PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.674
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
4mal kaže...

steta kaj nemaju ps cam i move kontorlere u ponudi...

Imam ja doma move kontroler i kameru koje nisam nikada koristio pa ako nekome trebaju brzo ćemo se dogovoriti... kupio i nikada nisam koristio niti imam namjeru koristiti..

17 godina
PlayStation 4

to nije ta kamera i moras imat dva dildacha

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

to nije ta kamera i moras imat dva dildacha

dovoljan je jedan dildo za pocetak.

Moze cak i bez dilda

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

znam ali bolje imat odmah sve 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 20:17 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Joj, e, čitam ove vaše poruke i samo me nabrijavate na PS4 Pro :-(

A znam da ću opet pizdit :-)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

kupi ga kupi ga 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

kupi ga kupi ga 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
9 godina
4mal kaže...

kupi ga kupi ga 

Jel ti je sila opet tu drame imat ? :D 
Bolje ne haha. 

Al iskreno ak mu se nije svidio PS4 zakaj bi mu se svidio PS4 pro ? Samo na par igara donosi 60fps upgrade, ne mari tolko za ekskluzive.
Jedino ak mu se ta grafika tolko dopada i HDR.

12 godina
Santana kaže...

Al iskreno ak mu se nije svidio PS4 zakaj bi mu se svidio PS4 pro ? 

Slažem se.

S tim da ove prve igre ni ne donose bogzna kakav upgrade.

Vjerujem da treba proći neko vrijeme da se developeri upoznaju s mogućnostima hardvera.

Ali isto tako, kad se upoznaju, mislim da ćemo sve više viđati i patcheve za stare igre.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Naručio i ja ps4 pro u svijetu medija,može se platiti u poslovnici tak da ne trebaju kartice,u sancta domenici više ne vidim ponudu za ps4 pro

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

hehe al smo se svi nahypali 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Slipdrone kaže...

Naručio i ja ps4 pro u svijetu medija,može se platiti u poslovnici tak da ne trebaju kartice,u sancta domenici više ne vidim ponudu za ps4 pro

da stvarno, vise nema ponude, ljudi sve ste pokupovali... 

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 21:37 (madafaka85).
17 godina
PlayStation 4

zato je prednarudjba 

lik je reko drugi val tek za zich-bo

p.s vr-a ima zato ko pljeve ,reko da ih slabo ekipa prednaruchuje sto se tice sd-a 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 21:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DeniZg kaže...
Santana kaže...

Al iskreno ak mu se nije svidio PS4 zakaj bi mu se svidio PS4 pro ? 

Slažem se.

S tim da ove prve igre ni ne donose bogzna kakav upgrade.

Vjerujem da treba proći neko vrijeme da se developeri upoznaju s mogućnostima hardvera.

Ali isto tako, kad se upoznaju, mislim da ćemo sve više viđati i patcheve za stare igre.

Ma da, pa kupio bih ga odmah da garantiraju bolje performanse u novim igrama. Ovako sa limitiranjem jačeg hardvera samo me odbijaju.

HDR i 4k me ne zanima, bitnija mi je fluidnost od ljepote i savršenosti nijansi :-)

Problem je drugi - što klinci odrastaju, pa bi igrali nešto ozbiljnije. Sad imaju Nintendo, a ako ne želim da mene otjeraju s moje PC pile moram neku konzolu ubost opet :-P Jer još jednu PC pilu neću kupovati, hehe.

Ak ništ drugo PS4 Pro zna snimati 1080p gameplay i 4k screenshote. No i dalje pretpostavljam će biti iste stvari koje me nerviraju.

A to s upoznavanjem hardvera, taman dok se upoznaju bude PS4 Pro MkII izašao, pa opet upoznavanje ;-)

17 godina
Bitanga kaže...
Jer još jednu PC pilu neću kupovati, hehe.

Kod mene su klinci odrastali svaki sa svojim računalom a konzole su bile zajedničke... To su bila vremena, svatko u svojoj sobi pa napucavanje putem lana...

Kako god okreneš, svakome treba računalo a zbog mira u kući svatko je imao svoje.. tada je još Bog hodao zemljom pa se dalo priuštiti..

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Q: Will I need to pay to update my existing PS4 game with new PS4 Pro features?

A: While nothing specifically prevents publishers and developers from this, we don’t anticipate it at this time. Software updates enabling PS4 Pro features on any existing first-party title (such as inFamous First Light or Uncharted 4) will be free.

Katastrofa. Znaci ako 3rd party developer hoce naplatit patch, naplatit ce ga. Bas predivno.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

jep o tome se pisalo bash 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 22:33 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
4mal kaže...

jep o tome se pisalo bash 

Isprike. Ocito mi je promaklo 

17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
movie kaže...

Što se buke tiče očekivao sam da će biti jednako glasna. Nekom logikom jači motor se jače čuje od slabijeg motora. Možda je usporedba neprimjerena ali očito da igre opet crpe konzolu do krajnjih granica i onda je buka normalna stvar.. No dok ne vidim i čujem iz prve ruke sve bih te opaske uzeo s rezervom.

A da.

Pro ima mrvicu veće gabarite, a duplo jaču grafičku, pa je za očekivati da se ipak čuje. Ali opet, drugačija je arhitektura hardvera pa sam se nadao da će to anulirati buku.

Negdje piše da je tih, negdje da je glasan kao C-šasija (koja nije glasna, ali opet).

Ne znam. Samo se nadam da buka neće biti lutrija kao s prvim konzolama.

Tih je vjerojatno dok radi s neupdejtanim igrama, jer radi na "pola" snage.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina

dado lame za njih ne tvog posta 

16 godina
movie kaže...
Bitanga kaže...
Jer još jednu PC pilu neću kupovati, hehe.

Kod mene su klinci odrastali svaki sa svojim računalom a konzole su bile zajedničke... To su bila vremena, svatko u svojoj sobi pa napucavanje putem lana...

Kako god okreneš, svakome treba računalo a zbog mira u kući svatko je imao svoje.. tada je još Bog hodao zemljom pa se dalo priuštiti..

Ma ok, pa imam ja 4 PCa doma, 2 desktopa, 2 laptopa, tablete... al samo je jedan relativno gejmerski PC koji može vrtiti nešto pošteno.

Ovo ostalo je dobro za sve drugo, al ne baš za igranje zahtjevnijih igara.

16 godina
IvanDado kaže...

Q: Will I need to pay to update my existing PS4 game with new PS4 Pro features?

A: While nothing specifically prevents publishers and developers from this, we don’t anticipate it at this time. Software updates enabling PS4 Pro features on any existing first-party title (such as inFamous First Light or Uncharted 4) will be free.

Katastrofa. Znaci ako 3rd party developer hoce naplatit patch, naplatit ce ga. Bas predivno.

Ne vjerujem da će se netko odlučiti na takav nepopularni korak.

Opet s druge strane, zašto bi programeri besplatno radili. Naplata takvog patcha bi im vjerojatno više narušila ugled nego što bi se nazarađivali para tako da sumnjam da će to netko napraviti.

S druge strane, vjerojatnije je da se takvi neće ni odlučiti napraviti taj patch, što je isto onda šteta.

15 godina
PlayStation 4

stvarno volim igru sa dobrom grafikom i to mi je bitno(ne najbitnije) ali u ovom video je barem meni razlika mizerna i ako igras igru a ne buljiš u sjene rezliku mislim da vidjet niti nećeš.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

stvarno volim igru sa dobrom grafikom i to mi je bitno(ne najbitnije) ali u ovom video je barem meni razlika mizerna i ako igras igru a ne buljiš u sjene rezliku mislim da vidjet niti nećeš.

Bar ima opcija 60 FPSa... i to mi je super. Da je bar više takvih igara na PS4.

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

stvarno volim igru sa dobrom grafikom i to mi je bitno(ne najbitnije) ali u ovom video je barem meni razlika mizerna i ako igras igru a ne buljiš u sjene sise rezliku mislim da vidjet niti nećeš.

There i fixed it for you 

PSN ID : Eraserhead_981
12 godina

Ja sam gledao guzicu i uživao u njenim uzdasima svaki put kad bi potrčala.

Ovdje je 4K PS4 Pro vs Very High PC.

Rekao bih da PS4 Pro na nekim mjestima izgleda mrvicu bolje. Ima nekih detalja koje PC nema (32 sekunda - oguljeni pištolj, voki toki itd.)

I ne treba zaboravit da je Pro mašina za 3000 kn.

Ja ću vjerojatno 4K HDR telku uzeti iduće godine, kad se cijene malo spuste, a ponuda poveća.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

Evo iz cnet-ovog reviewa.

- Infamous: First Light

• HDR support not very noticeable (on both PS4 and PS4 Pro).
  • Pro update provides a better frame rate/higher resolution toggle in options menu.

Evo još jedna igra sa mogućnošću boljeg frame ratea, možda ima nade pogotovo u nadolazećim igrama da to postane uobičajeno.

Ali ovo prvo me podosta iznenadilo. Baš ta igra je na prezentacijama bila naglašavana kao nešto što će odlično iskoristiti HDR. Još jedan dokaz da

definitivno nema smisla odjuriti odmah u dućan po HDR TV samo radi ovoga.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

Evo iz cnet-ovog reviewa.

- Infamous: First Light

• HDR support not very noticeable (on both PS4 and PS4 Pro).
  • Pro update provides a better frame rate/higher resolution toggle in options menu.

Evo još jedna igra sa mogućnošću boljeg frame ratea, možda ima nade pogotovo u nadolazećim igrama da to postane uobičajeno.

Ali ovo prvo me podosta iznenadilo. Baš ta igra je na prezentacijama bila naglašavana kao nešto što će odlično iskoristiti HDR. Još jedan dokaz da

definitivno nema smisla odjuriti odmah u dućan po HDR TV samo radi ovoga.

Baš sam jučer čitao gdje je lik nahvalio Infamous: First Light da HDR dolazi do vidljivog izražaja i da super izgleda u toj igri, dok u drugim igrama ne toliko.

Brijem da nemoš danas više nikom vjerovat na netu osim da vidiš svojim očima. :-)

17 godina
PlayStation 4

Mislim da svi dosadašnji reviewovi govore sami za sebe; tko god ima PS4+1080p TV, prelazak na Pro+4K HDR TV nema smisla. Ne vrijedi tih para.

Osim toga, imam neki čudan osjećaj da će vrijeme između launcha PS4 Pro i PS5 biti manje nego vrijeme između launcha PS4 i PS4 Pro. Time ta investicija postaje još besmislenija.

5 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

Baš sam jučer čitao gdje je lik nahvalio Infamous: First Light da HDR dolazi do vidljivog izražaja i da super izgleda u toj igri, dok u drugim igrama ne toliko.

Brijem da nemoš danas više nikom vjerovat na netu osim da vidiš svojim očima. :-)

U pravilu tako i je najbolje, ali ne vjerujem da će tu biti namjernog zavaravanja čitatelja nego jednostavno nekome ta razlika izgleda "vidljivija" nego nekome drugom. Uvijek postoji taj placebo efekt kad kupiš nešto novo što bi moralo biti bolje pa vidiš razlike i tamo gdje ih nema.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice