Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.591
|
čitano: 5.584.367
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Sony PlayStation 5

U Zaprešiću ima na Terminalu u Tisku par komada, mislim da je 219,99 cijena...

Look lets just bug out and call it even, okay?
11 godina
Sony PlayStation 5

Joj steta sto nisi ranije napisao to mi je blizu. Ja jucer narucio na mall.hr jebiga.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
2 tjedna
Sony PlayStation 5

Imam ja PS Portal za prodaju, acc mi ja mlađi od 6 mjeseci pa ne mogu objaviti pod oglase

uzeo ga preko A1 prije 2 mjeseca, kutija, racun i jamstvo

koristen 2-3h, mislio ga koristiti remote preko interneta ali mi je preslab upload

cijena 170e

primopredaja velika gorica ili novi zagreb

0 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Jel probao tko igrat black ops 6 zombie na portalu? Na youtubeu kaze da sljaka dobro ali zanima me iz prve ruke? 

Dal postoji kakva sansa da se ps5 wirelles headset spoji na portal?

Edit vidim da ekipa kemija s 3.5 to bluetooth adapterima.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:59 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
16 godina
Ja mislim da ne, za Portal treba PS Link za bežično povezivanje, a to imaju one njihove slušalice od 220€.
13 godina
Sony PlayStation 5

Neka preporuka casea za Portal? (Ebay)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:21 (Gale92).

0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Zadnjih dana probao po malo od svega što podržava PS5 Pro i mogu reći da kada je to implementirano kako treba onda je to velika razlika u kvaliteti prikaza,razina DLSS 3.5

Ima nekih igara gdje je slabije tipa Dragons Dogma 2 ali i u njoj sam dobio bistriji,detaljniji prikaz uz viši framerate.

GT7 je bolestan primjer,raytrace,izuzetno bistro i detaljno i framerate se drži iznad 70fps ako se dobro sjećam.

Spiderman 2 je također vrhunski podržan,3 ili 4 raytrace tehnologije,izuzetno bistro i detaljno i bude na nekih 50-55fps.

Probao sam i prethodne Spidermane,oba Horizona,TLOU 1 i 2 itd i sve te igre izgledaju bistrije,detaljnije i imaju viši framerate.

Koristim VRR pa je fps unlockan pa ide do kuda hardver može gurat.

I sve što sam naveo je uz quality modove,na performance framerate ide visoko u svim tim igrama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni je prije par dana ovo došlo s Temu:

https://share.temu.com/ufPvkagGI8A

Dobro sjeda, ne skliže se ali bez gripa mi je osobno bolje.
11 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam narucio na temu za 16 eura torbicu,silikonsku masku i zastitu ekrana.  

Jucer sam pokupio portal i prvi dojam je super.  Klinac je igrao fortnite i stumble guys bez ikakvih problema.  Ja sam isprobao iz zajebancije blac ops 6 multi i to je jako lose ali to se zna. 

Jedino mi je bio sok kad sam ga upalio bio je neki update 400-500mb i skidao ga je sat vremena.

0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Jucer sam pokupio portal i prvi dojam je super.  Klinac je igrao fortnite i stumble guys bez ikakvih problema.  Ja sam isprobao iz zajebancije blac ops 6 multi i to je jako lose ali to se zna. 

Jedino mi je bio sok kad sam ga upalio bio je neki update 400-500mb i skidao ga je sat vremena.

Neki dan mi klinac priča kak je u busu na školskom izletu igrao Fortnite na Nintendo Switchu, preko mobilne mreže, i pobijedio :-)

A mi kupujemo čuda tehnologije da smanjimo latenciju :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:40 (Bitanga).
9 godina
Bitanga kaže...
omomomomoomm kaže...

Neki dan mi klinac priča kak je u busu na školskom izletu igrao Fortnite na Nintendo Switchu, preko mobilne mreže, i pobijedio :-)

jel dijelio wifi s mobitela?

13 godina
Sony PlayStation 5

Već me par puta zasvrbilo da uzmem Portal ali kad se sjetim da je unutra WiFi5 Chip, a od 2019. imamo WiFi6 koji drastično reže latenciju u streamingu (pričam iz osobnog iskustva) i da će prosječan tablet ili telefon dati bolje iskustvo (svi izrađeni u zadnjih nekoliko godina imaju WiFi6 ili WiFi6E, noviji i WiFi7), i da analog stick-ovi nisu zamjenjivi a stick drift je pošast koja ubije dobar dio Dualsense kontrolera, svaki put odustanem.

Preskupa je to igračka za LED ekran i driftu sklone stickove. Dodam €160 i dobijem Nintendo Switch 2 koji uskoro izlazi.

Da ga dobijem na poklon, onda je to naravno drugi par rukava, rastrgam kutiju u par sekundi.

5 0 hvala 0
11 godina
Bitanga kaže...
omomomomoomm kaže...

Meni osobno je taj fortnite teska glupost ali klincima je odlican iako je mojem dosadio pa se sad prebacio na stumble guys.  Ja udaram samo BO6 i ubijaju me ko konja ocito su mi refleksi s godinama otisli u k....

Sto se tice portala necu ga branit jer sam ga tek uzeo ali kosta samo 200 eura tako da se nemreju ocekivati cuda jer nazalost u danasnje vrijeme 200 eura je sitnis. Danas imamo slobodno cijelo popodne pa cu isprobati i ostale igre. 

16 godina
Cansee kaže...

jel dijelio wifi s mobitela?

Da :)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:05 (Bitanga).
13 godina
Armor kaže...
Meni je prije par dana ovo došlo s Temu:

https://share.temu.com/ufPvkagGI8A

Dobro sjeda, ne skliže se ali bez gripa mi je osobno bolje.

Naručio i ja. I još torbicu i staklo

Hvala dečki na preporuci.

12 godina
Sony PlayStation 5

Prošao sam TLOU na Ps3 pa remaster na Ps4 i sad malo krenuo TLOU remake na Pro da probam...odu sati jedan za drugim,igra je vrh vrhova i dan danas.

Na Ps5 Pro to izgleda bolesno bolesno dobro,vrti se većinom na 70+ fps a često i iznad 80fps 😱

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
MEGATAMA kaže...

Prošao sam TLOU na Ps3 pa remaster na Ps4 i sad malo krenuo TLOU remake na Pro da probam...odu sati jedan za drugim,igra je vrh vrhova i dan danas.

Na Ps5 Pro to izgleda bolesno bolesno dobro,vrti se većinom na 70+ fps a često i iznad 80fps 😱

Ma 30 FPSa je sasvim dovoljno, šta ti sad pričaš :-)

12 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Ma 30 FPSa je sasvim dovoljno, šta ti sad pričaš :-)

Pa ako je framepacing dobar mogu ja igrat i u 30fps ali ipak je bolje u 70-80.

Odlićna mi je opcija 40fps modova uz VRR pa je unlockano,nije 60fps ali je fluidnije nego 30fps.

Baš mi je drago da sam uzeo Ps5 Pro iako sam bio rekao ne kad sam vidio da nema BD drive.

14 godina
PlayStation Plus Extra and Premium | Game Catalog - January 2025

- God of War Ragnarök | PS4, PS5
- Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name | PS4, PS5
- Atlas Fallen: Reign Of Sand | PS5
- SD Gundam Battle Alliance | PS4, PS5
- Sayonara Wild Hearts | PS4
- ANNO: Mutationem | PS4, PS5
- Orcs Must Die 3 | PS4, PS5
- Citizen Sleeper | PS4, PS5
- Poker Club | PS4

**PlayStation Plus Premium**

- Indiana Jones and the Staff of Kings | PS4, PS5
- Medievil II | PS4, PS5

Odličan mjesec.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 3
13 godina
Sony PlayStation 5

Ima neke najave za ps plus popuste?

Poruka je uređivana zadnji put danas u 18:01 (MEDO11).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

Odličan mjesec.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice