Huawei Mate 10
- poruka: 1.161
- |
- čitano: 405.131
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Koje geste npr?
Kod mene će ti update-ovi doći jedno za 2 mjeseca
To ti je kad kupiš slobodan uređaj. Evo mi mauna
mislim da vise ovisi koja je serija proizvodnje.
ja sam nase kupio u 1.mj prosle godine.
mislim da vise ovisi koja je serija proizvodnje.
ja sam nase kupio u 1.mj prosle godine.
Ja sam svoj kupio krajem 5/2018 u Elipsu i dobijam update-ove ono zadnji zadnji, rekao bih da mi slučajno pošalju da ni sami to nisu mislili, ali eto ipak se desilo
Šta je to, fotomontaža
Nebi išao toliko daleko da fotošopiram usual feature na današnjim mobovima,samo moj novi AOD
Nebi išao toliko daleko da fotošopiram usual feature na današnjim mobovima,samo moj novi AOD
To je došlo sa novim firmware-om?????? Jer ja to na početnoj verziji Pie-a nemam
Ja imam 203 pa nemam tu opciju...
Jel je uspio tko dići BLA-L09 na BLA-L29 odnosno single sim flash-ati i omogućiti dual sim na mate 10 pro ?*
Bilo mi je cudno da se Huawei potrudio oko tako kompliciranog i tesko izvedivog featura...
Ja mislim da on hardwerski nemoze bit dual sim tj da nemozes u ladicu puknut 2 kartice
Imam problema sa mobilnim internetom. Dakle, o bilo kojoj stranici se radilo u pregledniku, nerijetko moram isključiti mobilne podatke pa ponovo uključiti da bi se stranica učitala do kraja. Samo zapne i tajo stoji dok to ne napravim. Što bi bilo i kako rješiti? Inače, T com, 4g, signal pun.
Malo zamrla ova tema..oce biti 9.1 i novi emui?
Malo zamrla ova tema..oce biti 9.1 i novi emui?
Hoće, pustena je beta verzija, do kraja 7. Bi trebao 9.1 bit vani
Bas kad sam ga prodao 26.05 dolazi update..lol
Bas kad sam ga prodao 26.05 dolazi update..lol
Gdje si na taj datum naletio?
Ma 26.05 sam prodao matu i.uzeo s10...
Na mate 10 pro sam uocio problem snimanja zaslona. Probao sam i resetirati mob, ista stvar. Dakle, ukljucim snimanje, nesto radim po zaslonu tijekom snimanja i zavrsim. Ta datoteka je cijela crna, nista se ne vidi, dakle spremljena snimka je crna, video ide, sekundu po sekundu no sve je crno. Do sada je dobro radilo. Snimka zaslona je ok no snimanje ne radi, odnosno crno je.