Nintendo 3ds xl(pitanja i misljenja)

poruka: 17
|
čitano: 14.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo vidio sam da izlazi ova nova konzola i namjeravao sam je kupiti zajedno sa nekim naslovima kao sto su pokemon,super mario i zelda.I sada imam par pitanja jer se trenuto dvoumim izmedu 3ds xl i dsi xl.

Prvo sto ne namjeravam odmah igrati igre u 3d mozda nekada kasnije samo mozda a ovaj 3ds xl mi se svida zbog velicine ekrana.

1.Na kojemu ce baterija duze trajati uz igranje normalnih ds igara ne 3d

2.Na kojemu ce ljepse/bolje izgledati naslovi kao sto su pokemon,super mario i zelda tj. manje pikselizirano ili kako se to vec kaze posto sam vidio da su obadvije konzole dobile veci ekran a zadrzale rezoluciju predthodnika.

I eto moze li par vasih misljenja savjeta,sta bi mi vi preporucili, da uzmem cak mozda da uzmem obicni dsi itd.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 12:52 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nintendo 3ds xl(pitanja i misljenja)

Uskoro stiže

Mislim da ti se DSI ne isplati uzimat, jer prepostavlljam da će se u budućnosti više raditi igre za 3ds pa ćeš onda biti u problemima. 3ds xl ima veći ekran, jaču bateriju i veću karticu unutra. Ako će cijena biti normalna (otprilike kao 3ds pošto se punjač mora kupiti odvojeno) onda je 3ds xl way to go. Ja ga mislim kupiti ako cijena bude ok. Inače ide 3ds.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina

Sutra bi konzola trebala doći u Algoritmov shop po cijeni od 1999kn. Puno prevelika cijena budući da ne dolazi s punjačem. Malo ću pričekat da to spuste...

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan

Ja sam do prije par mjeseci imao 3DS, igrao sam naslove SC, Zeldu i SM 3D Land, kasnije sam 3DS mjenjao za Vitu i na kraju prodao Vitu, manje me oduševila od 3DS-a.

Što se tiče ove XL verzije moj savijet ti je da prije isprobaš konzolu i usporediš s 3DS-om, XL zadržava istu rezoluciju kao i prethodnig uz veču dijagonalu ekrana, što podrazumijeva "pikselastiju" grafiku, ALI iz Nintenda demantiraju to i kažu da je sada uz veči ekran i užitak u 3Du višestruko bolji.

Ova cijena od 1999 je PREVELIKA , jer ipak se radi o manje više istoj konzoli, koja je BTW sada pristupačnih 1500 Kn ( ja sam bi jedan od onih jelena koji je za 3DS dao 2100 {#} ) , a uz sami 3DS XL ne ide punjač , što je još cca 300 Kn gore, pa tako 3DS XL u biti košta skoro pa 2300 Kn što je PREVIŠE !!!!

Jedan plus je veči memory card , koji je sada sa prijašnij 2 , narastao na 4 GB.

Sve u svem have fun !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jeli moguce igrati neke kopije na 3dsu? Treba mi ona flash kartica i onda na nju normalno c?p igre ili?

16 godina
neaktivan

gbatemp ti je prijatelj.

na 3dsu je moguće igrati samo legalne backup verzije nds igara na flash karticama. Premda još uvijek nije moguće igrati 3ds backupove, postižu se napreci na toj fronti.

12 godina
neaktivan
Pored napajanja, postoji li ijedan drugi čimbenik koji bi me spriječio u kupovini 3DS XL iz Amerike? Jesu li igre kojim slučajem zakljucane po regijama i sl? Kako ide sa on-line kupovinom igara?

Tamo je oko 200njak dolara što je ušteda od nekoliko stotina kuna.
15 godina
neaktivan
MOS6502 kaže...
Pored napajanja, postoji li ijedan drugi čimbenik koji bi me spriječio u kupovini 3DS XL iz Amerike? Jesu li igre kojim slučajem zakljucane po regijama i sl? Kako ide sa on-line kupovinom igara?

Tamo je oko 200njak dolara što je ušteda od nekoliko stotina kuna.

Carina.

http://www.norgems.com
13 godina
neaktivan

a carina i pdv na tih 200$?

12 godina
neaktivan
Frend ide na put tamo pa bi ga on donio...
12 godina
neaktivan

znaci mozemo igrat ds kopije ali ne i 3ds kopije?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dugoselac kaže...

znaci mozemo igrat ds kopije ali ne i 3ds kopije?

Za sada postoji samo jedan linker koji podržava kopije 3ds igara (Gateway). Iako, mislim  da će teško izaći na kraj sa Nintendovim blokiranjem preko updatea.

Imam pitanje - gdje je u ZG-u najpovoljnije uzeti orđiđi punjač za 3DS?

Dolazi mi XL, a vidim da neki prodavači bezobrazno traže i po 200 kn za punjač.

13 godina
neaktivan

Pozz, imam jedno pitanje. Koji flash linker (i di) uzet za 2DS (novu verziju 3ds konzole). Znam da nemogu igrat 3DS romove ali to mi i nije bitno trenutno zato jer za DS postoji tona dobrih igri.

16 godina
KiloOne kaže...

Pozz, imam jedno pitanje. Koji flash linker (i di) uzet za 2DS (novu verziju 3ds konzole). Znam da nemogu igrat 3DS romove ali to mi i nije bitno trenutno zato jer za DS postoji tona dobrih igri.

Ne znam za 2DS ali imas Gateway3DS flasher za 3DS. Prati ih, mozda uskoro izbace i verziju za 2DS

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan

di bi to mogo nabavit? Jer sophoslab prodaje one obicne R4 koje i nisu bas na nekom glasu>?>

PS. Mozda ipak ne uzmem 2ds nego 3ds xl 

16 godina

http://www.gateway-3ds.com/resellers.html

Da se razumijemo, s ovim linkerom mozes igrati 3DS romove

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 20:03 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mozda ovo nije prava tema...no nikad nisam bila na ovom forumu, a i ne pratim bas, ali treba mi odgovor. Nisam bas nasla nista logicno na netu.  Necak me trazio da mu kupim igru za Nintendo 3DS, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Igra nije kompatibilna očito za njegov Nintendo (kupljena je preko e baya), neki su mi rekli da je za američko tržište, a ne za europsko. On ima 10 godina tako da se ne zna još sam raspitati :)...uglavnom...da li je to stvarno tako da oni rade takve nekompatibilne verzije? Da li bi bilo najpametnije da vratim igricu i tražim povrat novca? Ili postoji nekakvo kodiranje možda u Hrvatskoj? Ili mogućnost zamjene negdje? Ne znam...ne kužim se baš u to...pa vas molim odgovor :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice