Redni broj posta u temi

poruka: 4
|
čitano: 712
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
brojilo

npr. neka popularna tema, netko nesto pita a ovaj mu odgovara: je, imas tamo par stranica prije moj post di sam ti to detaljno objasnio. i sad se ovaj ubije od trazenja. aj, ne ubije se ali mora izgubit odredjeni dio vremena dok ne nadje post. pa sam si mislio al nebi bilo bolje da svaki post u temi ima svoj broj? pa mu onda lijepo kazes tu i tu, post broj 852.

7 fak je!
6 fuuuu!
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: brojilo
skank666 kaže...

npr. neka popularna tema, netko nesto pita a ovaj mu odgovara: je, imas tamo par stranica prije moj post di sam ti to detaljno objasnio. i sad se ovaj ubije od trazenja. aj, ne ubije se ali mora izgubit odredjeni dio vremena dok ne nadje post. pa sam si mislio al nebi bilo bolje da svaki post u temi ima svoj broj? pa mu onda lijepo kazes tu i tu, post broj 852.

Taj netko teško da će pamiti na kojem je broju određeni njegov post, a ako ne misli pamtiti samo klikne na trajni link i zaljepi mu linku u poruci..

Možda ne misliš na to, ako ne misliš pojasni mi..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
17 godina
neaktivan
Redni broj posta u temi

Ispod svakog posta postoji "trajni link" koji vodi izravno do tog posta, osim toga u njemu je upisan i broj posta u databazi. Primjerice, tvoje pitanje ima ovaj link:

http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/redni-broj-posta-temi/165099.aspx?page=0&jumpto=3188872&sort=asc&view=flat

Ovo iza "jumpto" (3188872) je broj posta.

Znam da nije točno ono što si tražio, ali obzirom da postoji mogućnost linkanja pojedinog posta tvoj zahtjev je bespotreban. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Redni broj posta u temi

pfff!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice