PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Zin8 kaže...

Ovaj Gran Turismo mi se čini vrhunski, pogotovo jer vdim da ima kockicu i to EVO (E30)..samo ne znam jel izvedivo to igrat sa joystickom? Recimo da mi volan zbog prostora trenutno nije opcija..

A NFS vidim malo po gameplayevima da su u krivu stranu otišli..nadao sam se da je ostalo nekaj od onog most wanteda, carbona i sl..

GTS je toliko dobar da je ekipa protjerana iz PS4 teme u dediciranu temu.

https://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/gran-turismo-sport/256163.aspx

Mozes igrati na gamepad.

Od NFS-a, mogu preporuciti samo Rivals. Na akcijama zna biti 30-40kn.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
9 godina
Zin8 kaže...
Chaky kaže...
Zin8 kaže...

Ekipa, kaj se trenutno vozi na psu?

Dosta mi je vise napucavanja, htio bi malo vozit nesto, nesto realnije od trackmanie...moze u stilu NFS-a ili nekaj bolje ako ima.. 

NFS preskoci!!!

GTS, Dirt, pCars (ali isprobaj demo prije kupnje).

DriveClub i The Crew, ako zelis nesto arkadnije.

Ovaj Gran Turismo mi se čini vrhunski, pogotovo jer vdim da ima kockicu i to EVO (E30)..samo ne znam jel izvedivo to igrat sa joystickom? Recimo da mi volan zbog prostora trenutno nije opcija..

A NFS vidim malo po gameplayevima da su u krivu stranu otišli..nadao sam se da je ostalo nekaj od onog most wanteda, carbona i sl..

Ne brini. Znaju oni kak napravit da bude igrivo sa kontrolerom za razliku od nekih drugih developera 

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

300kn za 7 dana posudbe PS4 pro ako znate nekoga da ne igra tolko a treba mu lova daj javite na privat zelim samo proci novi god of war u 7 dana. Cheers

http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

300kn za 7 dana posudbe PS4 pro ako znate nekoga da ne igra tolko a treba mu lova daj javite na privat zelim samo proci novi god of war u 7 dana. Cheers

A čuj teško da će neko posuditi nepoznatom čovjeku PS4 PRO to da smo frendovi ok, ali ovako.

13 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Santa Domenica ti iznajmljuje konzole, pogledaj tamo.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

jedno pitanje u vezi necega sto sam citao al nisam siguran ni kako ni jel to stvarno funkcionira..dakle, jel moguce da ako npr moj prijatelj ima digitalno kupljene igrice, da mi ih nekako "posudi". Procitao sam nesto da je moguce ako ja na svojoj konzoli stavim njegov profil kao glavni pa samo dowloadam igrice iz njegovog libarya itd, pa me zanima jel to stvarno tako funkcionira? I ako funkcionira jel to znaci da npr on ili ja kupimo igru i samo ovaj drugi ju takodjer skine i obojica mozemo igrat a svako plati pola? Nekako mi je sumnjivo da bi se tako sto moglo ali ako moze super 

0 0 hvala 0
14 godina
tictactoe kaže...

jedno pitanje u vezi necega sto sam citao al nisam siguran ni kako ni jel to stvarno funkcionira..dakle, jel moguce da ako npr moj prijatelj ima digitalno kupljene igrice, da mi ih nekako "posudi". Procitao sam nesto da je moguce ako ja na svojoj konzoli stavim njegov profil kao glavni pa samo dowloadam igrice iz njegovog libarya itd, pa me zanima jel to stvarno tako funkcionira? I ako funkcionira jel to znaci da npr on ili ja kupimo igru i samo ovaj drugi ju takodjer skine i obojica mozemo igrat a svako plati pola? Nekako mi je sumnjivo da bi se tako sto moglo ali ako moze super 

Da moguće je.

Možete dijeliti PS+ pretplatu (znači jedan kupi PS+ i vrijedi za onog drugog) i igre.

Ti se na svojem PS ulogiraš sa njegovim acc. označiš svoju konzolu kao primarnu sa njegovim acc..

On isto to napravi sa tvojim acc. na svojoj konzoli. Skine(š) igre iz library-a i opet se logiraš sa svojim acc. na svojoj konzoli i igraš njegove igre možete igrati i istu igru u isto vrijeme.

Ali ne smijete mjenjati ono sa primarnim konzolama.

Odnosno možete ako vam za nešto zatreba, ali dok ne vratite  igre će biti zaključane.

Promjene primarne konzole radite samo na konzoli jer se može napraviti koliko hoćete puta, ali ako to napraviš na PC-u moći ćeš samo 1 u 6 mj. čini mi se.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 20:15 (hummer0).
7 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
tictactoe kaže...

Da moguće je.

Možete dijeliti PS+ pretplatu (znači jedan kupi PS+ i vrijedi za onog drugog) i igre.

Ti se na svojem PS ulogiraš sa njegovim acc. označiš svoju konzolu kao primarnu sa njegovim acc..

On isto to napravi sa tvojim acc. na svojoj konzoli. Skine(š) igre iz library-a i opet se logiraš sa svojim acc. na svojoj konzoli i igraš njegove igre možete igrati i istu igru u isto vrijeme.

Ali ne smijete mjenjati ono sa primarnim konzolama.

Odnosno možete ako vam za nešto zatreba, ali dok ne vratite  igre će biti zaključane.

Promjene primarne konzole radite samo na konzoli jer se može napraviti koliko hoćete puta, ali ako to napraviš na PC-u moći ćeš samo 1 u 6 mj. čini mi se.

s obzirom da kod njega igraju i on i brat, dakle imaju 2 profila, a kod mene samo ja, onda je pretpostavljam bolje da ja npr uzmem ps+ jer tako ce onda  kad stavi moj acc na svoju konzulu kao primarni moc igrat i on i brat, a ako bi oni uzeli sa jednim profilom, a da na mojoj konzoli stave svoj profil kao primarni, onda oni na svojoj ne bi sa oba profila imali ps+..ako sam dobro shvatio  :D 

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Santa Domenica ti iznajmljuje konzole, pogledaj tamo.

Si na ovo mislio? ako da moram imat firmu valjda ili

Kako do najma?

Ovlaštena pravna osoba sa žigom tvrtke može sklopiti ugovor u bilo kojoj poslovnici Sancta Domenice. Cijela procedura traje otprilike pola sata, nakon čega je roba spremna za preuzimanje na licu mjesta. Uvjet je da se najam ugovara na iznos od 4.000 kn + PDV ili veći.

Kako to izgleda u praksi? Izračun mjesečne rate najma za Samsung Galaxy S6, uz 36 mjeseci jamstva, iznosi 125 kn + PDV. Sony Playstation 4 u najmu na 36 mjeseci, što je također pokriveno jamstvom, mjesečno stoji 87 kn + PDV, a primjerice novi Samsungov Nano Crystal televizor, UE55JU6872 - Best Buy visoke klase - na 60 mjeseci najma (uz jamstvo) stoji mjesečno 158 kn + PDV.

http://steamcommunity.com/id/BluePill/
14 godina
Tututuru kaže...
hummer0 kaže...

Jel neko razmišla o kupovini God of War.

Kod nas je 500 kn a na US Store 380 kn.

Nisam odigrao ni onu Remastered verziju stoji mi u kutiji godinu i pol sad sam uključio i ispočetka me iživciralo ono stalno stiskanje tipki ( prsti me bole).

Mislim da će nastavak biti drugačiji.

Odnosno drugačiji način borbe.

Ja cu pricekat da dode na neki popust. Trenutno jedino sta mislin da cu kupit na dan izlaska su World Tour (Tenis) i Dark Souls Remastered.

Pa ovo izgleda 5 puta gore od Top Spin 4 koji je za PS3

Kad bi ovi izbacili Top Spin 5, to bi onda bio Winner.

8 godina
David87 kaže...

Pa ovo izgleda 5 puta gore od Top Spin 4 koji je za PS3

Kad bi ovi izbacili Top Spin 5, to bi onda bio Winner.

Izgleda ocajno, al prijatelji i ja jedva cekamo neki tenis.

14 godina
PlayStation 4

Je li itko igrao sly serijal na dvojci? Zna li netko hoce li biti kakav remaster?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Kreću li nove rasprodaje nakon 11.04?

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...

Je li itko igrao sly serijal na dvojci? Zna li netko hoce li biti kakav remaster?

U cekanju smo. Nije Sly nikad bio razvikan kao Crash i Spyro, ali kad ispucaju sve, mozda i Sly dode na red.

Osobno rokam Sly na Viti 

guls kaže...

Kreću li nove rasprodaje nakon 11.04?

Da. 

7 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel mislite da je puno dat 250kn za pes2018 s obzirom da je novi izlazi za cca pola godine..na svim oglasima niko ne prodaje ispod te cifre. Sutra stizu nove rasprodaje pa se nekako nadam da bi pes mogao biti na popustu.

0 0 hvala 0
14 godina
tictactoe kaže...

jel mislite da je puno dat 250kn za pes2018 s obzirom da je novi izlazi za cca pola godine..na svim oglasima niko ne prodaje ispod te cifre. Sutra stizu nove rasprodaje pa se nekako nadam da bi pes mogao biti na popustu.

A gle, ako ćeš ti u tih 6 mjeseci ulupati 200h u igru onda će se isplatiti. Ako pak nisi 100% siguran hoće li ti se svidjeti i nemaš neku ekipu pri ruci, možda bolje igrati onu Lite verziju dok ne izađe 2019. A nova se da odmah u startu nabaviti za kojih stotinjak kuna više ako znaš gdje tražiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
tictactoe kaže...

Ma vjerojatno će biti brzo sniženje, ali 2018 možeš igrat online i nakon što izađe novija verzija. PES rule.

12 godina
PlayStation 4

Ekipa sa Kotaku-a, koja je prva imala informacije da se uopće sprema PS4 Pro, kaže da PS5 neće prije 2020., ako i tada.

LINK

A recent online rumor got people buzzing about a possible 2018 release of PlayStation 5, but that’s probably not going to happen. In fact, from what we’ve heard, the next PlayStation is a ways away—it may not arrive until 2020.

It’s been nearly five years since the PlayStation 4 and Xbox One launched, which has triggered bouts of nervousness and excitement among video game fans who want to know when they’ll have to start hoarding pennies for a new generation of consoles. The PS4 launched seven years after the PS3, the Xbox One eight years after the Xbox 360. It’s not unreasonable to be thinking about the next generation. We don’t have a concrete answer just yet, but we have been asking around, and what we’ve heard is a whole lot of uncertainty.

Over the past month, I’ve spoken to dozens of game developers, across a variety of disciplines and studios, about the next generation of consoles. Of those, two people said they were directly familiar with plans for Sony’s new console. Those two people both told me that the next PlayStation is unlikely to release in 2019, let alone 2018, although they were careful to be clear that these plans are always shifting. “On a multi-year project, a lot can happen to shift schedules both forward and backward,” one person said. “At some point, Sony’s probably looked at every possible date. It’s all about what they think is the best sweet spot in terms of hardware.” A surprise move by Microsoft or another competitor, for example, could trigger a change in plans.

Most of the developers I spoke to, via phone and email and text, said they had not heard anything about plans for a new PlayStation. Even employees at Sony’s first-party studios said they have not yet been briefed on the existence of a PlayStation 5. People across all the disciplines (design, art, engineering, etc.) at major studios working on games scheduled for 2019 and beyond have told me that if there is information about the PS5 at their companies, they haven’t heard about it. (Those people said they haven’t heard about a new Xbox, either.)

In summary: There is information about the PlayStation 5 floating around at both first- and third-party companies, but it’s far more limited than it would be if the console’s release was imminent.

PSN - DeniZg80
Moj PC  
2 0 hvala 3
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Ekipa sa Kotaku-a, koja je prva imala informacije da se uopće sprema PS4 Pro, kaže da PS5 neće prije 2020., ako i tada.

Ne kuzim ovo. Pa 2020-e bi konzola definitivno trebala izaci najkasnije po meni. Prosla generacija konzola se razvukla na koliko ono, 7 godina? Bilo je previse, osjetilo se drasticno. Osobno nisam mogao niti jednu multiplatform igru igrat na PS3-u vec tamo 2011-e koliko su zaostajale za PC-om. Znam da sad imaju ove mid generation konzole, ali da li one mogu toliko razvuc vrijeme da nova generacija ne izadje cak ni 2020-e? Xbox One X mozda, ali PS4 Pro sumnjam.

9 godina
neaktivan
Čemu PS5 kad sam tek prošle godine kupio PS4 Pro a ima hrpetinu igara za odigrat.Za mene je PS5 u sljedeće 2-3 god. nepotreban.

9 0 hvala 0
14 godina
Tak i ja. A nije baš da grafički zaostaje za PC-em pa je ogromna sila. 2020 je poprilično realan datum najave/izlaska.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma izlazi za Bozic 2019. da ga j*bes.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Mislim da sve ovisi o Xbox-u kako će se oni ponašati, mislim da Xbox ONE X nije ugrozio PS4 PRO pa Sony nema razloga brinuti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 9:14 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

Ne kuzim ovo. Pa 2020-e bi konzola definitivno trebala izaci najkasnije po meni. Prosla generacija konzola se razvukla na koliko ono, 7 godina? Bilo je previse, osjetilo se drasticno. Osobno nisam mogao niti jednu multiplatform igru igrat na PS3-u vec tamo 2011-e koliko su zaostajale za PC-om. Znam da sad imaju ove mid generation konzole, ali da li one mogu toliko razvuc vrijeme da nova generacija ne izadje cak ni 2020-e? Xbox One X mozda, ali PS4 Pro sumnjam.

a dobro PS3 nije imao standardni full hd ni 60 fps-a...ps4 ima i vec zbog toga moze potegnuti minimalno do 2020, a vjerojatno i godinu-dvije duze

13 godina
neaktivan
tomko kaže...
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

a dobro PS3 nije imao standardni full hd ni 60 fps-a...ps4 ima i vec zbog toga moze potegnuti minimalno do 2020, a vjerojatno i godinu-dvije duze

i jos jedna stvar...ove godine izlazi RDR2, pa računajte da na ovu generaciju mora doci jos jedan GTA, i nakon toga ce tek izaći nova generacija konzola...a to ce realno biti negdje oko 2022..jer ako najave konzolu 2020, sasvim logicno im treba jos barem 2 godine za zavrsetak iste...(isto kao sto je bilo sa GTA5 i ps3-ps4)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 9:34 (tomko).
8 godina
PlayStation 4

U kalkulaciju vezanu za izlazak ps5 ulazi previse paramrrara, a za koje mi ni ne znamo. Neke od tih parametara ste i sami naveli...

Osobno mislim da nece izaci prije 2020. I to mi je ok. Vjerojatno u predbozicno vrijeme. 

2 0 hvala 0
14 godina
Vandit kaže...

U kalkulaciju vezanu za izlazak ps5 ulazi previse paramrrara, a za koje mi ni ne znamo. Neke od tih parametara ste i sami naveli...

Osobno mislim da nece izaci prije 2020. I to mi je ok. Vjerojatno u predbozicno vrijeme. 

Ma realno gledajući što mogu ponuditi novo sa PS5 još malo bolju sliku?

17 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

Mislim da sve ovisi o Xbox-u kako će se oni ponašati, mislim da Xbox ONE X nije ugrozio PS4 PRO pa Sony nema razloga brinuti.

Razmisli opet. Stigao RDR na One X 

tomko kaže...

i jos jedna stvar...ove godine izlazi RDR2, pa računajte da na ovu generaciju mora doci jos jedan GTA, i nakon toga ce tek izaći nova generacija konzola...a to ce realno biti negdje oko 2022..jer ako najave konzolu 2020, sasvim logicno im treba jos barem 2 godine za zavrsetak iste...(isto kao sto je bilo sa GTA5 i ps3-ps4)

Zasto bi morao GTA6 izaci na PS4? Vjerujem da ce biti primarno za PS5, a downgrade na PS4. Mlate oni dobre pare jos uvijek s GTA5. Ne zuri im se nikud. 

14 godina
Chaky kaže...
hummer0 kaže...

Razmisli opet. Stigao RDR na One X 

8 godina
hummer0 kaže...
Vandit kaže...

Ma realno gledajući što mogu ponuditi novo sa PS5 još malo bolju sliku?

Ponuditi ce konzolasku evoluciju. 

Osim grafickog upgradea vjerojatno ce biti orijentiran na vr, pod uvjetom da isti zazivi do dana izlaska. 

Mislim, ne mora ps ponuditi nista revolucionarno. Pc preko dvadeset godina donosi samo graficki upgrade pa ga ljudi i dalje kupuju za igranje. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice