Razmisljam uzeti Titanfall 2, ali igrao bi samo single player kampanje, se onda više isplati kupiti Standard ili Ultimate edition?
God of War za 100kn je super cijena, ako netko prodaje za tu cijenu, neka se javi na pp.
Razmisljam uzeti Titanfall 2, ali igrao bi samo single player kampanje, se onda više isplati kupiti Standard ili Ultimate edition?
God of War za 100kn je super cijena, ako netko prodaje za tu cijenu, neka se javi na pp.
Ma to je vjerojatno God Of War 3 ne ovaj zadnji.
Kako mi je SD otkazala narudžbu Berry Blue kontrolera, samo su me raživcirali.
Sad hoću prodati Sunset Orangea kupljenog u Linksu još pod garancijom, a nema ni 20h korištenja. Može PM.
Dalje ću pikirati Berrya
Bok.
Di si nabavio ovaj nosač crash bandicoot? 🙂
Jel netko forwardao portove na Vip homeboxu (Huawei b310)?
Može mali savjet kak to napraviti, naime u PESu se ne mogu frendu, ni frend men ispojiti u gejm. Kad složimo na mobitelu share point, radi.
par limenki Žuje i bolje si prošao
Jel igra još neko BF4,kak je situacija sa serverima/ljudima, jel to živo još?
Vidim da je na masnom popustu pa si razmišljam uzet da bacim koju rundu ko u stare dane
Kakav je Sniper Elite 4. za PS+ preplatnike je 125 kn
Kakav je Sniper Elite 4. za PS+ preplatnike je 125 kn
Meni je bila super, al prekratka bez DLCova, i prerepetitivna.
U prvih pola sata vidiš sve i dalje samo ideš i ubijaš, skoro pa si neuništiv.
Uzea san Gow I HZD Complete Edition,kutija text je sve na ceski/turski,a u igri je sve normalno na engleski....svakako za 200kn dobro
Instalira se HZD,malo san proba,grafika je vrh...
Ja na ovoj prvoj od 3 Božić popust ture na PSN uzeo za početak iz ove prve ture samo Titanfall 2 standard edition za 38kn nadam se da nisam pogriješio :)
Čekamo sljedeću turu tamo od 3.12 pa vidit šta se novo nudi i zadnja popust Božićna tura je tamo od 10-17.12 .... želje su mi da ugrabim na dobru popustu
Spider-Man i Crash Bandicoot n sane trilogy. sve drugo sam pokupovao na zadnjem Black Fridayu samo se čakaju ove dvije
p.s. da volio bi još ugrabit i Spyro ali nevjerujem da će nju odmah dat na neki veći popust ove godine :)
Pozdrav ekipa,
Što odabrati prilikom eventualnog potpisivanja ugovora u Tele2 za mobilni internet
PS4 PRO 1TB, ili PS4 500 GB
Pro verzija dolazi sa 2 igrice, RDR2 i SPYRO, dok 500GB konzola dolazi sa 6 igrica u paketu, CoD: BOIV, Gran Tourismo Sport, Uncharted 4-A Thief End i Horizon Zero Dawn Complete Edition,Spyro Trilogy i God of War
Ne posjedujem 4K TV, samo FHD
Svakako mi se čini 500gb paket vrijedniji, zbog samih igrica,no koliko je PRO verzija "must have" tj nužnija u odnosu na slabiju verziju.
Što se tiče samog kapaciteta, obični 1TB eksterni HDD bi poslužio za proširenje memorije, a cijenom su pristupačni.
Možda bi čak i čekao Božić, možda poboljšaju ponudu za PRO verziju, a ako ne, onda nešto od toga i kupujem.
Savjet?!?!
Ja sam narucio Ps4 pro + spiderman i kontroler iz SD sa tele2 kodom na crni petak i izgleda da su mi jucer vracene pare za narudzbu, tj. narudzba je stornirana. Ima li jos netko u slicnoj situaciji?
Ja uzeo ME: Andromedu za 8,99$ na americkom flash saleu, odigrao par sati, zadovoljan u potpunosti, bit ce tu par stotina sati za igrat
Ja sam narucio Ps4 pro + spiderman i kontroler iz SD sa tele2 kodom na crni petak i izgleda da su mi jucer vracene pare za narudzbu, tj. narudzba je stornirana. Ima li jos netko u slicnoj situaciji?
Kakvi kreteni. Nazovi ih ili im posalji mail, napravi se lud i pitaj kad ce ti doc posiljka. Bas me zanima njihov odgovor. Ja tjedan dana cekan da mi posalju kod za PS+.
Da li bi brzina interneta od 20 Mbita te ping 20 bili dovoljni za neometano igranje online?
Da li bi brzina interneta od 20 Mbita te ping 20 bili dovoljni za neometano igranje online?
Sasvim dovoljno.
ako ti ne daju neki normalni odgovor, fino kontaktiraj udrugu potrosac, nekako mi se cini da bu zakon ovdje na tvojoj strani
Citam malo o tom povratu novaca za narucene konzole i reko idem bas provjerit stanje racuna kad ono i meni nesta vratili love od narucenih igara. Koja stoka za nepovjerovat. Nit da jave sta niti nista. Samo kurvinjski vrate pare i to je to. Uzas.
Nemoram ni spomenut da tu istu igru za koju su vraceni novci i dalje imaju u webshopu, al normalno za duplo vecu cijenu nego po kojoj sam ju ja trebao dobit.
Ne mogu nigdje naci, full listu za igre koje podrzavaju support od ps4 gamepada, za zvuk i kad si low hp pa bude crveni indikator na gamepadu i to
Ne mogu nigdje naci, full listu za igre koje podrzavaju support od ps4 gamepada, za zvuk i kad si low hp pa bude crveni indikator na gamepadu i to
Ne znam baš da je takva lista nešto uobičajeno kad su to totalno bezvezne gimmick stvari. To su eventualno podržavale igre koje su došle ubrzo nakon izlaska konzole jer je to bilo cool, a nakon što su svi skužili da je beskorisno su odustali od toga. Ko i korištenje touchpada za nešto inovativno, korištenje motion kontrola na neki zanimljiv način... Sony natrpao gamepad sa raznim stvarčicama, ali ništa se nije "uhvatilo".
ako ti ne daju neki normalni odgovor, fino kontaktiraj udrugu potrosac, nekako mi se cini da bu zakon ovdje na tvojoj strani
Udruga je kontaktirana neki dan, a u međuvremenu još jednom.
Prije pola sata sam dobio odgovor preko facebook od strane SD da nemaju kontrolere koje sam naručio te mi nude crne ili storniranje narudžbe. Rekao sam im da mogu pričekat da stignu nove zalihe, rekli su da nemaju u najavi dolazak tih boja. Na pitanje zakaj se je web shop dopuštao narudžbe, zakaj nije pisalo da je nedostupno, oni se ispričavaju.
Čekam odgovor iz zaštite potrošača pa ću vidjet kaj dalje.
Kod mene je inače problem jer smo četvorica uzeli kontrolere, dvojica sigurno nećemo uzet crni, jednom odgovara kad je obećao klincu, a četvrti i bi i nebi. I sad je onda problem kak napravit prijavu, a opet sam uzeo 2 gamepada od 4. Treba sam 4 narudžbe napravit i sad nebi imao tih problema
Da, ja sam isto maloprije dobio mail od njih. Izgleda da je iz istog razloga stornirano - nemaju kontroler u boji koju sam trazija. Sad nude zamjenu kontrolera za crni.
Ocito su sjebali i kasno reagirali jer vecini su se ljudi javili i pitali za zamjenu. Pretpostavljam da nisu ni pogledali moju narudzbu i proslo je 8 dana koliko banka drzi novce rezervirane za naplatu.
Nije ok, al meni je svejedno za boju tako da cu samo trazit zamjenu. Oduzilo se sve skupa, al dok god ja dobijem plejku sa kontrolerom i spidermanom za 2700, ja zadovoljan.