2.7k prije upocetku
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ništa od 60 fps momci.
di na fhd?
di na fhd?
Da. A pogotovo na 4k.
Rekli su kako će igre na FHD dobiti bolju grafiku (LOTRO, Horizon), ali nisu ni jednom spomenuli bolji framerate.
399$ PSpro
400 eura ps4 pro, jako dobra cijena.
Oce kupit ko ps4? 😄

Cijena okay, dizajn lijep, ali jbg nemam para za jos tako skupi tv. Koliko uopce kostaju neki 4t hdr jeftinjaci?
ps4 obicni moze igrat u hdr iduci tjedan kad izade 4.0 sistem
400 eura ps4 pro, jako dobra cijena.
Dobra cijena, ali nisam impresioniran.
Ništa of 60 fps, ništa od Rockstara.
Ne znam jel' se isplati prodati sadašnji PS4 da bi kupio PS4 Pro koji će igre vrtiti na ultra, a ne medium-high.
4k HDR telku nemam i još ne planiram uzeti.
6k pa na gore
p.s Deni ako fat ps4 dobiva HDR preko firma oce li moc onda i vrtit 4k bd discove?
6k pa na gore
Jel mozes bacit koju prepruku u pp plz?
Znači 10 000 kuna, PS4 Pro + 4k TV. Too much za ono šta nudi.
6k pa na gore
p.s Deni ako fat ps4 dobiva HDR preko firma oce li moc onda i vrtit 4k bd discove?
Mislim da HDMI izlazni standard na običnom PS4 ne podržava 4k.
EDIT: Obični PS4 ima HDMI 1.4 koji podržava 4k 30fps.
PS4 Pro je dakle hardware upgrade kojeg developeri mogu iskoristiti kako god žele (4k na 4k telkama, bolji detalji/bolji framerate na FHD telkama).
Sve ostalo je PR bulšit.
"U imat ćemo netflix." Ma nemoj.
"Youtube ćemo imat." Stvarno?
I izgleda mi nekako veliko hehe
Nisam ga mislio uzet iako sam bio nahypan, ali sada ga definitivno necu uzeti :D
Ma cijena je u redu za one koji još nemaju PS4. Ja ću svoj "obični" PS4 zadržati jer također imam i dovoljno dobar PC da mogu igrati u većim detaljima ako mi je do toga, tako da mi nema smisla prelazak na novi PS4. Ovaj trenutni mi je dovoljno dobar za ekskluzive i sve ostalo.
Pa ak kupujes 4k TV samo radi PS4 onda da.
Ja nebum uzimo taj PRO model. Prioritet mi je 4k Monitor za obradu fotografija, a ne TV
Negdje sam pročitao da je grafa u ps4 pro rx 480 od amd-a, a navodno se ista muči sa 1440p u 60 fps. Možda novi standard bude 4k/24 fps
jesi ziher 1.4 podrzava 4k30p 4:2:2 chroma sampling...prije bi reko radi HDCPP 2.2 standarda jer 4K BD na telkama bez HDR-a
izgleda famoznije od bilokojeg 4k servisa 150mbps vr 30!
Pa ak kupujes 4k TV samo radi PS4 onda da.
Ja nebum uzimo taj PRO model. Prioritet mi je 4k Monitor za obradu fotografija, a ne TV
A jbg kupio sam prije godinu dana tv, nije baš da mi se kupuje novi.
Trenutno me uopće me ne zanima pro, nadam se samo da neće neke igre zbog lijenih develepora imati loše perfomanse na starom ps-u.
razocaran sam sa konfom, prvo kakav je to bezživotni nastup, ono ko da su se pošorali u backstage-u pa se svi mrze il da su na faking sprovodu, najavljujete novi proizvod ljudi ono koji k...
jebo ih HDR, boli me dupe za te "pojačivače" slike, ok je da Pro model ima bolje detalje od obicnog al di je 60fps na starim i novim igrama, ni rijeci o tome... nadam se da ce bit dovoljno "mocan" da to ostvari...
cijena od 399$ je super, bas me zanima kolko ce kod nas cepat
uglavnom dok se ne vidi po raznoraznim testovima u kojem fps-u vrti stare i nove igre = no buy
pitanje je onda do samog playera jel moze vrtit
ps slim znaci moze 4k bd?
Gdje je sad PC Master Rasa.
399€ za 4K je stvarno odlično.
Idemo složiti PS4 Pro killera za 399€? Naravno da ne možemo,
Sony
Negdje sam pročitao da je grafa u ps4 pro rx 480 od amd-a, a navodno se ista muči sa 1440p u 60 fps. Možda novi standard bude 4k/24 fps
Ovaj frajer iz ACTI je reko da ce se COD vrtit u 4k60fps :D
Da mi je to vidjet haha
Ovaj frajer iz ACTI je reko da ce se COD vrtit u 4k60fps :D
Da mi je to vidjet haha
Sumnjam, al kakav fail ono s mikrofonom, i to baš ovaj što predstavlja toliko mrski COD.
rekli su da će se konzola prilagođavat ovisno o TV-u
Ja bih bio zadovoljan da Uncharted 4, Rise of the tomb raider (meni 2 najdraže igre) vrte u 60 fps-a u fullHD, al vidjet ćemo kak su oni to zamislili
ja vec vrtim 4k u hdr-u meni pro treba radi scee 4k naslova i bd-a a na xone s necu jer dolazi pola toga na wp10
Navodno čak ni Pro ne podržava 4k Blu Ray.
https://twitter.com/StuffTV/status/773609999381790720
Navodno čak ni Pro ne podržava 4k Blu Ray.
https://twitter.com/StuffTV/status/773609999381790720
kakav fail jaooo