PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

Obično mora proći 6 mjeseci između aktivacija različitih konzola kao primarnih za određeni account.

Ovo tvoje iskustvo je neobično.  

6.mj je hladenje, ako nasilno deaktiviras sve uredaje s Accounta preko PC-a. 

Misliš da se preko konzole može puno češće?

Dobro za znati.

Mozes na konzoli koliko oces, ja sam svaki put kad sam isao na teren micao svoj acc sa frendovog PS4 i aktivirao na svoj, pa kad bi se vratio sa terena opet vratio acc njemu. Jer kad ti nije primaran acc i kad nemas interneta  zakljucaju ti se sve igre svakih 20 min.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 17:15 (madafaka85).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mozda sam to malo zbunjujuce napisao. Znaci kad bi nosio PS4 na teren i kad bi moj acc bio primaran na frendovom PS4 i njegov na mom,kad bi igrao na svom acc zakljucale bi mi se igre nakon 20 min koristenja ako nisam spojen na net.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 17:42 (madafaka85).

0 0 hvala 0
15 godina
DeniZg kaže...
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

Obično mora proći 6 mjeseci između aktivacija različitih konzola kao primarnih za određeni account.

Ovo tvoje iskustvo je neobično.  

6.mj je hladenje, ako nasilno deaktiviras sve uredaje s Accounta preko PC-a. 

Misliš da se preko konzole može puno češće?

Dobro za znati.

Da, na konzoli možeš kad hoćeš. 6 mjeseci čekanja vrijedi samo za deaktiviranje preko weba.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
shadowlapy kaže...

ako kome treba kupon od -15% za igre nek se javi na pm

A svi imaju iste kupone (ako misliš na PS HR kolo sreće).

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
10 godina
neaktivan
movie kaže...

Gdje vi držite konzolu da vam tako izgleda? Meni tako danas ne izgleda niti PS2.

Čestice iz zraka koje ni ne vidiš se vrlo lako nakupljaju na aluminij i njegove rubove pogotovo. Dovoljno je da se prašina uhvati na jednom mjestu i onda će se na tu prašinu hvatati još prašine, i tako ukrug. 

Bez obzira gdje sam bilo kad držao bilo koju konzolu na svakoj se nakon godinu, dvije nakupilo dosta prašine.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
13 godina
odjavljen
movie kaže...
Robilad kaže...
Ovako to izgleda nakon 2 godine koristenja ps4..ono kad vent cesto radi na maksimumu.

Sad je nakon ciscenja i mjenjanja paste kao nova, ne cuje se.

Gdje vi držite konzolu da vam tako izgleda? Meni tako danas ne izgleda niti PS2.

Držim je na radnom stolu, koji se svakodnevno briše od brašine. isto tako sam često brisao konzolu i usisavao one otvore sa strana..

Kao što je kolega napisao nemože se utjecati na čestice prašine koje lete po zraku a konzola ih usisa i nakon 2 god rezultat je onoga sa slike. 

13 godina
odjavljen
madafaka85 kaže...

Mozda sam to malo zbunjujuce napisao. Znaci kad bi nosio PS4 na teren i kad bi moj acc bio primaran na frendovom PS4 i njegov na mom,kad bi igrao na svom acc zakljucale bi mi se igre nakon 20 min koristenja ako nisam spojen na net.

Zaključaju se igre koje ti imaš na acc, dok igre koje ima tvoj frend možeš igrati i bez neta.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo da i ja kažem malo dojmove o Horizonu. Odigrao sam dosad neka četiri sata, i mogu samo reći da se nadam da ću u ovome moći uživati barem stotinjak sati. Svijet je prekrasan, likovi isto, animacije, te raznolikost "životinja" je velika. Priča je zapravo puno dublja i kompleksnija nego što sam očekivao da će biti i to je odlično. A, kombinacija nekakvih bogova/ostataka modernog svijeta/plemena je izvrsna, sve se nadodaje i stvara jedan vrlo imerzivan svijet u koji se lako upustiti.

Sve u svemu, igra je čista desetka.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
JozoBozo121 kaže...

Evo da i ja kažem malo dojmove o Horizonu. Odigrao sam dosad neka četiri sata, i mogu samo reći da se nadam da ću u ovome moći uživati barem stotinjak sati. Svijet je prekrasan, likovi isto, animacije, te raznolikost "životinja" je velika. Priča je zapravo puno dublja i kompleksnija nego što sam očekivao da će biti i to je odlično. A, kombinacija nekakvih bogova/ostataka modernog svijeta/plemena je izvrsna, sve se nadodaje i stvara jedan vrlo imerzivan svijet u koji se lako upustiti.

Sve u svemu, igra je čista desetka.

Sto kazete na ovo?

apsolutno sve je na strani zelde osim same grafike :(

10 godina
neaktivan
toxic kaže...

Sto kazete na ovo?

S ovakvom usporedbom bi i Witcher 3 bio lošiji od Zelde. Probao sam zeldu na Wii-u prije, a i pogledao sam malo neke recenzije i gameplay od ove nove zelde, i jedino mogu reći da sam tu zeldu na Wii-u prestao igrati nakon jedno sat-dva jer mi je nezanimljivo, a ovu novu bih prestao i prije. Jednostavno je Zelda nešto što me uopće ne privlači.

Svako ima svoje veselje, pa nekome se sviđa Zelda, ali ja jednostavno nisam jedan od tih.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 9:56 (JozoBozo121).
12 godina
PlayStation 4

Sve te recenzije treba uzeti sa zrnom zoli.

U svojem zadnjem videu Angry Joe objašnjava kako je na crnoj listi Nintenda i ne daju mu stavlja snimke iz igre na Youtube. 

Dok istovremeno Nintendo-friendly recenzenti mogu što hoće, dobivaju besplatne konzole, samo da bi pisali hvalospjeve.

Opet, taj isti Angry Joe je sa cijelom svojom ekipom dobio putovanje u Italiju radi prezentacije Witchera 3 itd.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Problem Zelde je to kaj je na krivoj konzoli.

Razmisljo sam da nabavim rabljeni wiiu radi te igre i par drugih, al nemam vremena igrat nit ove na PS4 tak da nist od toga za sada. 

Igram Nioh koji mi je vrhunski, a moram jos witcher 3 dlc zavrsit i Ratchet zadnji level.

Nakon toga bi mogo nabavit Horizon i Dark souls 3 Goty

Persona 5 ce izgleda bit vrhunska igra... Tak da imam kaj igrat cijelu godinu

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Sve te recenzije treba uzeti sa zrnom zoli.

U svojem zadnjem videu Angry Joe objašnjava kako je na crnoj listi Nintenda i ne daju mu stavlja snimke iz igre na Youtube. 

Dok istovremeno Nintendo-friendly recenzenti mogu što hoće, dobivaju besplatne konzole, samo da bi pisali hvalospjeve.

Opet, taj isti Angry Joe je sa cijelom svojom ekipom dobio putovanje u Italiju radi prezentacije Witchera 3 itd.

Ma recenzije su općenito bezveze. Ima hrpa igara s lošim ocjenama u kojima sam uživao više nego u nekima sa 95%.

Ima hrpa igara koje nisam kupio jer su me recenzije odgovorile, a onda dok sam kupio sam vidio da je to hrpa gluposti. Danas svi mogu lupetati na netu i sve to netko može pročitati.

Isto tako ima hrpa recenzija i marketinških fora koje su me naložile na neku igru pa su meni osobno ispale skroz bezveze. Zato sam se naučio ne vjerovati reviewovima i osobnim mišljenjima nekih "novinara", nego razdvojim činjenice od osobnih mišljenja i onda sam odlučim što mi je dobro, a što ne.

Isto tako sam prije par godina kupio "Zeldu The Windwakera" na Wii U jer su recenzije bile beskonačno pozitivne, nisam prošao ni prva 2 područja kako je bezveze. Ni klincima nije bilo zabavno jer ima puno teksta, a ne znaju engleski. Ajd da bar govore pa bi klinci učili engleski, al sa tekstom nema nikakvog smisla. Nova Zelda bar ima voice acting, revolucionarno :-)

Trenutno igram Ghost Recon Wildlands (na PCu) i igra mi je fenomenalna, a svi po netu pišu da je dosadna jer su igrali betu (igrao sam i ja)... još kad bih imao s kim igrat bilo bi super ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
14 godina
Ryder007 kaže...
Spike1983 kaže...
Ryder007 kaže...

mi moze tko reci zasto se nemogu spojit na wifi na ps4,jutros radilo normalno,i dosao update,skinuo ga i instalirao plejka se restartala i od onda nemogu se spojit na wifi kaze da mi je password netocan,a probao barem 50 puta i uvijek upisem tocan password,cak sam provjeravao i na drugim uredajima se spojit i oni se spajaju normalno i rade izbaci mi error 31297-2,probao sam restore deafult settings i ostale savjete sto sam nasao na netu ali nista nije pomoglo,da kontaktiram sony ili mi moze ovdje netko pomoc?

Samo da dodam, da i ja imam isti problem, ali nismo jedini jer koliko vidim puno je po internetu pisano o problemu sa spajanjem na wifi nakon update-a

15 godina
neaktivan

moj PS4 1001A, nakon nekog vremena vise nije vidio kucni Wifi.... uopce... verzija softwarea je 4.07...

isti wifi PS4 Pro vidi bez nekih problema... znaci PS4 je odjednom izgubio Wifi signal...

Nemogu se sjetit dali je to odmah nakon updatea 4.07 jer sam igrao dosta single player i local multi.. pa mozda odmah nisam problem ni primjetio...

Alienware m17x R4,7970m,32gb ram,1x256gb ssd,2x500gb ssd
17 godina
JozoBozo121 kaže...

Čestice iz zraka koje ni ne vidiš se vrlo lako nakupljaju na aluminij i njegove rubove pogotovo. Dovoljno je da se prašina uhvati na jednom mjestu i onda će se na tu prašinu hvatati još prašine, i tako ukrug. 

Bez obzira gdje sam bilo kad držao bilo koju konzolu na svakoj se nakon godinu, dvije nakupilo dosta prašine.

Svakodnevno s konzole i police brišem prašinu. Konzola mi je uvijek na otvorenom i niti jedna do sada mi nije bila tako prljava ili puna prašine, kako hoćeš. S druge strane računalo mi stoji na podu i usisava s laminata čestice i on se zna napuniti smeća ali ne opet kao prikazani PS. Računalo čistim svakih 6 mjeseci a PS pogledam jednom godišnje i bude malo ali niti približno ovako kako je na fotki prikazano.

Robilad kaže...

Držim je na radnom stolu, koji se svakodnevno briše od brašine. isto tako sam često brisao konzolu i usisavao one otvore sa strana..

Kao što je kolega napisao nemože se utjecati na čestice prašine koje lete po zraku a konzola ih usisa i nakon 2 god rezultat je onoga sa slike. 

Kod mene na radnom stolu ima dva puta više prašine nego na polici na kojoj stoji PS i TV a svakodnevno je brišem. Upravo dok pišem sunce udara po stolu i vidljiva je pozamašna količina prašine po svemu, naročito tipkovnici. Očito elektricitet od svega na stolu privlači prašinu više nego što je to slučaj police na kojoj stoji PS i TV i kojoj se nitko tijekom dana niti ne približi. Stvarno do sada nisam imao takvo iskustvo s toliko prašine na bilo kojoj konzoli a imao sam sve konzole u povijesti.. nikada niti na jednoj nisam mijenjao pastu ili rastavljao ventilator.

17 godina
PlayStation 4

Ovo je moj setup za voznje u  VR-u i 3D Blu ray cinema mode 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 18:29 (4mal).
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Odlično, jedino fali kanta za povraćanje :-)

15 godina
Bitanga kaže...
4mal kaže...

Odlično, jedino fali kanta za povraćanje :-)

I WC da ne mora izlaziti iz sobe.

Probao sam VR u Linksovom dućanu nekakav demo i nije mi bilo mučno jedino mi je na rollercoasteru kod spuštanja prema dole bilo malo čudno u glavi.

P.S. sad sam primjetio utičnice na podu :-)

Ja kod televizora imam 2x po 6 utičnica prenaponskih(neko ih zove i letve) i to mi je malo neke su spojene duplo

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 19:51 (hummer0).
10 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

I WC da ne mora izlaziti iz sobe.

Možda je kolega strateški stavio slušalice i PS VR na stolicu kako ne bi vidjeli i tu modifikaciju 

17 godina
PlayStation 4

nemam problema sa mucninama mozak se odavno privikao na VR pogotv o voznje i letnje tipa valkyre (odigrao RE7 bez greske) 

tako da sve je stvar od osobe do osobe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bitanga kaže...
shadowlapy kaže...

ako kome treba kupon od -15% za igre nek se javi na pm

A svi imaju iste kupone (ako misliš na PS HR kolo sreće).

A mozda netko hoce jos koji :D

9 godina
neaktivan
Normalno.sve to potkupljiva bagra.zato ne vjerujem više niti malo tim recenzentima jer dobivaju badava te igre i materijale da pišu hvalospjeve.svi ostali na blacklist.
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

PSVR ima problema sa unutarnjim malim bubnjicem il kako vec... razgovarao sam sa deckima iz gamespota... i svi kazu isto da im se musterije zale na to... u biti mozak misli da se tijelo mice a centar za ravnotezu je na mjestu...

vjerujem da ce se nac neko dezurni doktor ovdje da to objasni.

no nitko se nije zalio na prvih 30 minuta il sat... problemi docu kad se uredaj koristi duze od 2 sata

Alienware m17x R4,7970m,32gb ram,1x256gb ssd,2x500gb ssd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

kako kome ja sam jednom roko 3 sata i samo mi se spavalo nakon seanse nikakva mucnina...

inace koristim max chuku to je cist dost 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 23:41 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Robert_84 kaže...

PSVR ima problema sa unutarnjim malim bubnjicem il kako vec... razgovarao sam sa deckima iz gamespota... i svi kazu isto da im se musterije zale na to... u biti mozak misli da se tijelo mice a centar za ravnotezu je na mjestu...

vjerujem da ce se nac neko dezurni doktor ovdje da to objasni.

no nitko se nije zalio na prvih 30 minuta il sat... problemi docu kad se uredaj koristi duze od 2 sata

Već smo to iskomentirali detaljno. Mozak ima input od dva senzora, očiju i centra za ravnotežu (prirodnog akcelerometra), i oni su kontradiktroni i to ga sprži. Oči vide da se krećeš, a centar za ravnotežu da si na mjestu. Kod morske bolesti je obrnuto. 

Problemi se dogode već nakon par sekundi kod dosta ljudi s kojima sam pričao (kao npr i kod mene) pogotovo u nekim igrama gdje je to izraženo. Čim dulje ignoriraš problem, to je sve gori i gori. Meni je od par sekundi vožnje Drivecluba cijeli dan bilo loše čim sam se sjetio tog feelinga.

Našao sam jedno dobro objašnjenje na netu, ne vjerujem da je znanstveno ispravno, no ima mi logike :-)

Kao, mozak zbog te kontradikcije misli da je organizam otrovan, pa potiče mučninu i povraćanje da izbaci otrov van. S vremenom se navikne, jer zna da nije ništa opasno, pošto bi inače već ranije bio mrtav :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.3.2017 0:09 (Bitanga).
10 godina
neaktivan
4mal kaže...

imam iste zavjese kao sto ti imaš :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
odjavljen
toxic kaže...
Sto kazete na ovo?

Očito Zelda ima daleko bolju riješenu fiziku, meni osobno važnija komponenta od grafike. Zadnja igra dobre fizike koju sam igrao je bio Portal 2...žalosno.

17 godina
4mal kaže...

Di ti je PC :)

sto ti nije i on spojen na tv?

11 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
    Nova Zelda bar ima voice acting, revolucionarno :-)

Ponosni sam vlasnik i NS i moram ti rec da Zelda ima samo na par animacija voice acting, ostalo je puno citanja.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.3.2017 7:41 (madafaka85).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice