Zna li netko u koliko sati će biti predstavljanje novih plejki?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li netko u koliko sati će biti predstavljanje novih plejki?
20.00 po našem vremenu.... :)
Ima kakav link
Naći ćemo u srijedu nekakav live stream preko youtubea :)
Također.
Jedino ako daju full PS1, PS2, PS3 support + Neo support za većinu PS4 naslova koji su već izašli (GTA, Witcher, Uncharted itd.).
Onda bih vjerojatno iskeširao tu lovu.
S obzirom na različite arhitekture konzola, to je teško da ne kažem nemoguće za očekivati. Nisam ni lik kojeg bi interesirale igre s PS3 a kamoli s PS2 ili PS1. Na kaj te igre liče kada ih staviš na današnje 50" i veće televizore..
ekipa kaj se hakla na ps now
Pošto sam odlučio prodati svoj PS4 daj mi recite koliko bi mogao dobiti za njega.
Star je dvije 2 godine sanjim dolaze dva kontrolera i punjač za controllere, a na PS CAD account imam BF4 sa svim dlcovima, Order 1886, Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood i
HK account witcher 3 sa svim dlc-ovima.
ekipa kaj se hakla na ps now
Nisam još probao. Predozirao sam se s Battlefieldom 1. Rank 25 na PS4 i rank 15 na PC-u. Droga.
BF 1 mi je super. Konačno nešto blizu guštu igranja kakav sam imao kad sam počeo igrati Bad Company 2.
Ispričavam se na krivome infu, prijenos PS eventa će biti sutra u 21 po našem vremenu, a ne 20.00 kao što sam prvo naveo.
99.9% je da će prijenos biti ovdje (youtube playstation kanal):
PS+ igre za rujan su dostupne: https://store.playstation.com/#!/en-hr/monthly-games/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME
Nadam se da će Rockstar neš najavit sutra na eventu. Možda novi Red Dead, DLC za GTA ili slicno.
Nadam se da će Rockstar neš najavit sutra na eventu. Možda novi Red Dead, DLC za GTA ili slicno.
Mogli bi najaviti RDR remastred , a izgleda da će nova neo konzola moći vrtiti igre u 90 fps u 1080p, dok
u 4k na 30fps.
http://www.gamepur.com/news/24158-ps4-neo-specs-have-not-been-upgraded-4k30fps-and-1080p90fps-rumored-tech.html
Zanimaju me vaša mišljenja na temu "Američki vs Hrvatski account". Koji imate i koristite? Što da radim kad uzmem PS4 ovih dana? Uzeo bi ja hrvatski, ali me Fifa 17 izađe 150kn skuplje nego na američkom, što mi je apsurdno plaćati ako je nepotrebno.
Ako napravim i jedan i drugi recimo, na kojem da uzmem ps+? Što je sa region blockom?
Evo i ankete:
Koji acc imate?
11 | Hrvatski |
---|---|
1 | Američki |
14 | Hrvatski i Američki |
Mogli bi najaviti RDR remastred , a izgleda da će nova neo konzola moći vrtiti igre u 90 fps u 1080p, dok
u 4k na 30fps.
http://www.gamepur.com/news/24158-ps4-neo-specs-have-not-been-upgraded-4k30fps-and-1080p90fps-rumored-tech.html
Daj Bože, već me nostalgija pere za starim RDR-om, a neda mi se ponovo uzimat xbox zbog njega. Mozda najave igru kao ekskluzivu
Znam neke ljude koji bi radije igrali u 720p/60fps na min. postavkama nego na 1080p/30fps na max. postavkama.
Jesmo li mi konzolaši retardirani pa nam ne smeta toliko 30fps?
Odigrao sam u zadnjih nekoliko mjeseci puno igara svih žanrova na 30fps i meni je to sasvim igrivo, naravno 60/90/120/9999fps je nešto fluidnije, ali nije ni 30fps baš powerpoint prezentacija i neigrivo.
Odigrao sam The Order i Uncharted i sl. nisu me boljele oči od 30fps nego od te prekrasne grafike.
Moram li ići k psihologu ili oftamologu???
Zanimaju me vaša mišljenja na temu "Američki vs Hrvatski account". Koji imate i koristite? Što da radim kad uzmem PS4 ovih dana? Uzeo bi ja hrvatski, ali me Fifa 17 izađe 150kn skuplje nego na američkom, što mi je apsurdno plaćati ako je nepotrebno.
Ako napravim i jedan i drugi recimo, na kojem da uzmem ps+? Što je sa region blockom?
Evo i ankete:
Koji acc imate?
Ja ti imam acc usa, engleski i hrvatski. Plus pretplatu plaćam na HR acc a online igram gdje stignem..
Znam neke ljude koji bi radije igrali u 720p/60fps na min. postavkama nego na 1080p/30fps na max. postavkama.
Odigrao sam u zadnjih nekoliko mjeseci puno igara svih žanrova na 30fps i meni je to sasvim igrivo, naravno 60/90/120/9999fps je nešto fluidnije, ali nije ni 30fps baš powerpoint prezentacija i neigrivo.
Odigrao sam The Order i Uncharted i sl. nisu me boljele oči od 30fps nego od te prekrasne grafike.
Meni je pak s druge strane pomalo sramotno da u 2016. i dalje moraš igrati nešto na 30 FPS lock na najjačoj konzoli na tržištu. Da ne spominjem uopće da je Full HD 60 FPS bio glavni gimmick koji su i Sony i Microsoft koristili prilikom najave famoznih next gen konzola. Naravno da su stvari igrive i na 30, ali da je 60 FPS bolje iskustvo sigurno da je. Pogotovo je to vidljivo nama koji prelazimo s PC-a. Evo baš sad igram Dragon Age Inquisition i cut scene su lockane na 30 FPS. Baš smeta kad najednom od fluidne igre dobiješ usporeniju verziju jer ide cut scena.
Evo ja kao laički korisnik plejke imam dva pitanja, dakle imam 2 hr acc te bih sada napravio jedan us acc iskljucivo zbog cijene fife koja je cca 150kn jeftinija. Mogu li istu karticu povezati na taj acc kao i na hr acc? Te ako bi to napravio te onda upario plejku s frendovom jel bi obojica mogli igrat online? I jos pitanje u vezi ps+, na kojem acc ga uzeti
Meni je bilo igrivo dok nisam probao ultra 60+ fps
Za ekskluzive, a pogotovo za igre kao ratchet and clanck i knack koje su SP igre, uopce mi ne smeta.
Recimo W3 mi je nebo i zemlja, cak mi ga se i gadi igrati na PS-u kad mogu na PC-u. Dok nisam znao/mogao bilo mi je sasvim u redu.
Edit: 30 v 60 fps
Nebi bilo prvi put da se taj lik zajebo.
A gle nije do njega, on samo govori o glasini koja kruzi. Sva sreca da necemo morat cekat dugo da saznamo vise sve sto je potrebno.
Nebi bilo prvi put da se taj lik zajebo.
A gle nije do njega, on samo govori o glasini koja kruzi. Sva sreca da necemo morat cekat dugo da saznamo vise sve sto je potrebno.
Ma dobro kasnije sam videl tu sliku o kojoj on prica i ono WTF
cemu radit Youtube video radi takve fake gluposti.
https://fourpointfivedb.files.wordpress.com/2016/09/m4clvsz.jpg
Ispričavam se na krivome infu, prijenos PS eventa će biti sutra u 21 po našem vremenu, a ne 20.00 kao što sam prvo naveo.
99.9% je da će prijenos biti ovdje (youtube playstation kanal):
Ovo je glavna stranica za live prijenos.
Moje oko tu ne vidi neku razliku. Kada bih morao reći što sam zapazio to je da je jedan snimak malo brži. Da mi netko pusti snimku po snimku i da moram pogoditi koja je u 30 a koja u 60, mogu pogoditi jedino slučajno...
Moje oko tu ne vidi neku razliku. Kada bih morao reći što sam zapazio to je da je jedan snimak malo brži. Da mi netko pusti snimku po snimku i da moram pogoditi koja je u 30 a koja u 60, mogu pogoditi jedino slučajno...
Nema sanse, pa ocito je. Pogotovo ako si naviknut na 60fps-a i onda odes igrat recomo The Divison na Ps4 koji je 30 uocit ces razliku odmah.
razlika je vise nego ocita
Nije baš isto, ali puno igara na 30 fps ima motion blur, koji dobro zamaskira taj niži framerate.