Dali se isplati kupit Wii

poruka: 24
|
čitano: 14.548
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dali je isplati kupit Wii konzolu za klinca od 5,6 godina i dali je moguce spajanje na monitor od kompa, i kakva je slika??...hvala!

Nintendo Wii Nintendo Wii
01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 18:38 (Tionio).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Dali se isplati kupit Wii
Tionio kaže...

Dali je isplati kupit Wii konzolu za klinca od 5,6 godina i dali je moguce spajanje na monitor od kompa, i kakva je slika??...hvala!

Za klinca se isplati kupiti Wii zato što je orginalan i inovativan,za spajanje na monitor od kompa neznam dali se može spojiti,slika je onakva kakvu tvoj TV podržava.Imaš i pregršt naslova za klince poput Zelde,Pokemona,Super Maria,Donkey Konga ali i naslova za malo stariju publiku.Po meni se isplati ali se u drugu ruku i ne isplati,jel si ti prisiljen kupovati razne dodatke koji su po 400kn da bi uopće mogao normalno igrati,no ako ti je lisnica puna onda kupi Wii!

16 godina
nfsbaby kaže...
Tionio kaže...

Za klinca se isplati kupiti Wii zato što je orginalan i inovativan,za spajanje na monitor od kompa neznam dali se može spojiti,slika je onakva kakvu tvoj TV podržava.Imaš i pregršt naslova za klince poput Zelde,Pokemona,Super Maria,Donkey Konga ali i naslova za malo stariju publiku.Po meni se isplati ali se u drugu ruku i ne isplati,jel si ti prisiljen kupovati razne dodatke koji su po 400kn da bi uopće mogao normalno igrati,no ako ti je lisnica puna onda kupi Wii!

tnx...al mislim na sliku, kad bi se spojio na monitor!!, jer on ima RGB izlaz, e sad dal je i kako to izvedivo!!??

16 godina
neaktivan

Ja sam svoj spojio preko komponentnog, samo kaj moj monitor ima i ulaz....

Zgleda ok

Ionak neš bit priljepljen za ekran ko kod pc igri.

jedino je omjer zeznut.. Većina monitora je 5:4 ili 16:10

A sad za klinca... neam pojma

Znam ljude koji ga igraju a da već zalaze u 30-u.

Ne vole ga pubertetlije

Ali 5,6god?

Gore navedene igre i nisu toliko dječje...

Mislim moći će on to, ali tata bi mogao postati ljubomoranSmijeh

Možda da mu za prvu ruku PS2?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 23:26 (MrJones).

0 0 hvala 0
16 godina

Moj bratić ti ima Wii i skoro ga uopće ne igra jer su gotovo sve igre dosadne i nisu zanimljive i još su neki dodatci dosta skupi,malome bi moglo biti zanimljivo,ali kako će odrastati biti će mu sve manje zanimljivo.

AC Milan
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Moj bratić ti ima Wii i skoro ga uopće ne igra jer su gotovo sve igre dosadne i nisu zanimljive i još su neki dodatci dosta skupi,malome bi moglo biti zanimljivo,ali kako će odrastati biti će mu sve manje zanimljivo.

Ali kada dođe društvo onda bome nebude dosadan.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje impformacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ha, trebao je prvo provjeriti da na Wii-u nema Gran Turisma.

16 godina
neaktivan

Ni ja se baš ne ubijam od igranja, ali sumnjam da je wii razlog tomu.

A dodatci?

Večina njih je nepotrebna, tj nije toliko nužna.

Ja ne žalim svoju kupnju.

Wii je najbolja multiplayer mašina (ne preko neta), familijska konzola i emulator na tržištu.

Ne mogu reći da li da kupiš ili ne.

Samo prenosim svoje dojmove.

Ako je i istina da ga konzola s vremenom neće više zanimati (makar mislim da je upravo obratno) ionako ne želiš da ti dijete visi pred televizorom po cijele dane.

Naslova ima i više nego dovoljno (pogotovo ako kupuješ oriđiđi).

Pridodaj tome GameCube, WiiWare i Virtual Console.....

Ma ne znam.

Nemoj me slušat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 11:31 (MrJones).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Nakon

, mislim da ga nećeš kupiti.

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Nakon

Zapravo, WiiFit ima funkciju WiiSportsa, tj. da bi se ljudi upoznali sa Balance Boardom (i osim joge teško da će nešto više zadržati ljude). No sam dodatak služi kao jedan od kontrolera za druge igre (npr. Shaun White, Rayman Ravin Rabbids). Za X360 imaš primjerice Tony Hawk skateboard, samo što se samo za to može koristiti.

17 godina

Wii je zakon! To je toliko napredna, originalna, zabavna ne bi rekao konzola nego stroj za zabavu. PS i Xbox su ipak samo obicne konzole koje se nisu promjenile osim po grafici i zamislite VIBRIRAJUCEM kontroleru od kada su izasle.

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Nakon

Pokazao si mu krivu reklamu, nakon

, tata ce sigurno kupiti Wii!!!

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
neaktivan

Ne isplati se kupit wii ..

Xbox 360 - Jump in
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja sam baš danas kupio Wii, a 4 puta sam stariji od tvog sina :D

Frend mi ima PS3, Xbox sam imao, i mogu ti reć da je ovo totalno druga liga,

istina oni imaju ldobru grafiku, šleper igri i ekskluziva, al kad se sve zbroji i oduzme sve je to zabravo isto, jedna igra ista druga itd.

A na Wii, diži se, pokreći, ( kupio sam odmah i DBZ: Tenkaichi 3 :D ), pa ti vidi kad radiš kamehameha :D, letiš okolo, samo još što se sam nisam počeo bacat na pod :D

Istina grafika se nemre mjerit sa PS3 ili 360, al je zato Wii vratio nešto što se već duga zaboravilo, igrivost,

slikajte se vi sa vašim skoro pa stvarnim likovima na trojci ako mi dosadi, a onda kad se sjetis da si jos i 500 kn pljuno za to... Bogataš

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Prekjučer sam kupio Wii. Svaka čast Playstationu 3, radi njega sam odustao od igranja bilo kakvih sportskih simulacija na PC-ju, jer izgledaju smiješno usporedbom s FIFA-om ili NHL-om na PS3. Ono što mi se na Wiiju sviđa što u njoj ne uživaju samo djeca.

Zamislite koji je užitak premlatiti kuma, prijatelja (ili nedajbože ženu :) ) u virtualnom boksu. Gegate se, izvijate i mlatarate u sobi, a nakon toga urličete k'o majmun. Ili tenis po sobi, pa NHL u kojem možete zamahnuti palicom prema golu. Prije ili kasnije vjerujem da ću kupiti PS3 jer ću trebati dobar Bluray player/DVD player/audio player/konzolu, ali nakon što sam u prethodna dva dana pošteno se oznojio, a u isto vrijeme mogao biti u kontaktu s ostalim članovima kućanstva, uvjeren sam kako nisam bacio lovu u vjetar.

Wii je stvarno odlična naprava, a o ukusima i afinitetima se ne isplati raspravljati.

http://groups.adobe.com/groups/010baf8f5f/summary

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Ako te zanima Fifa baci pogled na PES za Wii. Kažu da je najbolja verzija dotične igre, a ni fifa nije za odbacit.

16 godina
neaktivan

Kupi wii. Mislim da je zabavniji od PS3 i xbox zato jer ja, a i drugi koji ga imaju mislim da se više zabave zato jer kod wii se malo krečeš. Kod ps3 samo se zavališ u naslonjač. Zato mislim da je wii bolji.

asi

2 0 hvala 0
16 godina
asi kaže...

Kupi wii. Mislim da je zabavniji od PS3 i xbox zato jer ja, a i drugi koji ga imaju mislim da se više zabave zato jer kod wii se malo krečeš. Kod ps3 samo se zavališ u naslonjač. Zato mislim da je wii bolji.

hehe......hvala svima.....kupio sam ga vec....odlican je!!!.....prva liga ! Smijeh

16 godina
neaktivan

Dali se isplati kupit Wii?

Isplati se. Wii je potpuno druga priča. Na Wiiju su uglavnom ekskluzive, poneka multiplatform igra, ali obično ekskluzive. Dobro je to što si uvijek aktivan, kretaš se, posebno uz Wii Sports, a uz Wii Fit možeš čak i smršaviti. Kontrole su puno bolje zahvaljujući Wiimoteu. Zaboravite na Resistance i Halo, Metroid Prime 3 nudi puno bolje kontrole pri igranju. Ali ima jedan problem. Konzola ima puno više loših igara nego na PS3 i X360, tako da prije nabavke igre, pročitajte neki review ili pogledajte score na Gamerankingsu. Tako da se isplati kupiti Wii. Evo neke preporuke igara:

FPS: Metroid Prime 3: Corruption (bolje pričekaj dok ne dođe Metroid Prime Trilogy), MoH: Heroes 2, CoD: World at War

Tabačina: Super Smash Bros. Brawl, DragonBall Z: Budokai Tenkaichi 3, Punch-Out!!

Horor: Resident Evil 4: Wii Edition, RE: Umbrella Chronicles

Avantura: The Legend of Zelda: Twilight Princess, Okami, Broken Sword: Shadow of the Templars Special Edition, Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure

Trke: Mario Kart Wii, ExciteTruck, ExciteBots: Trick Racing

Sport: Grand Slam Tennis, Tiger Woods PGA Tour 10, PES09, Shaun White Snowboarding

Destrukcija: Boom Blox: Bash Party

Platformer: Super Mario Galaxy (obavezno, druga najbolja igra ikad prema Gamerankingsu, jednom je čak bila prva), Super Paper Mario,de Blob, Klonoa, Wario Land: Shake It (iliti Shake Dimension)

Krv: MadWorld, No More Heroes, House of the Dead: Overkill

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 12:13 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ne isplati.

Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tionio kaže...
asi kaže...

hehe......hvala svima.....kupio sam ga vec....odlican je!!!.....prva liga ! Smijeh

Čestitam...

I ja razmišljam o kupnji pa te molim kao novog usera Wii-a da daš neko mišljenje...

Ono, jesi stavio čip, koje igrice si igrao, kakav je osječaj igrat...

Falaaaa... :-)

15 godina

i ja ga planiram uzeti ovih dana cito iz razloga da vise vremena provodim zabavljajuci se s obitelji i prijateljima. ipak tesko curu navuci na igre na pc.u pa kontam da bi ovo moglo lijepo upaliti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tionio kaže...

ston konfiguracijon bi mogao igrati na emulatoru bez problema samo nabavi daljinski a mores i sa jojstickom.

The game is just getting started!!!!
17 godina
Pinac kaže...
Tionio kaže...

ston konfiguracijon bi mogao igrati na emulatoru bez problema samo nabavi daljinski a mores i sa jojstickom.

A da procitas temu? Mozda bi vidio da je lik kupio Wii, i da je pitanje postavio prije tocno godinu dana

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice