Fino su se zbrukali :-P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po pitanju kontrolera iz SD: ja sam prije 6 dana dobio mail od GLS-a da će se paket dostaviti na adresu koju sam odredio, ali kad odem na track and trace, cijelo vrijeme stoji da je u tranzitu. Moram danas zvati i pičkarati, nema druge...
Eto, plejka naručena na BF 23.11. stigla danas 3.12. Strpljen spašen.
Je si dobio kakvu obavjest prije dostave?
Je si dobio kakvu obavjest prije dostave?
Jesam. Prva da je narudžba zaprimljena (na dan kupnje), druga da je u obradi (prošli tjedan, četvrtak ja mislim) i treća, danas, da je dostavljeno na adresu.
Zaboravio reći da je plejka kupljena u SD
Ja narucio 23.11. u 14h i jos nisam dobio ni obavijest da je u obradi. :S PS4Pro
Ja narucio 23.11. u 14h i jos nisam dobio ni obavijest da je u obradi. :S PS4Pro
Meni su ti svi ti mailovi završili u spammu (gmail) pa provjeri tamo. Ne znam kaj bi ti drugo rekao, strpi se još malo. Ja kad sam ih zvao rekli su mi da do kraja ovog tjedna bi svi koji su naručili trebali dobiti.
Također. Nema ih ni u spamu...
Evo odgovora od savjetovališta. Na upit imaju li pravo nudit drugu boju kontrolera ili storniranje narudžbe, odg je:
"Poštovani,
ovdje se radi o neispunjenju ugovora od jedne ugovorne strane.
Nažalost, ako oni doista nemaju traženi proizvod onda ga ne mogu ni isporučiti. Ono što Vi možete napraviti je prijaviti ih tržišnoj inspekciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, također možete preporučiti to i ostalim zakinutim kupcima. Postoji i mogućnost privatne tužbe ili tužbe Sudu časti HGK međutim to su postupci koji traju mjesecima pa Vam to u ovom slučaju ne bismo preporučili."
Na upit ako ih prijavim, da li ću dobit tražene kontrolere ili će Sancta dobit opomenu/kaznu/nešto treće, odg je:
"Poštovani,
inspektor će provjeriti poslovanje trgovca te najvjerojatnije naložiti ispunjenje ugovora, međutim ako isti doista nema traženi proizvod, neće ga moći niti isporučiti, međutim trgovac bi mogao dobiti kaznu za nepoštivanje zakona o obveznim odnosima."
Moja prijava je nažalost propala jer su dva frenda pristala na crne, te su se našla dva nova kojima odgovara boja i cijena.
Ostalima, preporučam da ih prijavite, to bi i ja učinio, ali imam partibrejker frendove.
Preporučam da vi kojima su vraćeni novci pošaljete priču na tipa 24sata. Možete dobiti od 24 sata neke pare za priču, a kad dođe u novine priča će poprimiti ipak širu dimenziju nego kad se samo na forumu priča o tome.

Meni skinuli pare kod narudzbe, pa vratili, i danas dobijem poruku od GLS da paket pripremljen, a pare jos na racunu. Pa eto ako je netko u slicnoj situaciji kao ja neka se malo strpi vjerovatno ce stic paket. Ja sam narucio igru 24.11. Znaci nakon BF.
I kak će oni sad nama skinut pare? Meni se čini nikak, osim da bumo fer pa sami uplatimo. Al za to me boli k, ak su oni mene s*ebali, nek sami smišljaju način da dobiju pare.
Ja sam narucio Ps4 pro + spiderman i kontroler iz SD sa tele2 kodom na crni petak i izgleda da su mi jucer vracene pare za narudzbu, tj. narudzba je stornirana. Ima li jos netko u slicnoj situaciji?
Evo i ja pogledao na racun i vidim da je povrat novca sjeo za jednu konzolu, a posto sam uplatio dvije, cekam da vidim sto ce biti s drugom, nema maila, nema obavijesti, nista. Isto SD na BF obavljena kupovina.
Meni je igra sasvim u redu. Igrao sam sve BFove jos od 1942. Ovo mi je prvi da igram na PS4. Gameplay je odlicna, osjecaj napucavanja, zvuk u igri, sam osjecaj u partiji je odličan. Sa ekipom samo moze biti bolje.
Ja joj osobno nebi dao 5/10, al moram poslusat kaj Angry Joe kaze da vidim zasto je 5/10 njegova ocjena. Igra je za utrosit 1-2h dnevno na napucavanja odlicna i za ovu cijenu se isplati uzeti, pogotovo jer sutra izlazi novi DLC.

Odgovorili mi na mail iz SD i kazu da narudzba ceka radi jebenog misa od 100 kn koji sam narucio zajedno s playkom XD koji nisu imali na stanju i morali su narucit od dobavljaca... sta je najtuznije, ionak cu vratit taj mis jer nisam skuzio da nije bezicni. a ne mogu stornirati dio narudzbe tj maknuti mis.
al zanimljivo kak su njega mogli narucit i pricekat, a kontroler u boji u kojoj sam htio ne...
A uostalom oni su nekima poslali mail da će narudžbe stizat u više paketa, i sad te je*u radi miša. Ko je tu lud više?
Kad vidim da ekipa prijavljuje trgovinu koja im nije isporučila jebene kontrolere vrijedne 300kn a ne izlazi na ulice protiv ovrha, masovnog iseljavanja i okreće glavu kad netko skuplja boce bude mi žao što dijelim sa vama ovaj zrak.
Btw ekipa je pokrala milijarde dok ta Sancta Domenica koju prijavljuješ stvara radna mjesta i za svakog radnika uplaćuje doprinose u vrijednosti 60% od plaće, na poreze i ostale drke isto tako plaća 50% pa i više svoje zarade. O tome kako uplaćuju turističkoj zajednici ili hrvatskim šumama neću niti pričati jer zamisli da to ne platiš odmah te zatvore a sa turistima i Hrvatskim šumama nemaš ništa.
Ti majstore se zapitaj kakav si to čovjek kad nemaš pametnija posla nego ići iz bijesa ili čega već, prijavljivati firmu koja pošteno zarađuje svoj kruh zbog kontrolera.
Kad vidim da ekipa prijavljuje trgovinu koja im nije isporučila jebene kontrolere vrijedne 300kn a ne izlazi na ulice protiv ovrha, masovnog iseljavanja i okreće glavu kad netko skuplja boce bude mi žao što dijelim sa vama ovaj zrak.
Evo reko ja baš neki dan, idem izać na ulicu, ali kad sam izašao skužim da je hladno i vratim se unutra. Sjednem pred PS4 i sjetim se da imam samo konzolu, a ne i kontroler za koji mi je Sancta Domenica uzela pare, a nikad ga nije poslala. Tak da eto, prvo ću riješiti problem s njima, a čim zatopli bacam se na ovrhe.
Btw ekipa je pokrala milijarde dok ta Sancta Domenica koju prijavljuješ stvara radna mjesta i za svakog radnika uplaćuje doprinose u vrijednosti 60% od plaće, na poreze i ostale drke isto tako plaća 50% pa i više svoje zarade. O tome kako uplaćuju turističkoj zajednici ili hrvatskim šumama neću niti pričati jer zamisli da to ne platiš odmah te zatvore a sa turistima i Hrvatskim šumama nemaš ništa.
Ti majstore se zapitaj kakav si to čovjek kad nemaš pametnija posla nego ići iz bijesa ili čega već, prijavljivati firmu koja pošteno zarađuje svoj kruh zbog kontrolera.
prijatelju dragi ovdje je mjesto gdje ljudi pričaju o stvarima kao što su joystici i normalno je da će tu komentirati kad im se nešto dogodi sa narudžbom.
nego de ti meni reci svoj MEGA plan za rješenje problema s ovrhama?? ti bi ih kao živi zid ukinuo jel? za tvoju informaciju, 14 od 20 ovrha u RH su za parking i mobitele, svima redom cilj da se parkiraju što bliže birtiji da ispijaju kave po cijele dane, i onda im je država kriva za sve, a nitko prstom ne bi pomaknuo da poradi malo sam na sebi i svojim vještinama i sposobnostima. onda ljudi odu u tcom i kupe iphone 8 na dvije godine i onda prestanu plaćati jer je puno. šta bi onda trebalo biti? tko bi to trebao platiti?? brat mi je doktor i stvarno čovjek ima dobru plaću, kupio nedavno xiamoi za 1800 kn i sretan je. a socijala ide okolo i kupuje mobove da se usereš. nitko nikad nije dobio ovrhu za kruh
Ja sam sa SD imao dosada dobro iskustvo, ali ako su izjebali ljude za BF, kupci se imaju pravo žaliti. to što su hrvatske šume i turističke zajednice prljaviji igrači ne opravdava SD
Jos sam jedan mail poslao u SD, valjda ce se na ovaj udostojit odgovorit.
Jos sam jedan mail poslao u SD, valjda ce se na ovaj udostojit odgovorit.
Poslao i ja.
Neka tri čovjeka dobiju otkaz zbog boje kontrolera. Neće tebi nitko crnoga prodat za 300kn, a ne ne :-P
Dosta ljudi razmišlja o kupnji Battlefield V sad kad je na sniženju za 300kn.
Prije nego iskeširate, pogledajte
Angry Joe review 5/10
Ili slušajte mene, ja dajem igri u trenutnom stanju 7.5/10 s tendencijom da naraste do devetke u sljedećim mjesecima. Ako nekome treba više detalja, ne moram se preseravati na Youtubeu 50 minuta (zar netko zaista gleda fucking review od 50 minuta?), objasnim vam u puno kraćim crtama.
Ili slušajte mene, ja dajem igri u trenutnom stanju 7.5/10 s tendencijom da naraste do devetke u sljedećim mjesecima. Ako nekome treba više detalja, ne moram se preseravati na Youtubeu 50 minuta (zar netko zaista gleda fucking review od 50 minuta?), objasnim vam u puno kraćim crtama.
Nije klasičan review nego diskusija o problemima same igre. Tri lika trkeljaju pa se oduži. Glavni zaključak je da EA previše forsira DICE, a nema šanse da oni uspiju svake godine izbaciti novu igru ko što EA želi. Tj. mogu ali onda ispadne napola dovršena ko ova. Hrpa stvari je "comming soon". Znači trenutna cijena na winter saleu je i realna za stanje igre. Ovim tempom i DICE će uskoro doći na listu za odstrijel. Ako Anthem fejla, ode i Bioware pa pa.
Nije klasičan review nego diskusija o problemima same igre. Tri lika trkeljaju pa se oduži. Glavni zaključak je da EA previše forsira DICE, a nema šanse da oni uspiju svake godine izbaciti novu igru ko što EA želi. Tj. mogu ali onda ispadne napola dovršena ko ova. Hrpa stvari je "comming soon". Znači trenutna cijena na winter saleu je i realna za stanje igre. Ovim tempom i DICE će uskoro doći na listu za odstrijel. Ako Anthem fejla, ode i Bioware pa pa.
Kuiš, a zašto je netko propisao da cijena igre mora biti 60€. Baš me zanima, kad bi bila pic mic najsavršenija BF igra na svijetu, i da košta 250€ koliko ljudi bi ju kupilo.
Pričaš gluposti za Njemačku. Za BF su baš u Mediamarktu bili po 39€ i to sve boje osim one GT edicije.
Svejedno, jedan lik ili tri lika, ali mislim da malo previše vole sebe i svoj glas. U doba kad istraživanja pokazuju da ljudi počinju izbjegavati čak i vrhunske serije ako su im epizode dulje od 45 minuta, ovi likovi misle da njihove njuške netko želi gledati skoro sat vremena.
Anyway, nebitno, tko gleda neka gleda. Ono što sam htio reći je da je ocjena od 5/10 debelo preniska, barem po mom mišljenju. Ovaj Battlefield ne treba gledati kao bilo koji od prethodne nekolicine (3, 4, HL, 1), jer se temelji na posve drugačijem business principu. Gotovo je doba premiuma i dodatnih 16 mapa u 4 DLC-a kroz godinu dana, umjesto toga imamo izdavanje dodatnih mapa i game modova raspoređeno po kalendaru i zato je hrpa toga coming soon, ali će zato sve što dolazi biti u cijeni igre koju smo platili na početku. Međutim, čak i ovo što je dosad izašlo, dodamo li tome i ohrabrujući način na koji developeri otvoreno komuniciraju s communityjem i slušaju primjedbe, po meni zaslužuje ocjenu veću od 5/10. Stvarno mi se čini jadnim da ocjenu 5 dobije Battlefield s najboljim gunplayem i najzabavnijim gameplayem u ohoho godina.
Just my two cents. A sad, tko hoće nek vjeruje ljutom Ivanu, a tko hoće nek vjeruje meni. Ili neka se uvjeri sam.
Eh da, mali edit: puno ljudi ovih dana priča "evo Battlefield je već na rasprodaji, igra je propala", što je glupost. Ne znam koliko već nastavaka unazad Battlefield u 12. mjesecu tradicionalno i standardno ima spuštenu cijenu i do 50 posto.