Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.565
|
čitano: 5.966.193
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Vandit kaže...

...

Nije direktno vezano za PS, ali Microsoft povećava cijene konzola, kontrolera i igara. Baš živimo u čudnim vremenima...Izgleda da sada svi koriste carinu kao opravdanje za povećanje. Ne bi me čudilo da Sony još jednom poveća cijene. 

Sigurno će tim potezom povećati ionako dobru prodaju svoje konzole.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
Sony PlayStation 5

Uopće je nebitno koliko će konzola manje prodati radi ovog poteza. Bitno im je da u ovom trenutku umire dioničare. A do slijedećeg earnings reporta tko živ tko mrtav. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Nuclear_Phoenix kaže...

70€ mi je puno za igru koju sam (dobrim dijelom) prešao na xboxu, čekam neki popust. U iščekivanju popusta za Forzu i izlazak Horizona 3, Battlefielda, Control 2, GTA VI i ostalih ostvarenja iz daleke budućnosti igram Cyberpunk

Nisam ja kriv, majke mi - https://x.com/RockstarGames/status/1918265468076605706

Nuclear_Phoenix kaže...

Meni se u 5? (3x prije DLC, 1x streetkid DLC, sad corpo od nule) playthrouga srušila možda 2-3 puta, i to prije ovih silnih patcheva. Od kad su je pokrpali, nijednom. Sve na PS5.

I onda da demantiram malo samog sebe - jučer se prvi put srušila, potjera sa Takemurom... Doduše igrao sam preko PS Portal, ne znam jel on donosi dodatne probleme...

8 godina
Nije do Portala. Jednostavno igra ima pokoji bug tu i tamo.
13 godina
Sony PlayStation 5

Što se tiče povećanja cijene Xbox HW, to ne čudi. Microsoft je skoro pa dignuo ruke od Xboxa pa su vjerojatno rekli "fuck it, let's do it". Njihov glavni fokus je Gamepass (koji isto tako stalno poskupljuje) i simultani release-ove na svim non-Xbox platformama. Dodatno, najavili su da od kraja ove godine, određene igre idu na $80 (što je za nas odavno realnost, ali eto Ameri čije je jeftine igre subvencirao ostatak svijeta ne mogu doći sebi od šoka), za taj dio priče se mogu zahvaliti Nintendu koji je to postavio kao novi standard.

Generalno, Microsoft će Xbox-u dati još zadnju šansu i onda su gotovi sa gaming HW. Iskreno sumnjam da će Xbox Next polučiti nekakav veći uspjeh - ovu generaciju su generalno odradili dosta dobro i ljudi opet nisu zagrizli. Napravili su jaču konzolu (doduše i €50 skuplju na launchu), Gamepass je odlična stvar (dijele megahitove na launchu), kupili Activision-Blizzard i ljudi i dalje ne grizu. Mislim da to govori dovoljno.

Uopće me ne bi čudilo da se i Sony odluči na još jedno podizanje cijene svega (igre+HW). Za PS6 očekujem da će u baznoj varijanti koštati €550-600 i da će se disk drive prodavati isključivo kao opcija.

Što se mene tiče, igre mogu koštati koliko žele - većinu kupujem godinu danas nakon izlaska i to na akcijama. Jedine iznimke koje radim su neke Souls-like igre i to je sve. Većina igara na release day izlazi u očajnom stanju i potrebno je barem 3-6 mjeseci patchiranja da dođu u neko normalno stanje pa mi takve odluke ne štede samo lovu već i živce.

2 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

gle kupujem i ja vecinom na popustima, ali sada prvi popust ce ti samo spustiti cijenu na prijasnju. onda za one popuste koje si prije cekao(ja recimo gledam da padnu oko 30usd da kupim) ces cekati duze vrijeme

nemam problema dati 80-100e za igre s dugim i dobrim gameplayom, bez bugova, ali tu se se pocet svaki teski skart naplacivat toliko ubrzo kada se i ostali prikljuce

mene sve to vise vuce na se prebacim na PC i piratstvo kako je krenulo

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Gemmy kaže...

gle kupujem i ja vecinom na popustima, ali sada prvi popust ce ti samo spustiti cijenu na prijasnju. onda za one popuste koje si prije cekao(ja recimo gledam da padnu oko 30usd da kupim) ces cekati duze vrijeme

nemam problema dati 80-100e za igre s dugim i dobrim gameplayom, bez bugova, ali tu se se pocet svaki teski skart naplacivat toliko ubrzo kada se i ostali prikljuce

mene sve to vise vuce na se prebacim na PC i piratstvo kako je krenulo

Da, prošlo je vrijeme velikih popusta na igre. Sva sreća pa nema više puno igara koje bih htio odigrati. Imam osjećaj da sam već sve vidio što se tiče gameplaya. A priče su ionako bolje u drugim kategorijama umjetnosti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 godina
Sony PlayStation 5

Uzivao u svakoj sekundi (94 sata) hehe, predivno !

5 0 hvala 0
17 godina
Večeras me u Khazanu dobro napljuskala Trokka.

Badava sam potamanil na desetke Adversarya da upgreadeam companiona, u ovoj je borbi totalno beskoristan 😮‍💨

Ujutro idem opet na nju, boss borbe skoro 100% bolje rješavam onda nego prek dana ili navečer.

BTW, dolaze Gearsi, potvrđeno je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Armor kaže...
Večeras me u Khazanu dobro napljuskala Trokka.

Badava sam potamanil na desetke Adversarya da upgreadeam companiona, u ovoj je borbi totalno beskoristan 😮‍💨

Ujutro idem opet na nju, boss borbe skoro 100% bolje rješavam onda nego prek dana ili navečer.

BTW, dolaze Gearsi, potvrđeno je!

Prebio sam sve bossove koristeći greatsword i s njim osvojio platinu. Ali svaki put kad sam se borio protiv Trokke morao sam se prebaciti na spear build. Greatsword mi je jednostavno bio prespor za nju koja stalno skakuće okolo. Nije neizvedivo, ali ljudi se generalno žale na nju kao boss-a da je preteška za nekoga tko koristi greatsword.

Što se tiče companiona, ostat će jednako beskoristan do samog kraja. Nema veze koliko healtha ubaciš (i stamine i damagea), glup je i prebit će ga u prvoj minuti borbe.

Što se tiče Gearsa, super, ali čeka se Halo MCC.

13 godina
Sony PlayStation 5

Pročitajte dobro najavu za Gears remastered:

Gears of War: Reloaded Comes to Xbox Series X|S, Xbox PC, Xbox Cloud Gaming, PlayStation 5 and Steam in Summer 2025

Osim ako ovo nije nekakav konfuzni wording, to se poklapa sa glasnima da Microsoft ima namjeru složiti nekavu next gen hibridnu Xbox/PC konzolu po uzoru na ono što je Valve probao sa Steam Machines. Možda da čak planiraju licencirati Xbox branding OEM-ima koji bi izdavali mašine koje bi bile "Xbox" certificirane.

Znam da nije Xbox tema, ali zanimljivo je da će PS6 možda biti jedina tradicionalna next gen konzola na tržištu, pored hibridnog Xbox-a i hibridnog Switch 2 (pričam o handheld/dock modovima igranja).

Prije nego što netko kaže da je to vjerojatno Xbox PC aplikacija, ovo je najava za Oblivion:

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered is out today for Xbox Series X|S, PC (via Steam and the Xbox App for Windows PC), cloud, and PlayStation 5. It's available day one with Game Pass, and is an Xbox Play Anywhere title.

No, opet, možda se jednostavno neki PR-ovac zeznuo u wordingu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2025 0:59 (greysaint0).

0 0 hvala 0
16 godina
greysaint0 kaže...

Pročitajte dobro najavu za Gears remastered:

Gears of War: Reloaded Comes to Xbox Series X|S, Xbox PC, Xbox Cloud Gaming, PlayStation 5 and Steam in Summer 2025

Osim ako ovo nije nekakav konfuzni wording, to se poklapa sa glasnima da Microsoft ima namjeru složiti nekavu next gen hibridnu Xbox/PC konzolu po uzoru na ono što je Valve probao sa Steam Machines. Možda da čak planiraju licencirati Xbox branding OEM-ima koji bi izdavali mašine koje bi bile "Xbox" certificirane.

Znam da nije Xbox tema, ali zanimljivo je da će PS6 možda biti jedina tradicionalna next gen konzola na tržištu, pored hibridnog Xbox-a i hibridnog Switch 2 (pričam o handheld/dock modovima igranja).

Prije nego što netko kaže da je to vjerojatno Xbox PC aplikacija, ovo je najava za Oblivion:

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered is out today for Xbox Series X|S, PC (via Steam and the Xbox App for Windows PC), cloud, and PlayStation 5. It's available day one with Game Pass, and is an Xbox Play Anywhere title.

No, opet, možda se jednostavno neki PR-ovac zeznuo u wordingu.

Mislim da samo overthinkaš. 

Moguće da je Xbox PC ustvari samo PC koji ima mogućnost igranja igara iz Xbox ekosustava. Nije svaki PC Xbox PC. To im je jednostavnije nego napisati hrpu verzija Windowsa koje podržavaju igru.

A i moguće je da je krivo napisano jer je Steam izdvojen posebno, a kod elder scrollsa je grupiran sa xbox app u PC kategoriji. Ne bi bilo prvi put da je netko nešto krivo napisao na internetu.

Nema potrebe za nekim revolucionarnim proročanstvima, vidjet ćemo što će biti kad bude... iako ne znam kome treba xbox certificirana mašina, kad svaki ručno sklepani PC to jeste i to radi uglavnom puno bolje nego pravi Xboxevi.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2025 1:33 (Bitanga).
14 godina
Sony PlayStation 5

Koliko vrijedi PS Portal da se ide prodavat. Kupljen na zimu, korišten svega par sati.. Ful očuvan, plus zaštitno staklo, maskica i torbica.... 

0 0 hvala 0
18 mjeseci
Sony PlayStation 5

Preko A1 je 1,00 eur mjesečno i 7,00 eur odmah. 

175 eur je na mall.hr...

Stavi 150 pa spuštaj. :D

1 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

GTA VI novi trailer!!!

9 0 hvala 2
13 godina
Sony PlayStation 5

Divno, ali još godinu dana...uf.. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Da stavim i ovdje. Rockstar je osim trailera objavio masu GTA VI screenshota.

btw. na kraju trailera je pisalo "captured on PS5". pretpostavljam da su koristili PS5 Pro s obzirom da je trenutno najjača konzola na tržištu pa na njoj mogu prikazati igru u najboljem svijetlu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Budu oni to razvukli i na dvije godine... Izgledati ce fenomenalno na PS6
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2025 18:15 (deepshitcro).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
btw. na kraju trailera je pisalo "captured on PS5". pretpostavljam da su koristili PS5 Pro s obzirom da je trenutno najjača konzola na tržištu pa na njoj mogu prikazati igru u najboljem svijetlu.

Ne znam, meni ovo izgleda ko običan PS5, i to OG, non slim verzija.

14 godina
antimadridista kaže...

Izgleda brutalno ali danasnje konzole budu implodirale kad pokrenu GTA6.

Nadam se da u 2026 godini necemo valjda imati igre u jebenih 30 fpsa.

twice the pride double the fall
13 godina
dad0r kaže...
antimadridista kaže...

Izgleda brutalno ali danasnje konzole budu implodirale kad pokrenu GTA6.

Nadam se da u 2026 godini necemo valjda imati igre u jebenih 30 fpsa.

Konzole nisu iskoristene ni 50%... kaj bi implodirale. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
7 godina
Sony PlayStation 5

Ispada da je trailer pušten kao utjeha zbog odgode igre. S obzirom da ista navodno izlazi tek za godinu dana ravnodušan sam prema cijeloj priči. Trailer ok, da ne znam o kojoj igri je riječ mislio bi da je trailer za novi Far Cry.

2 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Cijeli svijet: OMG GTA VI TRAILER OMG OMG

Ja: u, kul, vidi Balatro na PS+ odoše dva sata života

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

50€ - čisto iznenađenje. Gameplay djeluje veoma stealth focused, izgleda kao da će biti dosta drugačije od svih predhodnika.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Pretjerana je opčinjenost trailerom cut scena. Čekam sirovi gta6 gameplay.

PSN - darklydexter
Moj PC  
1 1 hvala 0
9 godina
Promster kaže...

50€ - čisto iznenađenje. Gameplay djeluje veoma stealth focused, izgleda kao da će biti dosta drugačije od svih predhodnika.

nije mi nešto ovaj setting za mafia igre
ovo mi je nekako RDR Mafia 

Ezio kaže...

Pretjerana je opčinjenost trailerom cut scena. Čekam sirovi gta6 gameplay.

Da slazem se
ovdje nije pokazano niti 5% gameplaya

9 godina
Sony PlayStation 5

Imaju jos godinu dana. Vjerujem da ce nac vremena.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Napokon, maloprije pala Trokka u Khazanu!

Tri dana sam se boril s njom...

I na kraju skoro poginul, a imal "god mode" (trokut +kružić) na raspolaganju, plus dalekometni napad iz spear - guard sekcije.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

prikazano je barem nesto gameplaya za razliku od gta6

meni se svida sta vidim

m2 i m3 mi se nisu svidjele previse dok, je jedinica super, pogotovo remastered verzija

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
sporttest kaže...

nije mi nešto ovaj setting za mafia igre
ovo mi je nekako RDR Mafia 

Gemmy kaže...

prikazano je barem nesto gameplaya za razliku od gta6

meni se svida sta vidim

m2 i m3 mi se nisu svidjele previse dok, je jedinica super, pogotovo remastered verzija

Ima još više ovdje:

Da nije ni meni baš settting za Mafiu + ovaj fokus na stealth mi također nije za Mafiu. Al vidjet ćemo, 50€ je OK cijena...Vidim da se priča da možda neće biti disc verzije ali po ovom videu trebalo biti biti:

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice