Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 26.999
|
čitano: 5.396.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Sony PlayStation 5

Nisam siguran, čak bi rekao da nije bilo ni prošle godine.

14 godina
Sony PlayStation 5

Fuj, taman mi pretplata istječe 28.12.😩

zna li se možda hoće li novi COD biti na popustu za BF?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

S obzirom da je trenutni COD poprilični hit čisto sumnjam da će biti na popustu. Ako i bude, to će biti 10% popusta na Deluxe verziju od 120 eura. 

1 0 hvala 0
2 mjeseca
Armor kaže...
Katastrofa, za BF je inače uvijek bilo i za postojeće korisnike...

Koliko me pamćenje služi ova fora sa popustom za nove korisnike je počela prije 2-3 godine.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
10 godina
nema vise ps plusa na popustu za postojeće korisnike. Kupujte ps plus svake godine na black friday ili kupujte svaki mjesec kad vam se neke igre sviđaju.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Gogy7 kaže...
nema vise ps plusa na popustu za postojeće korisnike. Kupujte ps plus svake godine na black friday ili kupujte svaki mjesec kad vam se neke igre sviđaju.

Ili nikad, tako ja radim :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
19 mjeseci
filip_medo kaže...
Armor kaže...
Katastrofa, za BF je inače uvijek bilo i za postojeće korisnike...

Koliko me pamćenje služi ova fora sa popustom za nove korisnike je počela prije 2-3 godine.

Samo za nove korisnike je od prošle godine kak su "povećali kvalitetu", za crni petak 2022 je bilo 25% za sve, 2021 33% za sve, 2020 25% za sve

13 godina
Gogy7 kaže...
ili kupujte svaki mjesec kad vam se neke igre sviđaju.

To je možda 'way to go'. Još ako uzmeš sredinom mjeseca tak da pokriješ igre sa tekućeg i sljedećeg...Na taj način bi možda uzeo 3-4 puta godišnje po 8.5€ u Indiji pa te dođe nekih 34€ za ta 4 mjeseca kaj si uzmeš. 

Dok s druge strane, ako kupiš godišnju sad za na 30% popusta u Indiji, izašlo bi 53€ - ali tad si miran čitavu godinu...Pitanje dal se isplati za 20€ 'borit' s uzimanjem 4 puta godišnje i pazit kad ti ističe...

16 godina
Sony PlayStation 5

Kako da kupim u Indiji za Hr account?

Pretpostavljam nikako

0 0 hvala 0
3 godine
tintin kaže...

Kako da kupim u Indiji za Hr account?

Pretpostavljam nikako

Napravi Indijski acc, ne treba ti VPN nikakav, kupi indijski PS plus i automatski ćeš imat i na HRV acc pristup onlineu. Preko indijskog uzimaj igre sta godi, a preko HRV acc se igraš na tim igrama bez beda.

Bar je tako bilo prije godinu dana kada sam ja uzimao, samo sam ja uzeo americki, ali isti k.

13 godina
antimadridista kaže...

PlayStation Black Friday:

https://blog.playstation.com/2024/11/20/playstations-black-friday-deals-2024/

Primamljiviji mi je PSVR2 na ovakvom popustu nego upgrade na PS5 Pro.

Kaj je najgore, meni PS5 Pro nije bio nimalo zanimljiv dok nisam sad vidio reakcije na poboljšanja na PSVR2 u kombinaciji s Pro :/

Gran Turismo je upravo dobio Pro Patch:

https://www.reddit.com/r/PSVR/comments/1gw9o9z/gran_turismo_ps5_pro_update_looks_incredible/

16 godina
Chronosus kaže...
antimadridista kaže...

PlayStation Black Friday:

https://blog.playstation.com/2024/11/20/playstations-black-friday-deals-2024/

Primamljiviji mi je PSVR2 na ovakvom popustu nego upgrade na PS5 Pro.

Kaj je najgore, meni PS5 Pro nije bio nimalo zanimljiv dok nisam sad vidio reakcije na poboljšanja na PSVR2 u kombinaciji s Pro :/

Gran Turismo je upravo dobio Pro Patch:

https://www.reddit.com/r/PSVR/comments/1gw9o9z/gran_turismo_ps5_pro_update_looks_incredible/

nisam palio neko vrijem vr, moram ovo probat

16 godina
I mora GT7 izgledati dobro jer je jučer izašel update od 32GB.
To mora da je i texture pack.
14 godina

uf sad si i mene zainteresirao🧐 a dali su sto poboljsali s patchom na obicnom  za vr2?

16 godina

Ne to samo vrijedi za Pro.

11 godina
Sony PlayStation 5

Razmišljam da uzmem VR2,samo što sumnjam da ću puno to koristiti,više zbog znatiželje i jer volim zombie igre tipa RE 4 i 8.Po svemu pročitanom must have je Globular Cluster za udobnost i sweet spot koji je teže pronaći.Sve to pod uvjetom da ne budem imao mučninu. Većina ljudi odustane i vrati se "normalnom" igranju,iako ima i onih koji su oduševljeni sa PSVR2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
torente 35 kaže...

Razmišljam da uzmem VR2,samo što sumnjam da ću puno to koristiti,više zbog znatiželje i jer volim zombie igre tipa RE 4 i 8.Po svemu pročitanom must have je Globular Cluster za udobnost i sweet spot koji je teže pronaći.Sve to pod uvjetom da ne budem imao mučninu. Većina ljudi odustane i vrati se "normalnom" igranju,iako ima i onih koji su oduševljeni sa PSVR2.

A čuj, zombie igara ima na lopate na VR-u, tak da imaš kaj igrat. :D

Ja nisam imao potrebe za globular clusterom, dosta mi je udoban i ovak headset i nemam problema s nalaženjem sweet spota. To je problem u startu dok ne skužiš foru, sad mi treba 10 sekundi da si namjestim kak mi paše. Globular cluster razmišljam nabavit nekad čisto zbog ljetnih mjeseci kad se znojiš ko svinjica u VR-u i fakat bude odvratan poslije..  Bolja (rekao bih obavezna) investicija ako imaš dioptriju su leće. Čak i ako nemaš dioptriju uzet leće bez dioptrije kao zaštitu.

Iskreno nisam već par mjeseci igrao VR čisto zbog nedostatka vremena nit vidim da ću u skorije vrijeme imati vremena s obzirom na malo dijete, ali ne planiram prodati jer je stvar super. Najveći problem je što sad kad i imam nešto vremena i dijete uspije u neko normalno vrijeme zaspati obično sam preumoran za VR i želim se samo zavaliti u kauč. Ali VR wishlista mi je već sad realno preduga. :)

16 godina
Probao gt7 s ovim zadnjim updateom na pro, ukljucio ovu novu reprojection opciju.
Ne mogu reci da primjetim sad neko osjetno poboljsanje. Meni to i dalje mutno kad se gleda u daljinu, a ovo iz blize je i prije bilo ok.
Morao bi spojiti opet na obicnu peticu i usporediti.

0 0 hvala 0
14 godina
Mislim da je kod GT7 jedina očita razlika raytracing u refleksijama auta. Osim toga ne vidim koliko su tu imali prostora za nekakav upgrade iste igre jer već izgleda brutalno na base PS5.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Sony PlayStation 5

Kupljen Premium za 106€...vjerojano se neće isplatiti, ali dobra je ponuda pa šteta ne uzeti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Nudi mi popust 25% na psplus extra produljenje pretplate, postojeća pretplata mi vrijedi do 2/2025. Bilo je govora da neće vrijediti za produljenje postojeće pretplate, pa pogledajte si ponudu, možda su ipak odlučili i svim postojećima ponuditi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 7:26 (THomson).

0 0 hvala 0
16 godina
Meni za Premium ne nude :(

Bacil na brzinu oko na igre i iskače mi Alan Wake 2 Deluxe Edition za 37€ - to skoro sigurno uzimam jer sam upravo završil sa Alan Wake Remastered.

Plus,

Prince of Persia The Lost Crown - 19.99€
Hades - 9.99€
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 7:51 (Armor).
16 godina
Armor kaže...
Meni za Premium ne nude :(

Bacil na brzinu oko na igre i iskače mi Alan Wake 2 Deluxe Edition za 37€ - to skoro sigurno uzimam jer sam upravo završil sa Alan Wake Remastered.

Plus,

Prince of Persia The Lost Crown - 19.99€
Hades - 9.99€

Pomalo :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Sony PlayStation 5

Ni meni na indijskom extra ne nude. Samo 30% za upgrade na premium za sljedecih 23 dana koliko mi traje. A nis nadam se bozic il 1. Mjesec

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Probajte cancelati trenutni subscription i onaj auto-renewal. Menu nude 25% za Extra koji imam trenutno na Indijskom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni nista ne nude na americkom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

PSVR2 sa Horizonom 355 eura na amazonu . nemojte ovo uzimat vjv neki scam

Cak je jeftiniji i od obicnog koji je 400

taj mi dio malo smrdi al sam si narucuio ovaj sa horiozonom. Ovi su popusti od Sonya al ih nema u sancti ni kod nasih distributera... Mozda ih dodaju kroz dan

EDIT: na chipoteci je 400 i dodali su sad na sanctu isti popust

Dal itko zna kako funkcionira garancija sa ovim iz njemacke?

Ako nisi zadovoljan sobom okreči ju ponovno
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 9:09 (zelenbic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Takvih oglasa i inače  bude na Amazon de,i bez BF i po 300 eura,fake vrlo vjerojatno.

15 godina
Sony PlayStation 5

s popustom ps plus extra na indijskom psn izade oko 56 eura za god dana. nisam dugo nista kupovao, koji je najbezbolniji nacin za nadopunit wallet na indijskom psn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Promster kaže...

Probajte cancelati trenutni subscription i onaj auto-renewal. Menu nude 25% za Extra koji imam trenutno na Indijskom.

Meni bez cancela (imam još 71 dan ja mislim) isto nude 25% off na Extra - 95€ za godinu dana.

Hmm, ili 106€ za Premium (30% off)? Hm, hm...

Ipak ne, koji klošari, kad se ide na add to cart za ovaj Premium, kaže 3€ za upgrade trenutnog plana i onda 1.2.2025. 159€, e neš majci. Bit će Extra za 95€...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2024 8:45 (Nuclear_Phoenix).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice