PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
odjavljen
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Moze se na externi instalacija isto odradit ako si na cfw, potrebno je samo u multimanu odabrati ext data, meni su skoro sve igre i instalacije igara na ext.
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Spojio sam PS3 sa laptopom direktno preko ethernet kabla da prebacim igricu . Problem je sto se bas sporo prebacuje , za igricu od 7 giga , treba nekoliko sati . Moze li to brze ? I da li bi problem mogao biti u hard disku od PS3 ?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
jasamjaSAM kaže...

Spojio sam PS3 sa laptopom direktno preko ethernet kabla da prebacim igricu . Problem je sto se bas sporo prebacuje , za igricu od 7 giga , treba nekoliko sati . Moze li to brze ? I da li bi problem mogao biti u hard disku od PS3 ?

http://www.ps3hax.net/2011/02/how-to-transfer-large-files-from-pc-to-ps3-at-lan-speeds-100mbs/

11 godina
neaktivan

prema tom tutorijalu sam i radio , al mi ne ide ni blizu tom brzinom . mozda sporo ''pise'' hard disk ?

13 godina
odjavljen
Nebih znao, ja sam koristio prije to i mogu reci da je islo sasvim solidnom brzinom, nekih 15-20tak MBps, sad koristim nacin da prebacujem igru sa externog(ntfs) na interni, to mi je trenutno najbolje i najbrze rjesenje za prebacivanje.
11 godina
neaktivan

jest najbolje sa externim , morat cu nabavit . Kod mene trenutno ide jedva 1MBps ://

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Postoji li kakva aplikacija za android gdje mogu pristupit svom PSN inboxu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel se mogu kupovati igre na PSN sa Zagrebackom Visa Electron Avenue Mall gift karticom?

Nemam potpis jer sam nepismen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zasto se ne mogu registrirati na playstation pretplatu kad me trzi broj katrice (imam visa) upisem i nece pise da probam ponovo i tako stalno.. ako neko zna.. hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ps3 slim Molim pomoc!!!

Evo ovako, kupio bih si ps3 no ljudi govore da je ps3 super slim los jer lagga itd... Pa me zanima gdje bi mogao naci ps3 Slim konzolu?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo jedno noob pitanje haahah

Kupujem FIFA 14 ultimate edition preko ebay,znaci skroz nova i nikada otvarana.Jel u njoj dobijem MP code ili kako vec za igrati online?Predpostvljam da jesam ali eto svejedno pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ps3 slim Molim pomoc!!!
lukx34 kaže...

Evo ovako, kupio bih si ps3 no ljudi govore da je ps3 super slim los jer lagga itd... Pa me zanima gdje bi mogao naci ps3 Slim konzolu?

Da mi je znat koji to znalci govore. Svaki ps3 je po performansama isti. Uzmi si ps3 super slim jer troši najmanje struje, najmanje se grije i najmanji je.

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok, ekipa.

Novi sam u svijetu (PS3) i totalno sam, kak se veli NOOB{#}.

Klinac si želi PS3 (hoće on u stvari 4 ali...) ali vidim da ima sa 12-500 gb harda.

Koji bi bilo najisplativije kupiti?

Vezano uz mrežno spajanje.

Da li je to "pod mus" ili se mogu igre igrati i bez toga? 

Gledam po njuškalu neke oglase pa se ne bi štel zaletiti sa kupovinom.

Unapred hvala na odgovorima.

0 0 hvala 0
17 godina

Pa dobro, i na kraju nisi napiso sta oces? Ove nove verzije nemres crackirat, tak da nema pirata(tj mislim da postoje neki uredaji al je dosta komplicirano, lemljenje po maticnoj o poznavanje iste itd) a i ako planiras orginale igrat 12gb opet premalo tak da neki veci il ces kupit disk i stavit ga, kak god ti pase. Ma net se mozes spajat i nemoras, makar je po meni glupo ne iskoristit te mogucnosti(mrezno igranje,demo igre, patchevi, pokoji F2P naslov itd)

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Ljudi trebam pomoć kupio sam nedugo ps3 imam neke igrice ako je tko za zamjenu kakvu.hvala
Mladen&marta
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
imam ja battlefield 3 ako hoces za zamjenu neku od tvojih?
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
jel zna netko mozda ???
zasto se ne mogu registrirati na playstation pretplatu kad me trzi broj katrice (imam visa) upisem i nece pise da probam ponovo i tako stalno.. ako neko zna.. hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moze kakav tip igre te zanima?
Mladen&marta
11 godina
neaktivan
evo ova
11 godina
neaktivan
Hoćeš bad company
Mladen&marta
11 godina
neaktivan
nemog sliku stavit od igre neznam zast... nebi to neki tomb raider mozda il nesto drugo slicno nevolim ove nove ratne igre..
11 godina
neaktivan
Daj mi svoj broj da se čujemo
Mladen&marta
11 godina
neaktivan
imate poruku...
11 godina
neaktivan
Odg sam vam
Mladen&marta
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam problem sa dzojstikom dualshock sixaxis i nekad mi ljevi analog sam radi ide prema gore(u igri naravno ili u meniju od ps3) neznam zasto.. a nije puno star mozda 3-4 mjeseca..nije ni lupan ni nista ako se nekom dogodilo isto pa nek pomogne.. hvala...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 21:57 (Alen22).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Alen22 kaže...

imam problem sa dzojstikom dualshock sixaxis i nekad mi ljevi analog sam radi ide prema gore(u igri naravno ili u meniju od ps3) neznam zasto.. a nije puno star mozda 3-4 mjeseca..nije ni lupan ni nista ako se nekom dogodilo isto pa nek pomogne.. hvala...

na čiščenje...jel kupljen polovan ili?

11 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
Alen22 kaže...

na čiščenje...jel kupljen polovan ili?

ma nije polovan novi doso sa ps3 kad sam kupio prije par mjeseci

11 godina
neaktivan
Alen22 kaže...

jel zna netko ??

11 godina
neaktivan

Ne znam, probajte na youtubeu, mislim da sam vidio tih tutoriala kad ide sam prema gore.

Meni je katastrofa što ne mogu naći nigdje na youtubeu za moj problem. Isto lijevi stick ne radi baš dobro gore dolje. Onako likovi mi se klimaju. Krenu sporo pa normalno, pa stanu. Nije mi pao ni ništa. Samo odjednom. Radilo je sve super. A najžešće je što kad skinem gljivicu radi normalno. Probao sam i zamijeniti gljivice i ništa. Čim metnem gljivicu ne radi kak se spada i jako je iritantno i pomalo neigrivo. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice