PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.365.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
17 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Tommy_123 kaže...

Jel mogu onda one igre igrat?

Ali bojim se da neću moć vratit na staro znaći da poništim modifikaciju,onda sam bezveze bacio 350 kn :)

Stalno se nesto suska da ce uskoro izaci modificirani 3.6x pa nemoj ocajavati.

BF3 uvijek mozes prodati, jer je BF uvijek trazen.

Ja igram samo originale i do sada nisam pozalio.

Obicno pricekam par mjeseci dok "novima" padne cijena.

Prodaja/mijenjanje/posudba igara ide bez problema.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 14:44 (Chaky).
14 godina
neaktivan

Jel mi može netko reći jeli Uncharted trilogija pa će ovaj novi Uncharted biti zadnji nastavak jer bi zbog tih igara kupio ps3 :D

16 godina
MorskiMacak kaže...

Jel mi može netko reći jeli Uncharted trilogija pa će ovaj novi Uncharted biti zadnji nastavak jer bi zbog tih igara kupio ps3 :D

Ovo ti nitko sigurno neće moć reć.. i God of War je bio triologija (rekli su da je 3. zadnji) pa su najavili 4..

Jhva Elohim Meth.
15 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Tommy_123 kaže...

Jel mogu onda one igre igrat?

Ali bojim se da neću moć vratit na staro znaći da poništim modifikaciju,onda sam bezveze bacio 350 kn :)

Stalno se nesto suska da ce uskoro izaci modificirani 3.6x pa nemoj ocajavati.

BF3 uvijek mozes prodati, jer je BF uvijek trazen.

Ja igram samo originale i do sada nisam pozalio.

Obicno pricekam par mjeseci dok "novima" padne cijena.

Prodaja/mijenjanje/posudba igara ide bez problema.

Zna,znam,al ne mislim prodavat,jel se može nekako system vratit bilo šta,da bar odigram par igara poput la noire i ostalih dobrih naslova.?

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
14 godina
neaktivan
nontryer kaže...
MorskiMacak kaže...

Ovo ti nitko sigurno neće moć reć.. i God of War je bio triologija (rekli su da je 3. zadnji) pa su najavili 4..

Najavili su četvrti? nisam znao.  A jel ima stranica gdje se original  ps3 igre mogu mjenjat jer mi je pre skupo platit igru 500 kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 15:07 (MorskiMacak).
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ima jedna opcija za vracanje system updatea al je jako komplicirana jer se mora lemiti po konzoli i programirati tako da ta opcija odpada u vodu

i za sad nema nikakva opcija.i tocka.cut ces kad bude nova opcija.bit ce top vijest

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

ima jedna opcija za vracanje system updatea al je jako komplicirana jer se mora lemiti po konzoli i programirati tako da ta opcija odpada u vodu

i za sad nema nikakva opcija.i tocka.cut ces kad bude nova opcija.bit ce top vijest

HH,onda nebum niš radio. :)

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

cek malo jel ti pitas da ako kad dođe jailbrak za taj 3.6x i kad jailbreakas dal ces poslije moc vratit da ne bude jailbreakan ili pitas dal sad kad imas 3.6x mozes vratit na 3.55 da mozes jailbreakat. jer kad imas jailbreak mozes kad odigras igre koje si htio opet vratit da ne bude jailbreak tako da update-as sistem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Gdje mogu najjeftinije nabaviti ps3 slim s garancijom?

I kakva je ovo Refurb ps3 konzola? http://www.sophoslab.hr/?konzole/89/ps3-sony-playstation-3-slim-120gb-refurb-igraca-konzola/4337

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 15:42 (MorskiMacak).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nontryer kaže...
MorskiMacak kaže...

Muzi kravu, dok ne rikne {#}

MorskiMacak kaže...

A jel ima stranica gdje se original  ps3 igre mogu mjenjat jer mi je pre skupo platit igru 500 kn

Mozes ih mijenjati/prodavati ovdje na forumu. Imas jos forum od Next Levela, pa HCL, CroPes i sl.

MorskiMacak kaže...

Gdje mogu najjeftinije nabaviti ps3 slim s garancijom?

I kakva je ovo Refurb ps3 konzola? http://www.sophoslab.hr/?konzole/89/ps3-sony-playstation-3-slim-120gb-refurb-igraca-konzola/4337

Mislim da su ti to popravljene konzole. Znaci nesto im je bilo, sad su ih popravili i deri.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 16:34 (Chaky).
14 godina
neaktivan

Aha, a čudno mi je kako nisu napisali ni što dolazi s njom kao upravljač i kabeli?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 15:54 (MorskiMacak).
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

pa sa svakom ti dođe isto(jedino se kontroler u nekima razlikuje) i sve imaju 1 god garanciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ok, raspitat ću se još. A šta mislite da li je ovo dobra ponuda, za sad nisam pronašao ispod 2 000 kn sa garancijom

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ima ih na njuskalu s garancijom ispod 2000 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, ali više imam povjerenja u neki dučan nego njuškalo gdje ljudi mogu dobiti mačka u vreći

14 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

Nije previše komplicirana samo što je matrijal dosta skup izađe preko 70eura

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Modificirao sam konzolu vraćanjem system deufet postavki,ubacio usb s cfw 3.55 i radi.Sad me zanima kako s igrama,treba pržit na cd ili i kakav cd(bluray,duallayer)?

EDIT:Ne radi -.-"" :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 18:02 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Modificirao sam konzolu vraćanjem system deufet postavki,ubacio usb s cfw 3.55 i radi.Sad me zanima kako s igrama,treba pržit na cd ili i kakav cd(bluray,duallayer)?

vidis kako ljudi jednostavno ne slusaju.

nemozes downgradeat   firmware koji je veci od 3.55 osim solucije lemljenja koji niko ne koristi jer nije jeftino

imas srece sta si nisi briko konzolu.

15 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
Tommy_123 kaže...

vidis kako ljudi jednostavno ne slusaju.

nemozes downgradeat    firmware koji je veci od 3.55 osim solucije lemljenja koji niko ne koristi jer nije jeftino

imas srece sta si nisi briko konzolu.

Ma niti neću,s orginalkama je jednostavnije i bolje :)

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

haha ispricavam se ali dugo se nisam ovako nasmijao xD

da bacis koji cd ili blue ray na vrelo ulje i przis dok ne zarumene{#}

slusaj hercega covjek dobro kaze

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Zanima koga PsP 2000 za 500 kuna :)..http://www.bug.hr/forum/topic/konzole-oprema-igranje/prodaja-psp-2000/110234.aspx

Cijena je stvarno vise nego realna, na nljuskalu neces naci ispod 700.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jos me nesto zanima kad uzmem PS3 za kojih tjedan dana i kada ga jailbreakam hocu li moci igrati multiplayer GTA IV , MW2 itd.

ivek
15 godina
neaktivan
IVOX kaže...

Jos me nesto zanima kad uzmem PS3 za kojih tjedan dana i kada ga jailbreakam hocu li moci igrati multiplayer GTA IV , MW2 itd.

Ne.

14 godina
neaktivan
IVOX kaže...

Pa ako želiš MP onda ga nemoj JB.

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zanima me dali nakon modifikacije jailbreak-a Playstation može na internet? Dali se isplati kupiti, ako mislim skidat igre. Mogu li sa tim igrama igrati multiplayer?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...

Zanima me dali nakon modifikacije jailbreak-a Playstation može na internet? Dali se isplati kupiti, ako mislim skidat igre. Mogu li sa tim igrama igrati multiplayer?

Zaboravi internet ako imaš JB .

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

jel moguce spojiti slusalice na ps3??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
p1k1p kaže...

jel moguce spojiti slusalice na ps3??

Da.

14 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...
IVOX kaže...

Pa ako želiš MP onda ga nemoj JB.

Pa nije mi najvazniji MP ali pitam samo.

ivek
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ako spajam slusalice jel mi treba ovo??Ženski AV činč sa 3.5mm izlazom 

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice