Nemogu da vjerujem da ga još niko na forumu nije naručio ili možda još bolje ima ga sad u ruci (Huawei Mate 10 ili Huawei Mate 10 pro).
Huawei Mate 10
- poruka: 1.161
- |
- čitano: 405.129
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Nemogu da vjerujem da ga još niko na forumu nije naručio ili možda još bolje ima ga sad u ruci (Huawei Mate 10 ili Huawei Mate 10 pro).
Nije da je neka pila sad da ga ljudi uzimaju. Previše para premalo nudi.
Prije neki dan, tamo u srijedu možda četvrtak sam imao Mate10 u rukama, i poigrao se nekoliko minuta sa njim!
Uglavnom, dojmovi su više nego pozitivni, feeling robusnosti dizajnom kućišta, prije svega, display vrlo lijep i stvarno velik, meni dimenzijama više odgovara od recimo SGS8+ ili SGN8 gabarita, pa čak i stil ikona, vrlo pohvalno!
Uglavnom, cijenu nisam zagledao, ali u android svijetu je trenutno Mate10 vrlo prvi, apasolutno je to verzija Porsche Design moje skromno subjektivno razmišljanje, ali dok ga ne vidim, Samsung, LG, SONY, HTC i ekipa mogu slobodno stati u red i čekati od mene "hvalospjeve" u takvom tonu do daljnjeg !
Neznam stvar je solidno složena ... povoljnija je kupnja od Samsunga ... Huawei je ipak nekakav brend koji će da pruži pristojnu podršku, da slažem se da se može nabavit povoljniji premium uređaj. Opet stvar je ko što voli (Huawei je treći po broju prodanih uređaja) ima pozitivne recenzije ljudi koji su kupili Huawei-a ponovo žele taj brend (govorim o svojoj zaručnici koja ima huawei P8 lite) kaže da joj je Huawei odličan.
Uzeo sam sivi, i da, stigla je 360 kamera s njime. Nisam ju još nešto stigao isprobat.
Previše para, a malo nudi, vao, na kojim si ti drogama. Huawei Mate 10 Pro nudi sve kao Samsung Note 8 samo bez olovčice k tome da Note 8 skuplji za oko 200€ od Mate 10 Pro.
Ja sam se spremao za V30, ali kako vidim po forumima kamera nije nešto , tako da M10 pro verzija jer su slike vrh, a pro verzija ima čitač odozada što mi bolje odgovara nego naprijed. Sad samo se treba pričekati da cijene padnu pa ubodem nešto preko njuške.
Definitivno ću ubost Huaweia ... mada još uvjek mi je predmet želja no nadam se da će ili pojavit se jeftinija Mate 10 ili da cijna Pro-u padne ... no mislim da netreba trčat ... sačekat ću mišljenja naših forumaša koji su uređaj nabavili svojim novcem, njihova mi je recenzija najobjektivnija.
Momci dajte zapažanja ... super još ako bi ko složio koji Vlog.
Definitivno ću ubost Huaweia ... mada još uvjek mi je predmet želja no nadam se da će ili pojavit se jeftinija Mate 10 ili da cijna Pro-u padne ... no mislim da netreba trčat ... sačekat ću mišljenja naših forumaša koji su uređaj nabavili svojim novcem, njihova mi je recenzija najobjektivnija.
zasto ne bi ovaj uređaj razmatrao za kupovinu, tj ne znam ni ja dal ce doci na nase trziste, ali ima kirin 970, isti ekran, nema 2 kamere ni ois, ali eto jedna alternativa dosta jeftinija sa istim procesorom
zasto ne bi ovaj uređaj razmatrao za kupovinu, tj ne znam ni ja dal ce doci na nase trziste, ali ima kirin 970, isti ekran, nema 2 kamere ni ois, ali eto jedna alternativa dosta jeftinija sa istim procesorom
Samo za kinesko trziste.
Usput trebao je i pogledat frekvecnije GSM (bitna stvar) znaju oni koji recimo Tele2.
Samo za kinesko trziste.
steta, dobar je uređaj za tu cijenu
Usput trebao je i pogledat frekvecnije GSM (bitna stvar) znaju oni koji recimo Tele2.
pa xiaomi ima iste frekvencije npr :)
ali da kuzim, b20
https://www.smartson.hr/artikl/47168-huawei-mate-10-pro-dual-sim-sivi
5099 -kn
kriva tema za ovo pitat,ali, s8+ ili mate10 pro?
Kolega ga je jucer uzeo i dobio ga za 5500kn, odmah u startu je dobio nekakav bon koji umanjuje cijenu za 500kn
zatim 360 kamericu ( BTW radi i na Note8 ) i dobio BT JBL sluške u vrijednosti 750kn
tako da ga je fino “ubo”
Mogu reci da je telefon fantazija, meni osobno cak i bolji od Note8, dizajn tesko covjeka ostavlja ravnodusnim
kvaliteta izrade na visokom nivou
radi vrhunski i bez ikakvih štucanja, kamera takoder radi vrhunske fotke
Pozdrav ekipa!
Mene zanima kako mogu znati da li je Huawei Mate 10 pro Dual-sim, ako bih ga u T-mobile uzimala??
Nemoj mi Krešu i mob.hr spominjat.
80% stare ekipe je blokirao...pogotov na temi oko Noe koju je nahvalio uzduž i popreko i onda kad mu je ekipa rekla da priča bajke dobili su blokadu. Sad je tamo cirkus od komentiranja padobranaca koji se kuže u mob kao ja u balet.
Nastavno na Huawei, priča je slična...tko da više love taj se mob hvali.
Nastavno na Mate 10 Pro - po meni odlična mob...jučer sam se igrao s njim i uspoređivao ga sa svojim S8. Pa nije ništa veći od S8, odlično leži u ruci, kamera je odlična. Meni je zapeo za oko jel je DS i ima veću bateriju.
Nemoj mi Krešu i mob.hr spominjat.
80% stare ekipe je blokirao...pogotov na temi oko Noe koju je nahvalio uzduž i popreko i onda kad mu je ekipa rekla da priča bajke dobili su blokadu. Sad je tamo cirkus od komentiranja padobranaca koji se kuže u mob kao ja u balet.
Nastavno na Huawei, priča je slična...tko da više love taj se mob hvali.
Nastavno na Mate 10 Pro - po meni odlična mob...jučer sam se igrao s njim i uspoređivao ga sa svojim S8. Pa nije ništa veći od S8, odlično leži u ruci, kamera je odlična. Meni je zapeo za oko jel je DS i ima veću bateriju.
Ovo obojeno se najviše odnosi na Apple i Samsung pa tek onda na Huawei (budimo iskreni). Još ako uzmemo u obzir da će za 6 mjeseci cijena pasti na 4.500 - 5.000kn sasvim u redu i prihvatljivo za ono što Mate 10 Pro nudi.
Ovo obojeno se najviše odnosi na Apple i Samsung pa tek onda na Huawei (budimo iskreni). Još ako uzmemo u obzir da će za 6 mjeseci cijena pasti na 4.500 - 5.000kn sasvim u redu i prihvatljivo za ono što Mate 10 Pro nudi.
Ma naprotiv, ja sam jako zagrijan za Mate 10 Pro...Kad bi dobio neku dobru ponudu, zamjenio bi S8 za 10 Pro. Također pratim i MIX 2.
Nastavno na ovo tvoje žuto...na mob.hr trenutno neki drugi plačaju više (Noa je predvodnik) tako da je Apple i Samsung nisu više "top" mobiteli. Trenutno je Noa 10le je čudo od telefona.
Ma naprotiv, ja sam jako zagrijan za Mate 10 Pro...Kad bi dobio neku dobru ponudu, zamjenio bi S8 za 10 Pro. Također pratim i MIX 2.
Nastavno na ovo tvoje žuto...na mob.hr trenutno neki drugi plačaju više (Noa je predvodnik) tako da je Apple i Samsung nisu više "top" mobiteli. Trenutno je Noa 10le je čudo od telefona.
Ma sve ok, za ovo obojano sam mislio na svjetskoj razini, ne na mob.hr. Za Noa mobitele ne želim ništa komentirati jer znamo šta svi mislimo o njima
Treba se malo strpit cjena za 2-3 mjeseca će bit u okvirima normalne kupnje. Možda će čak i teleoperateri davat tada nekakve pogodnost (realno je očekivat to oko uskrsa)
Hmm, ja ga ne mogu naći u smartsonu, jel su ga makli iz prodaje ?
Ima jedan danas na njuškalu ako nije prodan za 5100.
Ima jedan danas na njuškalu ako nije prodan za 5100.
Smartson bi mi odgovarao zbog plačanja na rate, a za cash ne dam više od 4000 za mobitel ,radije to zajedem i zapijem