Sumnjam da ce odma. Ona je vec nedavno pala.
Pa ima ih po 1600kn ak se ne varam. Di ces jos jeftinije.
Mora biti jeftinije, nije to više top tehnologija.
Sumnjam da ce odma. Ona je vec nedavno pala.
Pa ima ih po 1600kn ak se ne varam. Di ces jos jeftinije.
Mora biti jeftinije, nije to više top tehnologija.
3299kn samo konzola i 1 kontroler
4099kn konzola sa 2 kontrolera, kamerom i igrom (KZ:SF)
Koji će hdd biti? Od 500 gb ili manji??
sve ps4 konzole dolaze sa 500 gb nema manje niti vise.
kakvo je stanje sa JB ps4 jel se prica sta vani po forumima jel uopce moguce
Odakle si naručio? To također ovisi, ja sam baš gledao ove Hong Kong dobavljače koji imaju igre iz SAD-a pa se bojim da ne bacim 300 kuna u vjetar ako ne ide MP na EU PSN računu.
Narucio sam iz SAD-a samo napravi US racun i to je to
A kako planiraš MP koristit? Jesi uzeo US PS+ ili ćeš kupit kod nas PS+ i stavit na EU račun?
A kako planiraš MP koristit? Jesi uzeo US PS+ ili ćeš kupit kod nas PS+ i stavit na EU račun?
1. Nacin-Napravit cu US racun, te cu preko amazona kupiti PS+ na godinu dana za 50$ i kad dobim taj kod ukucat cu u ps4 2. Nacin- kupis gift card od 50$ stavis na PS4 i preko ps4 kupis PS+
Kaj nije jednostavnije kupovati sa britanskih siteova ko i za ps3? Nema zajebancije sa us acc (ali to ne kužim baš, ako su igre region free kako i zašto bi mp bio ograničen?). Jest da nije 50$ već 40ak gbp ali svejedno.
Gdi i kako da kupim ps plus pretplatu za us account? Amazon o gamestop mi ne želi poslati jer kartica nije iz US. Paypal na storeu isto ne radi. Any ideas?
Gdi i kako da kupim ps plus pretplatu za us account? Amazon o gamestop mi ne želi poslati jer kartica nije iz US. Paypal na storeu isto ne radi. Any ideas?
stavi billing adress negdje u americi, uzmi od nekog hotela adresu i kupiš bez beda na amazonu
Nisam siguran da razumijem. Na amazonu mogu staviti pretplatu u košaricu, ali vidi da nemam US kreditnu karticu pa me traži da dodam novu karticu koja je US. Ja naravno nemam takvu. Mislim da to nema veze sa billing address, jer oni znaju cija je kartica.
Nisam siguran da razumijem. Na amazonu mogu staviti pretplatu u košaricu, ali vidi da nemam US kreditnu karticu pa me traži da dodam novu karticu koja je US. Ja naravno nemam takvu. Mislim da to nema veze sa billing address, jer oni znaju cija je kartica.
Krivo misliš.
Napravi kako je već rečeno (lažiraj billing i shipping address; karticu stavi koju već imaš - ti podaci moraju biti točni, što ne igra ulogu jer nema adrese nego samo ime i broj) i prolazi bez problema.
Pretpostavljam da ti je bolje ulogirat se sa US accountom i kupit kod preko PS store-a. Bez zajebancije s karticama itd, preko PayPala.
Ulogiram se sa US accountom, odaberem Paypal, logiram se u Paypal, kliknem na 'Pay Now' i nakon 10 sekundi dobijem od Playstation store poruku 'Transaction was unsuccessfull'. Sa tim Paypal accountom svaki mjesec kupujem (karticu nisam mijenjao) na eBay, Amazon UK, ali Sony PS plus ne mogu već 2 tjedna uplatiti. Ovo me već poprilično izluđuje...
Neznam onda, ja idem stavit keš u banku u utorak da naručim s eBaya neke igre za PS4 pa ću usput stavit $50 da vidim hoću li uspjet PS+.
Ako nebude radilo nema druge neko kod nas uzet 125kn skuplju pretplatu i zajebavat se s 2 računa.
Evo ga i jailbreak.To je bilo stvarno brzo. http://ps4jailbreakk.com/ps4jailbreak/
Evo ga i jailbreak.To je bilo stvarno brzo. http://ps4jailbreakk.com/ps4jailbreak/
nekako ne vjerujem
samo skidaj :D
javi se nakon kaj windowse reinstaliras
ova starnica ima virus wot mi javio ne klikajte na nju !
Pa naravno da je fejk nece ni biti jailbrake za ps4
Pa naravno da je fejk nece ni biti jailbrake za ps4
naravno da hoce.
biti ce jailbreak ali tek za 4-5 godina, kao i na ps3
Ok, proradilo je kako ste napisali. Hvala na pomoći. Sad imam konačno natrag ps plus. To bi mi sad trebalo vrijediti za US i HR account isto kao i multiplayer?
Daj ne pricaj gluposti. Niti ima ikakvog virusa,niti je fajl zarazen virusom. Jbt,ova danasnja djeca su stvarno retardirana.
kad isprobas javi ;)
Zanima me hoće li 29.1. konzola doći samo onima koji su kupili kupon ili će je moć svatko kupiti?
malo ce ih doc u slobodnu prodaju nazalost
malo ce ih doc u slobodnu prodaju nazalost
u europi ih trenutno valjda niti nema vise
amazon je 4x dobivao posiljke konzola i svaki puta je rasprodao
tak da tesko da cemo mi dobit puno vise nego sto je preordera
Aha, ma dobro doći će valjda kroz par mjeseci i u slobodnu prodaju.
Bio sam u Grazu, prekjučer i prodavač u Medamarktu mi je rekao da PS4 konzole u Austriji ne bude do kraja mjeseca valjda...
Uglavnom, navala je velika, a konzole dolaze u malim količinama. To mi je trebao biti "plan B" što se nabavke tiče.
Hvala Bogu pa sam kupio svoj primjerak prije...