Ako prodaje netko Uncharted 3 ,punuda na PM.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ne smijem se tome. I meni je isto na liniju spojen, ali zašto ne mogu spremitu glazbu u recimo flac-u? Premalo formata on podržava.
Jesam ja nešto pomiješao?

Da li pusta *.flac preko PS3 media servera?
e ako prodajes gta 4 ili mjenjas javi se na PM u vezi zamjene za dead island (naravno ili uz tvoju doplatu ili uz jos neki igru) ako hoces :)
Koji je uzrok kvara ps3 slim kada nece da prikaže sliku. i može li se popraviti?
HITNO MI TREBAJU NOVCI !!!!
Grid - 200 kuna
Need for speed Shift 2 Unleashead - 250 kuna
NBA 2k8 - 50 kuna
Ea Skate - 150 kuna
GTA 4 - 200 kuna
Mirrosrs Edge - 100 kuna
Pure Football - 100 kuna
PES 11 - 150 kuna
PES 9 - 50 kuna
FIFA 10 - 100 kuna
Resistance - 80 kuna
NFL Tour - 80 kuna
Tony Hawk proving ground - 100 kuna
Dirt 3 - 250 kuna
Tom Clancy rainbow six new vagas complete edition - 100 kuna
Smack down vs Raw 2010 - 100 kuna
Juiced 2 hot imports nights - 80 kuna
Battlefield bad company 2 - 150 kuna
Assasins Creed - 50 kuna
Koji je uzrok kvara ps3 slim kada nece da prikaže sliku. i može li se popraviti?
Kada je izgubio sliku? Jesi mjenjao TV ili ti je odjednom samo nestala slika? Zna se desiti da se postavke zaslona odjednom promijene.
A nije isključen niti kvar na TVu...

Drzi tipku power stisnutu dok ti ne resetira video postavke, mozda pomogne.
Jel zna netko jelse može pokenut top spin 4 i nhl 2011 bez cd-a na kmeaw 3.55 zato kaj mi je riknul blu ray?
Ma ne smijem se tome. I meni je isto na liniju spojen, ali zašto ne mogu spremitu glazbu u recimo flac-u? Premalo formata on podržava.
Jesam ja nešto pomiješao?
Nisi, nema frke. Slažem se, ali većinom koristim CD-ove i MP3 320kbps fileove pa ne osjetim manjak formata.
Da li pusta *.flac preko PS3 media servera?
Nemam pojma, iskreno.
Ima neko za prodat laser ili cijeli citac za ps3 40 gb fat ?
Dali postoji netko tko bi prodao ili mijenjao Black ops ?
ei ljudi
dakle prije nekolko tjedana sam si konacno nabavio ps3 :D
imam doma jedan wirless kontroler od xboxa 360
pa me zanima da li ga mogu kako spojiti na ps3
ei ljudi
dakle prije nekolko tjedana sam si konacno nabavio ps3 :D
imam doma jedan wirless kontroler od xboxa 360
pa me zanima da li ga mogu kako spojiti na ps3
Mislim da ne.
Kada palis konzolu stisni i drzi power tipku se dok ne cujes jedan bip nakon toga pusti i trebao bi ti se resitirati audio i video output.
Ako nakon toga nemas slike onda ti je vjerovatno jedan od slotova za sliku pokvaren,probaj sa hdmi (Ako imas HD televizor) i normalnim kabelom (AV) da budes siguran.
Jel znalo se događati jako rijetko da kod slima nekada dođe do problema sa HDMI konektorom
Pozdrav, imam jedno pitanje..
dal bluray drive od ps3 slim pase na ps3 fat?
Pozdrav, imam jedno pitanje..
dal bluray drive od ps3 slim pase na ps3 fat?
ne
ak ima neko da igra rdr multi pa ak oce samnom i da ima headset da pricamo dosadno mi je kad sam igram
Ako moze neko da mi kaze, dali bi mogao chipovati PS3 320GB (proizvodnja Oct 28, 2010), nemam mogucnost da provjerim oznaku ni firmware, pa neznam dali bi se po datumu moglo znati nesto ?
Ako moze neko da mi kaze, dali bi mogao chipovati PS3 320GB (proizvodnja Oct 28, 2010), nemam mogucnost da provjerim oznaku ni firmware, pa neznam dali bi se po datumu moglo znati nesto ?
............
Na PS3 nema čipa, kao na PS2 i PS1. Ovdje Sony čuva tu svoju crnu kutiju od 5 kg kao suho zlato, i zato ih XBox pere u prodaji, i zbog toga je PS2 najprodavanija konzola jer je imala na stotine čipova, bila je jeftina i izdržljiva i ljudi su je zato kupovali ko ludi.
Nego, vratimo se mi na ono glavno, dakla, kao što rekoh, na PS3 nema čipova, ustvari, ima, ali to nisu čipovi nego jailbreakovi, zbog kojih (ako želimo igrati "kopije) nemožemo imati najnoviji firmware. Stvar funkcionira jednostavno, staviš jailbreak u USB port, skineš ili prekopiraš igru s Blu-Raya na Hard disk i igraš.
Osobno mišljenje: Ako, kao ja imate PS3 samo zbog vozačkih simulacija, ili nogometnih igara, ili nečega drugoga, ovo je potpuno besmisleno jer ćete biti zakinuti za najnoviji firmware, a nečete dobiti ništa puno jer i jailbreak košta.
Druga je stvar ako ste pravi, ozbiljni gamer koji istovremeno (pod timi ne mislim doslovno u isto vrijeme :)) igrati više igara. Tada ne kupujete 3, nego 23 igre i kada se sve izračuna, ovo se isplati.
almost forgot: Reci kaoje igre misliš kupiti, igrati itd.., nači ćemo mi rješenje za tebe ;)
EDIT:
@fingerboard
HITNO MI TREBAJU NOVCI !!!!
Grid - 200 kuna
Need for speed Shift 2 Unleashead - 250 kuna
Dirt 3 - 250 kuna
Dirt 3 sam novoga u 5. mjesecu platio 300kn, Grid je u prvome mjesecu 2011. koštao 150kn, Shift 2 mi je isto preskup jer sam običan Shift, također u prvome mjesecu 2011. platio isto toliko, 250kn.
Ako ti hitno trebaju novci smanji cijene, ovako niti lipe nečeš dobiti ;)
bas suprotno ako si pravi gamer onda kupujes posteno igre.ako oces igrat simulacije i ta sra** napravi jailbreak al ja ti preporucam da ne radis
bas suprotno ako si pravi gamer onda kupujes posteno igre.ako oces igrat simulacije i ta sra** napravi jailbreak al ja ti preporucam da ne radis
Neka jedna igra košta 300kn.
3 igre = 900kn
23 igara = 6900kn
Pametnom je dosta.
BTW: S boldanim se slažem.
pa ja sam ih skoro tolko platio
Imam pitanje,kupio bi ps3 ali u sobi nemam tv sa hdmi,jel mi se isplati onda uopce uzimat ako cu igrat preko av kabla..jel slika jako losa?
i da imam max tv i vidim da on ima iza za hdmi,jel se moze ps3 kak spojit s tim ili?
Hvala
ima ko wwe 11

isplati se bez hd telke igrat ja igram na staroj debeloj i odlicno izgleda