Za multiplatform jednostavno se uzme PC
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedan problem playstation mi se izgasio u sred gledanja dvd-a, i sad kad ga idem upalit upali se na 2 sec zelena lampica pa žuta i onda se izgasi, a jojysticki na oba titraju sve lampice i tako stalno, pa ako ko zna šta mu je i ako ima neka pomoć???
Mozda je ovo?
Imam jedan problem playstation mi se izgasio u sred gledanja dvd-a, i sad kad ga idem upalit upali se na 2 sec zelena lampica pa žuta i onda se izgasi, a jojysticki na oba titraju sve lampice i tako stalno, pa ako ko zna šta mu je i ako ima neka pomoć???
Mozda je ovo?
probaj uc u recovery menu
Pronašao sinoć, da žuta lampica smrti je, što znaći da je stradala matična u 99% slučajeva.
Ali isto tako sam našao upute od lika i video kako popravit i mogu reć da sam uspio sad opet radi kao sat, sve što vam treba je fen za kosu i kacavida križna. pa mogu napravit upustva ako se kome to desi a oče kad tad da može sam sebi popraviti ps3 ;)
Kad ti se desi ylod nemožeš nigdje ulazit ništa ne ragira samo poravak igra ulogu.
Pronašao sinoć, da žuta lampica smrti je, što znaći da je stradala matična u 99% slučajeva.
Ali isto tako sam našao upute od lika i video kako popravit i mogu reć da sam uspio sad opet radi kao sat, sve što vam treba je fen za kosu i kacavida križna. pa mogu napravit upustva ako se kome to desi a oče kad tad da može sam sebi popraviti ps3 ;)
pa ovisi o verziji ps3-a koje imas dal ce se kad tad desit
npr. na slimu nece ,a niti FAT od 80gb nije sklon takvom kvaru
Samo znaj da ti to nije dugorocan popravak
Znam ali ekipa isto tako kaže da je popravljala na taj način do sad po 7,8 puta a trajno riješenje je skupo :D
Znam ali ekipa isto tako kaže da je popravljala na taj način do sad po 7,8 puta a trajno riješenje je skupo :D
a gle ak nemas za novu maticnu iako ja to nebi radio rađe bi kupio slim
onda ti nema druge nego fenirat
Dal mi se isplati kupovat rabljeni PS3 Slim, pitam jer bi slijedeće godine trebao izaći PS4. Još 1 pitanje. Vidim da ima PS3 FAT na njuškalu čak po 800-1000 kn. Cijena je dobra, ali pošto je FAT strah me ylod-a. Koliko GB HDD-a mi je dosta za install igra na PS3? Dakle ne bi imao filmove u HD rezoluciji.
Dal mi se isplati kupovat rabljeni PS3 Slim, pitam jer bi slijedeće godine trebao izaći PS4. Još 1 pitanje. Vidim da ima PS3 FAT na njuškalu čak po 800-1000 kn. Cijena je dobra, ali pošto je FAT strah me ylod-a. Koliko GB HDD-a mi je dosta za install igra na PS3? Dakle ne bi imao filmove u HD rezoluciji.
Za PS3 imas toliko igara starih/novih, a i jos narednih par godina ce izlaziti igre za njega.
Cetvorka kad izade ce biti skupa kao Svetog Petra kajgana (kao i PS3 kad je izasao).
S konzolama kao i sa svom elektronikom moras imati srece i zavisi koliko ju je pazio prijasnji vlasnik.
Ima ekipe koji imaju FAT40 vec 5god i radi im kao urica, a imas i nekih koji promijene 2-3 konzole u godini dana.
Po meni je bolje uzeti Slim, ako si vec u mogucnosti.
Velicina HDD-a?
Tesko pitanje. Ako mislis igrati Box izdanja ne treba ti preveliki hard.
Ako mislis igrati digitalna izdanja uzmi najveci sto mozes.
Darksiders - 10GB
Borderlands 2 - 6GB (kad dodu DLC-ovi narasti ce za duplo).
BF3 - 12GB
Znaci s digitalnim verzijama se brzo popuni hard. Ali mozes i pobrisat, pa downloadat ponovno, nema ogranicenja na broj skidanja.
Moje misljenje je da se isplati uzeti PS3 sad i iducih par godina.
Da ne spominjem streamanje s PC na TV preko PS3-ce.
Cista uzivancija!
Nema toga tko može osporit dominaciju PS3, od igara, kvalitete, online igranja, blu-raya , dodajmo još i CFW u svega par minuta......
Na Njuškalu za oko 1500 kn se može nač slim 250GB sa popriličnom kolekcijom tipa: par igri, dva yoysticka, daljinski, hdmi kabal, moja preporuka uvijek uzimati tehničku robu sa garancijom
, no to nije uvijek moguče,
ja sam ipak svoj platio 2100 prije dvije godine sa dvije igre, dva yoysticka, daljinskim, hdmi kablom i 9 mjeseci garancije i ne žalim ni lipe.
Uopce mi se ne svida ovaj najnoviji sistem za ubacivanje diskova.
Elegantniji mi je ovaj dosadasnji.
neizgleda lose lakse je prenosiv i malo ruznjikav + ssd je tu !
neizgleda lose lakse je prenosiv i malo ruznjikav + ssd je tu !
bit će i paprena cijena ;)
2.5k kn kosta
2.5k kn kosta
250giga?
Dali se nešto s njim dobije, ili ne?
ne 500 giga dobi se GT5 i U3
zahebo sam se 2.6k al opet dobra ponuda
http://www.sophoslab.hr/konzole/89/ps3-sony-playstation-3-super-slim-500gb-igraca-konzola-igra-gt5-academy-igra-u3-goty/4692/
Pa to je jeftino!
Gt5 vrijedi 200, U3 neka vrijedi 250, to je 450 kn i Plejka onda dođe 2050 kn s 500 Giga!
Uopce mi se ne svida ovaj najnoviji sistem za ubacivanje diskova.
Elegantniji mi je ovaj dosadasnji.
a cuj time su dosta smanjili velicni ,a i jeftinije im je valjda
no opet taj slide mi ok se cini tj. ne izgleda jeftino napravljeno da je klimav il vec kakav

Pa to je jeftino!
Gt5 vrijedi 200, U3 neka vrijedi 250, to je 450 kn i Plejka onda dođe 2050 kn s 500 Giga!
Niste napomenuli da taj PS3 dolazi s GT5 Academy Editionom sa DLCovima u vrijednosti 25e, znači 25e+cijena GT5 kod nas 200-250. Znači, još više se isplati.
Bdw feedback od jednog forumasha
Izvor reebot foruma
Eto i dissasembly video,izgleda da sam bio u krivu.RSX vise nema IHS-a nego je bakreni heatpipe direktno pozicioniran na njenu jezgru,odnosno koriste sitem HDT.Hladnjak je sam po sebi jaci,ima vise aluminija nego CECH 3000 serija,Cell se dobro hladi.Ventilator,takodjer nije los.Malo me zabrinjava sto je sam RSX chip znatno odvojen od Cella te hladnjaka,pozicioniran je ispod napajanja,no heatpipe direct touch bi trebao bolje odradit posao.Prodam slima i kupujem ovog, samo moram provjerit jel dostupan u Sloveniji.
;)
Dakle onda mi se više isplati uzeti PS3 Super Slim s GT5 i U3 ako uspijem povećati budžet jer trenutno imam 2100 kn, nego PS3 Slim s njuškala pa mi još ostane za Cod Black Ops 2, Crysis 3, Gta V...preporuka bi dobro došla.
Nema puno razmisljanja super slim ftw ;)
bolje manje igara i kvalitetna nova izrada nego koristen stari slim i vise ;)..
Pogledaj cijene polovnih na njuškalu, garancija pod obavezno
, i pogledaj cijene novih pa usporedi
PS3 Slim 160 GB, sophoslab, 2200 kn
PS3 Super Slim 500 GB (GT5, U3 goty), sophoslab, 2600 kn
PS3 Slim 320 GB (3 mj star, garancija, Killzone 3, Saints Row 2...), njuškalo, 2400 kn
PS3 Slim 320 GB (nema garancije, Gta IV, Pes 11), njuškalo, 1700 kn
PS3 Super Slim 500 GB, formatio bellus zg, 2290 kn
PS3 Slim 160 GB, sophoslab, 2200 kn
PS3 Slim 320 GB (3 mj star, garancija, Killzone 3, Saints Row 2...), njuškalo, 2400 kn
PS3 Slim 320 GB (nema garancije, Gta IV, Pes 11), njuškalo, 1700 kn
PS3 Super Slim 500 GB, formatio bellus zg, 2290 kn
ma bolje ti je uzeti novo. ovo sa njuskala su vec stare igre i mogu se nabaviti jeftino. saints row 2 se mogao cak i besplatno skinuti ako imas ps+ pretplatu. mislim da ovih dana istice ta ponuda ako vec i nije istekla. ali dolaze druge igre.
Ubo sam si dns ovu konbinaciju
slika pod moj hardware topic
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation3-oglas-5467992 - 1500 kn
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-konzola-160g-koristen-oglas-6141075 - 1500 kn
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-250gb-oglas-6049935 - 1600 kn
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/sony-playstation-3-250gb-oglas-6123496 - 1600 kn
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/play-station-3-dojstik-15-igricaa-oglas-5958786 - 1600 - fat - 18 mjeseci garancija - 15 igri - može zamjena - ako netko voli fat
To su cijene sa oglasa , znači mora iči dolje barem 100, ako ne i 200 kn, a oglasa ima još more,
pričekaš par dana svaki dan malo prebereš i nađeš, ili daš soma kuna više i kupiš novu.