PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.124
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

i kaj onda znaci uzmem taj psn bon od 250 kn i onda ga unesem u ps store i to je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori

Tako je, onda na svom računu imaš 250 kn na raspolaganju te ih trošiš prema želji. :)

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

hvala puno..:))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ej društvo jeli dosta fat verzija od 40gb za fifu i još par igara?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 19:41 (fluj).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav ljudi, evo novi sam na forumu, ali i u PS3 svijetu pa sam si tako nedavno napravio i account na PS Networku.

E sad me zanima par stvari pa bi zamolio nekoga tko se razumije u to da mi malo pojasni ako mu nije problem?!

Stvar je u tom da sam vidio kako pišete da se novac na account može uplatiti pomoću tih bonova ili kartica koje se mogu kupiti u Algoritmu i sl. trgovinama. E sad, mene zanima ovo, nakon što kupim takav jedan bon od npr. 150 kn, kako ga ubaciti na account i da li onda bez nekih dodatnih problema mogu kupovati sadržaje koji su ponuđeni na PS Store do te cifre koju sam uplatio.

Također, zanima me jel itko upoznat hoće li se nadogradnja (ili DLC, kako god je ispravnije) za Skyrim moći kupiti preko ovog našeg storea i koliko bi to moglo koštati jer sutra bi navodno trebao izaći u prodaju onaj DLC Dragonborn za Europu?

Hvala unaprijed i lijep pozdrav svima!!! ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 23:31 (hahar).

0 0 hvala 0
17 godina
Imaš dva načina za redeemat kod sa bona. Prvi ti je da odeš na tab "Playstation network" i klikneš na "Account Management", tamo odeš na "Redeem Codes" i u polja ukucaš kod sa bona kojeg si nabavio. Također to możeš napravit i da klikneš na "playstation Store" i u stupcu sa lijeve strane odabereš "Redeem Codes" i u prazna polja prepišwš broj sa bona. :-)
Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
12 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...
KISS kaže...

dal se plaća carina i pdv ako naručim neku igru s game.co.uk ili zavvia i kolko se čeka dolazak igre?

Far Cry 3: 

Infomark: 395kn

game.co.uk: 280kn

trebao bi platit ako je paket iznad 160kn il tako nesto ,ali za igru ili film ja jos nikad nisam platio

možda bi bilo jednostavnije da uzmem PSN bon, uplatim si lovu na račun i kupujem igre u digitalnom izdanju, nego da čekam tjednima na igru koja je naručena iz EU, i da onda još moram platiti carinu i sl..

13 godina
odjavljen
KISS kaže...
Arnold Layne kaže...
KISS kaže...

dal se plaća carina i pdv ako naručim neku igru s game.co.uk ili zavvia i kolko se čeka dolazak igre?

Far Cry 3: 

trebao bi platit ako je paket iznad 160kn il tako nesto ,ali za igru ili film ja jos nikad nisam platio

možda bi bilo jednostavnije da uzmem PSN bon, uplatim si lovu na račun i kupujem igre u digitalnom izdanju, nego da čekam tjednima na igru koja je naručena iz EU, i da onda još moram platiti carinu i sl..

al ti je skuplje

12 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...
KISS kaže...
Arnold Layne kaže...
KISS kaže...

Far Cry 3: 

al ti je skuplje

aha...kad si ti naručivao igru, kolko si čekao da dođe? 

12 godina
neaktivan

Ja kada sam naručivao sa thehut-a, 10-ak dana, s tim da ne plaćaš dostavu

13 godina
odjavljen
drapa88 kaže...

Ja kada sam naručivao sa thehut-a, 10-ak dana, s tim da ne plaćaš dostavu

da tak negdje i meni sa shopto.net

12 godina
neaktivan

E hvala ti puno Tanelorn, sve mi je sad jasno što se toga tiče.

E sad bi te zamolio samo da mi objasniš ako znaš kolike su razlike u cijenama kad "mi" kupujemo preko accounta iz Hrvatske u odnosu na neke druge države, tj. jel ta razlika velika jer sam skužio da je kod nas to nešto ili nešto više skuplje?

Također, jel znaš možda odgovor na ono pitanje od prije, hoće li se Dragonborn za Skyrim moći kupiti sa našim accountom u kunama?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:41 (hahar).
13 godina
odjavljen
hahar kaže...

E hvala ti puno Tanelorn, sve mi je sad jasno što se toga tiče.

E sad bi te zamolio samo da mi objasniš ako znaš kolike su razlike u cijenama kad "mi" kupujemo preko accounta iz Hrvatske u odnosu na neke druge države, tj. jel ta razlika velika jer sam skužio da je kod nas to nešto ili nešto više skuplje?

Također, jel znaš možda odgovor na ono pitanje od prije, hoće li se Dragonborn za Skyrim moći kupiti sa našim accountom u kunama?

99% da

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Hvala i tebi :)

Ako se ne varam to je danas izašlo u Americi, a u Europi je od sutra i davat će prvih 7 dana 50% popusta na kupnju

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fluj kaže...

bumpic

16 godina
fluj kaže...
fluj kaže...

bumpic

Mozes, samo se kani tih fat verzija kvare se ko lude...

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Novi sam ovdje pa se nemojte ljutit ako nekakvu glupost napišem ili nešto što je protiv pravila ovog foruma. :)
Imam pitanje i trebao bih pomoć_ kupio bih si ps3 160 gb slim,garancija najmanje 10 mjeseci još,dobijem 2 joysticka original dualshock,1700 kn cijena... Da li mi se to isplati uzeti?

Kaj je to firmware 3.55 ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 19:20 (Barba Frane 88).

0 0 hvala 0
15 godina

Ako ima firmware 3.55 ili manji definitivno se isplati

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

mene zanima zelim si kupit jednu igricu prek psn storea kak provjerim jel sam se dobro regao i dali mi je hrvatski..??
jel mogu vidjet po cijenama cijene su mi u kunama..:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
tomislavivic kaže...

mene zanima zelim si kupit jednu igricu prek psn storea kak provjerim jel sam se dobro regao i dali mi je hrvatski..??
jel mogu vidjet po cijenama cijene su mi u kunama..:)

ako su ti cijene u kunama onda je hrvatski
(nije preveden na nas jezik (i bolje kaj se mene tice)

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

i jos jedno pitanje imam znaci dobio sam monitor koji mi je odlican 23" i sad me zanima jel moguce da nekak namjestim da igram plejku na njemu ali i da mi komp bude upaljen a da nemoram istekavat i ustekavat kablove..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
tomislavivic kaže...

i jos jedno pitanje imam znaci dobio sam monitor koji mi je odlican 23" i sad me zanima jel moguce da nekak namjestim da igram plejku na njemu ali i da mi komp bude upaljen a da nemoram istekavat i ustekavat kablove..??

pa ako ti monitor ima tu mogucnost
moj tv to ima
opcija se zove mjenjanje izvora (znaci između TV-a,HDMI 1,HDMI 2....)

13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

uh nebi znao al sumnjam jel znas mozda ti rijec je o dell u2312hm ja msm..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
tomislavivic kaže...

moj tv to ima

Neznam tocno prek cega spajas komp, ali plejku mozes prek HDMI (koji ja osobno preporucam) i onda sam o na monitoru prebacujes izmedu ta dva programa :))
Check my blog: www.incognitoboss1blog.blogspot.com
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

hvala na pomoci nasao sam di biram ulaz s kojeg zelim sliku pustat(slicno je kao i natvu) super  hvala na pomoci..:)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kako se kontrole sa analoga prebacuju na strelice na joysticku....igram fifu i hoću igrati na strelicama a ne na analogu

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
IncognitoBoss kaže...
Arnold Layne kaže...
tomislavivic kaže...

moj tv to ima

Neznam tocno prek cega spajas komp, ali plejku mozes prek HDMI (koji ja osobno preporucam) i onda sam o na monitoru prebacujes izmedu ta dva programa :))

Pa naravno oboje preko HDMI-a :)

12 godina
protjeran

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 20:43 (ursusc355).
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

-

did i ever tell you the definition of insanity?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:13 (Vaas).

0 0 hvala 0
15 godina
Vaas kaže...

S koje stranice je najbolje naručivati, koliko se čeka dolazak igre, kolika je poštarina i carina?

game.co.uk osobno izbjegavam. 

Zna bit dobrih ponuda, ali su mi jednom umjesto nove igre (koju sam i naručio), poslali rabljenu.

Iako u ponudi imaju rabljene igre, navedenu nisam naručio, pa je nisam ni očekivao.

Inače je cijena shippinga 2.95GBP (ako se ne varam).

Sa zavvi.com nisam nikad imao nikakvih problema. 

Svaka igra mi je dolazila u roku 6-10 dana.

Jednom prilikom sam naručio i majicu, koja mi nije došla u roku koji je dozvoljen.

Pitali su me dali da mi vrate lovu ili pošalu šta drugo. Uredno vratili lovu i sve prošlo korektno.

Također, često svojim kupcima šalju kodove za 10% popusta na sve ili određene stvari.

Inače je shipping besplatan (ako se ne varam).

The hut nisam nikad koristio, ali ti mogu preporučit još dvije s kojima sam zadovoljan.

VideoGamePlus

Zasad bez problema. Nisam puno naručivao, ali je stizalo u roku 10 dana.

Inače za shipping nisam siguran, ali znam da je oko 6-7CAD (kanadski dolari).

Base.com

Isto jako dobra stranica. Mislim da je u nekoj kompi sa zavvi.com.

Jedino što oni odbijaju VAT (nekakav engleski pdv ili nešto slično) na igre preko 15GBP.

Tako da te igra izađe negdje 20% jeftinije (ako se ne varam).

Isto znaju imat nekakvih ponuda.

Inače je shipping 1.29GBP.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice