Po meni je jedino to potrebno..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni je jedino to potrebno..
Mislim da imaš 3rd party opcije koje ti da ju da po listama swipeaš....recimo Play Music, browseri itd.
Stigao supcase,kurton je mrak!! http://imgur.com/a/501PG https://www.amazon.de/dp/B015X90UJS/ref=pe_386171_51767411_TE_dp_1
Ali da se sve instalirat bez problema s rootom.
Ima čak i jedna aplikacija koja sve to instalira na XDA...samo klik i root i 7.1.1 su potrebni
Može link na taj app? Nalazim više tih modova na xda pa ne znam koji je najbolji.
Ali da se sve instalirat bez problema s rootom.
Ima čak i jedna aplikacija koja sve to instalira na XDA...samo klik i root i 7.1.1 su potrebni
Može link na taj app? Nalazim više tih modova na xda pa ne znam koji je najbolji.
http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/themes-apps/apk-pixelize-one-app-complete-pixel-xl-t3504924
Jel potrebno nakon update na 7.1 radit hard reset? Pitam jer ne znam da radim flash factory image preko pc ili da čekam OTA?
Taman skinem factory image i krenem rebootat mobitel u fastboot i ponudi mi OTA 7.1.1
Flashao sam 7.1.1 i primjetio sam da mi se mobitel više ne puni brzo kada ga spojim na komp(piše Charging Slowly) a prije kad sam imao Marshmallow je pisalo Charging Rapidly. Piše normalno da se puni brzo kada ga stavim u struju ali ne kada je i spojen na komp, a prije se brzo punio na isti kabel i isti port. U postavkama je podešeno da se puni a ne prijenos podataka, sve isto kao što sam imao i na prijašnjem androidu, samo mi nije jasno zašto se sada ne želi punit brzo.
Pa i ne bi trebalo da se puni rapidno na USBu samo na originalnom punjacu.
Flashao sam 7.1.1 i primjetio sam da mi se mobitel više ne puni brzo kada ga spojim na komp(piše Charging Slowly) a prije kad sam imao Marshmallow je pisalo Charging Rapidly. Piše normalno da se puni brzo kada ga stavim u struju ali ne kada je i spojen na komp, a prije se brzo punio na isti kabel i isti port. U postavkama je podešeno da se puni a ne prijenos podataka, sve isto kao što sam imao i na prijašnjem androidu, samo mi nije jasno zašto se sada ne želi punit brzo.
Rapidno punjenje je podržano samo na USB C to C i USB C to 3.1 A ako imaš takav kabel...sve inače ti je bug vjerojatno
Prije je bilo rapidno punjenje i mob se napunio za sat-dva, ovo je kabel koji sam koristio oduvijek. Normalno sam spojio mob gdje i inače i sad se ne želi brzo punit, osim na punjaču.
Krivo si zamislio.
Ako spajaš na usb direktno iz komp :
2.0 - 500mA - ide charging slowly
3.0 - 900mA - dalje će prikazati charging slowly
iz orginalnog punjača - 3000mA odnosno 3A ide charging rapidly
Prije je bilo rapidno punjenje i mob se napunio za sat-dva, ovo je kabel koji sam koristio oduvijek. Normalno sam spojio mob gdje i inače i sad se ne želi brzo punit, osim na punjaču.
Svaki kabel će tako ponašati bez obzira na spajanje na 3.0
Taj ide do 1800 mA.
Ako spajaš microUSB sa adapterom USB-C i ide do 1500 mA.
USB-C u oba konektora - 3A (5A PD)
Zašto se onda prije brzo punio i bio pun nakon sat-dva a sad mu treba 5 sati a sve je identično spojeno? Znam da se teoretski nebi trebao brzo punit, ali punio se bez obzira na sve navedeno, a sad više ne.
Jedino ako puniš od 70% do kraja kao placebo efekt brzog punjenja. Meni na Marshmallowu nije uopće punio brže preko USB 3.0. Update na Nougat ostalo je isto bez promjene.
Zašto se onda prije brzo punio i bio pun nakon sat-dva a sad mu treba 5 sati a sve je identično spojeno? Znam da se teoretski nebi trebao brzo punit, ali punio se bez obzira na sve navedeno, a sad više ne.
To je greška u softveru zbog koje se meni sada batka puni do cca 80%....i to sam isprobao, u ADBu mi preko nekih funkcija ispisuje točan battery %...u OSu ne...gasi mi se mob na 20%.
Na taj način ga punim već godinu dana i sve je normalno radilo, imao sam 4h SOT i nekad mi je mob izdržao i preko 2 dana ako ga nisam previše koristio, a sada ga na Nougatu punim preko originalnog punjača na struju i jedva dobim 3h SOT, tako da sumnjam da se nije bio napunio do kraja...
Na taj način ga punim već godinu dana i sve je normalno radilo, imao sam 4h SOT i nekad mi je mob izdržao i preko 2 dana ako ga nisam previše koristio, a sada ga na Nougatu punim preko originalnog punjača na struju i jedva dobim 3h SOT, tako da sumnjam da se nije bio napunio do kraja...
Ma 100%.....meni je sada SOT 2h cca, piše 1% kad se pali mob, odem u ADB ili TWRP svejedno i piše 44%.
Nova inačica tipkovnice Gboard v6.... http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/gboard/gboard-6-0-65-141378828-release/
swiftkey zakon....
Nabavio i ja konacno 6P
S obzirom da sam na prijasnjim uredajima redovito koristio root kako bi instalirao neku stock verziju romova, zanimaju me dojmovi oko rootanja nexusa. Koliko smisla ima rootat uredaj koji je pri vrhu gledajuci performanse (trenutno mob leti) i sluzbena mjesecna azuriranja?
Sad kako želiš...ako već imaš stvari gore ne isplati se baš prebacivat sve jer BL formatira uređaj kad se otključava
Sta te razocaralo? Zasto gasiti jezgre?
Sad kako želiš...ako već imaš stvari gore ne isplati se baš prebacivat sve jer BL formatira uređaj kad se otključava
Meni ni flashfire ni flashify ne detektuje OTA..... Nesto radim pogresno?
Jel radi tap to wake na 6p?