PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 747.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

Dakle imam trenutno posuđeni CECHH04, 4.31 OFW je na njemu.

Koliko sam shvatio nema šanse da napravim downgrade bez novčane investicije u hardware downgrader ili da platim nekome da to napravi sa svojim?

I još jedno pitanje, dali se I bez toga može bar koristiti backup romovi da se blu rayevi ne troše?

Zahvaljujem na odgovoru.

OT:

I još jedno nevezano pitanje za jailbreak nego općenito vezano uz ps3 eksluzive i konzolske eksluzive.

Koje igre mi preporučujete da kupim i odigram dosad nisam imao prilike koristiti ps3/xbox360.

Zasad me najviše intrigiraju Heavy Rain, Red Dead Redemption i Beyond Two Souls.

I kakvo je stanje sa region lockom, dali mogu kupiti igru bilo gdje ili samo PAL regiju?

Isto tako psn codovi dali vrijede samo za zemlju gdje je acc napravljen?

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 15:22 (Ormuz).
15 godina
nontryer kaže...

Koristim webman od nedavno, totalno zakon stvar.. multiman praktički više i nije potreban jer je na ovom cijelo vrijeme aktivan ftp server a igre se mountaju izravno iz xmb..

I vidim da nitko nije spomenuo rogero/cobra cfw.. to je rogero 4.46 spojen sa featureima iz cobra usb-a, znači podrška za ps1, ps2, psp i ps3 igre u iso formatu, full discless support, pokretanje igara preko mreže, etc

Pokušavao sam osposobit webman-a no nisam uspio, čini mi se da treba biti taj cobra CFW?

možeš opisat postupak?

16 godina
Wontay kaže...

Pokušavao sam osposobit webman-a no nisam uspio, čini mi se da treba biti taj cobra CFW?

možeš opisat postupak?

Postoje programi koji ga sami instaliraju.. ovaj ili ovaj recimo.

Nisam siguran, ali mislim da radi i bez cobre ali moraš koristit prx loader pa ga svaki put pokrenut ako želiš aktivirat webman.. ne znam jer sam ga probao samo na rogero/cobra cfw.

Ovako sam ja to sredio:

1. Skini webman i boot_plugins i stavi ih u dev_hdd0 root, boot_plugins extraktaj prije

2. Skini category_game.xml i stavi ga u dev_blind/vsh/resource/explore/xmb - prije tog u multimanu treba u opcijama enableat write u dev_blindu (čini mi se da je treća opcija odozdo kad se koristi xmb clone tema)

3. Otvori ps3 web browser i otvori opcije pa Tools > Confirmation on browser close na OFF

To bi trebalo biti to.. što se cobra/rogero cfw-a tiče, ja sam ga stavio iz xmb-a preko rogera 4.50 v1.01 i nije bilo nikakvih problema.

Probao sam pokretat ps3 igre s kompa, ps2 i psp iso-e i radilo je kako treba.

Disregard the constabulary.
11 godina
neaktivan
Wontay kaže...
donzega kaže...

Tesko je po slici skuziti, bitno je kako ventilator radi, dali tjera vruc zrak, kolko se ventilator pojaca kroz 10 minuta i dali je otvarana.

Tako je, najbitnije je da nije otvarana ( da nije rađen reballing) i bitna je stavka kako ventilator radi dok se konzola ugrije, iako može biti bučan zbog prašine.

Soad -  Mlađe je slađe , i nije isto da li je konzola odradila 1.000 ili 3.000 sati, nije isto da li su tipke na kontoleru stisnute 1.000 ili 5.000 puta,

i nije isto da li je kontroler punjen 100 puta ili 500 puta,stoga prema ZAKONU VJEROJATNOSTI:

FAT - 3000 SATI , DEBELO RAZRAĐEN KONTROLER I ZNATNO LOŠIJA BATERIJA KONTROLERA

SLIM - 1000 SATI, KONTROLER U BOLJEM STANJU , BOLJA BATERIJA, NEMA MANU ZVANU YLOD

, s druge strane može biti potpuno obrnuto , možda nađeš konzolu sa 100 sati rada no vjerojatnije je ovo prvo, da sam ograničen financijama gledao bih FAT,

recimo ovaj J model, spomenuo si da je na njemu dobro riješeno hlađenje, tih nema kod nas? I volim taj piano black

Pa da to sve stoji, zato se kad se kupuje konzola bio SLIM ili FAT kupuje konzola s jednim kontrolerom i sta manje igara jer je i to donekle odma okvirno znas koliko je konzola radila...Nije isto konzola s 3 igre i ona s 20 igara...Naravno moze nekad i biti da je konzola i odigrala 20 igara a prodaje se bez njih ili s njih par komada premda vlasnici konzola u 90% slucajeva ak vec prodaju konzolu onda prodaju sve sta imaju s njom pa ajde u 90% slucajeva i jest onda ovo prvo sta sam rekao, ak je neko imo 3 igre ta konzola nemre nikak imat vise od 300-500 sati igranja maximala sta je relativno malo...Druga stvar je isto i o igrama...Ak neko prodaje s konzolom npr fifu 2009, gta IV i call of duty black ops kao sta je bio slucaj s mojom konzolom to se odma vidi po godistu kad su izasle igre koliko je konzola stara i vidi se da je malo igrana...Sta jos pod trece sta nebi nikad kupio i vidi se dal je konzola igrana ili nije je modifikacija, pa normalno ak je konzola vec modificirana zna se da je onda i drljana, ak nije modificirana i to odma moze biti znak da je konzola malo manje igrana od modificirane konzole stoga kad se kupuje konzola kupuje se po mogucnosti nemodificirana i s NOR čipom...Ja sam kazem osobno kupio nedavno FAT CECHL od 80GB, star 3 godine...Stvarno i po slikama i kad je dosla konzola sve je bilo bez ogrebotine, naljepnica nije skidana znaci konzola nije bila otvarana, s konzolom doso jedan kontroler orginal i 3 igre koje sam gore nabrojo...Kad sam ju odnio na modificiranje u konzoli su jedva bili vidljivi tragovi prasine kao da nije skoro ni igrana...Kad j uje super_mario otvorio pasta na CPU i GPU je bila u savrsenom stanju, jos uvijek sa svim svojstvima koej mora imati, lim ispod blue raya nije imao nikakvu boju kao sta znaju imat neke konzole koje su se grijale i pregrijavale...Kazem kupio sam za 1000kn konzolu koja dajem ruku nema vise od 300 sati igranja sigurno...Sta jos reci, sad poslije modifikacije kazem nema ni malo grijanja ventilator je dovoljno tih na level 2 nacinu rada, a konzola ne prelazi 50C stupnjeva i nakon igranja pola sata ili pet sati igranja u komadu, izvana je potpuno hladna na opip dok npr nemodificirani SLIM 2504 od mog frenda star 2 godine nakon pola sata igranja PES-a nemozes ga uhvatit rukom mos pec jaja na njemu i temperatura je sigurno oko 80C ak ne i veca a konzola ne prebacuje level ventilatora na level 2 nikako i ako j une modificira njegova konzola nema bas nekakvu buducnost otici ce...Sta se tice moje konzole mislim da sada s svime sta ima vrijedi duple novce i koliko se ja igram na njoj i pazim na sve i koliko dobro se hladi mislim da moze radit jos 5 godina najmanje ak ne i 10 nebi smjela pregorit i pokvarit se

Za ovo "recimo ovaj J model, spomenuo si da je na njemu dobro riješeno hlađenje, tih nema kod nas? I volim taj piano black"

Ima svakakvih modela, ja kad sam trazio preko njuskala stvarno sam nasao od CECHG kojih je brdo, pa dosta CECHH, CECHJ, CECHM i CECHL modele, za ove dalej modele poslije CECHL znaci FAT modeli 4-ta generacija od 120GB e takvih je vjerojatno jako malo i skoro ih je nemoguce nac

4 doors for more whores
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 17:43 (SoaD123).
11 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

Dakle imam trenutno posuđeni CECHH04, 4.31 OFW je na njemu.

Koliko sam shvatio nema šanse da napravim downgrade bez novčane investicije u hardware downgrader ili da platim nekome da to napravi sa svojim?

I još jedno pitanje, dali se I bez toga može bar koristiti backup romovi da se blu rayevi ne troše?

Zahvaljujem na odgovoru.

OT:

I još jedno nevezano pitanje za jailbreak nego općenito vezano uz ps3 eksluzive i konzolske eksluzive.

Koje igre mi preporučujete da kupim i odigram dosad nisam imao prilike koristiti ps3/xbox360.

Zasad me najviše intrigiraju Heavy Rain, Red Dead Redemption i Beyond Two Souls.

I kakvo je stanje sa region lockom, dali mogu kupiti igru bilo gdje ili samo PAL regiju?

Isto tako psn codovi dali vrijede samo za zemlju gdje je acc napravljen?

Konzola je solidna, NOR čip, modifikacija u Zagrebu kod super_marija kojeg osobno preporucam ti je 250kn sta je super solucija za tebe, stvarno vrijedi svake kune i produljit ce vijek trajanja konzole za 200%...Igre se i sada naravno mogu igrat bez koristenja blue ray citaca ali naravno ako ih kupis i skines s PSN-a, kopije nemozes igrat dok ne napravis downgrade i modifikaciju

4 doors for more whores
12 godina
neaktivan
SoaD123 kaže...
Masterlko kaže...

E oprostite ljudi, vjerujem da ste već to sto puta napisali, ali evo imam i ja jedan sličan problem kao i svi početnici.
Planiram kupiti ps3, verzija 4.41, polovni, nije jailbreikan, za 1000 kn. Fat verzija.
Sad me zanima kako da ga ja jailbrejkam, jer ne želim kupovati original igrice.
Molim vas pomozite mi, i recite isplati li se uopće kupovati, dobijem i još nekoliko igrica s njim.
Evo link od oglasa: http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-60-gb-oglas-9512859
Nisam siguran dali mogu jailbrejkati ps3.
I možete li mi reći, dali ja mogu prebaciti piratske igre, na internu memoriju pa s nje igrati ili moram imati externi?

Pa ak mislis radit jailbreak na konzoli onda nikako nemoj kupiti 60GB modele (jer su ti svi modeli na NAND čipu) ili bilo koji drugi model koji u sebi ima NAND čip jer ti takvu modifikaciju po servisima racunaju po 500-600kn + mogu ti pokrast djelove, zamijenit ih s nekakvim repariranim i slicno...Najbolje ti je kod FAT konzola uzimat konzole koje su s NOR čipom odnosno slijedeci FAT modeli:

CECHH

CECHJ

CECHK

CECHL

CECHM

CECHP

CECHQ

Osobno imam CECHL i prezadovoljan sam :)... Mozda jedan i od najboljih FAT modela jer se puno manje grije od prvih i drugih serija FAT modela, ovo je 3-ca serija FAT modela :)

Za modele tipa CECHL pa na niže znaci CECHM,CECHP,CECHQ neka ti nebude zao dati i do 1200kn jer te konzole vrijede te novce, realna cijena za ovu seriju koju ti preporucam je oko 1000kn...

Za ovaj popis sta treba izbjegavati, ako vam treba konzola za orginal igre moze posluziti i realna icjena je oko 800kn...

Izbjegavaj znaci slijedece modele:

CECHA

CECHB

CECHC

CECHE

CECHG

Kad kupujes konzolu pitaj vlasnika konzole koji je CECH model konzole (procitati taj CECH model moze na poleđini konzole na bijeloj naljepnici ili isto to moze procitati na podu od konzole na crnoj naljepnici...). Ako ti ne zeli to procitati i javiti ti informaciju nemoj kupovati nego ga jos fino posalji u 3 lepe pippp...

jel ovo vrijedi i za slim i ultra slim verzije ili samo fat?

11 godina
neaktivan

Jel ima netko da živi u samoboru, da mi ode pogledati taj ps3. Jer stvarno mi je daleko, za putni trošak bi morao dati barem još 350 kn, a čovjek je rekao ako ga ne dođe netko od mojih prijatelja pogledati u roku od 2 dana da ga on prodaje, što je i u redu.
A stvarno mi se čini kao dobra ponuda, još je i modificiran.
Pa bih vas molio ako netko živi u samoboru, ili je jako blizu, ja ću mu dati adresu čovjeka i da pogleda dali je sve u redu. {#}

Hvala! {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

To su samo FAT modeli, kod slim modela je slijedece, znaci dobri modeli tj. modeli koji se mogu modificirat preko e3 flashera (cijena 250kn kod super_marija, Zagreb) su:

SLIM 2000 serija

CECH-20xxA

CECH-20xxB

CECH-21xxA

CECH-21xxB

CECH-25xxA  S date code: 9C,9D,0A,0B,0C,0D i (na nekim konzolama cak i s date code 1A i 1B je moguc downgrade ali to je samo na 10% konzola)

CECH-25xxB  S date code isto kao i prethodni...

A varijante koje je potrebno izbjegavati ako nemislite placati po 800 do 1200kn za modifikaciju su:

SLIM 2000 serija

CECH-25xxA  S date code razlicitim od gornjeg popisa

CECH-25xxB  Takodjer kao i prethodno

SLIM 3000 serija

CECH-30xxA

CECH-30xxB

SUPER SLIM iliti 4000 serija

CECH-40xxA

CECH-40xxB

CECH-40xxC

CECH-42xxA

CECH-42xxB

CECH-42xxC

MASTERLKO sta se tebe tice pogledaj ovo sta sam nasao, vjerujem da je taj tvoj potencijalni prodavatelj mozda neki malo muljator zasto? Pa zato sa slika iz njegovog oglasa: http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-80gb-oglas-9916017

se slaze identicno s ovim oglasom iz Siska:

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/prodajem-ps3-80-gb-modificiran-oglas-9935442

4 doors for more whores
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 11:40 (SoaD123).
11 godina
neaktivan

Da vidio sam to.
Ali neznam zašto me onda stalno zove da dođem do njega i provjerim kvalitetu, tvrdi da sve super radi.
Ne znam, ne mogu naći više niti jedan dobar oglas na njuškalu, a da nije puno više od 1000 kn.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SoaD123 kaže...

MASTERLKO sta se tebe tice pogledaj ovo sta sam nasao, vjerujem da je taj tvoj potencijalni prodavatelj mozda neki malo muljator zasto? Pa zato sa slika iz njegovog oglasa: http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-80gb-oglas-9916017

se slaze identicno s ovim oglasom iz Siska:

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/prodajem-ps3-80-gb-modificiran-oglas-9935442

ove slike se već mjesecima vrte po njuškalu.  očito se tip bavi preprodajom. kupi nekoliko krševa i onda složi jednu konzolu koja radi. 99% posto da se radi o ylod konzolama na kojima je rađen reball ala fen za spaljivanje stare boje.  očito lik nema previše smisla za prodaju kad nije u stanju staviti nove slike već samo mijenja tekst.

11 godina
neaktivan
Masterlko kaže...

Da vidio sam to.
Ali neznam zašto me onda stalno zove da dođem do njega i provjerim kvalitetu, tvrdi da sve super radi.
Ne znam, ne mogu naći više niti jedan dobar oglas na njuškalu, a da nije puno više od 1000 kn.

Nemoj to kupovat...To je sigurno reparirana konzola...Pricekaj radije jos malo i kupi nesta bolje, provjeravaj njuskalo jos kojih tjedan dana sigurno ce se naci puno boljih oglasa...

4 doors for more whores
11 godina
neaktivan

Ljudi moji, sta bih ja bez vas {#}
Otkazao sam tome tipu, i stalno gledam dali ima nekih novih oglasa.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I možete li mi objasniti zašto mi je jedan čovjek rekao da ne moze jailbreakati konzolu koja je na 4.41 OFW? Zar ju ne može on spustiti na 3.55, pa ju onda dići na 4.66?

P:S- možete li mi reći dali neke igre ako zahtjevaju OFW 4.30, dali one radi i na 4.66 CFW?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Verzija OFW-a i nema nekog utjecaja dali se konzolam moze ili nemoze jailbrejkat, sve ti ovisi o CECH modelu...Teoretski sve konzole od kad su izasle znaci prvi modeli ps3 konzole, sve do 2 i pol godine unazad do slim 2504a i b modela s date code 1A i 1B se mogu jailbrejkat ili s flasherima ili s ode uređajima...Jedina razlika ti je u tome sta ti na onim konzolama koje sam nabrojo koje treba izbjegavat, one imaju NAND čipove u koje pohranjuju "operativni sustav" i s takvim konzolama je jako tesko raditi i mogu dobiti "brick" tj pokvariti se prilikom downgrade-a i uglavnom s njima ti niko vise ni neradi ili ako radi tesko se nadju ljudi koji rade s njima a i cjena je oko 600kn za modifikaciju, dok NOR konzole su puno jednostavnije i kazem za 250kn se napravi modifikacija kod super_marija...

4 doors for more whores
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 8:35 (SoaD123).
11 godina
neaktivan

Evo ljudi našao sam jedan oglas http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-kolekcijom-20-hit-igara-oglas-9526472
I pitao sam čovjeka dali je jailbreakan, i on kaže da nije jer se tako ne može spajati na net itd.
Kaže da je cechl, tako piše na kutiji, a na konzoli piše CECHM 03.
Evo kako mi je napisao na mail: ,,Evo:  Na ambalažnoj kutiji stoji oznaka  CECHL 04, a na samoj konzoli iza piše CECHM  03.  Inače to je jako dobra serija konzole,sjećam se dok sam je ja kupoval,isto sam provjeraval.Ima jako mali postotak kvarova. Nikad sa njom nisam imao apsolutno nikakvih problema,niti oko pregrijavanja ni oko bilo čega drugog. svarno je super. nije ni puno igrano na njoj. Igrao sam samo ja,i to samo ove navedene igre,kroz dvije godine...Nečete pogriješiti.

Još mi nije javio verziju, ali ona se lako da modificirat kada je model CECHM, zar ne?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Molim ljudi pomoć u vezi ovoga i prethodnog oglasa oglasa...
Javila mi se još neka ženska koja ima fat verziju, CECHK 04, http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/play-station-3-orginalni-ps3-headset-1-controller-oko-11-igrica-oglas-9529960...
Pa se dvoumim između ta 2 oglasa

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako znati je li mi PS jailbrakan? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
turbojc kaže...

Kako znati je li mi PS jailbrakan? 

nadam se da se šališ{#}

15 godina
neaktivan

Nije moj PS. Nisam imao do sada PS3, i nisam ni zalazio na to područje. Tip koji ga je kupio ne zna je li JB-an. 

U čemu je problem? Jesmo li na forumu da si pomažemo, ili da se smijemo nečijem neznanju? 

Al whatever, koliko sam skužio, ako je iznad 3.5v znači da nije JB-an. Vas dvojica trojica ste to mogli fino i jasno reć, zaradit Hvala, a ne ovako.

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Molim vas, ima li netko ovdje PS3 s E3 ODE modifikacijom?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Masterlko kaže...

Evo ljudi našao sam jedan oglas http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-kolekcijom-20-hit-igara-oglas-9526472
I pitao sam čovjeka dali je jailbreakan, i on kaže da nije jer se tako ne može spajati na net itd.
Kaže da je cechl, tako piše na kutiji, a na konzoli piše CECHM 03.
Evo kako mi je napisao na mail: ,,Evo:  Na ambalažnoj kutiji stoji oznaka  CECHL 04, a na samoj konzoli iza piše CECHM  03.  Inače to je jako dobra serija konzole,sjećam se dok sam je ja kupoval,isto sam provjeraval.Ima jako mali postotak kvarova. Nikad sa njom nisam imao apsolutno nikakvih problema,niti oko pregrijavanja ni oko bilo čega drugog. svarno je super. nije ni puno igrano na njoj. Igrao sam samo ja,i to samo ove navedene igre,kroz dvije godine...Nečete pogriješiti.

Još mi nije javio verziju, ali ona se lako da modificirat kada je model CECHM, zar ne?

Uzimaj to odma bez puno razmisljanja 1000kn za tu konzolu je sitnica i vidi se da je konzola stvarno u top stanju...Nemas greske nikakve ak uzmes, ak neuzmes zeznut ces se skroz...Ovo sta se tice CECHL i CECHM nebitna stvar posto su ta 2 modela identicna, 80GB HDD i jean i drugi model i ista maticna ploca i na jednom i na durogm modelu tak da nemas nikakve brige...To ti je uglavnom malo bolji model od CECHK konzole koju ti nudi ta neka zenska, al velim uzmi si taj oglas prvi neces pogrijesit sigurno

4 doors for more whores
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 9:34 (SoaD123).
12 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Nije moj PS. Nisam imao do sada PS3, i nisam ni zalazio na to područje. Tip koji ga je kupio ne zna je li JB-an. 

U čemu je problem? Jesmo li na forumu da si pomažemo, ili da se smijemo nečijem neznanju? 

Al whatever, koliko sam skužio, ako je iznad 3.5v znači da nije JB-an. Vas dvojica trojica ste to mogli fino i jasno reć, zaradit Hvala, a ne ovako.

1.

u 99% slučajeva osoba od koje kupuješ ps3 zna da li je ili nije konzola modificirana. jer, takve konzole su vrlo rijetke i ljudi koji ih imaju, imaju ih zato da bi igrali piratske igre. znaci, toliko su pametni da vide razliku kad kupe orginalnu igru ili kad tu istu igru skinu besplatno s neke stranice na kojoj se nalaze piratske igre. da je nekim čudom čovjek slučajno, ne znajući, kupio mod. konzolu prvim update-om bi zbog svog neznanja poništio modifikaciju. ponekad je dovoljna logika i zdrava pamet da se dođe do zaključka da li je konzola modigicirana ili ne. 

2.

kad već pišeš da si došao do djelomičnog odgovora, bar napiši pravilno. modifikacija se ne otkriva pomoću multimetra i napona od 3.5v, već je modifikacija moguća ako se na konzoli nalazi 3.55FW (firmware) ili niže.  da bi to mogao znati moraš upaliti konzolu i pogledati o kojem je fw-u riječ. 

osim toga, pitanje na tvoj odgovor je dato xx puta, trebao si malo proguglati forum i našao bi odgovor.

12 godina
neaktivan
*dupli post*
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 10:23 (iberlauf).
15 godina
neaktivan
Evo ovako treb par savjeta i smjernica, iam ps3 duze,vrijeme i razmisljam,sve vise da stavkm custom software, ali plamiram,to napravit sam jer mi je 500 kn malo previse dati za tako nesto. Da ne duljim imam ps3 slim ne bi znao tocno koji jer nisam,sad u mogućnosti pogledati, znam,da verzija od 160 gb. I da sknkc mi je skinulo zadnji update -_-
Pa ako bi netko bio dobra dusa da me malo usmjeri :D
Imam vec neka iskustva sa modificiranjem tako da nisam totalni noob kako bi se reklo. Ja vam se zahvaljujem unaprijed :)
"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
15 godina
neaktivan
Sknkc je trebalo biti sinoc*
Ispricavam se na double pistu na mobitelu sam i na sljaci pa sve brzo moram pisat :)
"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
15 godina

Pročitaj tutorial na prvoj stranici , ako nešto bude nejasno pitaj

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Budem svakako, nego me samo zanima dali ja moram kupovati kakve kablove i lemiti sta ili sve mogu softwerski?
Znam da pise sve na pocetku ali nis sad bas u mogucnosti sve citati :/
11 godina
neaktivan
atiHD kaže...
Budem svakako, nego me samo zanima dali ja moram kupovati kakve kablove i lemiti sta ili sve mogu softwerski?
Znam da pise sve na pocetku ali nis sad bas u mogucnosti sve citati :/

Dok nam ne posaljes koji CECH model konzole imas nemozemo ti dati gotovo nikakve smjernice jer modela od 160GB ima svakakvih...Ima modela koji mogu biti modificirani bez lemljenja e3 flasherom po cijeni od 250kn u Zagrebu, a imas i 160GB modela SLIM konzole koji mogu biti modificirani samo putem ODE uređaja (lemljenje) i cijena takve modifikacije se krece od 800kn pa nadalje po Zagrebu, jedino ak bi se odlucio na samougradnju onda bi ODE uređaj mogo nabavit po otoj cjeni kojoj si pricao 500-600kn

4 doors for more whores
15 godina
neaktivan

Evo pogledao sam koji je model i piše CECH-3004A. Dali je moguće taj jailbreakat ili? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
atiHD kaže...

Evo pogledao sam koji je model i piše CECH-3004A. Dali je moguće taj jailbreakat ili? 

da si malo gore pogledao na str vidio bi koje modele mozes jb. Ovaj mozes ali ce te kostati oko 800kn ako ne i skuplje pa ti se bas i ne isplati

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice