Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.307.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori

Imaš "pakete" od 1, 3, 6 i 12 mjeseci ako se ne varam.

14 godina
neaktivan

evo isao sam kupiti taj jedan mjesec za 1$...i pise mi price:1$ i onda dole ispod next bill:17/01/2012 for 9.99$..sta to znaci da ce mi automatski 17.01.2012 uzeti 10$ dolara za jos jedan mjesec?? sta ako necu da mi se automatski za 10 dolara aktivira jos 1 mjesec samo jel mogu to nekako deaktivirati ili odbiti?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pa zasto nebi uzeo za cijelu godinu i miran si?
14 godina
neaktivan
danijel0000 kaže...
pa zasto nebi uzeo za cijelu godinu i miran si?

nemam para za cjelu godinu, a nemoze se uzeti odmah 12 paketa

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
a onda krpaj kako ide:)
bitno da se igra
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

evo isao sam kupiti taj jedan mjesec za 1$...i pise mi price:1$ i onda dole ispod next bill:17/01/2012 for 9.99$..sta to znaci da ce mi automatski 17.01.2012 uzeti 10$ dolara za jos jedan mjesec?? sta ako necu da mi se automatski za 10 dolara aktivira jos 1 mjesec samo jel mogu to nekako deaktivirati ili odbiti?

Moze se to deaktivirati tam u opcijama placanja(valjda tam,ak ne onda u drugim opcijama) ili na xbox.com nesjecam se kako sam ja to napravio kod sebe :S

15 godina
neaktivan

ja sam se toga i bojao, to je glupo ako neko uplati za mjesec zasto oni bez necijeg znanja uplate sami poslije jos

0 0 hvala 0
17 godina
Ne uplate oni ništa bez ičijeg znanja. Je da je malo kurvinska politika da, ako jednom kupiš gold, nakon isteka on automatski napravi renewal, ali sve se to elegantno može isključiti na Xbox.com (pod opcijom "Manage Payment Options").
15 godina
neaktivan
Marko kaže...
Ne uplate oni ništa bez ičijeg znanja. Je da je malo kurvinska politika da, ako jednom kupiš gold, nakon isteka on automatski napravi renewal, ali sve se to elegantno može isključiti na Xbox.com (pod opcijom "Manage Payment Options").

ok, kuzim o korisnicima najvise ovisi

16 godina

Gdje mogu najjeftinije nabaviti žični XBOX 360 Gamepad za Windowse?Vidio sam da ima u Protisu za 280,al vjerojatno ima negdje i jeftinije.Hvala.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Gdje mogu najjeftinije nabaviti žični XBOX 360 Gamepad za Windowse?Vidio sam da ima u Protisu za 280,al vjerojatno ima negdje i jeftinije.Hvala.

Ima kineski

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan

Evo, ja tek dobio Xbox i sad imam nekoliko pitanja. Razmišljam o kupnji Halo Reacha, ali neznam jel bih prije trebao kupiti Halo 3 ili ODST ? Jel mi se isplati kupiti Halo ako ne mislim kupiti gold membership (ne igrati na internetu)?

0 0 hvala 0
16 godina
multi je zakon, osim ako ne mislis kampanju igrat nonstop,onda si uzmi gta
15 godina
Jonja kaže...
emerik kaže...

Ima kineski

koji crkne nakon mjesec dana a das 20 $ za njega {#}.... za gamepad, imas i jeftinije od raznih proizvođača ali oni nisu orig od m$-a

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
15 godina
neaktivan

Pozdrav igraci, tio sam sebi priustit jednu igru al zelim je kupit priko jedne online stranice koja se nalazi u Velikoj Britaniji ako se ne varam zove se zavvi.com.

Nikad dosad nisam kupovao online unaprijed uplacivanjem pa sam malo skeptican. Zanima me; 1. kolika je postarina prilikom preuzimanja igre u obliznjoj posti, 2. koliko treba cekati dana da stigne igra 3. jeli sigurno ako uplatis priko kartice unaprijed i stavis adresu da će stići 4.imate li ikakvih primjedbi na takav nacin kupovanja igara na toj stranici???....Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

1. kolika je postarina prilikom preuzimanja igre u obliznjoj posti, 2. koliko treba cekati dana da stigne igra 3. jeli sigurno ako uplatis priko kartice unaprijed i stavis adresu da će stići 4.imate li ikakvih primjedbi na takav nacin kupovanja igara na toj stranici???....Hvala.

Nedavno sam naručio igru sa zavvi, ako se ne varam nije bilo poštarine, čekao sam 2 tjedna da mi dođe igra.

15 godina
Looka kaže...
hitmanr kaže...

1. kolika je postarina prilikom preuzimanja igre u obliznjoj posti, 2. koliko treba cekati dana da stigne igra 3. jeli sigurno ako uplatis priko kartice unaprijed i stavis adresu da će stići 4.imate li ikakvih primjedbi na takav nacin kupovanja igara na toj stranici???....Hvala.

Nedavno sam naručio igru sa zavvi, ako se ne varam nije bilo poštarine, čekao sam 2 tjedna da mi dođe igra.

zavvi ima postarinu, 0,99 funti po posiljki.... 2. ja sam najvise cekao 12 dana, 3. je ako koristis paypal, 4. ja samo jedno, a to je sto zavvi prilikom slanja igre koja je collector's edition (dobijes uz igru i maketu, u mom slucaju auto koji je glavni u driveru sf) naprave preveliki paket pa je 99% da ce zapet na carini... osim toga samo pozitivna iskustva, toplo preporucujem {#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
15 godina
neaktivan

da sad oboici ne udaram gumb, hvala vam puno na odgovorima, ako je tako onda se stvarno isplati kupovat kod njih pa neke igre su cak 50% nize nego kod bilo koje nase prodavaonice. Inace htio bih sebi uzest nfs shift 2 classic valjda kod tih stvari nema problema na carini kad je mali paket samo igra. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Looka kaže...
hitmanr kaže...

zavvi ima postarinu, 0,99 funti po posiljki.... 2. ja sam najvise cekao 12 dana, 3. je ako koristis paypal, 4. ja samo jedno, a to je sto zavvi prilikom slanja igre koja je collector's edition (dobijes uz igru i maketu, u mom slucaju auto koji je glavni u driveru sf) naprave preveliki paket pa je 99% da ce zapet na carini... osim toga samo pozitivna iskustva, toplo preporucujem {#}

a reci mi sto onda kada zapne na carini, isto ti stigne na kraju ili?

16 godina
neaktivan

Stigne, ali trebaš platit dodatno.

15 godina
neaktivan
Looka kaže...

nadam se da je to samo sa tim collector's edition...a malo blesavo pitanje nisam nikad nista slao vanka ni kupova priko poste, kako adresu stavljas koristeći slova kao č ili saamo c s obzirom da je to neka engleska trgovina?

15 godina
hitmanr kaže...
Looka kaže...

nadam se da je to samo sa tim collector's edition...a malo blesavo pitanje nisam nikad nista slao vanka ni kupova priko poste, kako adresu stavljas koristeći slova kao č ili saamo c s obzirom da je to neka engleska trgovina?

bez nasih znakova, čćžđš... oni nezaju koji su ti znakovi pa ih ne mogu napisat na posiljku pa tu mogu nastat problemi sa dostavom (postari koji su ćotani).... carina u pravilu nebi smjela carinit pakete kojima je vrijednost manja od 160 kn ali ovi naši lihvari to baš i ne poštuju, to ti je kao loto- prođe ili ne prođe, ovisi kakve si sreće i da to sa collector's edition je problem sa velikim paketom.... 

EDIT: npr ja sam narucio gta 4 za xbox i nisu ga carili, dakle mali paket pa valjda misle da nije velika vrijednost... i jos nesto sta mi smeta kod zavvia, to je sto na paket napisu stvarnu cijenu artikla, npr igra kosta 15 funti i oni napisu na paket 15 funti, dok dealextreme za vrijednost posiljke od 30 $ napise 10 $ {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 20:19 (Genoxxx).
15 godina
neaktivan

ajme majko neznam ni ja vise sve je to nekako konplicirano, da se razumjemo mene zanimaju samo paketi velicine jedne kutije za od igre tj. igru classic nikakav edition me ne zanima i namjeravam kupovat igre do 200kn jesam li ja onda oslobođen konplikacija oko carine i dodatnih plaćanja...

0 0 hvala 0
16 godina
narucio sam BF3 preko ebaya koji je kostao oko 300kn s postarinom, i uredno sam ju u kuverti nasao u postanskom sanducicu, kao i 5 igara igara prije toga. nikakve carine, nista. postar donese i ostavi.
17 godina

Takodjer i ja kupujem igre preko neta (game.co.uk / ebay) godinama i dosad sam "tonu" igara kupio i niti jednom nije bilo carine.

Postar donese na vrata i to je to.

Neke narudjbe su bile vise od 350kn te ni na njih nije bilo carine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 21:47 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ebay to je isto neka strana online trgovina?...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam naručivo sa ShopTo.net nekoliko igrica i sve je prošlo okej bez carine i gluposti poštar donese na vrata ili sandučić i to je to (neke igre su bile u vrijednosti i do 300-400kn)

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

Online aukcija i web shop. Cudno da nisi cuo za ebay... probaj: http://www.ebay.com/

16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Stranica na kojoj ljudi iz cijelog svijeta prodaju stvari online.!

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
15 godina
neaktivan

vidio sam na internetu sliku di je na xbox priko usb uštekana tipkovnica i miš, koliko ima u tome istine?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 23:03 (hitmanr).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice