PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.350.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

to nije 4 nego je prequel od 1. Dijela ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo nasao sam povoljan HDD za PS3...5400 rpm 2.5 inch ...to bi trebalo odgovarati?
http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-2-5-SATA-120GB-5400RPM-WD1200BEVT-Hard-Drive-for-laptop-notebook-/161194683129?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item2587f3aaf9 

No Pain No Gain
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 17:47 (Fabregas4).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
4mal kaže...

to nije 4 nego je prequel od 1. Dijela ;)

A nisam znao hehe

Nevezano... Ima ko bilokoju igricu za posudit... Na tjedan, dva.. Mogu cak i platiti ako trebam

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Igre za 2. mjesec na PSPlusu:

od 5.2.

PS4:

Outlast

od 29.1

PS3:

Bioshock Infinite

Metro last light

PSVita:

Dynasty Warriors Next

ModNation Racers:Road Trip

Odlaze: DmC, Remember me, Soul Sacrifice, Blazeblue, GTA Liberty City stories, Don't starve, Resogun.

Više nego dobar update za 50€ godišnje {#}

LINK

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

odlicne igre za sve platforme ! {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Regular John 19 kaže...

Igre za 2. mjesec na PSPlusu:

od 5.2.

PS4:

Outlast

od 29.1

PS3:

Bioshock Infinite

Metro last light

PSVita:

Dynasty Warriors Next

ModNation Racers:Road Trip

Odlaze: DmC, Remember me, Soul Sacrifice, Blazeblue, GTA Liberty City stories, Don't starve, Resogun.

Više nego dobar update za 50€ godišnje {#}

LINK

Pitanje.... ako je recimo ovaj mjesec Bioshock infinite free... da li ja ako ga skinem s psn-a free dok ga imam na plejki ili?

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ne free ti je  dokle god si ps+ memeber....

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 22:09 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

Ma na to sam mislio... ako ja uzmem ps+ membership 12 mjeseci, i skinem metro last light kad dode.. i nakon nekog vremena kad ce se mijenjati igre  i kad vise nebude metro LL ja cu ga jos moci igrati?

12 godina
neaktivan
Goddish kaže...
4mal kaže...

Ma na to sam mislio... ako ja uzmem ps+ membership 12 mjeseci, i skinem metro last light kad dode.. i nakon nekog vremena kad ce se mijenjati igre  i kad vise nebude metro LL ja cu ga jos moci igrati?

Ti ćeš moći i dalje igrat igru. Čak ako je i izbrišeš moći ćeš je opet skinuti. Tako svaku igru koju skineš dok je free možeš je brisati i ponovo skidati. Naravno ovo vrijedi samo dok si član PSplusa. Za 365kn godišnje ovo je strašno dobra ponuda.

17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ne moras je cak ni skinuti odmah.

Bitno je da je "kupis" dok je dostupna, jer ti se na taj nacin nalazi u download listi, pa ju mozes kasnije skinuti kad zelis (pod uvjetom da si PSN+).

Preporucam ti da uzmes pretplatu prije 29.01. jer tada napustaju Plus gore navedene igre (par postova iznad).

Nakon tog datuma, neces ih moci uzeti u sklopu PSN+ programa.

Takoder "kupi" i sve igre koje su dostupne za PS4 i Vitu. Jer ce ti biti dostupno, ako jednog dana budes imao nesto od toga.

Ako ti je ovo prva pretplata, mozes razmisliti i o US Accountu i njihovom Plusu.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Ne moras je cak ni skinuti odmah.

Bitno je da je "kupis" dok je dostupna, jer ti se na taj nacin nalazi u download listi, pa ju mozes kasnije skinuti kad zelis (pod uvjetom da si PSN+).

Preporucam ti da uzmes pretplatu prije 29.01. jer tada napustaju Plus gore navedene igre (par postova iznad).

Nakon tog datuma, neces ih moci uzeti u sklopu PSN+ programa.

Takoder "kupi" i sve igre koje su dostupne za PS4 i Vitu. Jer ce ti biti dostupno, ako jednog dana budes imao nesto od toga.

Ako ti je ovo prva pretplata, mozes razmisliti i o US Accountu i njihovom Plusu.

Aha, a koja je razlika uzmedu naseg plusa i US plusa?
gdje se moze kupiti taj membership?

17 godina
Goddish kaže...

Aha, a koja je razlika uzmedu naseg plusa i US plusa?
gdje se moze kupiti taj membership?

Razlika je najvise u cijeni i manja razlika u igrama koje dodu na Plus.

Vjerujem da ti je trenutno najbolje uzimati s Amazona, te pratiti njihove popuste, jer su poceli nuditi i kodove za PS3/4/Vita igre.

A, ako ti se ne da s time zezati, jednostavno uzmes HR i miran si.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 8:04 (Chaky).
17 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

Evo nasao sam povoljan HDD za PS3...5400 rpm 2.5 inch ...to bi trebalo odgovarati?
http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-2-5-SATA-120GB-5400RPM-WD1200BEVT-Hard-Drive-for-laptop-notebook-/161194683129?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item2587f3aaf9 

Dobar ti je taj. MOra biti 5400rpm i ne deblji od 9.5mm te 150 MB/s

P.S. Imam viška jednu ladicu za hard za PS3 super slim...pa ak nekome treba nek se javi u inbox! Nekorištena je.

13 godina
odjavljen
aquaevivae kaže...
Fabregas4 kaže...

Dobar ti je taj. MOra biti 5400rpm i ne deblji od 9.5mm te 150 MB/s

P.S. Imam viška jednu ladicu za hard za PS3 super slim...pa ak nekome treba nek se javi u inbox! Nekorištena je.

zasto bi morao bit ?

Ljudi stavljaju SSD diskove i hibride  

17 godina
neaktivan

Jesam di napisal rijec SSD, citaj.....

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel se mogu boxed igre aktivirat na PSN pa da ih skidaš po potrebi (nešto a la steam i retail aktivacija)? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ne

You got to lose to know how to win
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima! 

Evo sad kada je izašao PS4 ja kupujem PS3 :) 

Imam nekoliko pitanja, kupujem s susjedom 'zajednički' ps3/xbox360. Nisam nikada posjedovao nikakvu konzolu (osim nintenda :p), zanima me jel bolje kupiti PS3 ili XBOX360 ? Kakav je to modificiran PS3 ? onaj koji pokreće piratske igre ? To je samo softwerska nagrodanja neka ili druga ploča u njemu ili što ? Isto pitanje vrijedi iza xbox360. Hoću li moći to spojit bez problema na svoj monitor HDMI kablom ? (Dell U2312HM). Trenutno smo više na strani ps3-a jer nam se gamepad čini jednostavniji i spretniji, IAKO imam poznanike koji tvrde da je gamepad od xbox-a super. Tako da ako nebi bio problem podjeliti neka vaša mišljenja. Isto tako kolko sam upoznat ps3 ima više exluziva...

Hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jedino pravo ravnanje što ćete uzesti je po eksluzivama. Ove fore PS3 vs X360 ( ilitiga Sony vs Microsoft) se zamaraju još samo nezrela djeca. A glede gamepada mislim da se na bilo koji da lako priviknuti. Obe konzole se daju modifcirati (mogu igrati piratske igre) te im je tu negdje cijena, iako mislim da je PS3 ipak nešto malo skuplji.

PS3 ti ima: The Last of Us, Uncharted, Gran Turismo, MGS, inFAMOUS, Demon Souls, Heavy Rain, BEYOND: Two Souls i vjerovatno još neke manje poznate naslove i ako sam ja koji veći zaboravio.

Dok ti X360 ima: Halo, Fable 2, Forza, Gears of War, Dead or Alive 4 i iskreno se nemogu sjetit više nekog tako malo većeg naslova eksluzivnog za X360.

I sad pogledate koji vas naslovi više zanimaju i onda odaberete koju ćete konzolu pa onda idete u detalje.

Moj PC  
3 1 hvala 1
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Hvala puno na odgovoru! Mislim da će ipak pasti ps3, a ovo glede spajanja na monitor, tu nebi trebalo biti problema, jel tako ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Mislim da ne. Ja sam kao totalni scrub od jedva 16 godina to napravio u 2 minute. Spojio HDMI kabel u HDMI ulaz monitora, stavio mu source tv/av ili kako već ide i sve je štimalo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 23:38 (Lopoc).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok još jednom,

Da li bi netko možda znao gdje mogu kupiti ovako šta(http://www.links.hr/photo/200.300.189.jpg) u blizini Osijeka? Pogledao sam u Linksu, ali oni to nemaju na raspolaganju trenutno, a ne mogu baš čekati sada. :P

Inače, pokušavam spojiti PC zvučnike sa PS3-om, slika mi je spojena sa HDMI-em, neke preporuke bi dobro došle! 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 14:31 (SuBBzy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Da li je moguce dodati igre s ps+ pretplate u svoj '' inventory'' bez da se downloadaju?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SuBBzy kaže...

Bok još jednom,

Da li bi netko možda znao gdje mogu kupiti ovako šta(http://www.links.hr/photo/200.300.189.jpg) u blizini Osijeka? Pogledao sam u Linksu, ali oni to nemaju na raspolaganju trenutno, a ne mogu baš čekati sada. :P

Inače, pokušavam spojiti PC zvučnike sa PS3-om, slika mi je spojena sa HDMI-em, neke preporuke bi dobro došle! 

electronic centar il tako nekako, tamo na čošku u jegerovoj ulici blizu filozofskog fakulteta....

11 godina
neaktivan

Puno hvala!

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Molim za par odgovora u vezi sa PS3.

Kupio sam polovni PS3 CECH-3004A, data code 1C, fw 4.50.

Ovo mi je prva konzola pa molim za pomoć i razumijevanje.

E sad zanima me: 1.- dali se može modificirati (sam ili je potrebna oprema), 2.- ima li mogućnost kopiranja diska na HDD pa igrati (da se ne troši laser)

0 3 hvala 0
14 godina
dadoST kaže...

Molim za par odgovora u vezi sa PS3.

Kupio sam polovni PS3 CECH-3004A, data code 1C, fw 4.50.

Ovo mi je prva konzola pa molim za pomoć i razumijevanje.

E sad zanima me: 1.- dali se može modificirati (sam ili je potrebna oprema), 2.- ima li mogućnost kopiranja diska na HDD pa igrati (da se ne troši laser)

Pa dobro jel to takvi problem pročitat prvi post u temi o modifikaciji?

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-jailbreak-sve-sto-trebate-znati/180547.aspx

Znači Cobra ode samo, nema downgrade-a a to košta dosta para, sad kolko ti je isplativo procjeni sam

Bolje da si odmah uzeo modificiranu slim konzolu (makar i dao više novaca)

Bez modifikacije nije moguče kopirat igru na hdd

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 18:30 (silasara2).
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ne znam, ali taj site je legit ako te zanimalo :)

http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/assassin-s-creed-4-black-flag/10780750.html

I tu je ista cijena, a malo je poznatiji site.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 11:12 (Lopoc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice