Igra se ruši odma na startu. Games for windows live account mi javlja da je moj ključ neispravan i ne mogu povezati kupljene igre sa games for windows live accountom koji je valjda osnova igranja GTA.
Momci iz steama ne odgovoraju, iz Rockstara također, ali njih ni ne krivim. Sreća pa sam kupio preko paypala pa idem nalo posjetiti Paypal resolution centar pa neka marva iz steama rješeva problem s paypalom
Kakve veze s tim ima Steam? Ili Rockstar? Da se možda probaš javiti Microsoftu budući da je GFWL njihov... Kako bi Steam support trebao riješiti činjenicu da tebi ne radi nešto s čim oni nemaju veze. Prije bi to trebao Rockstar budući da je GTA njihov proizvod i oni su odlučili ubaciti GFWL u igru.
Ili da počneš googlati? Na svakom drugom forumu imaš temu o tome kako starije verzije GFWL ne rade na Win8. Što opet nije Steamov problem jer je Rockstar onaj koji mora uz svoju igru isporučiti i potreban dodatni softver. Ili je možda Microsoftov problem jer njihov vlastiti softver a ni OS te nije obavijestio da moraš napraviti update.
Zadnjih par postova su ti čisti offtopic što se ove teme tiče ;)
Kad ideš na putovanje pa ti agencija ne ispuni nešto s liste onoga što si platio, jel kriva agencija ili hotel koji nije onakav kakav ti se činio na papiru?
Steam mi je poslao CD key kojim se ne mogu prijaviti na sustav GFWL. Piše "cd key is not valid". Dakle, ili neki drugi ključ da mi daju ili će im se javit gospoda iz paypala.