PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.431.004
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
PlayStation 4

Pa s obzirom da su vecina ekskluziva singleplayer PS+ tu bas i ne ulazi. 

No ja se nit ne zalim, samo velim koji je problem xbox-a. 

Bolje da stavljaju lovu na igre nego na bilo kaj drugo. 

Cemu uopce rasprava o tome. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2018 16:20 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: PlayStation 4
Santana kaže...

Kakve to veze ima.

No, da, nebitno, glupa je diskusija. Tko nema para nek se ne igra.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Bitanga kaže...

Ursuse legendo, hvala ti ko bratu :-)

Aahahahah  muhahhahahaha sva sreća da ti ursus nije šef imao bi stalno destimulaciju.

Jebote ursus koji je tvoj problem što ljudima daješ stalno palac dolje daj uplati rađe nešto gladnima u svijetu Unicef.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2018 16:46 (hummer0).
12 godina

Pustite čovjeka da stišće TD, to mu je valjda terapija. 

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jel bi nas se skupilo za neki squad u BF4?

4 +1
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2018 22:35 (Zin8).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima neka akcija u elipsu, dajte mi mišljenje šta je bolje 

PHILIPS 55PUS6412 ili SAMSUNG UE55MU6172UXXH (vaša preporuka)

Postavio sam isto pitanje u grupu gdje je tema baš TV pa da vidim šta ko misli.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Kakve to veze ima.

Jako loše razmišljanje i jako loš zaključak. Zbog ovakvih stavova nas šišaju ko ovce gdje god stignu.

16 godina
nitro66 kaže...
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Kakve to veze ima.

Jako loše razmišljanje i jako loš zaključak. Zbog ovakvih stavova nas šišaju ko ovce gdje god stignu.

Koga šišaju? Objašnjavao sam ranije da možeš glasati jedino svojim novčanikom. Ako su ti igre za PS4 i PS+ preskupi, kupi PC ili neku drugu platformu i igraj se na njima.

A onda ste me popljujuvali da igrate radi igara, i radi tih ekskluziva morate kupiti PS4 i podržavate monopol.

Pa neka vam bude onda tako, tko vam je kriv.

Meni je dobro, imam sve platforme i igram se gdje želim i što želim, i nije mi skupo.

Ne zaboravi da živiš u Hrvatskoj i da što god ti napraviš neće se ništa promijeniti jer cijene definiraju za zapadno tržište koje najviše i troši.

Svaka platforma ima svoje prednosti i nedostatke. Prednosti playstationa su velike, nedostaci su monopol i shodno tome cijene koje nisu podložne tržišnim zakonima kao kad imaš zdravu konkurenciju (u obliku drugih alternativnih servisa i digitalnih online storeova).

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2018 11:49 (Bitanga).
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
nitro66 kaže...
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Kakve to veze ima.

Koga šišaju? Objašnjavao sam ranije da možeš glasati jedino svojim novčanikom. Ako su ti igre za PS4 i PS+ preskupi, kupi PC ili neku drugu platformu i igraj se na njima.

A onda ste me popljujuvali da igrate radi igara, i radi tih ekskluziva morate kupiti PS4 i podržavate monopol.

Pa neka vam bude onda tako, tko vam je kriv.

Meni je dobro, imam sve platforme i igram se gdje želim i što želim, i nije mi skupo.

Ne zaboravi da živiš u Hrvatskoj i da što god ti napraviš neće se ništa promijeniti jer cijene definiraju za zapadno tržište koje najviše i troši.

Svaka platforma ima svoje prednosti i nedostatke. Prednosti playstationa su velike, nedostaci su monopol i shodno tome cijene koje nisu podložne tržišnim zakonima kao kad imaš zdravu konkurenciju (u obliku drugih alternativnih servisa i digitalnih online storeova).

Ja se povlacim iz ove rasprave jer ti zvucis ko da imas koristi od naplata ps+ i kad neko tako razmislja nema smisla razgovarati vise.

10 godina
Koje vi to igre igrate online? Online sam mrzio i na pcu, na ps4 ni ne pomišljam na to. Tu sigurno ima ekipe koju muči što moraju svake godine plaćati ps+ da bi svake godine igrali isti Cod, Battlefield, Fifu, Pes Online. Online je po meni čista frustracija što se tiče ljudi. Da samo znate koliko super SP igara s pričom ili atmosferom propuštate time što igrate online. Pubg, Fortnite i ostalo su glupost stoljeća, bez priče, atmosfere i osjećaja napredovanja ili čak i karakterizacije lika.
Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Koje vi to igre igrate online? Online sam mrzio i na pcu, na ps4 ni ne pomišljam na to. Tu sigurno ima ekipe koju muči što moraju svake godine plaćati ps+ da bi svake godine igrali isti Cod, Battlefield, Fifu, Pes Online. Online je po meni čista frustracija što se tiče ljudi. Da samo znate koliko super SP igara s pričom ili atmosferom propuštate time što igrate online. Pubg, Fortnite i ostalo su glupost stoljeća, bez priče, atmosfere i osjećaja napredovanja ili čak i karakterizacije lika.

Ma kolega ja sam kupio PS4 samo zbog SP igara koje su jedino dostupne na konzolama. Imam doma pored PS4 odličan PC i tu igram online igre kao PUBG, COD, WOW, BF1 itd.

Na PS4 sam igrao do sada (star je tjedan dana) Last of Us i to sam prešao, imam sad Far Cry 5(kojeg sam dobio uz PS4 inače ga nikad ne bih kupovao za PS4 jer FPS mi nije FPS bez tastature i miša) planiram sad igrati God of War , Days gone , Horizon Zero i ostale SP eskluzive. MP na PS4 igram samo Fifu i UFC 3 . Ja govorim opcenito da je cisti lopovluk da ti kupis igru i jos moras placat da ju igras online. 

16 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
Gogy7 kaže...

Ma kolega ja sam kupio PS4 samo zbog SP igara koje su jedino dostupne na konzolama. Imam doma pored PS4 odličan PC i tu igram online igre kao PUBG, COD, WOW, BF1 itd.

Na PS4 sam igrao do sada (star je tjedan dana) Last of Us i to sam prešao, imam sad Far Cry 5(kojeg sam dobio uz PS4 inače ga nikad ne bih kupovao za PS4 jer FPS mi nije FPS bez tastature i miša) planiram sad igrati God of War , Days gone , Horizon Zero i ostale SP eskluzive. MP na PS4 igram samo Fifu i UFC 3 . Ja govorim opcenito da je cisti lopovluk da ti kupis igru i jos moras placat da ju igras online. 

Zašto onda to radiš ako misliš da je lopovluk? 

15 godina
neaktivan
perozgb kaže...
nitro66 kaže...
Gogy7 kaže...

Zašto onda to radiš ako misliš da je lopovluk? 

Pa nisam ja lopov zato jer moram platit PS+ nego je lopovluk ta naplata sta oni uvjetuju da bi igrao online. Osobno imam 14 dana free PS+ jer sam prvi put kupio PS.

14 godina
nitro66 kaže...

Pa nisam ja lopov zato jer moram platit PS+ nego je lopovluk ta naplata sta oni uvjetuju da bi igrao online. Osobno imam 14 dana free PS+ jer sam prvi put kupio PS.

Pa nitko te ne tjera na to... Igraj samo single player dio igre ili kupuj samo igre koje ne zahtjevaju PS+. I gotova priča. I mene smeta što dam 6k kuna za mobitel i onda još plaćam svaki mjesec da mogu na internet, ali takav je život.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2018 14:31 (Hexfire).
15 godina
Bitanga kaže...

Dok podržavate eksluzive do onda ćete morati imati 5 platformi za igranje.

Inače bi PC bio dovoljan za sve :-P

I većina bi opet primarno igrala na konzolama čak i da su sve igre dostupne na svim platformama. Ja prvi. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma vi uopce ne kuzite sta ja hocu reci. Tak da nema smisla uopce razgovarati o tome. 

0 0 hvala 0
14 godina
nitro66 kaže...

Ma vi uopce ne kuzite sta ja hocu reci. Tak da nema smisla uopce razgovarati o tome. 

Ma kužimo mi tebe, ali već dugo imamo PS4 i postalo nam je normalno da plaćamo PS+ jer i nije neka velika lova.

Ako podjeliš na 12 mjeseci to je sitnica.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2018 15:26 (hummer0).
16 godina
nitro66 kaže...

Ja se povlacim iz ove rasprave jer ti zvucis ko da imas koristi od naplata ps+ i kad neko tako razmislja nema smisla razgovarati vise.

Ne, nego razmišljam logično, zato sam rekao da je rasprava glupa. To što ja govorim ne znači da se slažem s time, ali mi je skroz logično.

Tebi je jedini rasplet ove rasprave da Sony ukine plaćanje multiplayera. A to se neće dogoditi jer imaju MONOPOL!

Ne rade konzole radi toga da se ljudi zabavljaju na njihov račun, nego zato da zarade pare. Za svoje plaće, za svoje dioničare. Ako mogu zaraditi više para nego manje para, zašto ne bi zaradili više para.

Nema nikoga da ih spriječi u tome jer se na pleyki ne može vrtiti niti jedna druga aplikacija osim onih koje oni odobre.

Dok počnu zarađivati manje para onda će se zapitati zašto je to tako. Velika mašinerija radi istraživanje tržišta i jednostavno ih boli briga što je to tebi preskupo sve dok si jedan od malog broja ljudi.

Igranje je SKUP SPORT.

16 godina
antimadridista kaže...
Bitanga kaže...

Dok podržavate eksluzive do onda ćete morati imati 5 platformi za igranje.

Inače bi PC bio dovoljan za sve :-P

I većina bi opet primarno igrala na konzolama čak i da su sve igre dostupne na svim platformama. Ja prvi. 

Ne bih rekao većina, ali to je sasvim legitimno naravno. Svatko si odluči kako mu paše.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

U biti slazem se sa vecinom, nekad si na PS3 placao za develapere da oni nemoraju ulagat u servere, a sad u biti placas sta? Uslugu? Cloud save? Indi igre? Sad ionako vecinom igre funkcioniraju na P2P tako da je jedan igrac kao glavni server, Sony nema svojih servera tako da od PS+ pretplate nema koristi.

Al svejedno ju placam, isto kao i Netflix, uvjek mogu skidat sa torrent-a, al Netflix me razmazio sa 4K sadrzajem kojeg imam odmah na jednom kliku.

Uvijek cu izabrat konzolu prije PC-a, volim tu komociju, a nakon godina borbe sa PC-om i njegovim musicama cak mi se povraca od pomisli da pokrenem neku igru na njemu. 

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2018 18:21 (madafaka85).

0 1 hvala 0
16 godina
madafaka85 kaže...

U biti slazem se sa vecinom, nekad si na PS3 placao za develapere da oni nemoraju ulagat u servere, a sad u biti placas sta? Uslugu? Cloud save? Indi igre? Sad ionako vecinom igre funkcioniraju na P2P tako da je jedan igrac kao glavni server, Sony nema svojih servera tako da od PS+ pretplate nema koristi.

Al svejedno ju placam, isto kao i Netflix, uvjek mogu skidat sa torrent-a, al Netflix me razmazio sa 4K sadrzajem kojeg imam odmah na jednom kliku.

Uvijek cu izabrat konzolu prije PC-a, volim tu komociju, a nakon godina borbe sa PC-om i njegovim musicama cak mi se povraca od pomisli da pokrenem neku igru na njemu. 

Nijedna kvalitetna igra nema P2P konekcije. To je jako loš mrežni model za igre.

14 godina
PlayStation 4

Jel neko razmišla o kupovini God of War.

Kod nas je 500 kn a na US Store 380 kn.

Nisam odigrao ni onu Remastered verziju stoji mi u kutiji godinu i pol sad sam uključio i ispočetka me živciralo ono stalno stiskanje tipki ( prsti me bole).

Mislim da će nastavak biti drugačiji.

Odnosno drugačiji način borbe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 7:47 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
hummer0 kaže...

Jel neko razmišla o kupovini God of War.

Kod nas je 500 kn a na US Store 380 kn.

Nisam odigrao ni onu Remastered verziju stoji mi u kutiji godinu i pol sad sam uključio i ispočetka me iživciralo ono stalno stiskanje tipki ( prsti me bole).

Mislim da će nastavak biti drugačiji.

Odnosno drugačiji način borbe.

Ja cu pricekat da dode na neki popust. Trenutno jedino sta mislin da cu kupit na dan izlaska su World Tour (Tenis) i Dark Souls Remastered.

14 godina
Tututuru kaže...
 Dark Souls Remastered.

40$ za igru koja izgleda lošije nego original sa modovima. Ne hvala.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
Hexfire kaže...
Tututuru kaže...
 Dark Souls Remastered.

40$ za igru koja izgleda lošije nego original sa modovima. Ne hvala.

Nisan je igra, i neman je na cemu trenutno igrat osin ps4. Uc ce u digitalnu kolekciju 

14 godina
Tututuru kaže...

Nisan je igra, i neman je na cemu trenutno igrat osin ps4. Uc ce u digitalnu kolekciju 

Ma ok, sve 5. Igra kao takva je genijalna, ali remaster je baš slap in the face. Em su texture praktički ostale iste, em su mijenjali nešto osvijetljenje pa igra više nije onako mračna kako bi morala biti. Bezveze. I onda još lupe 40$ price tag. 

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ekipa, kaj se trenutno vozi na psu?

Dosta mi je vise napucavanja, htio bi malo vozit nesto, nesto realnije od trackmanie...moze u stilu NFS-a ili nekaj bolje ako ima.. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Dosta mi je vise napucavanja, htio bi malo vozit nesto, nesto realnije od trackmanie...moze u stilu NFS-a ili nekaj bolje ako ima.. 

NFS preskoci!!!

GTS, Dirt, pCars (ali isprobaj demo prije kupnje).

DriveClub i The Crew, ako zelis nesto arkadnije.

Ezio kaže...

fc5 na američanskom 360 kn, na hr 550 kn

kakvi su dojmovi? 

Dojma sam da je jeftinije na US. Cak je isplativije uzeti na US Gold verziju (dobijes i FC3 remaster).

@all

Sto se tice placanja multiplayera, ja sam potpisao davno neku peticiju, da se vrati na "staro" kako je bilo dok je bio PS3.

Ali tada je Sony pusio od MS-a, pa su na sve nacine pokusavali uhvatiti zaostatak.

S PS4 toliko gaze, da mogu sta zele i to dobro koriste.

Da se razumijemo ja bih i dalje uzimao PS+ pretplatu bez obzira na MP, jer smatram dobro ulozene novce s obzirom koliko igara su "poklonili" za PS4/PS3/Vitu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 13:00 (Chaky).
13 godina
odjavljen
Chaky kaže...
Zin8 kaže...

NFS preskoci!!!

Ovaj Gran Turismo mi se čini vrhunski, pogotovo jer vdim da ima kockicu i to EVO (E30)..samo ne znam jel izvedivo to igrat sa joystickom? Recimo da mi volan zbog prostora trenutno nije opcija..

A NFS vidim malo po gameplayevima da su u krivu stranu otišli..nadao sam se da je ostalo nekaj od onog most wanteda, carbona i sl..

14 godina
Zin8 kaže...
Chaky kaže...
Zin8 kaže...

NFS preskoci!!!

Ovaj Gran Turismo mi se čini vrhunski, pogotovo jer vdim da ima kockicu i to EVO (E30)..samo ne znam jel izvedivo to igrat sa joystickom? Recimo da mi volan zbog prostora trenutno nije opcija..

A NFS vidim malo po gameplayevima da su u krivu stranu otišli..nadao sam se da je ostalo nekaj od onog most wanteda, carbona i sl..

ma nfs je smijurija u usporedbi s GTS... i stvarno nije problem igrati s joystickom, naviknes se dosta brzo

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice