Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
ZC_Someone kaže...
Lepi_Borko kaže...

Igra se ruši odma na startu. Games for windows live account mi javlja da je moj ključ neispravan i ne mogu povezati kupljene igre sa games for windows live accountom koji je valjda osnova igranja GTA.

Momci iz steama ne odgovoraju, iz Rockstara također, ali njih ni ne krivim. Sreća pa sam kupio preko paypala pa idem nalo posjetiti Paypal resolution centar pa neka marva iz steama rješeva problem s paypalom

Kakve veze s tim ima Steam? Ili Rockstar? Da se možda probaš javiti Microsoftu budući da je GFWL njihov... Kako bi Steam support trebao riješiti činjenicu da tebi ne radi nešto s čim oni nemaju veze. Prije bi to trebao Rockstar budući da je GTA njihov proizvod i oni su odlučili ubaciti GFWL u igru.

Ili da počneš googlati? Na svakom drugom forumu imaš temu o tome kako starije verzije GFWL ne rade na Win8. Što opet nije Steamov problem jer je Rockstar onaj koji mora uz svoju igru isporučiti i potreban dodatni softver. Ili je možda Microsoftov problem jer njihov vlastiti softver a ni OS te nije obavijestio da moraš napraviti update.

Zadnjih par postova su ti čisti offtopic što se ove teme tiče ;)

Kad ideš na putovanje pa ti agencija ne ispuni nešto s liste onoga što si platio, jel kriva agencija ili hotel koji nije onakav kakav ti se činio na papiru? {#}

Steam mi je poslao CD key kojim se ne mogu prijaviti na sustav GFWL. Piše "cd key is not valid". Dakle, ili neki drugi ključ da mi daju ili će im se javit gospoda iz paypala. {#}

13 godina
neaktivan

A što se tiče pametovanja o offtopicu, tu si ti toalno promašio. Bolje mi je ovdje napisati nešto što je zapravo totalno vezano uz steam nego otvarat novu temu pa da mi netko sere zašto nisam iskoristio postojeću otvorenu temu.

Vjeruj mi guglam 3 dana, i guglam jako dobro. Poslao sam 3 maila Rockstaru i 3 maila steam support službi. Niti jedna služba nije poslala nikakav koristan odgovor osim onih automatskih poruka da probam sa par određenih linkova.

Steam user iz danske s kojim sam sinoć pričao koristi GFWL na Win8x64. Također je kupio GTA na rasprodaji i također je čekao kao i ja 3 dana ključeve. Kaže da je on na sreću dobio ključ koji je verificiran i aktivan. Tako da tvoja "rješenja" koja si napisao baš i ne drže vodu.

Sigurno se ne bi bacio u raspravu na forumu da prethodno nisam izgubio 2 dana na guglanje problema i razgovor sa njihovom beskorisnom administracijom.

17 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Ček, kamo ti na kraju upisuješ taj key?

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ček, kamo ti na kraju upisuješ taj key?

Što se ključa tiče, igra djeluje ko da je sve okej. Ali, kako se javljalo još puno usera da im se igra crasha, rockstar je izbacio tutorial da se na xbox/windows live web stranici u svom profilu taj ključ koji je dao steam ukuca u redeem code polje kako bi se dobio novi.

Pratio sam tutorial od prvog do zadnjeg koraka bez iznimke.

Uz pomoć tog danca sinoć sam opet pokušavao (isto to što sam već 3 puta probao) i ne funkcionira. Njemu je proradilo, a ja nisam bio te sreće. Moguće da sam dobio key koji jednostavno ne šljaka već uđe u igru i ne može me povezati sa mojim online profilom

Barem ja mislim da je tu zapelo. Možda sam u pravu, a možda i u krivu, al kako da znam kada druga strana nimalo ne surađuje što je sramota totalna. 

17 godina
neaktivan

Da skratimo priču, da li si u bilo kojem trenutku uspio ući u igru, logirati se u GFWL ingame i upisati tamo key koji si dobio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Da skratimo priču, da li si u bilo kojem trenutku uspio ući u igru, logirati se u GFWL ingame i upisati tamo key koji si dobio?

Ne.

17 godina
neaktivan

Znači još uvijek ne možeš 100% znati da li key radi ili ne. Jer si možda jedan od onih koju su dobili baš cd-key a ne redeem kod.

13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Znači još uvijek ne možeš 100% znati da li key radi ili ne. Jer si možda jedan od onih koju su dobili baš cd-key a ne redeem kod.

Evo, jučer sam uspješno aktivirao EFLC. Radi bez problema. Napravio sam novi live account sa odabranom državom SAD jer na listi podržanih zemalja za live acc nema Hrvatske.

Ukucao sam redeem code i igra se pojavila u mom GFWL profilu.

Kada sam probao GTA IV i dalje je pisalo da je key invalid. Sad ću vidjeti kako dalje..

EDIT**

Upravo završio chat sa korisničkom službom u vezi ključa od GTA IV. Prijavili su problem, i kako to ide po njegovim rječima, dobiti ću novi ključ tako da ga mogu redeemat u live accountu.

Mislim da sam nakon 10 dana rješio svoje probleme. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 15:02 (Lepi_Borko).
16 godina
neaktivan

t looks like you have packages which overlap in your cart. You need to remove the redundant packages from your cart before you can checkout. sta ovo znaci to se pojavljuje kad ocu kupit upgrade :((

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to je neki bug ili?

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pitaj Support, prvi put ovo vidim.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
17 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...

...Napravio sam novi live account sa odabranom državom SAD jer na listi podržanih zemalja za live acc nema Hrvatske.

Kako se na kraju logiraš u GFWL?

geek_boy1 kaže...

t looks like you have packages which overlap in your cart. You need to remove the redundant packages from your cart before you can checkout. sta ovo znaci to se pojavljuje kad ocu kupit upgrade :((

Gdje si kupio igru? I koju verziju? Da nije možda ruska ili nešto tome slično? Ako je, možda moraš i upgrade kupiti preko VPNa.

14 godina
geek_boy1 kaže...

Probaj ovo:

LINK

Neki su rekli da su tako uspijesno kupili.

13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Lepi_Borko kaže...

...Napravio sam novi live account sa odabranom državom SAD jer na listi podržanih zemalja za live acc nema Hrvatske.

Kako se na kraju logiraš u GFWL?

Naravno, skinuo sam aplikaciju onu GFWL Marketplace. Nakon što sam uspješno ridimo kod u profilu u browseru, igra se pojavila i u aplikaciju.

Prije mi se nije niti pojavila i kad sam ušao u igru, kliknem na ono LIVE i niš se ne događa.

Nakon što sam uspješno ridimo, uđem u igru i kad kliknem na live bez problema se pojavi GFWL sučelje u koje se logiram. Prije ga uopće nije bilo.

Sad čekam da fino pošalju i od GTA pa da ko čovjek krenem tu igru otpočetka rokat jer sam davno na pirateriji bio stao na 50%

17 godina
neaktivan

Znači, osim kašnjena keyeva, kao što rekoh GFWL je opet u gnjurcu. Ko i obično. Da si se mogao ulogirati ingame direktno u njega možda ti bi radilo odmah čim si dobio key. Jer Steam inače daje keyeve koji moraš upisati baš u GFWL ingame da bi aktivirao igru poslje (re)instalacije.

A možda je sav taj problem oko kašnjena i nevaljanih keyeva nastao upravo zbog toga...

15 godina

Jeli moguće sa steam-om instalirat igre na različite particije?

Imam jednu instaliranu na ssd al na njemu nema više mjesta, sad bih druge htio instalirat na hdd

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Imam jednu instaliranu na ssd al na njemu nema više mjesta, sad bih druge htio instalirat na hdd

Ja sam reinstaliro steam kad sam mjenjao install folder na D particiju. Ovo fakat ne znam. 

14 godina

Vjerojatno je vec bilo ovo pitanje ali tema je prevelika za pronaci... Da li se moze kupovati iz HR preko USA steam storea u dolarima? http://store.steampowered.com/app/12210/?cc=us ... te da li bude problema ako se tako kupuje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neznam dal to šljaka zbog lokacije IP adrese, u Europi, tako da bi svi trebali imati Steam-EU?

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
17 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Postoji opcija ali je trenutno u beti pa moraš u Steam/Settings/Account odabrati pod Beta Participation da želiš sudjelovati u beti.

Također to trenutno ne radi za sve igre. Recimo Valveove igre ne možeš micati jer one koriste zajedničke resurse. A za ostale nisam siguran.

Command Prompt kaže...

Vjerojatno je vec bilo ovo pitanje ali tema je prevelika za pronaci... Da li se moze kupovati iz HR preko USA steam storea u dolarima? http://store.steampowered.com/app/12210/?cc=us ... te da li bude problema ako se tako kupuje?

Službeno ne. Valjda zbog poreza ili čega već. Također to je prema ToS-u zabranjeno i mogli bi ti obrisati tako kupljenu igru ili te banati.

Ali u praksi ljudi to svejedno rade koristeći VPN. I za sad nije bilo nekih ozbiljnijih posljedica. Bar ja nisam čuo da su nekoga banali zbog toga ili obrisali igru.

Pa ono, možeš probati. Ali naravno na vlastitu odgovornost.

ExStazy kaže...

Neznam dal to šljaka zbog lokacije IP adrese, u Europi, tako da bi svi trebali imati Steam-EU?

Da vjerojatno te prepozna preko IPa. Pa kad kupuješ iz Hrvatske svrsta te u EU2 regiju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 17:19 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan

Zna li netko gdije se nalazi save file za Hitman Ab. u Steamu , ili gde se nalazi steam fileovi za Steam igre?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
murgic kaže...

Zna li netko gdije se nalazi save file za Hitman Ab. u Steamu , ili gde se nalazi steam fileovi za Steam igre?

ovo je samo pretpostavka

npr steam je na c disku

odeš C:\Program Files\Steam\steamapps i sad je vjerojatno unutar mape "common" ili "naziv tvog steam računa"

Bonasera, Bonasera. What have I ever done to make you treat me so disrespectfully? If you'd come to me in friendship, then this scum that wounded your daughter would be suffering this very day.
14 godina
neaktivan

Dali mogu kupovat preko steam ako mi je u dolarima na paypalu postavljenj(odnosno visa mi je u dolarima),jer izbacilo mi je error kada sma isao kupiti portal a mislim da imam nesto sitno dolara dovoljno za to(nisam siguran)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Dali mogu kupovat preko steam ako mi je u dolarima na paypalu postavljenj(odnosno visa mi je u dolarima),jer izbacilo mi je error kada sma isao kupiti portal a mislim da imam nesto sitno dolara dovoljno za to(nisam siguran)?

u europi su cijene u eurima, ako imaš dolare na paypalu, a imaš hrvatski paypal, onda te novce nemožeš trošit direktno sa paypala, nego ih prvo moraš povući na karticu, nakon toga ih možeš koristiti, ali povlačenje se besplatno radi svakog prvog u mjesecu i ako ih sad zatražiš dobit ćeš novce 1.1.2013 :D

Bonasera, Bonasera. What have I ever done to make you treat me so disrespectfully? If you'd come to me in friendship, then this scum that wounded your daughter would be suffering this very day.
17 godina
bradonja_85 kaže...

Osim u beti, ne, ali postoji workaround:

• instaliraš igru "normalno " i ona ode u Steamov direktorijum;
  • premestiš folder igre na željeno mesto (cut/paste);
  • napravišdirectory junction;
  • igraš  {#}

Provereno radi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 8:52 (Ivan(4)).
15 godina
neaktivan

Da li je netko pokušavao kupit i aktivirat igre koje nisu dostupne u našoj regiji (Arkham City, Fable 3) i kako je prošlo?

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ej zna li netko ako npr imam na svom acc-u cs 1.6 igru i kupim cs complete pack (cs 1.6+css+csgo) i aktiviram ga na svom accu, da li ću ja onda dobiti extra gift ovog cs 1.6 kojeg od ranije imam u library

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
cola777 kaže...

ej zna li netko ako npr imam na svom acc-u cs 1.6 igru i kupim cs complete pack (cs 1.6+css+csgo) i aktiviram ga na svom accu, da li ću ja onda dobiti extra gift ovog cs 1.6 kojeg od ranije imam u library

Ne.

13 godina
cola777 kaže...

ja mislim da ga neces moci ni kupiti...jer meni nije dalo za black ops...znači preorderao sam igru dobio nuketown mapu i htio sam black ops 2 upgradeat na deluxe edition i nisu mi dali jer imam več nuketown mapu

d4rkd3atH
15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...
cola777 kaže...

ja mislim da ga neces moci ni kupiti...jer meni nije dalo za black ops...znači preorderao sam igru dobio nuketown mapu i htio sam black ops 2 upgradeat na deluxe edition i nisu mi dali jer imam več nuketown mapu

pa ne bih ga ni kupovao, nego bih ga nabavio kroz trejd, tako da bih ga imao u inventoryu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice