PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.502
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
PlayStation 4

Nakon zadnjeg updatea ne mogu downloadirat Uncharted 4 i Dark Souls 3. Nema opcije za download....

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Nakon zadnjeg updatea ne mogu downloadirat Uncharted 4 i Dark Souls 3. Nema opcije za download....

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Uspio sam Dark Souls 3 skinuti preko PS Storea na konzoli.

Ali Uncharted 4 i dalje ne mogu jer su promijenili naziv igre iz Thiefs End (koji sam kupio day 1) u Thiefs End Digital Edition i to je sad jedina verzija na storeu.

Preko PCa i diwnload historya ne mogu skinut jer mi nije PS4 primary....

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
15 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Uspio sam Dark Souls 3 skinuti preko PS Storea na konzoli.

Ali Uncharted 4 i dalje ne mogu jer su promijenili naziv igre iz Thiefs End (koji sam kupio day 1) u Thiefs End Digital Edition i to je sad jedina verzija na storeu.

Preko PCa i diwnload historya ne mogu skinut jer mi nije PS4 primary....

Pa reci frendu da isključi tvoju primarnu konzolu. nakon toga stavi svoju kao primarnu, download-aj igru.

Nakon toga frend opet uključi tvoju kao primarnu i sve radi.

Tako je i meni ne znam is kojeg razloga zaključalo skinuti PES2017 još u prošloj verziji prije updata, nakon što je frend maknuo moju konzolu kao primarnu ( isto dijelimo igre) i kada sam ja na svojoj označio kao primarnu sve je opet radilo i šerali smo igru.

13 godina
protjeran
Ryder007 kaže...

mi moze tko reci zasto se nemogu spojit na wifi na ps4,jutros radilo normalno,i dosao update,skinuo ga i instalirao plejka se restartala i od onda nemogu se spojit na wifi kaze da mi je password netocan,a probao barem 50 puta i uvijek upisem tocan password,cak sam provjeravao i na drugim uredajima se spojit i oni se spajaju normalno i rade izbaci mi error 31297-2,probao sam restore deafult settings i ostale savjete sto sam nasao na netu ali nista nije pomoglo,da kontaktiram sony ili mi moze ovdje netko pomoc?

Da si procitao odgovor koji sam ti napisao kada si prvi put postavio pitanje ne bi bilo potrebe da pitas ponovo.

EDIT: Mozda to nisi bio ti. Sorry.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 8:16 (arnes_king).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Cisto da kazem da mi je kolega rekao da mu je neki dan ujutro doslo preko desetak poruka sa kodom za verifikaciju pa tko nije neka si sta prije stavi 2-step verification... Bolje sprijeciti nego lijeciti...

I am over 9000!!!

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...
Ryder007 kaže...

mi moze tko reci zasto se nemogu spojit na wifi na ps4,jutros radilo normalno,i dosao update,skinuo ga i instalirao plejka se restartala i od onda nemogu se spojit na wifi kaze da mi je password netocan,a probao barem 50 puta i uvijek upisem tocan password,cak sam provjeravao i na drugim uredajima se spojit i oni se spajaju normalno i rade izbaci mi error 31297-2,probao sam restore deafult settings i ostale savjete sto sam nasao na netu ali nista nije pomoglo,da kontaktiram sony ili mi moze ovdje netko pomoc?

Iskreno nemam pojma, ja sam isto napravio update i sve radi bez greske...

vjerojatno si probao reset rutera? Il da ti provider resetira u centrali? 

Edit: probaj napravit ovako kako je opisano na fotki

jesam ali ne pomaze,jutros sam nasao na netu da nisam jedini da ima jos dosta ljudi s tim problemom nakon updatea

EDIT: @arnes_king  da bio sam to ja i pokusao sam tvoj savjet ali nije pomoglo,sve 5

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 8:40 (Ryder007).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zasto nitko ne pise da dolazi Gran Turismo closed beta.

https://blog.eu.playstation.com/2017/03/09/gran-turismo-sport-announces-closed-beta/

PSN - brdjanin85

1 0 hvala 1
15 godina
PlayStation 4

4mal , kako se tebi čini kvaliteta 3d blu raya u psvr-u u odnosu na prikaz na tv-u?

Vidim da ekipa po redditu hvali taj feature na sva zvona. Amazing, ovo ono...

Ili imaju loše tv-e sa lošom implementacijom 3d-a ili bacaju sami sebi pijesak u oči.

Meni to nimalo nije "amazing". Na mom tv-u 3d efekt nije ništa lošiji od ovog na psvr-u, a slika je daleko bolja.

Mislim da ću uvijek radije gledati 3d blu ray na tv-u nego na psvru.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...

https://blog.eu.playstation.com/2017/03/09/gran-turismo-sport-announces-closed-beta/

http://www.bug.hr/master/vijesti/beta-testiranje-gran-turismo-sporta-krece-iduceg-t/159137.aspx 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...
Spike1983 kaže...
Ryder007 kaže...

Iskreno nemam pojma, ja sam isto napravio update i sve radi bez greske...

vjerojatno si probao reset rutera? Il da ti provider resetira u centrali? 

Edit: probaj napravit ovako kako je opisano na fotki

jesam ali ne pomaze,jutros sam nasao na netu da nisam jedini da ima jos dosta ljudi s tim problemom nakon updatea

EDIT: @arnes_king  da bio sam to ja i pokusao sam tvoj savjet ali nije pomoglo,sve 5

Probaj zaboraviti mrezu, pa ispocetka. Mozes probati promijeniti pass i SSID na routeru. 

12 godina
hummer0 kaže.....

Pa reci frendu da isključi tvoju primarnu konzolu. nakon toga stavi svoju kao primarnu, download-aj igru.

Nakon što isključiš i reaktiviraš drugu konzolu, treba proći 6 mjeseci da bi to ponovio. To mi baš i nije opcija.

Radije bih da Sony zaposli inteligentne ljude koji će se baviti PSN-om i pošteno ih plati.

17 godina

nije ko na telki ali je fora radi kino ugodjaja pa makar reza bila manja ;-)

17 godina
DeniZg kaže...
hummer0 kaže.....

Nakon što isključiš i reaktiviraš drugu konzolu, treba proći 6 mjeseci da bi to ponovio. To mi baš i nije opcija.

Radije bih da Sony zaposli inteligentne ljude koji će se baviti PSN-om i pošteno ih plati.

Meni je super kako mi i dalje nudi da kupim UFC2 Deluxe, iako sam ga kupio... kuži samo da sam kupio UFC2 standard i DLC posebno, al ne kuži bundle koji sam stvarno platio :-)

I drugih sl. fora ima gdje se pogubi šta si kupio, a što nisi. Možda možeš iz Library appa skinuti , tamo ti lista sve što si kupio, da nije preko PS Storea.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
4mal kaže...

nije ko na telki ali je fora radi kino ugodjaja pa makar reza bila manja ;-)

Nikad me nije fascinirao kino ugođaj. Gužva, mala sjedala, skupe kokice i piće, čekanje, reklame, brbljavi klinci, mobiteli.

Rađe bih "doma ugođaj" s velikom rezom :-)

12 godina
Bitanga kaže...

Meni je super kako mi i dalje nudi da kupim UFC2 Deluxe, iako sam ga kupio... kuži samo da sam kupio UFC2 standard i DLC posebno, al ne kuži bundle koji sam stvarno platio :-)

I drugih sl. fora ima gdje se pogubi šta si kupio, a što nisi. Možda možeš iz Library appa skinuti , tamo ti lista sve što si kupio, da nije preko PS Storea.

Da, kak je tebi sa UFC-om, tako je meni sa Driveclubom.

Na koji library app si mislio? Na mobitelu? Neće li onda opet poslati download igre na konzolu koja je primarna?

17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Na koji library app si mislio? Na mobitelu? Neće li onda opet poslati download igre na konzolu koja je primarna?

Ne, ima u playki, jedan od appsa sistemskih, mislim da se zove Library.

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Ne, ima u playki, jedan od appsa sistemskih, mislim da se zove Library.

Tamo sam prvo pogledao i nema mi "Download" prozorčića.

Otud je sve krenulo. 

17 godina
DeniZg kaže...

Tamo sam prvo pogledao i nema mi "Download" prozorčića.

Otud je sve krenulo. 

Nevjerojatno kako su nesposobni.

13 godina
odjavljen
Ovako to izgleda nakon 2 godine koristenja ps4..ono kad vent cesto radi na maksimumu.

Sad je nakon ciscenja i mjenjanja paste kao nova, ne cuje se.

7 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Imam neki veoma cudan problem

Igra: Uncharted 4

Source poriktan na tv-u "gaming console"

Pokrenem igru hdr prepoznat. krenem igrat i igra ide fluidno.

No ako u opcija uključim gaming mode - koji bi trebao smanjiti dodatno input lag dobijem sranje, dakle igra vise nije fluidna vec imam dojam da steka... bez gejm moda radi super.

Druga igra gaming mod on - radi super..

Ne razumijem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
madafaka85 kaže...

Super im je forma za signup, možeš upisati bilo kakvu glupost za PSN ID i nema nikakve provjere. Kaže sve ok :-)

15 godina
DeniZg kaže...

Ne kužim. Kum i ja dijelimo igre. On je ukucao moje podatke i na svojoj konzoli aktivirao moj acc. kao primarni.

Ja sam aktivirao isto tako njegov na svojoj konzoli.

Prije 1 mj. uključio sam konzolu i na pes 2017 mi je bio lokot i nisam mogao igru startat.

Rekao sam mu da se ulogira sa mojom acc. i makne na svom ps4 da je primarna konzola.

Nakon toga sam se ja ulogirao sa svojim acc i aktivirao na svojem PS4 primarnu konzolu.

Sa igre je maknut lokot i igra je proradila. Opet je je on aktivirao na svojoj konzoli preko mog acc. primarnu , a ja na svojoj sa njegovim acc da je primarna i sve radi bez problema.

Ili te ja nešto nisam razumio?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 14:49 (hummer0).
12 godina

Obično mora proći 6 mjeseci između aktivacija različitih konzola kao primarnih za određeni account.

Ovo tvoje iskustvo je neobično.  

15 godina
DeniZg kaže...

Obično mora proći 6 mjeseci između aktivacija različitih konzola kao primarnih za određeni account.

To nisam znao.

Možda zato što je ponovo aktivirano na istoj konzoli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 14:51 (hummer0).
17 godina
PlayStation 4

Jel naručivao tko sa Simplygames, jesu pouzdani i koliko treba da stigne u Hrvatsku igra? Gledam uzet horizon za 360 kn zajedno sa dostavom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

6.mj je hladenje, ako nasilno deaktiviras sve uredaje s Accounta preko PC-a. 

12 godina
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

6.mj je hladenje, ako nasilno deaktiviras sve uredaje s Accounta preko PC-a. 

Misliš da se preko konzole može puno češće?

Dobro za znati.

13 godina
PlayStation 4

ako kome treba kupon od -15% za igre nek se javi na pm

EDIT: Otislo

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 18:22 (shadowlapy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Robilad kaže...
Ovako to izgleda nakon 2 godine koristenja ps4..ono kad vent cesto radi na maksimumu.

Sad je nakon ciscenja i mjenjanja paste kao nova, ne cuje se.

Gdje vi držite konzolu da vam tako izgleda? Meni tako danas ne izgleda niti PS2.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice