PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
PlayStation 4

A meni zavvi sve doslo u roku 5-7 dana. 

Imate sad AC:Unity na Zavviju za nekih cca. 240 kn :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Eto me sa padobranom :D

Planirao sam sad nekad uzeti neki PS, ali nemam pojma sta bi mi bila bolja opcija.

PS4 mi je primamljiv jer je simply next gen, nesto sto nece umrijeti sigurno brzo, i ocekuje ga hrpa materijala i igara koje super izgledaju. Odbija me malo zbog cinjenice da je poprilicno skup, ali ni to mi ne bi bio problem, nego su sve igre skupe za njega. Jos ako bih isao na 2 gamepada, jos bi me i to kostalo. Cuo sam da se online za ps4 placa. Je li ista situacija sada sa ps3, ili je za ps3 ostao free?

PS3 mi je primamljiv zbog cijene (jos ako bih isao na neki polovan koji vec ima 2 gamepada sa sobom i nekih igara + ako je jb-an (haha, koja skracenica :D) onda nemam brige). Ali pretpostavljam sad da ga vec polahko vrijeme pocelo gaziti, i sve ce manje igara izlaziti za njega da bih na kraju ostao kao sa svojim PS2, koji je vec odavno umro. Isto tako bih vjerovatno prekrizio online sa PS3, jer ce vjerovatno biti jb-an polovan.

Ali PS4 mi ne djeluje toliko los jer bih ja vjerovatno isao na varijatnu da uzmem neki GTA V bundle i FIFA 15, pa bih na tome najvise vremena provodio sigurno za sad, a to ne ispadne sad nesto ultra skupo (iako jeste u odnosu na ps3). Jos je tu online pa bi me i on vjerovatno drzao.

Sta vi mislite?

3 Playstation 3
21 Playstation 4

0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

aj ne kompliciraj i uzmi ps4....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
4mal kaže...

Pa nije bas da lezim na parama da tako bez razmisljanja uzmem PS4. Opet bih volio cuti vasa misljenja i sta je isplativije...

17 godina
PlayStation 4

more f proff je ps4 a i sam si razloge u korist iste napisao ,svakim firmom je sve bolji i bolji {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Hambrle kaže...
4mal kaže...

Pa nije bas da lezim na parama da tako bez razmisljanja uzmem PS4. Opet bih volio cuti vasa misljenja i sta je isplativije...

Pa uzmi ps4 i miran si. Šta će ti sad stari ps3?

Potpis!
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Planirao sam sad nekad uzeti neki PS, ali nemam pojma sta bi mi bila bolja opcija.

PS4 mi je primamljiv jer je simply next gen, nesto sto nece umrijeti sigurno brzo, i ocekuje ga hrpa materijala i igara koje super izgledaju. Odbija me malo zbog cinjenice da je poprilicno skup, ali ni to mi ne bi bio problem, nego su sve igre skupe za njega. Jos ako bih isao na 2 gamepada, jos bi me i to kostalo. Cuo sam da se online za ps4 placa. Je li ista situacija sada sa ps3, ili je za ps3 ostao free?

PS3 mi je primamljiv zbog cijene (jos ako bih isao na neki polovan koji vec ima 2 gamepada sa sobom i nekih igara + ako je jb-an (haha, koja skracenica :D) onda nemam brige). Ali pretpostavljam sad da ga vec polahko vrijeme pocelo gaziti, i sve ce manje igara izlaziti za njega da bih na kraju ostao kao sa svojim PS2, koji je vec odavno umro. Isto tako bih vjerovatno prekrizio online sa PS3, jer ce vjerovatno biti jb-an polovan.

Ali PS4 mi ne djeluje toliko los jer bih ja vjerovatno isao na varijatnu da uzmem neki GTA V bundle i FIFA 15, pa bih na tome najvise vremena provodio sigurno za sad, a to ne ispadne sad nesto ultra skupo (iako jeste u odnosu na ps3). Jos je tu online pa bi me i on vjerovatno drzao.

Sta vi mislite?

Ako te zanimaju igre s PS3 uzmi njega, ako te zanimaju igre s PS4 uzmi PS4 iako je velika vecina tih igri dostupna i za PC, usput receno nisu bas nesto.

12 godina
Hambrle kaže...
4mal kaže...

Evo baš mi jučer stigao novi PS4 u bundle-u s GTA V, i mogu ti reći da sam oduševljen, od konzole, do igre, mogućnosti, svega, sasvim neko novo iskustvo igranja i zabavljanja. Još kad je na FullHD TV-u, fantastično izgleda. Igre imaš po game.co.uk, zavvi.com, itd., gdje su stalno neki popusti, i to za 250 kn, što i nije tako strašno, npr. jedan Unity, COD novi, imaš za toliko para sada. PS3 polako pada u zaborav, a i svi top naslovi ga već zaobilaze. Moja preporuka, PS4 ;)

MT22
15 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...

Evo baš mi jučer stigao novi PS4 u bundle-u s GTA V, i mogu ti reći da sam oduševljen, od konzole, do igre, mogućnosti, svega, sasvim neko novo iskustvo igranja i zabavljanja. Još kad je na FullHD TV-u, fantastično izgleda. Igre imaš po game.co.uk, zavvi.com, itd., gdje su stalno neki popusti, i to za 250 kn, što i nije tako strašno, npr. jedan Unity, COD novi, imaš za toliko para sada. PS3 polako pada u zaborav, a i svi top naslovi ga već zaobilaze. Moja preporuka, PS4 ;)

Da, onda uzeti PS4 i definitivno preko neta uzimati igre (jer su kod nas bukvalno duplo skuplje). A i u najgorem slucaju cu lakse prodati PS4 nego PS3, jer je vjerovatno trazeniji na trzistu... Mogu se uzimati digitalne verzije za jos manje para? Kak to ide?

Inace hvala svima

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 16:34 (Hambrle).
12 godina
Hambrle kaže...

Mogu se uzimati digitalne verzije za jos manje para? Kak to ide?

Ha imaš ih preko njuškala za 200 kn, dobiješ account i na njemu igru. ;)

MT22
11 godina
Hambrle kaže...

Sta vi mislite?

ako mislis uzimat ps3 i gta 5 skupa bolje nemoj jer su rekli iz R da u blizoj bucnosti nece moc vise konzola podrzat update i sad koji imaju ps3 i skidaju ovaj update sta je dosa zimski imaju velike probleme bolje kupi ps4 i neces imat problema 

12 godina
PlayStation 4
Ak ti ima neki frend ps4 sa njim sheras igre i to je to. Ja i frend tak radimo svaki kupi jednu igru i super. Jedino je problem sto je hard premali

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li se može PlayStation Plus iskoristiti na primjerice 2 konzole?
Odnosno, da ja i frend kupimo jedan ps+ kod na godinu dana,svaki da lapo-lapo i ukucamo ga svaki na svoj račun na svojoj konzoli? Ili jednom kada se kod ukuca, više ne vrijedi?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pa nisi se konkretno izjasnio, PSPlus se aktivira na račun od PSN sad možes ti na oba PS-a imat isti račun ali nemožes na dva računa imat PSPlus. Ti i prijatelj morate imat isti PSN račun.

CoolerMaster Support
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz kupila sam sinu ps4 za Božić do sada je imao 2 pa jel mi može netko objasnit kad se prvi put upali dali se treba nešto podešavati registrirati ili kako to radi u kući imamo flat internet

0 0 hvala 0
16 godina
yliloja kaže...

Pozz kupila sam sinu ps4 za Božić do sada je imao 2 pa jel mi može netko objasnit kad se prvi put upali dali se treba nešto podešavati registrirati ili kako to radi u kući imamo flat internet

Stat ću isto u red, ovaj tjedan mi stiže plejka pa ako ima neka dobra duša pa da se oglasi po tom pitanju "na što treba obratiti pozornost prilikom pripremanja plejke"

Hvala unaprijed.

16 godina
PlayStation 4
Upalis i igras, za online se treba registrirat na psn, postupak je jednostavan kao i za svaku registraciju na bilo sto. A preko psna mozete i kupovat igre za sto vam treba ili kreditna kartica ili psn bonovi koji se mogu kupit u ducanima kod nas ili isto preko neta npr na amazonu. Isto tako ako zeli igrat online treba vam psn plus pretplata koja se placa na mjesecnoj ili godisnjoj bazi, nalominjem ovo vam treba samo za online.
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

moze li mi neko objasnit ovaj game-share,ubiti ja moram svoj acc stavit kao  Primary PS4 na prijateljev i on isto tako na moj,jel mogu ja onda igrat igre na svojem acc i koja su ogranicenja?

0 1 hvala 0
12 godina
madafaka85 kaže...

moze li mi neko objasnit ovaj game-share,ubiti ja moram svoj acc stavit kao  Primary PS4 na prijateljev i on isto tako na moj,jel mogu ja onda igrat igre na svojem acc i koja su ogranicenja?

LINK

PSN - DeniZg80
15 godina
Pozz.. Trebam pomoć.. Jučer sam igrao PES, ali nakon što me spojilo s protivnikom nakon par minuta utakmice, izbaci me van.. Javi gresku da je doslo do greske u vezi, cak je znalo i pisat lost connection to server.. Igram svaki dan pes online, imam vec preko 250 utakmica.. Imam onaj paket sa 10 mbps brzinom.. PS je spojen žičano na net.. Imate mozda kakve savjete?
PSN ID: Soja2706
12 godina
13 godina
odjavljen
Jel ima itko da je kupio far cry 4 i da je dobio 10 free trail kodova za podjelit, htio bih isprobati igru pa ako je netko voljan da mi da jedan kod. Hvala.
14 godina
PlayStation 4

zadnji tjedan rasprodaja na US PSN-u :)

http://blog.us.playstation.com/2014/12/23/holiday-sale-final-week-sees-more-games-movies-discounted/

upravo kupio Battlefield 4 za 12$ :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Isto tako bih vjerovatno prekrizio online sa PS3, jer ce vjerovatno biti jb-an polovan.

Imam breakanu tricu na 4.66 firmware-u i nema problema sa online, ni sa PSN, ničim, svakodnevno se spoji i nikad problema :)

16 godina

Eto jučer postao ponosan vlasnik PS4 , user : matekws pa me dodajte na listu na prvoj stranici. 

Jučer sam samo izgubio 7 sati sa GTA V, a danas počinje godišnji do 07.01. {#}

Uz GTA imam i PES15 pa ako netko ima pes nek se javi da nabacimo koju. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 7:15 (matekws).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

dali je za online igranje potreban playstation plus, kao što je to kod xboxa 360 bilo sa kupnjom xbox live gold?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
odjavljen

Potreban je a i isplati se svjedeno :D

17 godina
IvanDado kaže...

Potreban je a i isplati se svjedeno :D

Istina, ne koristim MP, ali uz popuste i besplatne igre, svakako se isplati.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
PlayStation 4

Evo dečki saznao sam da sam dobio svi 20th aniversery playstation 4 na nagradnoj igri :) Pa me sad zanima pošto mi je to prva konzola gdje mogu nabavit jeftinije igre i treba li se gdje registrirati

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
zelenbic kaže...

Evo dečki saznao sam da sam dobio svi 20th aniversery playstation 4 na nagradnoj igri :) Pa me sad zanima pošto mi je to prva konzola gdje mogu nabavit jeftinije igre i treba li se gdje registrirati

na tvom mjestu stavio bi je na ebay 
lagana zarada :D

(prodaju se i po 2000$) 

http://www.snabbox.org/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice