U Zaprešiću ima na Terminalu u Tisku par komada, mislim da je 219,99 cijena...
Joj steta sto nisi ranije napisao to mi je blizu. Ja jucer narucio na mall.hr jebiga.
Imam ja PS Portal za prodaju, acc mi ja mlađi od 6 mjeseci pa ne mogu objaviti pod oglase
uzeo ga preko A1 prije 2 mjeseca, kutija, racun i jamstvo
koristen 2-3h, mislio ga koristiti remote preko interneta ali mi je preslab upload
cijena 170e
primopredaja velika gorica ili novi zagreb
Jel probao tko igrat black ops 6 zombie na portalu? Na youtubeu kaze da sljaka dobro ali zanima me iz prve ruke?
Dal postoji kakva sansa da se ps5 wirelles headset spoji na portal?
Edit vidim da ekipa kemija s 3.5 to bluetooth adapterima.
Neka preporuka casea za Portal? (Ebay)
Zadnjih dana probao po malo od svega što podržava PS5 Pro i mogu reći da kada je to implementirano kako treba onda je to velika razlika u kvaliteti prikaza,razina DLSS 3.5
Ima nekih igara gdje je slabije tipa Dragons Dogma 2 ali i u njoj sam dobio bistriji,detaljniji prikaz uz viši framerate.
GT7 je bolestan primjer,raytrace,izuzetno bistro i detaljno i framerate se drži iznad 70fps ako se dobro sjećam.
Spiderman 2 je također vrhunski podržan,3 ili 4 raytrace tehnologije,izuzetno bistro i detaljno i bude na nekih 50-55fps.
Probao sam i prethodne Spidermane,oba Horizona,TLOU 1 i 2 itd i sve te igre izgledaju bistrije,detaljnije i imaju viši framerate.
Koristim VRR pa je fps unlockan pa ide do kuda hardver može gurat.
I sve što sam naveo je uz quality modove,na performance framerate ide visoko u svim tim igrama.
https://share.temu.com/ufPvkagGI8A
Dobro sjeda, ne skliže se ali bez gripa mi je osobno bolje.
Ja sam narucio na temu za 16 eura torbicu,silikonsku masku i zastitu ekrana.
Jucer sam pokupio portal i prvi dojam je super. Klinac je igrao fortnite i stumble guys bez ikakvih problema. Ja sam isprobao iz zajebancije blac ops 6 multi i to je jako lose ali to se zna.
Jedino mi je bio sok kad sam ga upalio bio je neki update 400-500mb i skidao ga je sat vremena.
Jucer sam pokupio portal i prvi dojam je super. Klinac je igrao fortnite i stumble guys bez ikakvih problema. Ja sam isprobao iz zajebancije blac ops 6 multi i to je jako lose ali to se zna.
Jedino mi je bio sok kad sam ga upalio bio je neki update 400-500mb i skidao ga je sat vremena.
Neki dan mi klinac priča kak je u busu na školskom izletu igrao Fortnite na Nintendo Switchu, preko mobilne mreže, i pobijedio :-)
A mi kupujemo čuda tehnologije da smanjimo latenciju :-)
Neki dan mi klinac priča kak je u busu na školskom izletu igrao Fortnite na Nintendo Switchu, preko mobilne mreže, i pobijedio :-)
jel dijelio wifi s mobitela?
Već me par puta zasvrbilo da uzmem Portal ali kad se sjetim da je unutra WiFi5 Chip, a od 2019. imamo WiFi6 koji drastično reže latenciju u streamingu (pričam iz osobnog iskustva) i da će prosječan tablet ili telefon dati bolje iskustvo (svi izrađeni u zadnjih nekoliko godina imaju WiFi6 ili WiFi6E, noviji i WiFi7), i da analog stick-ovi nisu zamjenjivi a stick drift je pošast koja ubije dobar dio Dualsense kontrolera, svaki put odustanem.
Preskupa je to igračka za LED ekran i driftu sklone stickove. Dodam €160 i dobijem Nintendo Switch 2 koji uskoro izlazi.
Da ga dobijem na poklon, onda je to naravno drugi par rukava, rastrgam kutiju u par sekundi.
Meni osobno je taj fortnite teska glupost ali klincima je odlican iako je mojem dosadio pa se sad prebacio na stumble guys. Ja udaram samo BO6 i ubijaju me ko konja ocito su mi refleksi s godinama otisli u k....
Sto se tice portala necu ga branit jer sam ga tek uzeo ali kosta samo 200 eura tako da se nemreju ocekivati cuda jer nazalost u danasnje vrijeme 200 eura je sitnis. Danas imamo slobodno cijelo popodne pa cu isprobati i ostale igre.
jel dijelio wifi s mobitela?
Da :)
https://share.temu.com/ufPvkagGI8A
Dobro sjeda, ne skliže se ali bez gripa mi je osobno bolje.
Naručio i ja. I još torbicu i staklo
Hvala dečki na preporuci.