Red Dead Redemption 2

poruka: 2.926
|
čitano: 752.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
13 godina
Red Dead Redemption 2

Ja sam uspio ubiti ogromnog medu..U misiji gdje s kompanjonom nakon kampiranja postavim zamku (koja naravno ne uspije) te on na kraju odustane i vraca se doma,  otisao sam solo u lov na medu. Nalazi se cca 200 m vise uz brijeg od propale zamke.

Prvo sam ga sa kombinacijom puske i dead eya 3 puta pogodil u glavu,ali me svejedno napao. Ono sto je kljucno u takvoj situaciji (uz naravno punu staminu) je lupati kružić jer tada Arthur vadi noz i nakon 2-3 sek ga uspije zaklati..malo je na knap,ali se moze :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Eto tako sam ga ja priklao isto kako si ti sad opisao.Ali sad imamo kartu di su nam otključane velike zvijeri za lov tipa jaguari,pume,sobovi,planiski lavovi,grizliji i takve slične beštije.Sad počinje pravi lov :)

Te velike zvijeri će očito bit teže za ulovit!

Napad je najbolja obrana :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 9:22 (Seki001).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Red Dead Redemption 2

kolko ja uživam u ovome ljudi moji. ovo je možda meni osobno najbolja igra koju sam igrao, moram je završiti da bi dao konačnu ocjenu. stigao sam i ja do 20 % igre u jedno 8-9 sati igranja tokom vikenda (ne znam na što se to odnosi točno, jel na sve skupa ili samo na story+strangers misije). većinom sam dosada pičio po glavnim misijama da mi se otvori što više opcija, jer neke stvari ne možeš raditi dok ne odradiš određene glavne misije, al sad kad krenem u razne avanture to će se dosta razdužiti.

imam pitanje ako mi neko može pomoći, dakle izveo sam pljačku kod doktora u Valentineu (isplati se, napravite to). ušao sam unutra sa onom dvocjevkom sačmaricom, dakle taj osjećaj kad sam ih uhvatio spuštenih gaća i porokao ih, ja tako nešto nisam doživio u igri, ma nevjerojatno. ugl da nastavim, imao sam maramu preko lica, a na izlazu me napao zakon, i ja sam se malo napucavao s njima i pobjegao. ostao mi je Bounty od 140 $, ali s obzirom da sam imao maramu preko lica to mi je bilo čudno jer ne znam kako oni mogu znati da sam to bio ja, pa sam se vratio nazad u grad, šetao se, ušao kod šerifa u ured i nitko me nije ni taknio. Nagađam da oni onda ne znaju da sam to bio ja, nego da je taj bounty od 140 $ na nepoznatog počinitelj, jel neko možda zna provjereno kako to funkcionira?

Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: Red Dead Redemption 2
Cansee kaže...

kolko ja uživam u ovome ljudi moji. ovo je možda meni osobno najbolja igra koju sam igrao, moram je završiti da bi dao konačnu ocjenu. stigao sam i ja do 20 % igre u jedno 8-9 sati igranja tokom vikenda (ne znam na što se to odnosi točno, jel na sve skupa ili samo na story+strangers misije). većinom sam dosada pičio po glavnim misijama da mi se otvori što više opcija, jer neke stvari ne možeš raditi dok ne odradiš određene glavne misije, al sad kad krenem u razne avanture to će se dosta razdužiti.

imam pitanje ako mi neko može pomoći, dakle izveo sam pljačku kod doktora u Valentineu (isplati se, napravite to). ušao sam unutra sa onom dvocjevkom sačmaricom, dakle taj osjećaj kad sam ih uhvatio spuštenih gaća i porokao ih, ja tako nešto nisam doživio u igri, ma nevjerojatno. ugl da nastavim, imao sam maramu preko lica, a na izlazu me napao zakon, i ja sam se malo napucavao s njima i pobjegao. ostao mi je Bounty od 140 $, ali s obzirom da sam imao maramu preko lica to mi je bilo čudno jer ne znam kako oni mogu znati da sam to bio ja, pa sam se vratio nazad u grad, šetao se, ušao kod šerifa u ured i nitko me nije ni taknio. Nagađam da oni onda ne znaju da sam to bio ja, nego da je taj bounty od 140 $ na nepoznatog počinitelj, jel neko možda zna provjereno kako to funkcionira?

Ako to tako fukcionira, onda je ovo bolesna posvećenost detaljima. Rockstarov forte.

13 godina
neaktivan
Cansee kaže...

Ovo što sam gore opisao za bounty Huntere  se isto dogodilo prilikom te pljačke jer odmah pokraj je murija. E sad ja sam probao mijenjati i odjela i frizuru, tj. cijeli svoj opis uključujući i konja, i bez obzira na to kakako izgledaš oni znaju da si to ti. Kad kažem oni mislim na Bounty Huntere, i da zbilja su nemilosrdni i teško im je pobjeći. A ući u sukob sa njima nema smisla jer si nadjačan, a ako nisi opet stvaraš još veću cijenu na svoju glavu jer si ih ubio.

Dok recimo policija i ostali neće ti ništa bez obzira na iznos, samo dok ne upadaš u probleme i dok ne privlačiš pažnju. ali ako napraviš opet neko sranje zbraja ti se na već taj iznos.

Jednom prilikom sam zapeo za šerifa u gradu i krenuo sam se bahatiti i on je prepoznao mene kao tu osobu koju traže pa sam morao bježati iz grada i čekati par dana dok se sve smiri.

Jedino dobro je što u drugim državama ta otkupnina na tvoju glavu ne vrijedi i tamo imaš cijenu onoliko koliko si sranja tamo napravio. Sad probaj igrati sa cijenom na glavi možda ti se isplati a i zanimljivo je kad te natiraju čukci. Ali sve u svemu otkupninu u tom iznosu možeš platiti na pošti.

U svakom slučaju jako dobro razrađen sistem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 10:28 (HeadHunter1649).
10 godina
Red Dead Redemption 2

sad čitam po netu da je bandana trenutno "bugovita" da te prepoznaju i kad ju nosiš, i da će se to riješiti patchem, ne znam ni sam sada jel to pouzdano ili ne, ali trebalo bi biti da ako ju staviš da ti se ne mjenja ni honor ni da imaš bounty, jedino ako uhvate ili "ubiju" onda maknu bandanu, vide tko je i nakače ti kaznu, to mi je jedino logično

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

a ne znam, mislim ok mi je da postoji posljedica moje akcije, da me netko lovi, tj. da svijet reagira na moje postupke i da stvarno doživim posljedicu toga svega. al ako već postoji ta bandana trebala bi sakriti identitet, barem dok te ne osposobe. uglavnom to su mogli barem malo bolje objasniti. jer recimo tu pljačku doktora kad izvedeš odmah te napadnu i ne možeš imati koristi od toga ako im se predaš

17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Jel još netko ima problema sa skidanjem RDR Companion aplikacije na Android Play store-u? 

Jednostavno je ne mogu vidjeti za skinuti... na 2 različita Android mobitela, a žena ju odmah nađe na iPhone-u 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Red Dead Redemption 2

Da, igrica je u nekim segmetnima teška i to je po meni odlična stvar. Primjerice, jučer završim jednu misiju i vraćam se u kamp - rekoh, idem donijetni nešto love, krzna i sl...

Na pola puta, vidim kraval, nekakvi banditi napali lika koji ima konja i prikolicu- s vjerojatno još ljudi unutra. Mislim si u sebi, super, zrokam ih sve, pa poberem još nešto love i stvari (onaj sistem, GTA V, ubi sve i vrati se sam) i to je to..

Aha.. lagano je bilo po tamburi... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Red Dead Redemption 2

Gledao sam malo gameplaya po youtubeu i sl. (cekam BF za kupiti ps4pro cisto radi ove igre :) ), lik uredno stavi bandanu prije pljacke, stave bounty na njega, i nakon toga u kojem god gradu da se pokaze, prepoznaju ga i bez bandane... nema bas smisla, nadam se da je buggano 

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dado_ZG78 kaže...

Jel još netko ima problema sa skidanjem RDR Companion aplikacije na Android Play store-u? 

Jednostavno je ne mogu vidjeti za skinuti... na 2 različita Android mobitela, a žena ju odmah nađe na iPhone-u 

Probaj ovako: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.rdr2app

10 godina
Red Dead Redemption 2

izgleda da sam pronašao, ako je ovo Rockstar izveo svaka im čast na detaljnosti, dakle nije samo bandana u pitanju, nego SVE, evo opisa:

Rockstar actually did it right, we were just thinking of it too much in a game-like way (i.e, "bandana means im hidden, right?") The bandana isnt bugged, its just not the only item. Heres what you need for a successful robbery without them knowing its you.

1. 1. Bandana or face mask
  2. 2. A set of clothes that the town hasn't seen Arthur wear.
  3. 3. A horse that the town hasn't seen Arthur riding.
  4. 4. After the robbery, you can't let the lawmen see you.

to je dosta detalja za imati na umu, možda je najpametnije imati poseban outfit za kriminal i posebnog konja za to

Moj PC  
9 0 hvala 6
10 godina
Red Dead Redemption 2

evo i 

koji potvrđuje gore navedeno, tj. da se može izvesti pljačka i ubojstvo koristeći sve iznad navedeno, te poslije nema bountya 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nebi bilo lose kad se misije u temi nebi uopce spominjale. Da se moze citat bezbrizno bez spojlera.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
8 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
Nebi bilo lose kad se misije u temi nebi uopce spominjale. Da se moze citat bezbrizno bez spojlera.

Nek se spominju ali s ovim formatom

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 12:34 (Paolo Maldini).
13 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Znači napravio sam Bounty na 15$ i otišao sam u onaj grad strawberry I pisalo mi je koliki je Bounty na ulasku u grad. Onda sam se vratio malo prije grada u staju, uzeo drugog konja i promijenio uniformu i stavio masku koja prekriva cijelu glavu. Tu masku sam kupio kod onog pajde što vodi onaj "Fence", otišao nazad u strawberry i opljačkao tamošnju trgovinu. E sad na ulasku u grad nije mi pisalo koliki je Bounty a nitko nije ni vidio da sam opljačkao trgovinu pa sam mirno otišao.

Ali da, čini se da su namjerno prije ulaska u grad stavili staju kako bi mogao pripremiti sve za pljačku i promijeniti izgled.

Mi smo tek na početku a tko zna koliko toga još ima.

Btw aktivirao sam side mission sa onom ženom što traži kosti, i našao sam jednu kost te sam slučajno na pošti vidio da joj mogu poslati pismo o mjestu pronalaska, što je i bio dogovor. A kad sam poslao pismo piše da dođem sutra po nagradu koju će ona poslati. 

Predobro su mi napravili te side misije.

2 0 hvala 0
16 godina
Red Dead Redemption 2

Ja nikako nac vremena za neko duze igranje. S misijama sam tek na chapteru 2 i rjesio sam jednu misiju tek. Side misije mi se svidaju, naso sam nekog pisca u baru sto pise knjigu o nekom pijanom revolverasu i sad moram nac 4 umirovljena revolverasa i intervjuirat ih. Fora je sto su neki oke i zele pricat i pomognes im a neki su skroz poludili i samo te zele ubit. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ja prešao 20% i ne znam da li je netko odigrao onu misiju poslije kad dotjeraš stado ovaca u grad. Nakon toga ekipa čeka ispred a ti s bandom koja gura kola kao zaklon a ti im pružaš zaštitu i rokaš protivnike. Feeling kao u nekom kaubojcu stvarno fenomenalno napravljeno. Uživam maksimalno u igri .Igram na običnom PS 4 i FHD TV-u i vjerujem da je s 4K i Ps Pro još bolje ali i ovako je odlično s obzirom kako je igra kvalitetno napravljena.

sake08
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

maxis kaže...

Ja prešao 20% i ne znam da li je netko odigrao onu misiju poslije kad dotjeraš stado ovaca u grad. Nakon toga ekipa čeka ispred a ti s bandom koja gura kola kao zaklon a ti im pružaš zaštitu i rokaš protivnike. Feeling kao u nekom kaubojcu stvarno fenomenalno napravljeno. Uživam maksimalno u igri .Igram na običnom PS 4 i FHD TV-u i vjerujem da je s 4K i Ps Pro još bolje ali i ovako je odlično s obzirom kako je igra kvalitetno napravljena.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 21:11 (Kill Frenzy).
16 godina
Red Dead Redemption 2

Ono kad stisneš krivu tipku u krivo vrijeme na krivom mjestu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Red Dead Redemption 2

Ja sam u prvih par sati iso malo u ubijacke pohode u stilu gta v i nakupio gro bountya i onda sam potrosio sve pare da to otplatim. Pa moje pitanje je kako zaradujete lovu? Koji su najbolji nacini? Pokuso sam krast konje i prodat ih u staju, al dobis par dolara. Prodaja koze isto nije nesto, bar ove od jelena i tih basic zivotinja. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

Ja sam u prvih par sati iso malo u ubijacke pohode u stilu gta v i nakupio gro bountya i onda sam potrosio sve pare da to otplatim. Pa moje pitanje je kako zaradujete lovu? Koji su najbolji nacini? Pokuso sam krast konje i prodat ih u staju, al dobis par dolara. Prodaja koze isto nije nesto, bar ove od jelena i tih basic zivotinja. 

Ja sam jučer u gradu nekog witnessa maltretirao i dobio bounty 65$, a iz jedne misije oslobađanja onog lika iz zatvora i pljačke vlaka sam nakupio 265$.

Tako da sam isto skoro sve pare potrošio na otplatu bountya.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Treba igrati misije pa dobiješ usput pare. Moja tajna je da tražim zlatne poluge i pljačkam usput likove na koje naiđem, svežem ih sa lasom a to nije isto kao i ubojstvo.

Svaka poluga vrijedi 500$. Do sada sam našao dva nalazišta i na svakom nalazištu ima po dvije poluge ali našao sam i dosta nakita koji kad se nakupi može se fino zaraditi. 

Pljačke su isto super samo treba imati dobru taktiku.

A za tu misiju spašavanja lika iz zatvora ja sam dobio Dead or Alive. Znači ni nema Bountyja nego me traže mrtvog. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 10:09 (HeadHunter1649).

0 0 hvala 0
13 godina
Red Dead Redemption 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 10:27 (Purger155).
Moj PC  
3 0 hvala 3
9 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ja cu samo napisati da je igra SAVRSENSTVO! 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Red Dead Redemption 2

kad se netko opljačka dali mu se može uzeti konja, tj, da svežem  konja za svojega i onda ga vodim ....... te kako mogu svoga konja nahraniti..

0 0 hvala 0
10 godina
Gale92 kaže...

kad se netko opljačka dali mu se može uzeti konja, tj, da svežem  konja za svojega i onda ga vodim ....... te kako mogu svoga konja nahraniti..

za nahraniti konja znam da staneš pored njega, stisneš L2 i imaš više mogućnosti, jedna je FEED da ga nahraniš

ovo za pljačkanje ne znam, nisam još probao

10 godina
odjavljen
mar123 kaže...

Nije ti to hrvatska da se kriminalom obogatis

15 godina
To i mene zanima. Moze li se slepat jos jedan konj. Pokusao sam i nisam uspio. Mozda se mora nesto na konju nadogradit
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...
To i mene zanima. Moze li se slepat jos jedan konj. Pokusao sam i nisam uspio. Mozda se mora nesto na konju nadogradit

Ja sam ukrao kola na putu prema bounty misiji gdje moraš žensku vratiti živu šerifu. Mom konju sam fućnuo i pratio nas je do bountya.

Tamo sam ženu ćopio, strpao na kola, a moj konj nas je pratio nazad do grada. Kola sam sparkao pred šerifovom kućom, tamo sam predao bounty i kad sam izašao van više nije bilo kola.

Ili je bug, ili ih je pauk odneo. Uglavnom sam popizdio jer sam ih planirao prodati onom jednom liku.

Ali suma sumarum, brijem da bi mogao jahat ukradenog konja, a svom fućnuti tu i tamo da te prati.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice