PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
AngryBird kaže...
DeniZg kaže...

Zanimljivo je kako su rekli da multiplayer igre ne smiju imati bolji framerate na PS4 Pro u odnosu na PS4.

Što znači, ništa od 60 fps za Bloodborne, Dark Souls 3, GTA V, Destiny itd.

Uncharted 4 isto ?

hebo ih cucak

Pa uncharted je 60fps online 

To je samo za online dio igre.

12 godina
AngryBird kaže...
DeniZg kaže...

Zanimljivo je kako su rekli da multiplayer igre ne smiju imati bolji framerate na PS4 Pro u odnosu na PS4.

Što znači, ništa od 60 fps za Bloodborne, Dark Souls 3, GTA V, Destiny itd.

Uncharted 4 isto ?

hebo ih cucak

Uncharted multi već ima 60 fpsa.

Možda dignu framerate u kampanji.

Ma cijela ta priča oko Proa mi se čini sklepana zbrda zdola. Nisu ništa konkretno ni rekli ni pokazali.

Pomalo razočaravajuće.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dizajn je očaj . Naspram toga kako je izgledao original za svoje vrijeme ovo je užas. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Meni pak drago da nisu napravili nešto sasvim novo i previše različito od obične PS4 konzole. Tko želi nešto bollju grafiku, uzet će si tu novu konzolu i doviđenja. Mislim da ste bez razloga previše očekivali, ljudi su doslovno od njih očekivali da predstave PS5 samo da se i dalje zove PS4 Pro ili kako već.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poz ekipa,

Moze mi netko odgovorit na pitanje vezano uz ps store us acc....kada ga napravim mogu li povezat hr karticu (visa electron) na njega?

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Uzimam Pro sigurno, eventualno možda pričekam do neke božićne akcije ili ako odmah ne bude neki bundle dostupan. Cijena je odlična, ako stvarno bude cca 3.5k kod nas.

Zaboli me za blue ray, 4K (razliku u detaljima ionako ne vidiš ako sjediš na normalnoj udaljenosti od TV-a) i HDR (ne mogu reći da me to posebno impresioniralo), ali definitivno sam očekivao da će biti barem nešto o poboljšanju framea na starijim igrama. Ajd barem bi 30 FPS lock morao biti stabilan, ako ništa drugo. Nadam se i dalje da će si developeri dati truda i barem dio igara "pojačati" na 60 fps-a.

EDIT: "Crystal Dynamics' Rise of the Tomb Raider was one of the few PlayStation 4 Pro titles at the showcase that will offer improved frame rates. According to studio head Scott Amos, Rise of the Tomb Raider includes three different graphic options in its menu: 4K Resolution, Enhanced Visuals at 1080p, and High Framerate at 1080p."

Znači ako si developer da truda sve je moguće. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 8:57 (Hexfire).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Gledam jutros nove cijene "debelog" u SD:

500 gb + igrica = 2599 kn

1 TB + Uncharted 4= 2899 kn

jbte, ak ću svoj prodavati kroz mjesec-mjesec i pol, bit ću sretan ak dobijem 1700 kn..mislim da ništa od toga.... :I

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 9:09 (Purger155).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Purger155 kaže...

jbte, ak ću svoj prodavati kroz mjesec-mjesec i pol, bit ću sretan ak dobijem 1700 kn..mislim da ništa od toga.... :I

bas, opale cijene preko noci, standardni 500gb crni bez igre 2499kn dok je PS3 12+500gb 2200kn LOL 

17 godina
4mal kaže...

da ali sa 5x losim bitrateom ovaj 4k sa netflixa je mrvu ostriji od blu ray-a...

4k bd torrenta nema za sada jer jos nije probijena hdcpp 2.2 zastita

to su sve 8,10-bit hevc-ovi od streamova i bd 4k downscalea

a i tko ce skidat 100-150gb po filmu lol.

e pa nemozes tako rec...ja ponekad i kupim 3D bd ili obican br na snizenjima...

uz kodi,netflix,hbo i privat torrent-e.

Imamo oko 300 legalno kupljenih bd filmova. S obzirom da u HR više službeno ne izlaze novi naslovi već ih se tu i tamo zna naći u pojedinim knjizarama u aranžmanu men arta, a većina nema niti HR prijevod nemam namjeru kupovati iste. Jednostavno kao tržište smo propali i nestali. U budućnosti će biti još i gore kako sada stvari stoje. Stoga nije mi teško skinuti full bd film, pogledati ga i obrisati. Kako skinem tri full  bd filma tako mogu skinuti i jedan UHD film. Koja je razlika? Pa ne kopam niti orem. Pustim, odem i navečer pogledam film.

15 godina
PlayStation 4

Klasično PR bulšitanje o 4K i HDR ekspiriensu. Hoće li ili neće biti igre u 4K? Hoće li ili neće biti više od 30fpsa ili će se dodavati neke điđe koje enhensaju naš gejming ekspiriens na do sad nedoživljene razine. Niš se ne zna. Treba pričekati recenzije i usporedbe starog i novog ps4.

Netflix i youtube u 4K? Pa svi mi koji imamo 4K smart tv-e imamo odavno i tv aplikacije za netflix i youtube u 4K.

HDR? Još nisam vidio te ogromne razlike hdr tv-a u odnosu na nehdr tv-e. Imam samsung tv koji nema 10 bitni panel, dakle nije HDR. Doduše, taj tv je malo natprosječan model ali svejedno - nije HDR. Pogledao sam na njemu neke demo filmove koji su kakti HDR i izgledaju definitivno bolje od neHDR verzija. Dakle, na mojem tv-u koji nije HDR ipak ima i nekih prednosti kod gledanja navodnih HDR videa. Ono što sam u dućanu vidio, gdje su stavljeni neHDR i HDR tv jedan uz drugi i vrte isti film, nije mi ništa pomoglo u prosudbi jer na neHDR-u su bile očito lošije postavke a slika na HDR tv-u mi se nije činila ništa bolja od slike doma na mojem neHDR tv-u. Tako da mi je sve to vezano uz HDR još u gustoj magli i ne vidim nikakve konkretne wow razlike.

I onda još izostane podrška za 4K hdr blu-ray... 

Svašta

Potpis!
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
PlayStation 4

Isprika ako je već bilo slično pitanje postavljeno, ali previše se toga vrti pa da ne tražim dugo...

planiram kroz koji mjesec (najvjerojatnije krajem godina, oko blagdana kad budu i popusti nadam se ) nabaviti playstation, pa me zanima koji sad, od 3 aktualna modela mogu smatrati kao best buy za svoje potrebe?

Igrat ću fifu, gta i možda, ali možda koji fps multiplayer tipa battlefield..imam FHD televizor, 4k ne planiram kupovat, isto kao ni VR, ali htio bi na ovih 1080p igrati na ~60fps ako je moguce, pa recite koji model da gledam?

0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

ali aj pricam za santu domenicu neznam za gmc provjeri kod njih {#}

gmc je propao prije par godina a onda je santa domenica preuzela štafetnu palicu i sada su oni ekskluzivni zastupnik PS za Hrvatsku. Preuzeli su dio njihovih zaposlenika, servisnu službu i tako... gmc je povijest već duže vrijeme..

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 10:31 (movie).
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Klasično PR bulšitanje o 4K i HDR ekspiriensu. Hoće li ili neće biti igre u 4K? Hoće li ili neće biti više od 30fpsa ili će se dodavati neke điđe koje enhensaju naš gejming ekspiriens na do sad nedoživljene razine. Niš se ne zna. Treba pričekati recenzije i usporedbe starog i novog ps4.

Netflix i youtube u 4K? Pa svi mi koji imamo 4K smart tv-e imamo odavno i tv aplikacije za netflix i youtube u 4K.

HDR? Još nisam vidio te ogromne razlike hdr tv-a u odnosu na nehdr tv-e. Imam samsung tv koji nema 10 bitni panel, dakle nije HDR. Doduše, taj tv je malo natprosječan model ali svejedno - nije HDR. Pogledao sam na njemu neke demo filmove koji su kakti HDR i izgledaju definitivno bolje od neHDR verzija. Dakle, na mojem tv-u koji nije HDR ipak ima i nekih prednosti kod gledanja navodnih HDR videa. Ono što sam u dućanu vidio, gdje su stavljeni neHDR i HDR tv jedan uz drugi i vrte isti film, nije mi ništa pomoglo u prosudbi jer na neHDR-u su bile očito lošije postavke a slika na HDR tv-u mi se nije činila ništa bolja od slike doma na mojem neHDR tv-u. Tako da mi je sve to vezano uz HDR još u gustoj magli i ne vidim nikakve konkretne wow razlike.

I onda još izostane podrška za 4K hdr blu-ray... 

Svašta

Tv ti ne valja ništa, da kupiš koji je HDR. Tolike pare a nije HDR, to ne valja...Sada ćeš imati dodatni trošak.

17 godina
PlayStation 4

Pa znam za to ..citiras mi post od prije 2 god. A ja sam linko jedan drugi par iznad ...kao odgovor kolegi da je bili kod nas vauchera 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Pa znam za to ..citiras mi post od prije 2 god. A ja sam linko jedan drugi par iznad ...kao odgovor kolegi da je bilo kod nas vauchera 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 10:46 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zin8 kaže...

Isprika ako je već bilo slično pitanje postavljeno, ali previše se toga vrti pa da ne tražim dugo...

planiram kroz koji mjesec (najvjerojatnije krajem godina, oko blagdana kad budu i popusti nadam se ) nabaviti playstation, pa me zanima koji sad, od 3 aktualna modela mogu smatrati kao best buy za svoje potrebe?

Igrat ću fifu, gta i možda, ali možda koji fps multiplayer tipa battlefield..imam FHD televizor, 4k ne planiram kupovat, isto kao ni VR, ali htio bi na ovih 1080p igrati na ~60fps ako je moguce, pa recite koji model da gledam?

Po meni je pro najbolji odabir za nekoga tko nema konzolu. Razlika u cijeni je takva da je stvarno teško preporučiti slabiji model. Čak i ako imaš FHD TV osjetit ćeš prednosti jačeg modela bilo u grafičkom izgledu, bilo u stabilnijem ili većem frame rateu. 4K i HDR su puno manje bitni nego to Sony pokušava prikazati za prosječnog korisnika. 1080p u 60FPS će ti ovisiti od igre do igre jer su često lockane na 30 i u pravilu nemaš mogućnosti ko na PC-u da povećaš frame rate nauštrb slabijeg grafičkog prikaza.

I ja isto imam FHD TV i upiknut ću si pro tamo oko Božića kad će biti dostupno i nešto recenzija/mišljenja ljudi i više igara sa podrškom za isti.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 10:55 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
Purger155 kaže...

Jucer mi frend posalje poruku da prodaje novi zapakirani ps4 za 2000 kn, prosljedio sam ga kolegi sa foruma posto sam ja neodlucan i vise me privlaci xbox one s :)

[19xx]C3c1l
12 godina
Purger155 kaže...

Znači dobro da sam čekao s kupovinom PS4. Taman sačekam još Slim verziju da dođe sad 15.9. i onda odlučim di da uzmem konzolu pa sam spreman za novu Fifu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 11:00 (Cofinho).
17 godina
C3c1l kaže...

Jucer mi frend posalje poruku da prodaje novi zapakirani ps4 za 2000 kn, prosljedio sam ga kolegi sa foruma posto sam ja neodlucan i vise me privlaci xbox one s :)

S obzirom da xbone nije podržan u Hr niti ima HR store, niti se službeno prodaje, ja ne bih u tom slučaju previše dramatizirao što uzeti...

14 godina
movie kaže...
C3c1l kaže...

S obzirom da xbone nije podržan u Hr niti ima HR store, niti se službeno prodaje, ja ne bih u tom slučaju previše dramatizirao što uzeti...

I malo bitnije, nema ni jednu igru zbog kojeg bi ga se isplatilo kupiti.

12 godina
Ezio kaže...

Klasično PR bulšitanje o 4K i HDR ekspiriensu.

Totalno.

Imao sam osjećaj kao da gledam E3 Xbox prezentaciju iz 2013. Mogli su i Don Mattricka pozvati da im vodi show.

A face su im bile ko da su na sprovodu, a ne kao da su sretni da mogu prezentirati novi i bolji proizvod.

PSN - DeniZg80
15 godina
Zoki Mpek kaže...

Tv ti ne valja ništa, da kupiš koji je HDR. Tolike pare a nije HDR, to ne valja...Sada ćeš imati dodatni trošak.

Misliš da je u pitanju zavjera da kupimo nove HDR 4K tv-e. Ali čije? Nije sony jedini proizvođač.

Mislim da oni koji tek kupuju PS4 definitivno trebaju uzeti novi model. Parsto kuna razlike nije tema za razmišljanje.

Da mi netko organizira prodaju mojeg ps4, backup podataka, instalacije svega što je bilo na starom na novi ps4, i da je to sve uključeno u cijenu novog, onda bih možda i napravio upgrade. Ovako mi se jednostavno ne da bakćati radi maglovitih novih fičera.

Potpis!
12 godina
Ezio kaže...
Zoki Mpek kaže...

Misliš da je u pitanju zavjera da kupimo nove HDR 4K tv-e. Ali čije? Nije sony jedini proizvođač.

Mislim da oni koji tek kupuju PS4 definitivno trebaju uzeti novi model. Parsto kuna razlike nije tema za razmišljanje.

Da mi netko organizira prodaju mojeg ps4, backup podataka, instalacije svega što je bilo na starom na novi ps4, i da je to sve uključeno u cijenu novog, onda bih možda i napravio upgrade. Ovako mi se jednostavno ne da bakćati radi maglovitih novih fičera.

I ja bi uzeo novi PS4, ali kad prvenstveno uzimam konzolu zbog nove Fife, a koja izlazi za 21 dan, neda mi se čekat 11. mjesec. 

15 godina
Cofinho kaže...
Ezio kaže...
Zoki Mpek kaže...

I ja bi uzeo novi PS4, ali kad prvenstveno uzimam konzolu zbog nove Fife, a koja izlazi za 21 dan, neda mi se čekat 11. mjesec. 

A šta ćeš ako će se nova fifa na profesionalnom ps4 vrtiti u 12 fps-a više i ako ćeš zahvaljujući visokom dinamičkom rasponu moći vidjeti imati unaprijeđeno vizualno iskustvo u sjeni ispod dresova igrača? Onda će ti biti žao što se nisi strpio još mjesec dana. 

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 11:20 (Ezio).
14 godina
Cofinho kaže...

Ma i ja planiram nabaviti FIFU, ali definitivno ću pričekati pro. Zašto ne dobiti igru koja će bolje izgledati, ako se već može. FIFA prelazi na Frosbyte prvenstveno da bi izgledala što bolje, pa je šteta ne iskoristiti.

12 godina

Kod tog PS4 Pro me dvije svari smetaju:

• Upitan upgrade za stare igre. Stare igre ne nose lovu developerima i sumnjam da će im se dati raditi upgrade.
  • 310W. I stari PS4 od 140W varira od fena za kosu do usisivača, ovisi kako je kome pao grah. 310W u toj kutijici će biti užas. Na slikama nema nigdje otvora za zrak.
PSN - DeniZg80
12 godina
Ezio kaže...
Cofinho kaže...
Ezio kaže...
Zoki Mpek kaže...

A šta ćeš ako će se nova fifa na profesionalnom ps4 vrtiti u 12 fps-a više i ako ćeš zahvaljujući visokom dinamičkom rasponu moći vidjeti imati unaprijeđeno vizualno iskustvo u sjeni ispod dresova igrača? Onda će ti biti žao što se nisi strpio još mjesec dana. 

Sumnjam. Sportske simulacije se lockaju u 60 fps-a ovak i onak i sta cu onda na PS4 Pro imat 72 fps-a? Suludo. A da mi je do grafike mogu uzet PC verziju na kojoj sam bio od Fife 12 do sad i od koje bjezim radi jebenih cheatera i manje igraca nego na konzolama.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
movie kaže...
C3c1l kaže...

I malo bitnije, nema ni jednu igru zbog kojeg bi ga se isplatilo kupiti.

ako budem uzimao konzolu to ce biti samo zbog Fife, a btw. oni imaju eksluzivu na Fifu :)

[19xx]C3c1l
11 godina
odjavljen
Purger155 kaže...

Upravo zbog toga sam ja brze bolje iso prodat. Znao sam da cim najave sluzbeno nove konzole gotovo je. Nisam ocekivao ovako brz pad cijene, ali eto dogodilo se.

14 godina
C3c1l kaže...

ako budem uzimao konzolu to ce biti samo zbog Fife, a btw. oni imaju eksluzivu na Fifu :)

Igram i ja FIFU redovno, ali mi nikad nije palo na pamet kupiti Xbone. Ta ekskluzivnost "starih" igrača mi je daleko manje bitna od činjenice da na PS4 sigurno igra daleko više naših ljudi i ljudi iz EU. Ta ekskluzivnost se ionako može promijeniti svaki čas, a Xbone nikad neće biti toliko popularan kod nas ko PS4.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice