Meni Premium vrijedi do kraja ovog mjeseca, nadam se da mi budu ponudili produženje uz akciju...
Meni Premium vrijedi do kraja ovog mjeseca, nadam se da mi budu ponudili produženje uz akciju...
Završio Star Wars Outlaws, pa da se malo osvrnem.
Ne sjećam se kad sam zadnji put igrao Ubisoft igru (PoP ne brojim), al ovo sam uzeo samo jer je SW.
Igra je prosjek, ne zaslužuje toliko blaćenje ali ni onu cijenu koju je Ubi sebi zamislio. Puno potencijala je tu bilo ali su ujebali dosta toga, pogotovo osnovnih stvari, recimo animacija za skok je iz 2004. kao i sama mehanika skoka, kao da nema gravitacije, mala skoči 3.5 metra. Napucavanje je isto veoma plitko i mlako, stealth također veoma jednostavan. Space combat je zapravo skroz OK, barem meni, solidna zabava.
Ono kaj me je oduševilo je world/level design, gradovi i planeti su odlični, Toshara i Kajimi pogotovo.
Šteta sve u svemu, klasičan Ubisoft, moglo je ovo biti puno bolje. Da su postavili cijenu na 40€ (a ne 80€) to bi još bilo OK. Mene na kraju izašlo 3€ (kupio pa prodao) za nekih 50h do platine.
7.1/10
Dalje na Space Marine 2...
Ali stvar radi odlično. Sad da su pametni iz Sonya pa da dozvole streamanje u cloudu za sve igre koje imaš kupljene na svom accountu, to bi bio pun pogodak za korisnike jer onda imaš opciju da nisi ovisan o PS5. I ovako je solidno, pogotovo za nešto što je još u beti.
Ali stvar radi odlično. Sad da su pametni iz Sonya pa da dozvole streamanje u cloudu za sve igre koje imaš kupljene na svom accountu, to bi bio pun pogodak za korisnike jer onda imaš opciju da nisi ovisan o PS5. I ovako je solidno, pogotovo za nešto što je još u beti.
Ja sam probao dosta igara sa PS3 u streamu i bilo mi je to baš loše...dali ovo na Ps Portalu strimaš sa neta ili sa Ps5...kako to radi?