Meni je ugašen... Trebamo ga upaliti ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zanima me da li mogu premjestiti origin igre s c diska na d jer mi je postao prepun a imam fifu, nfs mw i bf 4 skinito pa da nemoram ponovno sve skidat.
zanima me da li mogu premjestiti origin igre s c diska na d jer mi je postao prepun a imam fifu, nfs mw i bf 4 skinito pa da nemoram ponovno sve skidat.
Bez problema.
Podesi si na origin accountu (application settings -> advanced) da ti skida na d:/ pa pokreni skidanje svake igre iz početka na tu novu lokaciju.
Kad skineš oko 50-100 mb igre (čisto da ti stvori mape od igri i sl.), pauziraj skidanje i preseli mapu od igre sa c:/ na d:/ (zamijeni onu mapu igre na koju je tek počeo skidati sa onom koja je bila na c:) te nastavi skidanje preko origina. Origin će prepoznati da je igra 100% skinuta te će samo dovršiti instalaciju.
Tako napravi za svaku instaliranu igru jednu po jednu.
Na kraju za svaki slučaj možeš napraviti repair svake od tih igara (imaš tu opciju sa desnim klikom na ikonu igre na accountu).
Za BF4 bi možda bilo poželjno i punkbuster obnoviti nakon toga.
a jel nemogu sam u postavkama prebacit na d i onda prebacit igr da nemoram ponovno skidat
a jel nemogu sam u postavkama prebacit na d i onda prebacit igr da nemoram ponovno skidat
Ne moraš skidati sve. Napravi onako kako sam ti napisao. Ovo je isprobana metoda od više ljudi s foruma. Za neke druge načine ne znam da li će biti uspješni (možda i hoće ali radi to na vlastiti rizik).
Započni skidati na d i nakon kratkog vremena pauziraj skidanje. Tad izbriši te mape s nekoliko mb koje si počeo skidati na d i na njihovo mjesto stavi stare mape koje si imao na c. Tad samo završi instalaciju.
napravi folder na D , kopiraj cijeli folder igre tamo , u postavkama Origina definiraj taj folder kao defaultni i samo klikni download . Krenut će i nakon par sek skontat da je igra tu , i samo će eventualno popunit ako sta treba i za par min igra je spremna .Isprobano vise puta :)
!

jel pokušao ko dosad prednaručit(kupit) novi need for speed za PC preko meksičkog IP-a na originu? jel uspio? jel radi?
ja sam dosada battlefront na taj način kupio(platio 30-ak % jeftinije),[( i prednaručio(kupio) sam preko nuvema gta v za pc za 200 kuna)nevezano za origin]....
novi nfs tamo košta 45$ i to deluxe edition a kodnas 70$
evo samo jos tribam platit... al ako je neko vec pokusavao pa mu nije tilo prihvatit nek javi da nebi i mene zeznilo...
Prije par mjeseci sam na Steamu kupio igru Alice: Madness Returns. Instalirao sam igru i pokrenuo je, te mi se pojavio neki prozor i morao sam upisati product key. To sam sve uredno napravio. Kasnije sam skontao da sam očito igru povezao sa novim Origin accountom koji se tada napravio. Jučer sam odlučio reda radi probati product key aktivirati na mom originalnom Origin accountu koji inače koristim i vidi čuda - key je radio, te je igra aktivirana i na mom pravom accountu.
Više puta sam provjerio i riječ je o istom product keyu na 2 accounta. Znači nije mi jasno kako 1 isti product key može vrijediti za 2 različita Origin accounta?
Pitao sam vezi ovoga i na EA stranici (Answer HQ English), ali zasad nema odgovora.
Prije par mjeseci sam na Steamu kupio igru Alice: Madness Returns. Instalirao sam igru i pokrenuo je, te mi se pojavio neki prozor i morao sam upisati product key. To sam sve uredno napravio. Kasnije sam skontao da sam očito igru povezao sa novim Origin accountom koji se tada napravio. Jučer sam odlučio reda radi probati product key aktivirati na mom originalnom Origin accountu koji inače koristim i vidi čuda - key je radio, te je igra aktivirana i na mom pravom accountu.
Više puta sam provjerio i riječ je o istom product keyu na 2 accounta. Znači nije mi jasno kako 1 isti product key može vrijediti za 2 različita Origin accounta?
Pitao sam vezi ovoga i na EA stranici (Answer HQ English), ali zasad nema odgovora.
Javi nam odgovor. Imam istu igru na Steamu.
kada si igru prvi put pokrenuo igru na steamu, onda te je steam tražio key a ne origin tako da nisi sa time otvorio novi origin account već si samo steamu potvrdio key iako si kupio igru na steamu zato jer igra nije steamworks tj nema steam zaštitu...sve EA igre, barem one koje ja imam, na steamu i kupljene su tamo prilikom prvog pokretanja traže key koji imaš u aplikaciji kad klikneš na igru sa desne strane (cd key)...kasnije taj key koji si dobio kupnjom igre na steamu možeš aktivirat i na origin account osim ako se ne varam Mass Effect prvi dio ali i njega možeš aktivirat pomoču supporta...prije nekog vremena kada je bio EA humble bundle onda su se dobili steam i origin keyevi ali ako si aktivirao steam key na steamu isto si u library dobio cd key te si isti taj key mogao aktivirat i na originu a origin key koji si dobio na humble pokloniti nekome...
Kao što sam naveo to je bilo prije par mjeseci tako da ne mogu sa sigurnošću reći da se sjećam svih detalja. Prvo sam mislim trebao otvoriti novi acc (staviti email i zaporku), a onda upisati key nakon što sam napravio acc. Mogao sam naravno i sa starim accom, ali se u tom trenutku nisam sjetio starog.
Da, skratim priču. Logirao sam se sa 2 različita Origin accounta i kod oba 2 accounta se igra nalazi među igrama (My Games) a naveden je isti Product Code i može se bez problema instalirati. Jedina razlika je datum kod "Added to My library". Ustvari još jedna razlika je da sam jedino kod starog Origin accounta baš key ukucao u sami Origin (kod ovog drugog sam kad mi je steam bio izbacio prozor). Možda mi je zbog toga uspjelo da kod 2 različita acca imam isti product code aktiviran?
EDIT: Na EA stranici zasad nisam dobio nikakav odgovor, probavao sam i preko live chata, ali mi je i nakon više od sat vremena čekanja vrtilo "Thanks for Contacting EA! Please wait while we connect you to an EA Game Advisor."
EDIT 2: Riješio sam stvar preko live chata. Inače ovo nije toliko neoubičajena stvar, događalo se se i drugima...
Bez problema.
Podesi si na origin accountu (application settings -> advanced) da ti skida na d:/ pa pokreni skidanje svake igre iz početka na tu novu lokaciju.
Kad skineš oko 50-100 mb igre (čisto da ti stvori mape od igri i sl.), pauziraj skidanje i preseli mapu od igre sa c:/ na d:/ (zamijeni onu mapu igre na koju je tek počeo skidati sa onom koja je bila na c:) te nastavi skidanje preko origina. Origin će prepoznati da je igra 100% skinuta te će samo dovršiti instalaciju.
Tako napravi za svaku instaliranu igru jednu po jednu.
Na kraju za svaki slučaj možeš napraviti repair svake od tih igara (imaš tu opciju sa desnim klikom na ikonu igre na accountu).
Za BF4 bi možda bilo poželjno i punkbuster obnoviti nakon toga.
Da pitam, da li se nekome desava da nakon reinstalacije windowsa ili origina ili premještanja igara ovaj način ne radi, odn. daje polovičan rezultat? naime nakon što napravim sve kako si napisao i ponovo pokrenem download, origin prepozna samo određeni dio, npr. 7% ili 30% ili tak nešto i onda od toga krene dalje skidat. To mi se dešava u battlefrontu i battlefieldu 4, druge igre još nisam probao.
Probao sam i druge slične načine ali ništa ne radi, odnosno niti u jednom slučaju ne prepozna cijelu igru i da ju krene instalirat
Nema drugog, to je to.
Zapravo, možeš odma probati presnimiti bez onih 100 mb, al onda je jos manja vjerojatnost da bu radilo.
Btw, meni se jednom dogodilo da ga nije skuzio i poceo je od 0.
Zaustavio sam, ponovo presnimio i onda je proradilo. Probaj vise puta.
Pozdrav, imam pitanje u vezi origin accessa... znaci za mjesecnu clanarinu od 4€ se mogu igrat neke igre iz trezora... Meni to sve malo predobro zvuci da bi bilo istinito, da li je to netko pokusao i da li radi? Zalijepio sam dvije slike... Predobro mi zvuci da bi ove igre sa slike mogao igrat samo preko origin accessa, jel ima kakve cake u tome?
Pozdrav, imam pitanje u vezi origin accessa... znaci za mjesecnu clanarinu od 4€ se mogu igrat neke igre iz trezora... Meni to sve malo predobro zvuci da bi bilo istinito, da li je to netko pokusao i da li radi? Zalijepio sam dvije slike... Predobro mi zvuci da bi ove igre sa slike mogao igrat samo preko origin accessa, jel ima kakve cake u tome?
Pa mozes igrati. Ali nakon mjesec dana ako ne produzis clanarinu vise nema tih igre, dakle dokle god plaćaš 4€ imaš te sve igre i još će ih biti s vremenom. ;)
Pa mozes igrati. Ali nakon mjesec dana ako ne produzis clanarinu vise nema tih igre, dakle dokle god plaćaš 4€ imaš te sve igre i još će ih biti s vremenom. ;)
E to sam i mislio, ali mi je zvucalo predobro da bi bilo istinito :) hvala druze
Pa da, plaćanje pretplate postoji, ali to nije caka nego princip EA Accessa. Tako je zamišljeno od početka i mislim da je to fer. 30 kn mjesečno stvarno nije puno, a dobiješ novije AAA naslove poput Fife ili Battlefielda. Čak imaš i 10 sati triala novog Need For Speeda, i to baš 10 sati igre u bilo kojem razdoblju. Ja sam pretplaćen i za sad sam prezadovoljan omjerom uloženog i dobivenog. Kad neću više htjeti igrati, jednostavno ću raskinuti pretplatu pa u budućnosti možda opet kupiti.
Pa da, plaćanje pretplate postoji, ali to nije caka nego princip EA Accessa. Tako je zamišljeno od početka i mislim da je to fer. 30 kn mjesečno stvarno nije puno, a dobiješ novije AAA naslove poput Fife ili Battlefielda. Čak imaš i 10 sati triala novog Need For Speeda, i to baš 10 sati igre u bilo kojem razdoblju. Ja sam pretplaćen i za sad sam prezadovoljan omjerom uloženog i dobivenog. Kad neću više htjeti igrati, jednostavno ću raskinuti pretplatu pa u budućnosti možda opet kupiti.
Ma to je ludilo, ne znam kak to nisam prije vidio, tj. kud sam zujao haha... 40€ je npr. fifa, a za to imas 10 mjeseci pretplate gdje igras i fifu i battlefield i jos dosta novih naslova :)
Pozdrav, pročitao sam da naslovi u accessu variraju od države do države, pretpostavljam da na usa origin accesu ima najvise naslova,( mozda i battlefront ), jel bi se mogao kako preko vpna- namjestiti da imas te naslove
Novi Origin beta.
Sve je pomješano. Cijeli je redizajniran.
Napokon, bilo je i vrijeme
Di se uopce moze skinuti beta i kolko je stabilno?
Novi Origin beta.
Sve je pomješano. Cijeli je redizajniran.
Napokon, bilo je i vrijeme
Di se uopce moze skinuti beta i kolko je stabilno?
Stabilno? :D
Pa nije mi srušio komp u ovih pola sata korištenja
U opcijama uključiš da skida update i na Beta verziju.
Uzimam igre na Originu preko meksičke verzije i tamo su uvijek nove igre bile 40$ za razliku od nas 60€. No međutim vidio sam da su sada nove igre 60USD. Da li je to EA digao cijene ili se ja krivo spajam?
Uzimam igre na Originu preko meksičke verzije i tamo su uvijek nove igre bile 40$ za razliku od nas 60€. No međutim vidio sam da su sada nove igre 60USD. Da li je to EA digao cijene ili se ja krivo spajam?
Digli cijene.
Budem ja preko ruske verzije uzeo za 2000 rubalja što je oko 30$.
Budem ja preko ruske verzije uzeo za 2000 rubalja što je oko 30$.
Jako puno lošeg sam čuo o ruskim verzijama igara.
Od ne mogućnosti promjene jezika, pa sve do banova.
Osobno nisam isprobao.
Pokušaj preko JAR-a.

Pozdrav ljudi..
Nesta mi bf4 premium edition s popisa? Jel se dešavalo nekom, što mi je činiti, preko supporta da idem? Ključ nije kupljen na originu, da neće predstavljati to problem, nije valjda da su ga zbog toga maknuli jbt ? Hvala
Pozdrav ljudi..
Nesta mi bf4 premium edition s popisa? Jel se dešavalo nekom, što mi je činiti, preko supporta da idem? Ključ nije kupljen na originu, da neće predstavljati to problem, nije valjda da su ga zbog toga maknuli jbt ? Hvala
To sam čuo za Steam da se događalo. Za Origin nikad.
Makivali su igre za koje je otkriveno da su kupljene ukradenim kreditnim karticama.
Jesi možda kupio Premium preko G2A, il tak neke stranice?
A odi na support, ne znam kaj da ti velim...