Prijedlog u vezi facebook tema

poruka: 30
|
čitano: 5.618
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Moj prijedlog je da se onemogući otvaranje tema koje imaju riječ "facebook" u naslovu ili u poruci ako je to ikako moguće

koliko vidim oni koji imaju problema s facebook-om nisu sposobni koristiti tražilicu na forumu pa se dnevno otvara hrpa takvih tema, sa istim/sličnim problemom

smatram da je tema Rješavanje nekih Facebook pitanja prigodna da svi u njoj postavljaju pitanja

59 podržavam
11 ne podržavam
R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
Moj PC  
14 3 hvala 7
14 godina
Re: Prijedlog u vezi facebook tema

Slažem se potpuno. Ako imam razne P&O teme i u njima se raspravlja, zašto ne bi bilo i za facebook...

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

Slažem se potpuno. Ako imam razne P&O teme i u njima se raspravlja, zašto ne bi bilo i za facebook...

tako je, još se forumaš_Dangerous_Lickz_ potrudio napisat neki FAQ pa se može tema lijepo iskoristit

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
17 godina
neaktivan

Postoji jedna simpatična mogućnost na ovom forumu, zove se "prijavi poruku".

Kad to stisneš možeš dati razlog zbog kojeg prijavljuješ i moderatoru dati do znanja da je netko otvorio temu kakva već postoji.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

9 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Kad to stisneš možeš dati razlog zbog kojeg prijavljuješ i moderatoru dati do znanja da je netko otvorio temu kakva već postoji.

to i radim :)

al bzvz modovi imaju nepotrebnog posla...

15 godina

Slobodno se ovo može produžit i na COD FPS problem.

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Mene je stid prijavit sve facebook teme jer će te reći da sam dosadan sa prijavama.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
neaktivan

Bolje biti jedna tema Facebook P&O nego 1000 njih za isti problem....

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

2 0 hvala 0
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

Mene je stid prijavit sve facebook teme jer će te reći da sam dosadan sa prijavama.

isto je kod mene...

osim toga koliko vidim nepotrebne teme se zaključavaju, ali se ne brišu i svejedno rade spam na forumu

16 godina
sirka666 kaže...

Slobodno se ovo može produžit i na COD FPS problem.

a tek za" konfiguracije do xxxx kuna" {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Zakaj si se baš za facebook zakačio? Pa ima, kao što je navedeno, i sa COD FPS-om, i konfe itd...

Moderatori su tu s razlogom. Prijavi i zdravo.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...

Zakaj si se baš za facebook zakačio? Pa ima, kao što je navedeno, i sa COD FPS-om, i konfe itd...

zato što sam te primjetio da se otvaraju svakih par minuta...

problem kod prijave je što se tema locka i ostaje tu na forumu te samim time i dalje ostaje spam

da se takve teme brišu bilo bi više reda...

14 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
DamageHigh kaže...

zato što sam te primjetio da se otvaraju svakih par minuta...

problem kod prijave je što se tema locka i ostaje tu na forumu te samim time i dalje ostaje spam

da se takve teme brišu bilo bi više reda...

ma najbolje bi bilo da si ti moderator i da ti odredjues koje se teme smiju otvarat

17 godina
neaktivan

Kada se u search foruma upiše facebook izbaci 12 stranica tema.

Kada se upiše konfiguracija izbaci 50+ (a još k tome zbroji "konfa" teme)

Toliko o tome.

Meni se ovdje više čini da ti ne preferiraš Fb pa ti zapadnu za oko teme u vezi njega.

EDIT: naravno da je svakakvo ponavljanje tema neizbježno, ali ne vidim zašto bi baš za Fb ubacili filter.

Facebook je internet stranica, samim time je usko povezana s informatikom i tematikom ovog foruma.

to što ga ti ne voliš ne znači ništa, ipak živimo u demokraciji :)

Ja osobno mrzim teme s konfama, pa s ene bunim, iako na 5 tema jedna je takva.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 1:21 (FlyBoy).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
FlyBoy kaže...

Kada se u search foruma upiše facebook izbaci 12 stranica tema.

Kada se upiše konfiguracija izbaci 50+.

Toliko o tome. Meni se ovdje više čini da ti ne preferiraš Fb pa ti zapadnu za oko teme u vezi njega.

nije do toga...kad sam otvorio ovu temu razlog je bilo to što kad sam kliknuo na aktivne teme na prvoj stranici je bila hrpa facebook tema...

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

nije do toga...kad sam otvorio ovu temu razlog je bilo to što kad sam kliknuo na aktivne teme na prvoj stranici je bila hrpa facebook tema...

Kad odeš na "Komentari IT vijesti" svaka druga je oko Applea ili iphona ili androida.

Jednsotavno, ljudi pišu o onome što ih zanima/muči, što je aktualno. Trenutno je to Facebook (valjda, kad ima toliko tema), svidjelo se to nekome ili ne.

A što se tiče ideje trpanja sve u jednu temu, to je naprosto nepraktično.

Prvo, bio bi preveliki kaos, ne bi znao tko pije, tko plaća, tko kome odgovara, postovi bi se brzo nizali i nečiji problem ne bi bio uočen, a i samo praćenje takve teme je dosta zamorno.

Drugo, nisu sve teme u vezi problema, zašto bi bilo zabranjeno imati temu u kojoj se diskutira nešto vezano za FB.

Puno bi više pridonijelo kvaliteti foruma da se otvori jedna tema za slaganje konfiguracija, gdje bi se periodično osvježavale bestbuy konfe određenog cjenovnog razreda i preferenci Intel/AMD, Nvidia/AMD. I opet bi bilo upita glede specifičnih konfi ili komponenti.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 1:29 (FlyBoy).
15 godina
FlyBoy kaže...

tko je uopće rekao da ga ne volim? jesam ja to kad rekao? nemoj iznosit takve tvrdnje kad nemaš ni jedan razlog za to...

IT vijesti pišu ljudi iz BUG uredništva, facebook teme otvaraju klinci koji su većinom polupismeni...ne možeš to uspoređivat...

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

tko je uopće rekao da ga ne volim? jesam ja to kad rekao? nemoj iznosit takve tvrdnje kad nemaš ni jedan razlog za to...

IT vijesti pišu ljudi iz BUG uredništva, facebook teme otvaraju klinci koji su većinom polupismeni...ne možeš to uspoređivat...

Isto kao što ti kategoriziraš i segmentiraš sve koji imaju probleme s FB-om kao polupismene klince, tako i ja kategoriziram nekoga tko se protivi FB temama kao nekoga tko ne voli FB.

A zašto misliš da pišu vijesti vvećinom vezane za Apple i prije navedene?

Zato što znaju da će izbiti flamewar i prepucavanja na 10+ stranica koja samo podižu aktivnost na forumu, što im je cilj.

Isto tako je i s FB temama.

15 godina

ja to zaključujem po načinu pisanja, ne po temama...

evo da ti srce bude na mjestu povlačim prijedlog

i predlažem cijeli podforum za facebook da bude što više tema

sretan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ja to zaključujem po načinu pisanja, ne po temama...

evo da ti srce bude na mjestu povlačim prijedlog

i predlažem cijeli podforum za facebook da bude što više tema

sretan?

Zašto bih bio sretan, nit meni u džep, nit iz njega.

Samo sam mišljenja da je netolerantno staviti filter na Facebook.

Svakako podržavam i onu temu Facebook P&O, ima korisnih savjeta na uočljivom mjestu, što će svakako nekome pomoći, i neće biti primoran otvarati temu.

15 godina

problem je što sve lockane teme ostaju na forumu i u principu se time ništa ne rješava...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

problem je što sve lockane teme ostaju na forumu i u principu se time ništa ne rješava...

To je zato što nekad i u lockanoj temi možeš naći rješenje na svoj problem.

Iako je tu puno praktičnije rješenje brisanje takvih tema (lockanih koje nikome ne pomažu)   od strane administratora, nego izmjene u kodu foruma i stavljanje filtera.

Iako, nisu ti bugovci budale, pa zakaj misliš da ne brišu te teme?

Facebook je jedna od (ako ne i najčešće)   guglana riječ, a kad netko s google.hr gugla facebook problemšta misliš na koji forum će ga prvo odvesti? Gledaj širu sliku :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 1:53 (FlyBoy).
15 godina
FlyBoy kaže...

To je zato što nekad i u lockanoj temi možeš naći rješenje na svoj problem.

Iako je tu puno praktičnije rješenje brisanje takvih tema (lockanih koje nikome ne pomažu)   od strane administratora, nego izmjene u kodu foruma i stavljanje filtera.

Iako, nisu ti bugovci budale, pa zakaj misliš da ne brišu te teme?

Facebook je jedna od (ako ne i najčešće)   guglana riječ, a kad netko s google.hr gugla facebook problemšta misliš na koji forum će ga prvo odvesti? Gledaj širu sliku :D

nisam mislio da se sve brišu, već beskorisne...

trebalo bi najprije gledat na funkcionalnost foruma, a onda na ostalo...

16 godina
protjeran

kad bi isli sve to prijavljivat modovi bi napravili ragequit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

nisam mislio da se sve brišu, već beskorisne...

trebalo bi najprije gledat na funkcionalnost foruma, a onda na ostalo...

Slažem se s tobom u potpunosti, nepotrebne teme brisati, bez obzira imale veze s facebookom, konfiguracijom, Ladom Nivom ili nečim četvrtim.

A gle, mora se od nečega i živiti.

Btw istina je, googlao sam s google.hr i prvi prijedlog vodi na bug.hr  {#}

15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

kad bi isli sve to prijavljivat modovi bi napravili ragequit 

pa meni je neugodno toliko prijava radit

još će meni zakeljit karton zbog tog :/

15 godina
FlyBoy kaže...

Btw istina je, googlao sam s google.hr i prvi prijedlog vodi na bug.hr {#}

neznam kako tebi, al meni nije uopće na prvoj stranici {#}

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

neznam kako tebi, al meni nije uopće na prvoj stranici {#}

Jel baš googlaš s google.hr ili .com ili iz one verzije prilagođene FF-u?

Kad sam googlao: facebook problem, odmah prvi prijedlog bug.hr, isto kao i facebook problemi.

- doduše kad sam googlao: facebook ne radi bio je drugi prijedlog.

Ne znam kako tebi nije, ali eto meni je.{#}

14 godina
neaktivan
Podržavam!!!!!!!!
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FlyBoy kaže...

Jel baš googlaš s google.hr ili .com ili iz one verzije prilagođene FF-u?

Kad sam googlao: facebook problem, odmah prvi prijedlog bug.hr, isto kao i facebook problemi.

- doduše kad sam googlao: facebook ne radi bio je drugi prijedlog.

Ne znam kako tebi nije, ali eto meni je.{#}

sad je sve ok...

bilo je do mojih google postavki

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice