se tamo na brdu kod Riggs Station. E sad koiko se sjećam nisam imao misiju sa njime nego sam slučajno naletio na njega. Otključao sam ga u 2 poglavlju a sad kad točno teško je za reći. 

Ali da ima nevjerojatnih stvari kod njega za kraftanje samo treba naći sve te sastojke.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2018 10:19 (HeadHunter1649).
10 godina
HeadHunter1649 kaže...

Tako je traper, nalazi se tamo na brdu kod Riggs Station. E sad koiko se sjećam nisam imao misiju sa njime nego sam slučajno naletio na njega. Otključao sam ga u 2 poglavlju a sad kad točno teško je za reći. 

Ali da ima nevjerojatnih stvari kod njega za kraftanje samo treba naći sve te sastojke.

e vidiš dobro da znam, mislio sam da treba odraditi određenu misiju, kao za fence. nisam htio ići u lov na legendarnog medu dok ne budem znao gdje mogu odnijeti trofeje za craft nečeg dobrog, jer sam pročitao da se legendarne životinje ne respawnaju, dakle jednom ubiješ i gotovo. 

13 godina
neaktivan
Cansee kaže...
HeadHunter1649 kaže...

e vidiš dobro da znam, mislio sam da treba odraditi određenu misiju, kao za fence. nisam htio ići u lov na legendarnog medu dok ne budem znao gdje mogu odnijeti trofeje za craft nečeg dobrog, jer sam pročitao da se legendarne životinje ne respawnaju, dakle jednom ubiješ i gotovo. 

Eno stavio sam kartu gdje se nalazi, ali sto posto ga moraš sam naći.

Nego nisam znao da se legendarne životinje ne spawnaju ponovo. To mi je malo i glupo jer ja sam slučajno uhvatio Legendary Ram Horn I njegovo krzno vrijedi nekih 30-40$. 

Ali za svaki predmet kod tog baje treba ti više stvari, piše sve kad dođeš tamo šta ti treba, malo je zeznuto ako ne znaš gdje se nalaze životinje.

10 godina
HeadHunter1649 kaže...
Cansee kaže...
HeadHunter1649 kaže...

Nego nisam znao da se legendarne životinje ne spawnaju ponovo. To mi je malo i glupo jer ja sam slučajno uhvatio Legendary Ram Horn I njegovo krzno vrijedi nekih 30-40$. 

Ali za svaki predmet kod tog baje treba ti više stvari, piše sve kad dođeš tamo šta ti treba, malo je zeznuto ako ne znaš gdje se nalaze životinje.

Pa da, ne bi bilo loše da imamo par šansi za lov na takve živine. iako ako se već zove legendarna onda je i logčino da je samo jedna :)

e al ono što je sad još bitnije pitanje, s obzirom na to da imamo samo jednu šansu za lov na takvu životinju, jel i tu ovisi na koji smo način ubili živinu? što ako ju izmrcvarim za 10 metaka iz sačmarice? jel se onda isto bude lošije kvalitete? u biti @headhunter1649 ako možeš provjeriti jel ti piše pored toga Legendary Ram Horn kakve je kvalitete, i za sve druge stvari koje si dobio od te životinje?

16 godina
HeadHunter1649 kaže...
Cansee kaže...
HeadHunter1649 kaže...

Ja sam bio kod nekog drugog trappera, malo jugoistočno od Grizzlies East gdje ubiješ legendarnog medvjeda.

Bilo mi je skroz nelogično da mi ne da craftati kapu, a imam krzno kod sebe. Nego sam mu morao prodati krzno i tek onda mi se otključalo kraftanje kape. To me je skroz zbunilo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Red Dead Redemption 2

Ja sam kreten ubio tog medvjeda odma na misiji, napo me i poceo grist pa sam ga ispiko nozem. Uzeo krzno i pokuso ga dat onom idiotu u kampu, nisam mogo pa sam bacio krzno pored njega. I nestalo je, mislim da mi je to propalo sad. Vuka legendarnog sam prodo traperu, sad idem roknut bizona. 

Koje konje imate? Ja sam imo dosad onog najjadnijeg za 15 dolara i sad sam uspio ulovit arabiana koji je mislim najjaci u igri. Ovaj prosli se smrzo na zimi i krepo, a imo sam bond izmaksan na njemu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ne piše kvaliteta samo umjesto perfect ili poor piše Legendary. Ali ima tri zvjezdice što znači kako god ga uhvatio on je u najboljem stanju, što je dobro s obzirom da postoji samo jedan takav. AAod njega sam dobio još samo rog ako dobro vidim a na njemu ništa ne piše. 

U biti njega sam slučajno ubio, pratio sam tamo neke tragove i vidim neki rogati stvor pa sam pucao. Pucao sam dosta za njim pa sam ga na kraju dokrajčio nožem dok je ležao na podu. A bez obzira na to ima tri zvjezdice.

Da bitanga to je i mene zbunilo, čudan način.

Ali mislim da igra ima bug što se tiče nekih stvari. Par puta mi je samo od sebe nestalo krzno koje nosim na stražnjem djelu konja. Namučio sam se za medvjeda i nestalo je samo od sebe a bio sam daleko od kampa da ga prodam.

Ja  pošto sam kupio ultimate edition imam džabe Thoroughbred konja, jako je brz i do kraja sam ostvario ono povjerenje ili kako se to već zove.

A najjači konj u igri je Arabian navodno. Ima online karta od mjesta gdje se nalaze konji pa ako nekog zanima neka malo progugla da se ne muči bezveze.

0 0 hvala 1
11 godina
Red Dead Redemption 2

Narucio sam je,pa ako imate koji savjet za pocetak sta i kako?

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
hrka11 kaže...

Narucio sam je,pa ako imate koji savjet za pocetak sta i kako?

nemoj odmah čim budeš imao priliku odletiti u bijeli svijet i zapustiti story misije. baš te početne misije ti otvaraju glavne igrine mehanike i mogućnosti.

posveti svemu vremena i prouči sve kako treba, ovo nije igra gdje se žuri. ponašaj se ko u stvarnom svijetu, dakle redovito jedi, spavaj i peri se i bit će ti health, stamina i dead eye ok. brini se o konju

mnogi su rekli da im je početak igre prespor i dosadan, meni osobno nije, dapače vrlo mi je atmosferičan i bilo mi je sve super. ali ako ti bude nemoj dopustiti da te to odvrati od igre

i još nešto što mi je dosađivalo na početku. kada želiš pogledati mapu stisni i drži options tipku i onda ti ide direktno na mapu. također kada pauziraš igru i počneš čitati neke compenidiume i želiš izaći van drži krug i onda te izbaci nazad direktno u igru. dok nisam to skužio morao sam 5-6 puta kliknuti krug da me vrati kroz sve opcije nazad

ako se sjetim još nečeg napisati ću

10 godina
Red Dead Redemption 2

imam ja sad pitanje za one koji su možda igrali malo više nego ja u zadnjih par dana, dakle jeste li pokušali sami na svoju ruku opljačkati vlak? dakle ne da vas je neki član bande pozvao ili daje misija nego baš sami ovako u bauljanju okolo?  vjerujem da se to može raditi ali nisam još probao pa me zanima kakva je situacija, moraš li imati neku pripremu ili samo skočiš na vlak i u napad?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
HeadHunter1649 kaže...

Ali mislim da igra ima bug što se tiče nekih stvari. Par puta mi je samo od sebe nestalo krzno koje nosim na stražnjem djelu konja. Namučio sam se za medvjeda i nestalo je samo od sebe a bio sam daleko od kampa da ga prodam.

to zapravo ima itekako smisla. dakle radi se o tome da tebi traper ne crafta novu opremu, nego PRODAJE, ti mu doneseš legendarnu kožu ili šta već i prodaš mu, i onda on ima materijal da napravi neki novi outfit ili tako nešto i onda ti to od njega možeš kupiti odjeću od toga što si ubio. i to nije bugovito nego je namjerno tako napravljeno. craftat si možeš sam ili ti može pearson, a traper, fence, trgovine i gunsmith ti sve prodaju

16 godina
HeadHunter1649 kaže...

Ne piše kvaliteta samo umjesto perfect ili poor piše Legendary. Ali ima tri zvjezdice što znači kako god ga uhvatio on je u najboljem stanju, što je dobro s obzirom da postoji samo jedan takav. AAod njega sam dobio još samo rog ako dobro vidim a na njemu ništa ne piše. 

U biti njega sam slučajno ubio, pratio sam tamo neke tragove i vidim neki rogati stvor pa sam pucao. Pucao sam dosta za njim pa sam ga na kraju dokrajčio nožem dok je ležao na podu. A bez obzira na to ima tri zvjezdice.

Ja  pošto sam kupio ultimate edition imam džabe Thoroughbred konja, jako je brz i do kraja sam ostvario ono povjerenje ili kako se to već zove.

A najjači konj u igri je Arabian navodno. Ima online karta od mjesta gdje se nalaze konji pa ako nekog zanima neka malo progugla da se ne muči bezveze.

Krzno ti je možda palo ako si negdje zapeo. To mi je dobro dok se razvalim s konja sve popada dole, pa onda 2 minute skupljam :-)

16 godina
Cansee kaže...
HeadHunter1649 kaže...

to zapravo ima itekako smisla. dakle radi se o tome da tebi traper ne crafta novu opremu, nego PRODAJE, ti mu doneseš legendarnu kožu ili šta već i prodaš mu, i onda on ima materijal da napravi neki novi outfit ili tako nešto i onda ti to od njega možeš kupiti odjeću od toga što si ubio. i to nije bugovito nego je namjerno tako napravljeno. craftat si možeš sam ili ti može pearson, a traper, fence, trgovine i gunsmith ti sve prodaju

Pa ne znam, meni to nije logično. Dok dođem krojaču ili bilo kojem majstoru - ili kupim od njega materijal ili donesem svoj.

A ne da ja prodam prvo njemu materijal za novce, pa onda on meni radi s njim da bih ja kupio od njega gotov proizvod.

Ima da radi s mojim materijalom :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2018 14:13 (Bitanga).
17 godina
Red Dead Redemption 2

Shema s Legendarnim zivotinjama je ovakva.

Jednom kada ubijete Legendarnu zivotinju ona se vise ne spawna
Ako vas ubije ili pobjegne i nemozete je naci onda ce se spawnati opet na istom mjestu
Ako je ubijete i vi umrete ili zivotinja potone u vodu ili umrete dok nosite krzno -
(u tom slucaju krzno se automatski stvori kod Trappera (ali ne dobijete pare za prodaju))

I da, velika krzna i zivotinje koje nosite na konju ispadaju ako se izvrnete s konjem

Potpis:
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
Necto kaže...

Shema s Legendarnim zivotinjama je ovakva.

Jednom kada ubijete Legendarnu zivotinju ona se vise ne spawna
Ako vas ubije ili pobjegne i nemozete je naci onda ce se spawnati opet na istom mjestu
Ako je ubijete i vi umrete ili zivotinja potone u vodu ili umrete dok nosite krzno -
(u tom slucaju krzno se automatski stvori kod Trappera (ali ne dobijete pare za prodaju))

I da, velika krzna i zivotinje koje nosite na konju ispadaju ako se izvrnete s konjem

A ako prodaš jednom trapperu i ne iskoristiš sve (mislim da od medvjeda dobiješ 3 itema), da li ćeš vidjeti to i kod drugog trappera, ili se moraš vratiti prvom?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice