A meni zavvi sve doslo u roku 5-7 dana.
Imate sad AC:Unity na Zavviju za nekih cca. 240 kn :)
A meni zavvi sve doslo u roku 5-7 dana.
Imate sad AC:Unity na Zavviju za nekih cca. 240 kn :)
Eto me sa padobranom :D
Planirao sam sad nekad uzeti neki PS, ali nemam pojma sta bi mi bila bolja opcija.
PS4 mi je primamljiv jer je simply next gen, nesto sto nece umrijeti sigurno brzo, i ocekuje ga hrpa materijala i igara koje super izgledaju. Odbija me malo zbog cinjenice da je poprilicno skup, ali ni to mi ne bi bio problem, nego su sve igre skupe za njega. Jos ako bih isao na 2 gamepada, jos bi me i to kostalo. Cuo sam da se online za ps4 placa. Je li ista situacija sada sa ps3, ili je za ps3 ostao free?
PS3 mi je primamljiv zbog cijene (jos ako bih isao na neki polovan koji vec ima 2 gamepada sa sobom i nekih igara + ako je jb-an (haha, koja skracenica :D) onda nemam brige). Ali pretpostavljam sad da ga vec polahko vrijeme pocelo gaziti, i sve ce manje igara izlaziti za njega da bih na kraju ostao kao sa svojim PS2, koji je vec odavno umro. Isto tako bih vjerovatno prekrizio online sa PS3, jer ce vjerovatno biti jb-an polovan.
Ali PS4 mi ne djeluje toliko los jer bih ja vjerovatno isao na varijatnu da uzmem neki GTA V bundle i FIFA 15, pa bih na tome najvise vremena provodio sigurno za sad, a to ne ispadne sad nesto ultra skupo (iako jeste u odnosu na ps3). Jos je tu online pa bi me i on vjerovatno drzao.
Sta vi mislite?
3 | Playstation 3 |
---|---|
21 | Playstation 4 |
aj ne kompliciraj i uzmi ps4....
Pa nije bas da lezim na parama da tako bez razmisljanja uzmem PS4. Opet bih volio cuti vasa misljenja i sta je isplativije...
more f proff je ps4 a i sam si razloge u korist iste napisao ,svakim firmom je sve bolji i bolji
Pa nije bas da lezim na parama da tako bez razmisljanja uzmem PS4. Opet bih volio cuti vasa misljenja i sta je isplativije...
Pa uzmi ps4 i miran si. Šta će ti sad stari ps3?
Planirao sam sad nekad uzeti neki PS, ali nemam pojma sta bi mi bila bolja opcija.
PS4 mi je primamljiv jer je simply next gen, nesto sto nece umrijeti sigurno brzo, i ocekuje ga hrpa materijala i igara koje super izgledaju. Odbija me malo zbog cinjenice da je poprilicno skup, ali ni to mi ne bi bio problem, nego su sve igre skupe za njega. Jos ako bih isao na 2 gamepada, jos bi me i to kostalo. Cuo sam da se online za ps4 placa. Je li ista situacija sada sa ps3, ili je za ps3 ostao free?
PS3 mi je primamljiv zbog cijene (jos ako bih isao na neki polovan koji vec ima 2 gamepada sa sobom i nekih igara + ako je jb-an (haha, koja skracenica :D) onda nemam brige). Ali pretpostavljam sad da ga vec polahko vrijeme pocelo gaziti, i sve ce manje igara izlaziti za njega da bih na kraju ostao kao sa svojim PS2, koji je vec odavno umro. Isto tako bih vjerovatno prekrizio online sa PS3, jer ce vjerovatno biti jb-an polovan.
Ali PS4 mi ne djeluje toliko los jer bih ja vjerovatno isao na varijatnu da uzmem neki GTA V bundle i FIFA 15, pa bih na tome najvise vremena provodio sigurno za sad, a to ne ispadne sad nesto ultra skupo (iako jeste u odnosu na ps3). Jos je tu online pa bi me i on vjerovatno drzao.
Sta vi mislite?
Ako te zanimaju igre s PS3 uzmi njega, ako te zanimaju igre s PS4 uzmi PS4 iako je velika vecina tih igri dostupna i za PC, usput receno nisu bas nesto.
Evo baš mi jučer stigao novi PS4 u bundle-u s GTA V, i mogu ti reći da sam oduševljen, od konzole, do igre, mogućnosti, svega, sasvim neko novo iskustvo igranja i zabavljanja. Još kad je na FullHD TV-u, fantastično izgleda. Igre imaš po game.co.uk, zavvi.com, itd., gdje su stalno neki popusti, i to za 250 kn, što i nije tako strašno, npr. jedan Unity, COD novi, imaš za toliko para sada. PS3 polako pada u zaborav, a i svi top naslovi ga već zaobilaze. Moja preporuka, PS4 ;)
Evo baš mi jučer stigao novi PS4 u bundle-u s GTA V, i mogu ti reći da sam oduševljen, od konzole, do igre, mogućnosti, svega, sasvim neko novo iskustvo igranja i zabavljanja. Još kad je na FullHD TV-u, fantastično izgleda. Igre imaš po game.co.uk, zavvi.com, itd., gdje su stalno neki popusti, i to za 250 kn, što i nije tako strašno, npr. jedan Unity, COD novi, imaš za toliko para sada. PS3 polako pada u zaborav, a i svi top naslovi ga već zaobilaze. Moja preporuka, PS4 ;)
Da, onda uzeti PS4 i definitivno preko neta uzimati igre (jer su kod nas bukvalno duplo skuplje). A i u najgorem slucaju cu lakse prodati PS4 nego PS3, jer je vjerovatno trazeniji na trzistu... Mogu se uzimati digitalne verzije za jos manje para? Kak to ide?
Inace hvala svima
Mogu se uzimati digitalne verzije za jos manje para? Kak to ide?
Ha imaš ih preko njuškala za 200 kn, dobiješ account i na njemu igru. ;)
Sta vi mislite?
ako mislis uzimat ps3 i gta 5 skupa bolje nemoj jer su rekli iz R da u blizoj bucnosti nece moc vise konzola podrzat update i sad koji imaju ps3 i skidaju ovaj update sta je dosa zimski imaju velike probleme bolje kupi ps4 i neces imat problema
Da li se može PlayStation Plus iskoristiti na primjerice 2 konzole?
Odnosno, da ja i frend kupimo jedan ps+ kod na godinu dana,svaki da lapo-lapo i ukucamo ga svaki na svoj račun na svojoj konzoli? Ili jednom kada se kod ukuca, više ne vrijedi?
Pa nisi se konkretno izjasnio, PSPlus se aktivira na račun od PSN sad možes ti na oba PS-a imat isti račun ali nemožes na dva računa imat PSPlus. Ti i prijatelj morate imat isti PSN račun.
Pozz kupila sam sinu ps4 za Božić do sada je imao 2 pa jel mi može netko objasnit kad se prvi put upali dali se treba nešto podešavati registrirati ili kako to radi u kući imamo flat internet
Pozz kupila sam sinu ps4 za Božić do sada je imao 2 pa jel mi može netko objasnit kad se prvi put upali dali se treba nešto podešavati registrirati ili kako to radi u kući imamo flat internet
Stat ću isto u red, ovaj tjedan mi stiže plejka pa ako ima neka dobra duša pa da se oglasi po tom pitanju "na što treba obratiti pozornost prilikom pripremanja plejke"
Hvala unaprijed.
moze li mi neko objasnit ovaj game-share,ubiti ja moram svoj acc stavit kao Primary PS4 na prijateljev i on isto tako na moj,jel mogu ja onda igrat igre na svojem acc i koja su ogranicenja?
zadnji tjedan rasprodaja na US PSN-u :)
http://blog.us.playstation.com/2014/12/23/holiday-sale-final-week-sees-more-games-movies-discounted/
upravo kupio Battlefield 4 za 12$ :)
Isto tako bih vjerovatno prekrizio online sa PS3, jer ce vjerovatno biti jb-an polovan.
Imam breakanu tricu na 4.66 firmware-u i nema problema sa online, ni sa PSN, ničim, svakodnevno se spoji i nikad problema :)
Eto jučer postao ponosan vlasnik PS4 , user : matekws pa me dodajte na listu na prvoj stranici.
Jučer sam samo izgubio 7 sati sa GTA V, a danas počinje godišnji do 07.01.
Uz GTA imam i PES15 pa ako netko ima pes nek se javi da nabacimo koju.
dali je za online igranje potreban playstation plus, kao što je to kod xboxa 360 bilo sa kupnjom xbox live gold?
Potreban je a i isplati se svjedeno :D
Potreban je a i isplati se svjedeno :D
Istina, ne koristim MP, ali uz popuste i besplatne igre, svakako se isplati.
Evo dečki saznao sam da sam dobio svi 20th aniversery playstation 4 na nagradnoj igri :) Pa me sad zanima pošto mi je to prva konzola gdje mogu nabavit jeftinije igre i treba li se gdje registrirati
Evo dečki saznao sam da sam dobio svi 20th aniversery playstation 4 na nagradnoj igri :) Pa me sad zanima pošto mi je to prva konzola gdje mogu nabavit jeftinije igre i treba li se gdje registrirati
na tvom mjestu stavio bi je na ebay
lagana zarada :D
(prodaju se i po 2000$)