T-Com - zloupotrijeba podatak, aktivacija ugovora

poruka: 1
|
čitano: 213
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
T-Com - zloupotrijeba podatak, aktivacija ugovora

Prije par dana t-Com agent zove i nudi svoje usluge. Kažem da sam friško na toj adresi uzeo A1 - na što kaže da će otkupiti tht penale i nudi sve to jeftinije 7 eura,/mj. Reko ako bude tako, nema problema, može. Kaže kako će poslati zahtjev prema A1 da se vidi koliko su penali, da uopće vidi dali mogu to otkupiti i da će poslati službenu ponudu mi onda kako je obećao tih 7e jeftinije. Pošto mi je sve bilo sumnjivo, i znam da su ljigavci, 2 puta sam rekao preko telefona: "ok, znači sada šaljemo zahtjev prema A1 da vidimo penale, ja nisam na ništa drugo još pristao, dok ne dobijemo odgovor A1 i vi ne potvrdite da ćete sve otkupiti i dati istu uslugu jeftinije!" - "tako je, tako je". 2 puta.

Naravno, već sam na sve zaboravio, mjesec dana kasnije mi dolazi na mail obavijest o aktivaciji. Zovem tog istog agenta, jer sam spremio broj i on kaže da je to normalno, da nije to ništa, regularna procedura jel.

Nakon 2h od toga poziva/maila zove tehničar da kad sam kući da dođu prikopcati uslugu - odbijam da to nisam naručio. Zovem opet toga agenta, na što on odgovora da će provjeriti što je pošlo po zlu, on je u čudu, javit će se povratno... Naravno nije se javio, ja sam prije 5 dana poslao prigovor gdje sam sve objasnio.

Još nema odgovora.

Jučer mi dolazi ponovno SMS o priključenju usluge 15.5. te danas ponovno šaljem prigovor.

Gubitak vremena, živaca i na kraju novaca radi govnara. Što mogu učiniti? Hakom? Nešto još drugo?

Želim da netko odgovora za ovo i da se kompenzira mi izgubljeno vrijeme i živci, a također, najviše želim da se malo priupitaju hoće li još loviti u mutnom, posebice starije ljude.

E da, najbolje od svega je, da su debili napisali staru/krivu adresu (na njoj ne živim već 3 mjeseca), a uslugu (koju NISAM potpisao) žele aktivirati na adresi gdje žive roditelji (iako je stan na mene).

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice