PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
PlayStation 4

Zna li netko u koliko sati će biti predstavljanje novih plejki?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
pqweasdyxc kaže...

Zna li netko u koliko sati će biti predstavljanje novih plejki?

20.00 po našem vremenu.... :)

17 godina
PlayStation 4

Ima kakav link 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Naći ćemo u srijedu nekakav live stream preko youtubea :)

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
DeniZg kaže...

Također.

Jedino ako daju full PS1, PS2, PS3 support + Neo support za većinu PS4 naslova koji su već izašli (GTA, Witcher, Uncharted itd.). 

Onda bih vjerojatno iskeširao tu lovu.

S obzirom na različite arhitekture konzola, to je teško da ne kažem nemoguće za očekivati. Nisam ni lik kojeg bi interesirale igre s PS3 a kamoli s PS2 ili PS1. Na kaj te igre liče kada ih staviš na današnje 50" i veće televizore..

17 godina
PlayStation 4

ekipa kaj se hakla na ps now 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pošto sam odlučio prodati svoj PS4 daj mi recite koliko bi mogao dobiti za njega.
Star je dvije 2 godine sanjim dolaze dva kontrolera i punjač za controllere, a na PS CAD account imam BF4 sa svim dlcovima, Order 1886, Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood i
HK account witcher 3 sa svim dlc-ovima.

BF3:fluffy_inside
12 godina
4mal kaže...

ekipa kaj se hakla na ps now 

Nisam još probao. Predozirao sam se s Battlefieldom 1. Rank 25 na PS4 i rank 15 na PC-u. Droga.

PSN - DeniZg80
15 godina
PlayStation 4

BF 1 mi je super. Konačno nešto blizu guštu igranja kakav sam imao kad sam počeo igrati Bad Company 2.

Potpis!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Ispričavam se na krivome infu, prijenos PS eventa će biti sutra u 21 po našem vremenu, a ne 20.00 kao što sam prvo naveo.

99.9% je da će prijenos biti ovdje (youtube playstation kanal):

https://www.youtube.com/user/PlayStation

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
PlayStation 4

PS+ igre za rujan su dostupne: https://store.playstation.com/#!/en-hr/monthly-games/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nadam se da će Rockstar neš najavit sutra na eventu. Možda novi Red Dead, DLC za GTA ili slicno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AngryBird kaže...

Nadam se da će Rockstar neš najavit sutra na eventu. Možda novi Red Dead, DLC za GTA ili slicno.

Mogli bi najaviti RDR remastred , a izgleda da će nova neo konzola moći vrtiti igre u 90 fps u 1080p, dok

u 4k na 30fps.

http://www.gamepur.com/news/24158-ps4-neo-specs-have-not-been-upgraded-4k30fps-and-1080p90fps-rumored-tech.html

BF3:fluffy_inside
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 16:22 (Wolf88).
16 godina
PlayStation 4

Zanimaju me vaša mišljenja na temu "Američki vs Hrvatski account". Koji imate i koristite? Što da radim kad uzmem PS4 ovih dana? Uzeo bi ja hrvatski, ali me Fifa 17 izađe 150kn skuplje nego na američkom, što mi je apsurdno plaćati ako je nepotrebno.

Ako napravim i jedan i drugi recimo, na kojem da uzmem ps+? Što je sa region blockom?

Evo i ankete:

Koji acc imate?

11 Hrvatski
1 Američki
14 Hrvatski i Američki
šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
AngryBird kaže...

Mogli bi najaviti RDR remastred , a izgleda da će nova neo konzola moći vrtiti igre u 90 fps u 1080p, dok

u 4k na 30fps.

http://www.gamepur.com/news/24158-ps4-neo-specs-have-not-been-upgraded-4k30fps-and-1080p90fps-rumored-tech.html

Daj Bože, već me nostalgija pere za starim RDR-om, a neda mi se ponovo uzimat xbox zbog njega. Mozda najave igru kao ekskluzivu 

10 godina
PlayStation 4

Znam neke ljude koji bi radije igrali u 720p/60fps na min. postavkama nego na 1080p/30fps na max. postavkama.

Jesmo li mi konzolaši retardirani pa nam ne smeta toliko 30fps?

Odigrao sam u zadnjih nekoliko mjeseci puno igara svih žanrova na 30fps i meni je to sasvim igrivo, naravno 60/90/120/9999fps je nešto fluidnije, ali nije ni 30fps baš powerpoint prezentacija i neigrivo.

Odigrao sam The Order i Uncharted i sl. nisu me boljele oči od 30fps nego od te prekrasne grafike.

Moram li ići k psihologu ili oftamologu???

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Zanimaju me vaša mišljenja na temu "Američki vs Hrvatski account". Koji imate i koristite? Što da radim kad uzmem PS4 ovih dana? Uzeo bi ja hrvatski, ali me Fifa 17 izađe 150kn skuplje nego na američkom, što mi je apsurdno plaćati ako je nepotrebno.

Ako napravim i jedan i drugi recimo, na kojem da uzmem ps+? Što je sa region blockom?

Evo i ankete:

Koji acc imate?

Ja ti imam acc usa, engleski i hrvatski. Plus pretplatu plaćam na HR acc a online igram gdje stignem..

14 godina
pqweasdyxc kaže...

Znam neke ljude koji bi radije igrali u 720p/60fps na min. postavkama nego na 1080p/30fps na max. postavkama.

Odigrao sam u zadnjih nekoliko mjeseci puno igara svih žanrova na 30fps i meni je to sasvim igrivo, naravno 60/90/120/9999fps je nešto fluidnije, ali nije ni 30fps baš powerpoint prezentacija i neigrivo.

Odigrao sam The Order i Uncharted i sl. nisu me boljele oči od 30fps nego od te prekrasne grafike.

Meni je pak s druge strane pomalo sramotno da u 2016. i dalje moraš igrati nešto na 30 FPS lock na najjačoj konzoli na tržištu. Da ne spominjem uopće da je Full HD 60 FPS bio glavni gimmick koji su i Sony i Microsoft koristili prilikom najave famoznih next gen konzola. Naravno da su stvari igrive i na 30, ali da je 60 FPS bolje iskustvo sigurno da je. Pogotovo je to vidljivo nama koji prelazimo s PC-a. Evo baš sad igram Dragon Age Inquisition i cut scene su lockane na 30 FPS. Baš smeta kad najednom od fluidne igre dobiješ usporeniju verziju jer ide cut scena.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Haha ma jel ovo sala?

0 0 hvala 0
10 godina
IvanDado kaže...

Haha ma jel ovo sala?

Nebi bilo prvi put da se taj lik zajebo. 

14 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa,

Evo ja kao laički korisnik plejke imam dva pitanja, dakle imam 2 hr acc te bih sada napravio jedan us acc iskljucivo zbog cijene fife koja je cca 150kn jeftinija. Mogu li istu karticu povezati na taj acc kao i na hr acc? Te ako bi to napravio te onda upario plejku s frendovom jel bi obojica mogli igrat online? I jos pitanje u vezi ps+, na kojem acc ga uzeti

0 0 hvala 0
15 godina
pqweasdyxc kaže...

Meni je bilo igrivo dok nisam probao ultra 60+ fps 

Za ekskluzive, a pogotovo za igre kao ratchet and clanck i knack koje su SP igre, uopce mi ne smeta.

Recimo W3 mi je nebo i zemlja, cak mi ga se i gadi igrati na PS-u kad mogu na PC-u. Dok nisam znao/mogao bilo mi je sasvim u redu. 

Edit:  30 v 60 fps

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 21:23 (Ghost777).
11 godina
odjavljen
Santana kaže...

A gle nije do njega, on samo govori o glasini koja kruzi. Sva sreca da necemo morat cekat dugo da saznamo vise sve sto je potrebno. 

10 godina
IvanDado kaže...
Santana kaže...

A gle nije do njega, on samo govori o glasini koja kruzi. Sva sreca da necemo morat cekat dugo da saznamo vise sve sto je potrebno. 

Ma dobro kasnije sam videl tu sliku o kojoj on prica i ono WTF 
cemu radit Youtube video radi takve fake gluposti.

https://fourpointfivedb.files.wordpress.com/2016/09/m4clvsz.jpg

12 godina
Purger155 kaže...

Ispričavam se na krivome infu, prijenos PS eventa će biti sutra u 21 po našem vremenu, a ne 20.00 kao što sam prvo naveo.

99.9% je da će prijenos biti ovdje (youtube playstation kanal):

https://www.youtube.com/user/PlayStation

Ovo je glavna stranica za live prijenos.

http://live.playstation.com/

PSN - DeniZg80
17 godina
Ghost777 kaže...

Moje oko tu ne vidi neku razliku. Kada bih morao reći što sam zapazio to je da je jedan snimak malo brži. Da mi netko pusti snimku po snimku i da moram pogoditi koja je u 30 a koja u 60, mogu pogoditi jedino slučajno...

10 godina
neaktivan
Jel vama radi psn?

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
movie kaže...

Moje oko tu ne vidi neku razliku. Kada bih morao reći što sam zapazio to je da je jedan snimak malo brži. Da mi netko pusti snimku po snimku i da moram pogoditi koja je u 30 a koja u 60, mogu pogoditi jedino slučajno...

Nema sanse, pa ocito je. Pogotovo ako si naviknut na 60fps-a i onda odes igrat recomo The Divison na Ps4 koji je 30 uocit ces razliku odmah.

16 godina
PlayStation 4

razlika je vise nego ocita

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
Ghost777 kaže...

Nije baš isto, ali puno igara na 30 fps ima motion blur, koji dobro zamaskira taj niži framerate.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice