PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.350.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Hvala na savjetima.

Zapravo sveukupno je cijena negdje ista.

Zvao sam se-mark i rekao mi je čovjek da u dućanu imaju komplet PS3 160 GB sa 2 joysticka za 2.300kn. Uzeo bih si odmah i GT5 za igranje i to je taman kako si rekao tih 200tinjak kuna.E sad Ovaj ima te dvije igre i taj 500 GB disk koji me bode u oči,jer je to dosta velika razlika.Dodatni joystick je 400 kn gore i penje se ukupno na 3000 kuna.

A ovaj od 160 GB bi me ispao nekih 2550kn kad bih uzeo GT5 odmah  -  znači 400tinjak kuna manje za razliku Uncharted + 340 GB harda.

Gledao sam i tu Plus pretplatu i vjerojatno bi je uzeo,fora je da bih s frendom dijelio PS tako da bi uglavnom igrali i co-op igre i tako. Zato me i bode tih dodatnih 340 GB,jer bi igrali i više igara,svatko svoje sam,pogotovo kad bi imali Plus pretplatu.

Moram izmozgati i još s frendom popričati.

Razlika u konzoli koliko vidim po netu nema,malo je manja ova od 500GB,hardwear isti,malo je tiša jedino.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Onda uzmi ovaj od 160GB, ako su oba gamepada original Sony. Sony vrijedi 400kn, kineske kopije ne.

lako dokupis 2,5" disk kad skupis novce i ubacis ga u konzolu. To se smije, nije tesko i ne gubis garanciju.

Ovo da Plus sheras s frendom je odlicna ideja.

Fokusiraj se na polovne igre, jer su jeftinije.

GT5 na njuskalu/forumu mozes naci ispod 150kn.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
tolebrabadole kaže...

E, ljudi, našao sam ovaj oglas i zanima me šta mislite
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-slim-120gb-softmodana-csw3.55-garancija-12mj-oglas-3052517

jel varka? jel se isplati? jel sigurno? ako da ovo bi bilo idealno

oće mi ko odgovorit na pitanje

14 godina
tolebrabadole kaže...
tolebrabadole kaže...

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-slim-120gb-softmodana-csw3.55-garancija-12mj-oglas-3052517

Preskupo!

Maurer
15 godina
tolebrabadole kaže...

Neznam šta da ti kažem,nerazumiojem se u modanje konzole,neznam da li vrijedi garancija,niti ti nažalost mogu reći da li je to ok sve.

17 godina
tolebrabadole kaže...
tolebrabadole kaže...

Ps3 slim 250gb +modifikacija za kopijeCSW 4.33 I 5 igara + 2x yoypad dulashock 3 orginal 2499kn !!! Akcija!!

Ako je pod garancijom i ako te zanimaju samo piratske igre, meni djeluje ovo ok.

Samo ja se ne razumijem u piratske, pa ne znam sto sve mozes igrat na CSW 4.33.

Jedan original Sony DualShock 3 vrijedi oko 400kn.

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Uzeo bih playstation plus pretplatu na jednu godinu, i idem ukucat podatke od kredite(American express) i kaže da nešto ne valja. Šta kartice ta nije podržana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Chaky kaže...
tolebrabadole kaže...
tolebrabadole kaže...

Ps3 slim 250gb +modifikacija za kopijeCSW 4.33 I 5 igara + 2x yoypad dulashock 3 orginal 2499kn !!! Akcija!!

Ako je pod garancijom i ako te zanimaju samo piratske igre, meni djeluje ovo ok.

Samo ja se ne razumijem u piratske, pa ne znam sto sve mozes igrat na CSW 4.33.

Jedan original Sony DualShock 3 vrijedi oko 400kn.

ako ima CFW, s tom garancijom si možeš obrisat znaš kaj... ne vrijedi tih para

Maurer
17 godina
Matoje kaže...

Uzeo bih playstation plus pretplatu na jednu godinu, i idem ukucat podatke od kredite(American express) i kaže da nešto ne valja. Šta kartice ta nije podržana?

Trebala bi raditi.

Probaj preko browsera https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-hr/home/games

15 godina
neaktivan

Dakle, spremam se kupiti PS3, ali vidim da sada ima za kupiti sam super slm pa me zanima dali mi stvarno treba prostor na ps3? Dalije je 12 gb dovoljno za igranje igrica ....

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
17 godina
sackboy kaže...

Dakle, spremam se kupiti PS3, ali vidim da sada ima za kupiti sam super slm pa me zanima dali mi stvarno treba prostor na ps3? Dalije je 12 gb dovoljno za igranje igrica ....

12 GB ti nije dosta i nije mi jasno zasto su tu verziju uopce dali u prodaju.

Imas par postova iznad malo "deblji" odgovor.

I pod uvjetom da ne kupujes digitalne igre, vecina box igara skida pacheve i nadogradnje, neke moras instalirati.

Pojedine igre zauzmu po 5GB bez problema.

Ako uzimas od 12Gb obavezno si pogledaj i koji 2,5" disk koji stane unutra.

Pretpostavljam da je tih 12GB neka "flash" memorija?

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Mene zanima dal je normalno da PS3 "šrota". Nadam se da cete me razumjeti .Znaci ja stavim CD i igra ide bez problema ali se cuje onako zvuk ck ck ck. 0nako kao da CD malo povuče po plastici i onda opet normalno pa opet ovako. Nadam se da ste me razumjeli? I jel to normalno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

American uopće ne podržava preko browsera, probo sam 2 vise i neće, jedna na webu uopće neće kaže da nije valjani broj kartice a na plejki mi prođe broj kartice al mi onda neće proći podaci o kartici(ime, prezime, adresa...). Šta ne mogu srediti preko paypala kako kompliciraju s tim {#}

17 godina
Karlo.barcelona kaže...

Mene zanima dal je normalno da PS3 "šrota". Nadam se da cete me razumjeti .Znaci ja stavim CD i igra ide bez problema ali se cuje onako zvuk ck ck ck. 0nako kao da CD malo povuče po plastici i onda opet normalno pa opet ovako. Nadam se da ste me razumjeli? I jel to normalno?

To ti se dogada sa svim diskovima?

Matoje kaže...

American uopće ne podržava preko browsera, probo sam 2 vise i neće, jedna na webu uopće neće kaže da nije valjani broj kartice a na plejki mi prođe broj kartice al mi onda neće proći podaci o kartici(ime, prezime, adresa...). Šta ne mogu srediti preko paypala kako kompliciraju s tim {#}

Imas mozda ziro racun?

16 godina

Trebao bih pitat starog jel ima. Ma da se više ne gnjavim s time sutra ću otić i kupit 2 bona od 150 kn

17 godina
Matoje kaže...

Trebao bih pitat starog jel ima. Ma da se više ne gnjavim s time sutra ću otić i kupit 2 bona od 150 kn

Sretno s bonovima, jer ih ja nisam vidio vec dosta dugo.

12 godina
neaktivan

Neznam o cemu se pricam al kolko shvaćam tražiš ps3 konzolu e pa brate preporucujem ti da lijepo otiđeš u neki gamer-shop,technomarket ako ga ima u tvom gradu ugl. takve vrste dućana sa tim i kupiš si Playstation 3 500gb joystick potrebni kabeli i dvije igrice UNCHARTED 3 I GRAN TURISMO 5 ACADEMY EDITION trebam ti istaknut da je ps3 500 gb najnoviji izasao u 9-10 mjesec i kosta ti 2,599kn ja ga kupio ima tjedan dana i zadovoljan netrebaš se ebat* sa tim stvarima ...kolko sam ja shvatio.

BrunoD
16 godina
Chaky kaže...
Matoje kaže...

Sretno s bonovima, jer ih ja nisam vidio vec dosta dugo.

pa ima ih svugdje za kupit, barem one od 150 kn, od 350 nema :/

13 godina
neaktivan

Ne. Samo s Gran turismo 5 .

12 godina
neaktivan
Karlo.barcelona kaže...

Ne. Samo s Gran turismo 5 .

Ako to govoris meni dobije se i  Uncharted 3 i GT5

BrunoD
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako ću uzimati PS3 Slim s njuškala, dal trebam paziti dal ima garanciju ili ne? Nema ih baš puno s garancijom, a i ne kvare se baš u odnosu na FAT modele.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
KISS kaže...

Ako ću uzimati PS3 Slim s njuškala, dal trebam paziti dal ima garanciju ili ne? Nema ih baš puno s garancijom, a i ne kvare se baš u odnosu na FAT modele.

ako bas kupujes s njuskala ja bi gledao da ima garanciju

http://revohd.com
12 godina
neaktivan
KISS kaže...

Pazi,naravno al isto da te netko nebi zeznio jel bilo je slučajeva u zadnih tjedan-dva dana tako da traži nekog iz svoje okolice

BrunoD
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dok spojim ps3 na HDMI crni mi je slika, a kada spojim prek SCART kabla sve normalno radi. Probao sam na vise TV-a i vise HDMI kablova, al je i dalje crna slika. Koristio sam one metode autodetekcije, al i dalje nece. Cak i prepozna HDMI i pita me hocu li promijeniti sliku na HDMI no kada stisnem promijeni slika je crna. MOze li mi tko pomoci?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Staedtler kaže...

Dok spojim ps3 na HDMI crni mi je slika, a kada spojim prek SCART kabla sve normalno radi. Probao sam na vise TV-a i vise HDMI kablova, al je i dalje crna slika. Koristio sam one metode autodetekcije, al i dalje nece. Cak i prepozna HDMI i pita me hocu li promijeniti sliku na HDMI no kada stisnem promijeni slika je crna. MOze li mi tko pomoci?

Display Settings > HDMI > Costum

i tamo probaj maknut npr. 1080p/1080i pa vidi dal ce radit

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ma bi, al ne mogu doc do toga cim stisnem HDMI on mi pokaze srnu sliku

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

srnu sliku {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Staedtler kaže...

Ma bi, al ne mogu doc do toga cim stisnem HDMI on mi pokaze srnu sliku

onda napravi ovo

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

proradilo je, al sad kad odaberem 1080p slika mi je crna, a kad odaberem 1080i onda mi svakih 5-10 sec se zacrni slika pa se onda opet vrati.

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Staedtler kaže...

proradilo je, al sad kad odaberem 1080p slika mi je crna, a kad odaberem 1080i onda mi svakih 5-10 sec se zacrni slika pa se onda opet vrati.

jel tv uopce fullhd ? ili je hd ready ?

stavi 720p onda

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice