- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ne jer ce ti sve porazbijat i zasto ga mucit gnjavit u svojim pocecima gaminga bzvz :-)
Dok ne poskupi, Sony ima promociju za PS+ pretplatu.
Platiš 12 mjeseci, dobiješ 15 mjeseci PS+.
Lud sam.
Par stranica iza registrirao account i karticu Visa.
Kupio igru. Sve super.
Danas hoću kupiti GTA V i veli missing charges - ne prihvaća karticu više.
Kartica super, plaćam gorivo, sve radi.
Zovem support, kao da i nisam.
Oni zbilja ne žele da im dam svoje novce...
Cisto informativno, nakon 68 sati igranja sam zavrsio sa Horizon Zero Dawn, nisam 100% ali oko 90%. Trenutno sam dao igru rodjaku a zauzvrat uzeo Watch Dogs 2 da i nju zavrsim pa cemo opet vratiti jedan drugom igre. Taman kad izadje "The Frozen Wilds" za Horizon, da mogu nastaviti.
Moram napomenuti da sam do predzadnje misije sve igrao na hard, 2 puta sam na kratko morao spustiti tezinu dok sam jos bio neiskusan, a nakon sto sam dobio i shieldweaver oklop kao i zakucao sva oruzja skillove itd, prebacio na very hard i tako prekucao.
Vidim od zadnjeg azuriranja da ima i New Game +, pa ce ovo biti najvjerovatnije prva igra u mom zivotu koju cu dobrovoljno i rado igrati ponovo.
Aktuelno igram kao sto sam vec naveo Watch Dogs 2, No Man's Sky (tek poceo) i Need for Speed 2015.
Nakon ovoga ne znam sta da nabavim, ne vidim nista privlacno a tek sam 10-ak PS4 igara odigrao, od kojih su me jedino Tomb Raider i Horizon Zero Dawn odusevile, ovo ostalo nista nisam presao nego odustanem na pola. Dobro jesam Uncharted 4 presao ali mi je bio prilicno dosadan.
Cekam RDR2 i novi God of War, ali posto ima jos do toga, sta predlazete da probam slijedece?
Ja sam glede Horizon Zero Dawn-a na oko 65 sati igre i tek na 60ak posto igre :)
Ja sam glede Horizon Zero Dawn-a na oko 65 sati igre i tek na 60ak posto igre :)
Ne kontam kako, ja sam imao nešto više od 50 sati i 100% trofeje kada sam završio igru, u igri sam bio na 94% complete
Ne kontam kako, ja sam imao nešto više od 50 sati i 100% trofeje kada sam završio igru, u igri sam bio na 94% complete
Mozda igra na tezem levelu nego ti, jer onda se drasticno mijenja duzina trajanja svake borbe. Ili jednostavno voli, kao ja, da po divljini ubija i izivljava se pa se i tu moze sati i sati izgubiti :D
Meni koliko se svidjela igra i prica sve sam izbjegavao glavne misije da sebi oduzim trajanje, i sve mi zao bilo zavrsiti je :D
Aktuelno igram kao sto sam vec naveo Watch Dogs 2, No Man's Sky (tek poceo) i Need for Speed 2015.
No Man's Sky me opet iživcirao. 90% vremena se zajebavaš s inventoryem. Kao da igram Tetris, a ne istraživanje svemira.
Inventory management oduzima non stop dragocjeno vrijeme i zajebancija je s gamepadom (na PCu je donekle jednostavnije).
Taman se zaigraš, i eno ga, inventory full, čak i kasnije dok upgradeaš brod i exosuit do kraja, non stop nemaš mjesta. Cijelo vrijeme ganjaš neke resurse, za gun, za shieldove, za lifesupport, za polijetanje, tisuću različitih resursa, a samo 20ak free slotova uz sve ostalo što imaš na brodu i sebi.
Jučer sam poludio, napadnu me pirati i rasturim ih. Međutim uletio je i system security ship i slučajno sam ga zakačio jer nisam vidio da je to on. I šta sad, moram ga ubit da on ne ubije mene. Pobjeć ne možeš jer sam bio u sredini ničeg, a nemoš upaliti "turbo" jer je neprijatelj blizu i ne odustaje od potjere iako sam daleko bježao.
Naravno, kad sam tog skršio došla su dva nova, nakon ta dva nova su došla 3. :-) I tako ja bježim od njih - piše do planete 12 minuta, 11 minuta, 10 minuta, 9 minuta.... i tako kontam si ja, pa kako sam glup, kako ja to provodim vrijeme, preslagujući inventory i bježeći od murje po svemiru :-)
Pa za popizdit, a ja kupio preplatu prije par dana, ma nabijem ih da ne kažem kud
Lud sam.
Par stranica iza registrirao account i karticu Visa.
Kupio igru. Sve super.
Danas hoću kupiti GTA V i veli missing charges - ne prihvaća karticu više.
Kartica super, plaćam gorivo, sve radi.
Zovem support, kao da i nisam.
Oni zbilja ne žele da im dam svoje novce...
probao sam apsolutno sve sa karticom i ništa ne radi. Čak samišao i onaj 3D secure boktepitajšto u PBZ, ali i dalje ne radi ništa. Moram preko bonova a to je tlaka

Pa za popizdit, a ja kupio preplatu prije par dana, ma nabijem ih da ne kažem kud
Meni istječe u 9. mjesecu i stvarno nisam mislio produžiti jer mi služi samo za uncharted 4 multiplayer, a koji je preloš u odnosu na 2 i 3 pa sve manje igram. Imam i battlefield 4 i ovaj novi 1 ali to je još lošije. Imam i killzone 4 ali i to mi dosadilo iako je bolje od battlefielda 4 i ovog novog 1. Probao sam neki call of duty beta multiplayer u kojem likovi skakuću ali izbrisao nako pola sata. Nema teorije da to ponovo igram. Jedino ovaj modern warefare bi možda mogao valjat ali je 300 kn (skupo) pa ne želim riskirat. A sad su me s....li sa ovom promocijom. Možda produžim još tih 15 mjeseci iako nema pravog razloga za to. Ove mjesečne igre mi ne znače puno kada 90 posto njih, ako me zanimaju, već posjedujem. Stvarno sam sad u nedoumici.
Ne uzrujavaj se, ja isto kupio prije par dana i izvisio. Eto, nisi jedini.
E zato nisam nabavio ovu igru i pitanje je da li ću ikad. Mrzim igre u kojima moram skupljati razno cvijeće, otrovno i neotrovno. Isti razlog zašto ne volim ove nove tomb raidere. Ali Lara barem nema toliko krpa na sebi
Opet mi se ne zeli ps4 spojit na net. Sad sam ga uzeo doma da ga bezicno spojim na tcomov net, jer mi nije htio na tele2,a radio je na pocetku uvijek.. Sta da radim??

Kupio sam danas SONY XE8096, i sad problem mi je prvi sta znam da je netko pisao, a ne mogu naci u trazili da plejka kod Sony TV za 4k ide u neki HDMI. Drugi problem u Horizonu kad prebacim u hdr iz 4k mi TV prebaci u 1080p, sta krivo radim???
Spoji na hdmi 2 ili 3, u postavkama TVa uključi enhanced Hdmi.
Na ps4 sve stavi automatic. I naravno, koristi hdmi kabel koji si dobio sa Pro.

Mirno spavajte, bit će vrlo vjerojatno i kasnije popusta kak je bilo recimo Winter sale, bas zato jer su sad poskupili Plus pretplatu :)
Ja sam uzeo 12 mjeseci za 235 kn (ne sjecam se) dok je bio nedavno popust
E zato nisam nabavio ovu igru i pitanje je da li ću ikad. Mrzim igre u kojima moram skupljati razno cvijeće, otrovno i neotrovno. Isti razlog zašto ne volim ove nove tomb raidere. Ali Lara barem nema toliko krpa na sebi
Ja kao fan RPG igara, upravo volim skupljanja/lootanja/istraživanja.....da ih je barem više :)
Ne uzrujavaj se, ja isto kupio prije par dana i izvisio. Eto, nisi jedini.
Da napravim mali balans, idem kupiti dok traje popust :)

To, svi smo navijali da sve dobro prođe sad uživaj.
Mozda igra na tezem levelu nego ti, jer onda se drasticno mijenja duzina trajanja svake borbe. Ili jednostavno voli, kao ja, da po divljini ubija i izivljava se pa se i tu moze sati i sati izgubiti :D
Meni koliko se svidjela igra i prica sve sam izbjegavao glavne misije da sebi oduzim trajanje, i sve mi zao bilo zavrsiti je :D
Ja sam odigrao na Hard, ali svakako ću prije ekspanzije još jednom odigrati jer vidim da su ubacili contenta sa patcheveima. Igra je stvarno čudo, zato i pitam kako njemu tako dugo traje a ja kompletirao za 50 sati :(
Hehe neka, ja sam pokušao odužiti ali nije išlo izgleda, zato će se gradivo ponoviti :D
Ja sam odigrao na Hard, ali svakako ću prije ekspanzije još jednom odigrati jer vidim da su ubacili contenta sa patcheveima. Igra je stvarno čudo, zato i pitam kako njemu tako dugo traje a ja kompletirao za 50 sati :(
Hehe neka, ja sam pokušao odužiti ali nije išlo izgleda, zato će se gradivo ponoviti :D
Ako piše na netu za bilo koju igru koliko prosječno vremena je potrebno da se prođe, ja dodam puta 2.
Jbg, tako mi svaki put ispadne. Moram priznati da mi nije bitno da šta prije završim igru.
Ja to polako, uz kavu i guštanje :)
Jedini je problem, šta u međuvremenu kupim još igara i te jadne skupljaju prašinu.
Baš nekidan stigla iz UK The Walking Dead: A New Frontier, a uz nju se koprca Uncharted 4

Ima dosta pouzdanih UK web shopova.
Više od desetljeća kupujem od njih i nikad problema....jedini problem zna biti sa našom sporom poštom.
Za neki orjentir evo stranica (napraviti account radi bolje kotrole i dodatnih mogučnosti) koja prikazuje cijene u UK shopovima : http://ps4pricecheck.com/
S ovim shopovima sam zadovoljan te sam obavio puno kupovina:
http://www.thegamecollection.net/
https://www.zavvi.com/home.dept
https://www.base.com/PlayStation4/pg828/ps4.htm?link=foldertab
Akcije su svako malo pa ih valja imati na radaru.
Ekipa, kako kupujem još jedan PS4 za sinove, zanima me kako ide sheranje digitalnih igara na 2 konzole?
Ako se na obe konzole u isto vrijeme prijavim sa mojim accountom s kojim kupujem igre na storeu, da li će me diskonektirat sa jede konzole ili će biti drugih posljedica?
Mora li jedna od dvije konzole biti offline?
U svakom slučaju, nećemo igrati iste igre, ali će se dešavati da u isto vrijeme budu u pogonu obe konzole.
Njima nebih kreirao novi account, već bi koristili moj.
Ekipa, kako kupujem još jedan PS4 za sinove, zanima me kako ide sheranje digitalnih igara na 2 konzole?
Ako se na obe konzole u isto vrijeme prijavim sa mojim accountom s kojim kupujem igre na storeu, da li će me diskonektirat sa jede konzole ili će biti drugih posljedica?
Mora li jedna od dvije konzole biti offline?
U svakom slučaju, nećemo igrati iste igre, ali će se dešavati da u isto vrijeme budu u pogonu obe konzole.
Njima nebih kreirao novi account, već bi koristili moj.
Zašto njima nebi kreirao acc? Ne možeš biti u isto vrijeme log. sa istim acc. na dvije konzole.
Možeš igrat istu igru.
Na svojoj konzoli se ulogiraš sa njihovim acc. označiš konzolu kao primarnu.
Na njihovoj sa svojim acc. i označiš konzolu kao primarnu.
Kad ideš download igara na njihovoj se logiraj sa svojim acc. i download-aj igre sve radi bez problema. Opet se logiraš na njihovoj sa njihovim acc i deri peri.
Radi ti i PS+ na obje konzole ako imaš na svojoj konzoli