Bilo bi super kada bi se uvela mogućnost filtiranja tema po crnoj listi. Konkretno, ne želim u popisu aktivnih tema vidjeti teme koje u naslovu sadrže određene ključne riječi (npr. Apple, iPad, iPhone, OSX itd.). Znači, stavim takve riječi na crnu listu i puff - nema ih više u popisu. Izvedivo?
Filtriranje tema s određenim ključnim riječima
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.718
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se ovo svidja.
Znači kad vidiš temu kojoj je u naslovu iPad, iPhone ili neko treće iShit, tebe 'Síla' tjera da se uključiš u tu temu ili čitaš raspravu?
Bilo je već riječi o ovome i zaključak je da - je to bezveze. Stvarno mi nije jasno koji vrag vas tjera da ulazite u takvu raspravu/čitate takvu temu, a ako to ne radite, na koji vam način takva tema šteti?

Znači kad vidiš temu kojoj je u naslovu iPad, iPhone ili neko treće iShit, tebe 'Síla' tjera da se uključiš u tu temu ili čitaš raspravu?
Bilo je već riječi o ovome i zaključak je da - je to bezveze. Stvarno mi nije jasno koji vrag vas tjera da ulazite u takvu raspravu/čitate takvu temu, a ako to ne radite, na koji vam način takva tema šteti?
Ne, nego ne želim ručno u hrpi tema tražiti one koje nisu vezane uz neke određene pojmove. U mojem slučaju je to Apple i njihove proizvode (bilo što vezano uz njih me apsoštrumfno ne zanima), dok netko drugi možda ne želi dobiti listing tema vezan u Microsoft, Samsung ili što već. Tehnički se to jako jednostavno izvede (još jedna tablica u bazi i malo modificirani sql upit kod prikaza aktivnih tema), pa ne vidim zašto to ne bi bio feature za one kojima to treba. Ti, ako si hoćeš ostaviti full listing, ne stavljaš ništa na crnu listu i to je to.
Ideja mi se sviđa... Podržavam.
@Šef, nije na to mislio
Meni bi bila zgodna opcija kada bi dosli s misem do naslova teme, pa da se otvori prozorcic sa sadrzajem zadnjeg posta.
Meni bi bila zgodna opcija kada bi dosli s misem do naslova teme, pa da se otvori prozorcic sa sadrzajem zadnjeg posta.
Ti pupopovi mi se baš i nisu dojmili, inače su mi išli na živce tokom prelaženja preko bilo kojeg teksta kad sam imao wiki addon..
Kad bi se to uvelo, molimo boga da garfieldov post nije zadnji..