Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 195.065
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Huawei Nexus 6P
Koja su to značajke osim mogućnosti swipeanja po fingerprint senzoru?
Po meni je jedino to potrebno..
16 godina
Assistant, nova kamera koja instantno okida HDR+ bez čekanja, malo UI glancanje i tak...zbilja ništa drugo
9 godina
odjavljen
A bas to swipanje po senzoru jw bezvezw jer sve to imam uz nova launcher...
13 godina
Huawei Nexus 6P

Stigao 5 portni punjač i otg usb data.

2 0 hvala 0
16 godina
Torent kaže...
A bas to swipanje po senzoru jw bezvezw jer sve to imam uz nova launcher...

Mislim da imaš 3rd party opcije koje ti da ju da po listama swipeaš....recimo Play Music, browseri itd.

14 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Naravno da ništa, ne žele si ubit proizvod.
Ali da se sve instalirat bez problema s rootom.

Ima čak i jedna aplikacija koja sve to instalira na XDA...samo klik i root i 7.1.1 su potrebni

Može link na taj app? Nalazim više tih modova na xda pa ne znam koji je najbolji.

http://mlgflappybird420.com
16 godina
Simon_says kaže...
Mitch kaže...
Naravno da ništa, ne žele si ubit proizvod.
Ali da se sve instalirat bez problema s rootom.

Ima čak i jedna aplikacija koja sve to instalira na XDA...samo klik i root i 7.1.1 su potrebni

Može link na taj app? Nalazim više tih modova na xda pa ne znam koji je najbolji.

http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/themes-apps/apk-pixelize-one-app-complete-pixel-xl-t3504924

15 godina
Huawei Nexus 6P

Jel potrebno nakon update na 7.1 radit hard reset? Pitam jer ne znam da radim flash factory image preko pc ili da čekam OTA?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Ma ne mora. Ja cu cekati ota. Skinuo ota ali nesto nece da odradi update ali ne zurim jer imam betu svakako...
15 godina
Huawei Nexus 6P

Taman skinem factory image i krenem rebootat mobitel u fastboot i ponudi mi OTA 7.1.1  

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Flashao sam 7.1.1 i primjetio sam da mi se mobitel više ne puni brzo kada ga spojim na komp(piše Charging Slowly) a prije kad sam imao Marshmallow je pisalo Charging Rapidly. Piše normalno da se puni brzo kada ga stavim u struju ali ne kada je i spojen na komp, a prije se brzo punio na isti kabel i isti port. U postavkama je podešeno da se puni a ne prijenos podataka, sve isto kao što sam imao i na prijašnjem androidu, samo mi nije jasno zašto se sada ne želi punit brzo.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pa i ne bi trebalo da se puni rapidno na USBu samo na originalnom punjacu.

16 godina
Simon_says kaže...

Flashao sam 7.1.1 i primjetio sam da mi se mobitel više ne puni brzo kada ga spojim na komp(piše Charging Slowly) a prije kad sam imao Marshmallow je pisalo Charging Rapidly. Piše normalno da se puni brzo kada ga stavim u struju ali ne kada je i spojen na komp, a prije se brzo punio na isti kabel i isti port. U postavkama je podešeno da se puni a ne prijenos podataka, sve isto kao što sam imao i na prijašnjem androidu, samo mi nije jasno zašto se sada ne želi punit brzo.

Rapidno punjenje je podržano samo na USB C to C i USB C to 3.1 A ako imaš takav kabel...sve inače ti je bug vjerojatno

12 godina
neaktivan

Prije je bilo rapidno punjenje i mob se napunio za sat-dva, ovo je kabel koji sam koristio oduvijek. Normalno sam spojio mob gdje i inače i sad se ne želi brzo punit, osim na punjaču.

13 godina
Simon_says kaže...

Krivo si zamislio. 

Ako spajaš na usb direktno iz komp :

2.0 - 500mA - ide charging slowly 

3.0 - 900mA - dalje će prikazati charging slowly

iz orginalnog punjača - 3000mA odnosno 3A ide charging rapidly

Simon_says kaže...

Prije je bilo rapidno punjenje i mob se napunio za sat-dva, ovo je kabel koji sam koristio oduvijek. Normalno sam spojio mob gdje i inače i sad se ne želi brzo punit, osim na punjaču.

Svaki kabel će tako ponašati bez obzira na spajanje na 3.0

Taj ide do 1800 mA.

Ako spajaš microUSB sa adapterom USB-C i ide do 1500 mA.

USB-C u oba konektora  - 3A (5A PD)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 11:43 (C.Moltisanti).
12 godina
neaktivan

Zašto se onda prije brzo punio i bio pun nakon sat-dva a sad mu treba 5 sati a sve je identično spojeno? Znam da se teoretski nebi trebao brzo punit, ali punio se bez obzira na sve navedeno, a sad više ne.

13 godina
Nemoguće je puniti brzo osim ako imaš malen kapacitet baterije kao npr. Iphone.

Jedino ako puniš od 70% do kraja kao placebo efekt brzog punjenja. Meni na Marshmallowu nije uopće punio brže preko USB 3.0. Update na Nougat ostalo je isto bez promjene.

0 0 hvala 0
16 godina
Simon_says kaže...

Zašto se onda prije brzo punio i bio pun nakon sat-dva a sad mu treba 5 sati a sve je identično spojeno? Znam da se teoretski nebi trebao brzo punit, ali punio se bez obzira na sve navedeno, a sad više ne.

To je greška u softveru zbog koje se meni sada batka puni do cca 80%....i to sam isprobao, u ADBu mi preko nekih funkcija ispisuje točan battery %...u OSu ne...gasi mi se mob na 20%.

12 godina
neaktivan

Na taj način ga punim već godinu dana i sve je normalno radilo, imao sam 4h SOT i nekad mi je mob izdržao i preko 2 dana ako ga nisam previše koristio, a sada ga na Nougatu punim preko originalnog punjača na struju i jedva dobim 3h SOT, tako da sumnjam da se nije bio napunio do kraja... 

16 godina
Simon_says kaže...

Na taj način ga punim već godinu dana i sve je normalno radilo, imao sam 4h SOT i nekad mi je mob izdržao i preko 2 dana ako ga nisam previše koristio, a sada ga na Nougatu punim preko originalnog punjača na struju i jedva dobim 3h SOT, tako da sumnjam da se nije bio napunio do kraja... 

Ma 100%.....meni je sada SOT 2h cca, piše 1% kad se pali mob, odem u ADB ili TWRP svejedno i piše 44%.

14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

swiftkey zakon....

8 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Nabavio i ja konacno 6P 
S obzirom da sam na prijasnjim uredajima redovito koristio root kako bi instalirao neku stock verziju romova, zanimaju me dojmovi oko rootanja nexusa. Koliko smisla ima rootat uredaj koji je pri vrhu gledajuci performanse (trenutno mob leti) i sluzbena mjesecna azuriranja?

0 0 hvala 0
16 godina
Pa možeš rootat zato što ne gubiš OTA....samo skineš Flashify s Play Storea, kad ti izađe obavijest za OTA uđeš u njega i on od tamo detecta i instalira OTA bez da gubiš root....

Sad kako želiš...ako već imaš stvari gore ne isplati se baš prebacivat sve jer BL formatira uređaj kad se otključava
14 godina
Nakon malog razočaranja u 7.1.1. Stavia sam Elemental X + Pure Nexus i to je sad to. Izgleda mi da je mobitel sad još fluidniji, iako sam izgasia 2 jezgre ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Sta te razocaralo? Zasto gasiti jezgre?

9 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Pa možeš rootat zato što ne gubiš OTA....samo skineš Flashify s Play Storea, kad ti izađe obavijest za OTA uđeš u njega i on od tamo detecta i instalira OTA bez da gubiš root....

Sad kako želiš...ako već imaš stvari gore ne isplati se baš prebacivat sve jer BL formatira uređaj kad se otključava

Meni ni flashfire ni flashify ne detektuje OTA..... Nesto radim pogresno?

14 godina
Očekiva sam Pixel značajke, tj. prvenstvo noćni mod i T2W. Od G2 T2W mi je must. Također mogućnost namještanja boja po vlastitom izboru mi je super. A izgasia sam 2 jezgre čisto da vidim kako će se ponašati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Nexus 6P

Jel radi tap to wake na 6p?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice