- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Witcher 3 i MGS V day one. Ostalo tek na nekom popustu ili polovno.
Witcher i Metal Gear ziher uzimam a Mad Max cu vidjet prvo na sta ce to ispast... Jos se borim sa Bloodbornom a Dragonage me jos ceka za proc,mali ce mi bit godisnji...
Ja cu uzet star wars batt..,uncharted 4, i vjerojatno witchera ovisi o frendu posto sve sheramo svaka im cast na 500gb hddu
edit: a trenutno igram BF Hardline i project cars 😉
Koliko ja znam, uc4 izlazi tek u 2016toj, to ću collectors edition uzeti :)

Pa sto nije kraj 2015?
ne odgodjen je
pga rory mcilroy i fifa 16 sigurno ako bude sta dobro online uzet cu i tjt
Witcher 3 i ESO prednaruđba, a masu ostaloga na popustima.
Taman kupio i Arcania: The Complete Tale pošto volim rpg-e :)
Arcania ima za PS4?
Koje igre još planirate kupiti do kraja godine?
Ja čekam da mi stigne Witcher, sigurno uzimam SW Battlefront, Mad Max i Metal Gear Solid, a možda i ESO.
Project cars, Witcher 3, Dying light, Wolfenstein Old Blood, Batman Arkham night, Star wars Battlefront, Bloodborne, PES 16, Mad Max, Metal Gear Solid V PP, Just cause 3. Sve fizičke kopije naravno :)
Arcania ima za PS4?
Nedavno je izašla.
Izašlo me 15 funti sa poštarinom.
Ispeglali su je, 1080p grafa i 60fps....iako mi ti fps ne igraju.
Baš se radujem da je zagemblam, onako, mozak na pašu i laganini :)
Sad je malo skuplja, ali i dalje povoljna http://www.gameseek.co.uk/pd/videogamesbs3rr0683n/ps4-arcania--the-complete-tale
Hvala ti na odgovoru frende :)
BF Hardline je pojeftinio u PS Storeu na 320 kn.

Al bolje je kupit BF4 ako netko nije igrao ni jedan od ova dva.
Vjeruj mi na bf4 imam nekih 1100h igranja a nabhatine 200 i nemogu se usporedit ta dva. Bf4 je bog i batina. Od izbora oruzja,grafike,mapa...
Al bolje je kupit BF4 ako netko nije igrao ni jedan od ova dva.
Vjeruj mi na bf4 imam nekih 1100h igranja a nabhatine 200 i nemogu se usporedit ta dva. Bf4 je bog i batina. Od izbora oruzja,grafike,mapa...
Znam, imam oba i BF4 je neusporedivo bolja igra. Eventualno je kampanja možda bolja na BFH, ali nisam ju završio da bih mogao sa sigurnošću tvrditi.
Kakve su sanse da se dobije carina na narucenu igru sa amazona? Je li imao neko iskustva?
Kakve su sanse da se dobije carina na narucenu igru sa amazona? Je li imao neko iskustva?
Ako živiš u EU i naručuješ robu iz EU, carina ne postoji.
US Amazon ni ne dostavlja kod nas.

Obavio sam par takvih naruđbi sa amazona.co.uk, doduše sve iz EU.
Carine nije bilo.
Pa sto nije kraj 2015?
Nije, al navodno ćemo dobit ove godine uncharted trilogiju na PS4:
http://www.ign.com/articles/2015/04/09/report-uncharted-trilogy-for-ps4-listed-on-swedish-site
Witcher, Batman, MGS i MadMax. Zasad
Eh, zaboravio sam još Deus Ex i Just Cause 3
Ako živiš u EU i naručuješ robu iz EU, carina ne postoji.
US Amazon ni ne dostavlja kod nas.
Pa neki proizvodi ne dostavljaju neki da. Neki imaju domestic neki international shipping..
Next, the US adopts Xbox controls, China adopts mouse and keyboard.
Time to settle the console wars once and for all.
krenuo preload za Witchera 3 :)
prvi je file cca 9,5gb, sveukupno 31 ak se ne varam
i update file je 482mb
Next, the US adopts Xbox controls, China adopts mouse and keyboard.
Time to settle the console wars once and for all.
Da, hehe.
Meni je ovaj komentar dobar: "That thing will get owned by mouse and keyboard controlled vehicles in pvp"
Još jedna jutarnja vijest, Elder Scrolls Online fizičke kopije će imati CD key, tako da se kupnjom rabljenog diska sa iskorištenim keyem neće moći igrati igra. Taman kad sam pomislio da su se prelaskom na B2P opametili, oni ovako useru.
Pfff, još jedan razlog da je ne uzmem.
Inače, taman prednaručio Witchera i MGS u SD.
Evo kako witcher izgleda na plejki s malo color correctiona, zanimljivo, možda čak i bolje.
http://wccftech.com/witcher-3-color-correction-comparison-prerelease-build/
Pfff, još jedan razlog da je ne uzmem.
Pa malo je bezveze, jer igre na konzolama baš i ne funkcioniraju na taj način (osim Destiny-a koji je nekakav kvazi MMOFPS). Pitanje je hoće li gameshare digitalne igre raditi. Kao i u Destiny-u, izgleda da gameshare neće raditi.
ESO CD key.
Pa vjerujem da ces moci prodati cijeli PSN Account na koji bude vezan.
Prema ovome fizicka kopija igre je potpuno nepotrebna, osim ako nema kakvih sitnica unutra
ESO CD key.
Pa vjerujem da ces moci prodati cijeli PSN Account na koji bude vezan.
Prema ovome fizicka kopija igre je potpuno nepotrebna, osim ako nema kakvih sitnica unutra
Ako bude cd-key u igri, vjerojatno ću kupit digitalnu.
Ako pak ne bude, igra samo disk verzija :)